01 دی 1403



اشتباه در مرتب کردن وسایل

1.6 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 امتیاز 1.60 (5 رای)

 

 

1. فراموش کردن اقدامات پیشگیرانه

شما می توانید خیلی سریع از انبار شدن وسایل در یک جا خودداری کنید. اما پیش از آن باید پیشگیری های لازم را نیز انجام دهید. آیا می توانید جلوی خود را بگیرید و کفش های اضافه را خریداری نکنید؟ آیا می خواهید آن لباس حاضری را حتی با اینکه نیاز ندارید، بخرید؟ آیا می توانید وسایل غیرضروری که فقط چون رایگان به دست آورده و انبار کرده اید را دور بریزید؟ سعی کنید پیش از خرید و انبار کردن وسایل، لباس و کیف و کفش ببینید آیا واقعا به آنها نیاز دارید یا خیر.

2. فکر نکردن پیش از شروع کار

هنگامی که مردم تصمیم می گیرند کمد یا انباری خود را مرتب و سازمان دهی کنند، اصولا بدون اینکه به فضای موجود و کاربردهای آن توجه کنند، کارشان را آغاز می کنند و با کوهی از وسایل که نمی دانند کجا باید بچپانند روبه رو می شوند. برای جلوگیری از این مشکل، چند دقیقه پیش از اقدام به سازمان دهی، سعی کنید در مورد اینکه چگونه بهترین استفاده را می توان از این فضا داشت، کدام عادت های اشتباه ما باعث به هم ریخته بودن این محیط می شود، چه کسی قرار است از این فضا استفاده کند و هدفتان از انجام چنین کاری چیست، خوب فکر کنید.

3. خرید وسایل سازمان دهنده

مردم اصولا دوست دارند وسایل اضافه خود را در کمدها و کشوهای اضافه یا دیگر وسایل سازمان دهنده انبار کنند. هر خریدی که در خانه انجام می شود، در واقع به شلوغی بیشتر آن کمک می کند. بهترین راه حل این مساله چیست؟ این است که پیش از خرید هرگونه کشو، کمد یا صندوقچه ای بدانید که دقیقا برای کجا و چه منظوری آن را می خرید. به اندازه و فضایی که قرار است آن وسیله اشغال کند نیز توجه کنید.

بهترین جاکفشی دنیا را هم که بخرید، اگر کفش های خود را درست داخل آن قرار ندهید کمکی به شما نخواهد کرد. پیش از خرید حتما به نیاز خود توجه کنید و بدانید که چگونه باید از آن استفاده کنید.

4. نداشتن برنامه برای دور ریختن وسایل اضافه

بیشتر مردم هنگام مرتب کردن کمد با کوهی از لباس ها و وسایلی مواجه می شوند که هفته ها و شاید ماه هاست از آنها استفاده نکرده اند. بهتر است اینگونه وسایل را به افراد نیازمند ببخشید. یا حتی در یک بسته بندی جدا در کنار سطل زباله قرار دهید تا افرادی که پسماندها را جمع آوری می کنند آنها را بردارند.

5. اجازه دادن به فضاهای غیرمنتخب

آیا میز ناهارخوری شلوغ و نامرتب دارید؟ وقتی فضایی در خانه هست که استفاده زیادی ندارد، اصولا با وسایل اضافه پر می شود. حتما این را در برنامه کاری خود  قرار دهید که سطوح صاف بزرگ همچون میز ناهارخوری یا کانتر آشپزخانه باید هرروز یا دست کم یک بار در هفته مرتب و تمیز شوند. اگر کوهی از کاغذهای مختلف روی میز شما ساخته شده است، آنها را با برچسب های مختلف همچون کاتالوگ، قبض، نامه و ... دسته بندی کنید.

6.  قرار دادن وسایل در جایی به طور موقت

وقتی وسایل را سرجای خودش نمی گذارید و آن را در جایی به طور موقت می گذارید، پس از مدتی دیگر تمایلی به جابه جا کردن یا اهدا آن به فرد دیگری ندارید و نمی دانید باید با آن چه کار باید بکنید. بهتر است هر وسیله ای که وارد خانه می شود را از همان ابتدا در محل مناسب خود قرار دهید تا دچار به هم ریختگی نشوید.

7.  انبار وسایل به امید اینکه روزی به کار بیایند

آیا شما هم در انبار خانه خود وسایلی جمع کرده اید که تصور می کنید روزی به کارتان می آید؟ این عادت را فراموش کنید زیرا بیشتر این وسایل را هیچ گاه استفاده نمی کنید. اینکه شاید وسیله ای روزی کارایی داشته باشد به این مفهوم نیست که شما باید آن را انبار کنید. بهتر است برای وسایل بیهوده ای که در گوشه و کنار خانه خود چپانده اید فکری بکنید و در اولین فرصت از وجود آنها خلاص شوید.

8. صحبت نکردن با دیگران در مورد نظم انباری

انباری خود را تمیز و مرتب می کنید و از نظم آنها حسابی ذوق زده می شوید. اما بعد از چند هفته می بینید دوباره همه چیز مثل روز اول و همه جا به هم ریخته شده است. شاید دیگر اعضای خانواده سیستمی که در انبار کردن وسایل به کار برده اید را ندانند و به همین دلیل، دوباره وسایل را در جاهایی غیر از آنجایی که تعیین کرده اید می گذارند و همه جا به هم ریخته می شود. برای جلوگیری از این مشکل، با برچسب زدن برای هر بخش مشخص کنید کدام وسیله باید کجا باشد و این موضوع را برای اعضای خانواده توضیح دهید.

9. تعیین وظیفه برای افراد به منظور حفظ نظم

پس از مرتب کردن کمد لباس ها باید برای همیشه مرتب بودن آن هم فکری  کنید. لباس ها باید آویخته، تا، صاف و مرتب شوند. باید حداقل هفته ای یکبار لباس ها اتو شوند و به طور مرتب شسته شوند. چه کسی باید این کارها را انجام دهد؟ بیشتر کارها انجام نشده باقی می مانند زیرا دو طرف فکر می کند این کار وظیفه دیگری است. به همین دلیل، باید بین خود و همسرتان تقسیم وظایف کنید تا هر کس وظیفه خودش را بداند و خانه هیچ گاه شلوغ نشود.

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر به عنوان مهمان

0 محدودیت حروف
متن شما باید بیشتر از 5 حرف باشد
نظر شما بعد از تایید مدیریت منتشر خواهد شد.

کاربرانی که در این گفتگو شرکت کرده اند

برترین وبلاگ ها

malihejoon773
نام وبلاگ: malihejoon773
باران67
نام وبلاگ: باران67
✿ نیلوفرانه ✿
نام وبلاگ: ✿ نیلوفرانه ✿
kurosh1
نام وبلاگ: kurosh1

لینکهای ویژه