03 آذر 1403



زندگی بعد از مادر شدن چگونه است؟

0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 امتیاز 0.00 (0 رای)

250 3مادر شدن یکی از آرزوهایی است که خیلی ها به آن دست یافته اند و عده ای هم همچنان این آرزو را در سر می پرورانند. اما به راستی زندگی بعد از مادر شدن چگونه است؟ یا بهتر بگوییم بعد از مادر شدن چگونه زندگی کنیم؟ امورات زندگی را چگونه بگذرانیم؟ اگر به تازگی مادر شده اید و یا قصد مادر شدن دارید این مطلب مامی سایت را از دست ندهید چرا که در این مطلب اطلاعاتی راجع به همین موضوع برای شما عزیزان منتشر می کنیم. با ما همراه شوید

1- زمانی را برای خودتان صرف کنید

به دنیا آوردن و پرورش کودکان در بسیاری موارد باعث فراموش کردن خود می شود. در میان والدین، مادران بیشتر در معرض این آسیب هستند و مسئولیت های مرتبط با کودکان آنها را از توجه به خودشان دور می کند. این مساله نه تنها بر سلامت روانی و جسمانی مادر، بلکه در نهایت بر سلامت کودک و کیفیت رشد او نیز تاثیرگذار خواهد بود. در نتیجه اگر به تازگی صاحب فرزندی شده اید، توجه به نیازهای کوچک خود را از یاد نبرید.

زمانی را برای استراحت و توجه صِرف به خودتان اختصاص دهید، کتاب بخوانید، برای دیدن فیلمی جذاب به سینما بروید، با دوستان خود قرار بگذارید و یا به مانند دوران ابتدایی ازدواج، برای خوردن شام با همسرتان بیرون بروید. با انجام این اقدامات به ظاهر کوچک آرامش و کفیت احساسات شما بهبود قابل توجهی خواهد یافت. خودتان را به یاد داشته باشید، ارزشمندترین دارایی شما در جهان جسم و به تبع آن روان شما است. در کنار انجام کارهای مادرانه به این دارایی نیز توجه کنید.

2- به زیبایی جسمانی  ظاهری خود اهمیت دهید

دوران بارداری دوران بسیار دشواری برای مادران است و برخی از آنها تا سال ها بعد نیز به لحاظ روانی در همان شرایط باقی می مانند. آنها نسبت به وضعیت ظاهری و جسمانی خود بی تفاوت هستند و این مساله به صورت جدی اعتماد به نفس آنها را تحت تاثیر قرار داده و از توان عاطفی آنها می کاهد. برای پرهیز از این مساله حتما از مشاوران روان شناسی استفاده کنید. از دوستان و نزدیکان خود برای ارائه پیشنهادات مناسب یاری بگیرید.

با پزشک تغذیه مشورت کنید و شرایط را به صورت مطلوب تغییر دهید. اگر نسبت به شرایط روانی و جسمانی خود بی تفاوت بمانید، امکانات شغلی و کاری آینده را از دست خواهید داد و بازگشت به نیروی کار به آرزوی دست نیافتنی برای شما تبدیل می شود.

3- کارهای نیمه کاره را تمام کنید

تولد و رشد فرزندان زمان و انرژی زیادی را از مادران می گیرد. این امر به صورت معمول باعث ایجاد انبوهی از کارهای ریز و درشت نیمه کاره می شود. به علاوه مادران برخی نیازهای خود را نیز بنا به شرایط نادیده گرفته اند که باید به آنها توجه بیشتری شود. برای سر و سامان دادن به اوضاع، در مسیر رشد کودک زمانی را به انجام کارها و تنظیم زندگی شخصی خود اختصاص دهید. ممکن است با وجود کودکی خردسال این امر نشدنی به نظر برسد، اما مطمئن باشید که برنامه ریزی کارها را آسان خواهد ساخت. می توانید برای غلبه بر کمبود زمان از همسر یا دوستان خود یاری بگیرید و اوضاع را به صورت طبیعی درآورید. اگر اضطراب یا افسردگی مانع برنامه ریزی یا تصمیم گیری شما می شود، از مشاوران استفاده نمایید.

4- در طول روز زمانی را خارج از روند همیشگی و تکراری روزانه بگذرانید

خستگی و فرسودگی جسمی یا روانی از جمله آثار اصلی ورود فرزندی جدید به خانواده است که بیش از همه دامان مادران را می گیرد. انجام امور روزانه خانه در کنار نگهداری از فرزند انرژی روانی زنان را تحلیل می برد و رفته رفته آنها را با مشکلاتی چون اضطراب و افسردگی مواجه می سازد. برای جلوگیری از این مساله باید در طول روز زمانی را از فضا و روند روزمره خارج شوید. این مساله لزوما به معنای خروج از خانه نیست. می توانید خواندن رمانی جدید را آغاز کنید، کاردستی و فعالیت های هنری انجام دهید و یا از راه های مطلوب و مورد علاقه خود، ارتباطتان را با فضای جاری قطع ننمایید. این کار باعث تامین مجدد انرژی و ارتقای روحیه شما خواهد شد.

برای زن هایی که دوباره می خواهند به بازار کار برگردند

رازهای پیدا کردن کار جدید برای مادران

بسیاری از والدین در زمان تولد و رشد اولیه کودکان از کار باز مانده اند؛ مساله ای که بیشتر مادران جوان را شامل می شود. این نیروی کاری جوان و توانمند، به صورت طبیعی پس از پایان دوران رشد کودک تمایل بسیاری برای بازگشت به کار دارند. آنها می خواهند پس از طی کردن دورانی سخت، شرایط گذشته را باز یابند و به مشاغل خود باز گردند. اما جستجو و یافتن کاری مناسب پس از دورانی طولانی از بی کاری و حضور در خانه می تواند دشوار باشد. به ویژه اگر فرد رزومه خود را برای سال های جدید به روز نکرده باشد و با همان ساختار پیشین در برابر کارفرما قرار گیرد.

خوشبختانه امروزه راه کارهایی وجود دارد که می توان با استفاده از آنها رزومه ای مناسب تهیه کرد و به استخدام مشاغلی مناسب در آمد. این رزومه ها باید به نسبت شرایط جدید طراحی شده و براساس موقعیت تازه شما سامان یابند. شما نیازی ندارید که در بهترین مراکز کارکردهای در زمینه های حرفه ای تخصص فوق العاده ای داشته باشید. با کمی دقت در تهیه و تنظیم رزومه شانس بسیار خوبی برای پذیرفته شدن خواهید داشت.

توصیه های زیر برای کمک به مادران جوان در بازنویسی رزومه و آماده سازی شرایط بازگشت به کار آماده شده اند:

رزومه خود را به صورت عملیاتی تنظیم کنید. برخی افراد تصور می کنند که رزومه شامل فهرستی زمانی از تمام کارها و آموزش هایی است که در طول زندگی دیده اند و در آن باید به تک تک مهارت های ریز و درشت اشاره شود. اما این کار در بسیاری از موارد به سردرگمی کارفرما منجر می شود و احتمال پذیرفته شدن را کاهش می دهد. به علاوه برای مادری ه چند سال است کار نمی کند یا اساسا سابقه کاری چندانی ندارد، تهیه چنین فهرستی بی معنا خواهد بود. از این رو بهتر است رزومه ای دقیق و با تمرکز روی نقاط برجسته و درخشان خود بنویسید.

به طور مثال، به جای آنکه تمامی مشاغل خود را یک به یک ذکر کنید، نقاط دقیق و حیاتی را در آن یافته و بر مهارت های کلیدی خود که مرتبط با شغل درخواستی هستند تکیه کنید. این موارد را به صورت خلاصه و با توضیحاتی یک خطی در رزومه درج کنید. این کار باعث خواهد شد کارفرما به سادگی تطابق شما با پست جدید را تطبیق داده و رویکرد مثبتی پیدا کند.

700804 788

اجازه دهید شغل درخواستی رزومه شما را بنویسد

اگر نمی توانید مهارت ها و سوابق خود را خلاصه کنید، به شغل درخواست شده بیندیشید و اجازه دهید نیازهای مطرح شده مرتبط با این شغل، رزومه شما را به نگارش درآورند. بای جزییات شغل مورد تقاضا را بررسی کنید. اگر لازم است با شرکت تماس بگیرید و در خصوص پست جدید پرس و جو کنید. یا آنکه با برخی دوستان مطلع در این باره مشورت نمایید. این کار به شما اجازه خواهد داد، سرفصل های اصلی مندرج در شغل مورد نظر را پیدا کنید. پس از انجام این کار، تهیه رزومه بر اساس این سرفصل ها بسیار آسان خواهد بود. تنها کافی است به موارد مرتبط اشاره کنید.

کار داوطلبانه انجام دهید

یکی از اقدامات بسیار موثر در فرآیند بازگشت به بازار کار پذیرش کار داوطلبانه است. این گونه از کار کردن اغلب بدون هیچ دستمزدی صورت می پذیرد و شما در آن متعهد می شوید که در دوره ای محدود خدمات و تخصص خود را به رایگان در اختیار یک مجموعه قرار دهید. این کار علاوه بر تجدید روحیه و انرژی شما دو فایده مهم دارد. نخست آنکه فرآیند بازگشت روانی به کار اغلب اوقات بسیار پیچیده و دشوار است.

به ویژه اگر مادری برای پرورش کودک خود چند سالی را دور از بازار کار گذرانده باشد. کار داوطلبانه در این مسیر بسیار موثر است و ابزاری جدی برای آماده سازی تلقی می شود. به علاوه با انجام کار داوطلبانه، می توانید بر موارد مطلوب در رزومه خود نیز بیفزایی و در زمان درخواست شغلی کامل دست پر داشته باشید. هر روز از کار داوطلبانه تجربه ای جدید است که بر غنای مهارتی و دانش شما می افزاید.

بر آموخته های جدید خود تاکید کنید

به باور اغلب کارفرمایان، گذشت زمانی دراز از تحصیلات دانشگاهی باعث از یاد رفتن عمده مطالب و کاهش دانش فرد خواهد شد. به این جهت، اگر در رزومه خود مهارت ها و دانش تان را به زمانی دور محدود کنید، شانس شما برای پذیرفته شدن کاهش خواهد یافت. برای غلبه بر این مشکل، موارد جدید آموزشی و دوره هایی را که به تازگی گذرانده اید مورد تاکید قرار دهید و به روز رسانی دائمی دانش خود را برجسته کنید. اگر به تازگی در چنین دوره هایی شرکت نکرده اید اکنون زمان آن فرا رسیده که برای این ک برنامه ریزی کنید و ضمن ارتقای کیفی رزومه،دانش و تخصص خود را نیز به روز رسانی کنید.

دلیل دوری از کار را توضیح دهید

هر قالبی که برای رزومه خود انتخاب کردید، اشاره به دلیل دوری از بازار کار را فراموش نکنید. بدون توضیح این مطلب ممکن است کارفرما نسبت به توانایی های شما مردد شود و یا تصور کنید که به دلیل اشتباه یا نقص در فرآیند کاری کناره گرفته اید. می توانید این توضیح را به صورت مختصر انجام دهید و صرفا سرنخی را به کارفرما ارائه کنید که با جلب توجه او، امکان بحث بیشتر در مصاحبه احتمالی فراهم شود. به علاوه اگر در دوران بی کاری مطالعات خاص انجام داده و یا آموزش ویژه ای دیده اید، در کنار دلایل دوری از کار به این موارد نیز به عنوان مزایای این دوران اشاره نمایید.

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر به عنوان مهمان

0 محدودیت حروف
متن شما باید بیشتر از 5 حرف باشد
نظر شما بعد از تایید مدیریت منتشر خواهد شد.
  • هیچ نظری یافت نشد

برترین وبلاگ ها

malihejoon773
نام وبلاگ: malihejoon773
باران67
نام وبلاگ: باران67
✿ نیلوفرانه ✿
نام وبلاگ: ✿ نیلوفرانه ✿
kurosh1
نام وبلاگ: kurosh1

لینکهای ویژه