01 دی 1403



سخنرانی کنید و موفق شوید...

0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 امتیاز 0.00 (0 رای)

تا زمانی که یک فرد نتواند توانمندی های خود را به دیگران اثبات نماید، نمی تواند برای طرح های خود حامی و پشتیبان فراهم آورد.

آیا سخنرانی در حضور جمع را دوست دارید؟ آیا اعتماد به نفس صحبت کردن در حضور چندین نفر را دارید؟ آیا می توانید خواسته های خود را در حضور جمع مطرح کنید؟ اگر این نیاز را در خود احساس می کنید، کتاب «سخنرانی کنید و موفق شوید» به شما کمک بسیاری خواهد کرد.

سخنرانی کنید و موفق شوید!

انتشارات جهان دانش کتاب «سخنرانی کنید و موفق شوید» با عنوان فرعی نخستین راهنمای جامع آموزش سخنرانی حرفه ای نوشته احمد حلت، رئیس بنیاد سخنرانان حرفه ای ایران و رضا یادگاری، دبیر بنیاد سخنرانان حرفه ای ایران را منتشر کرده است.

این کتاب به شما کمک بسیاری خواهد کرد.  در پشت جلد کتاب و از قول احمد حلت می خوانیم: «تا زمانی که یک فرد نتواند توانمندی های خود را به دیگران اثبات نماید، نمی تواند برای طرح های خود حامی و پشتیبان فراهم آورد. شاید این مورد یکی از مسائل مهمی باشد که حتی در دانشجویان دوره ای مختلف تحصیلی قابل مشاهده می باشد، وقتی یک دانشجو نتواند توانایی علمی خود را در مرکز آموزشی نشان دهد، پس از فارغ التحصیلی و ورود به جامعه به دلیل نداشتن توانایی دچار مشکلات فراوان خواهد شد.»

«چگونه اضطراب را کاهش دهیم؟ آراستگی ظاهر، مخاطبان خود را بشناسید، روشهای به کار بردن صدای موثر و قوی، آرام سخن بکویید، قدرت صدای خود را افزایش دهید، کنترل صدا، تنفس صحیح، قدرت مکث، آهنگ صدا، مزایا و معایب نوشتن سخنرانی، استفاده از حکایت ها، مدیریت پرسش و پاسخ، تماس چشمی، نکته هایی برای حرفه ای ها، پردرآمدترین سخنرانان، دوست داشتنی باشید، بداهه گویی را افزایش دهید، خالی بندی نکنید، حواستان به ساعت شنوندگان باشید، هرگز گله نکنید، تا می توانید مطالعه کنید، آمار درست بدهید و...» از سرفصل های این کتاب است.

در بخشی از کتاب با عنوان «قدرت مکث» می خوانیم: «شاید قوی ترین فن صدا که می توانید از آن بهره ببرید، «قدرت مکث» است. همه زیبایی موسیقی به سکوت های بین نت هاست. جذبه و قدرت سخن به مکث ها و وقفه هایی بین بخش های کلام است. این هنری است که با تمرین می توانید آن را یاد بگیرید. برای قدرتمندتر کردن سخنرانی تان می توانید از  4 نوع مکث استفاده کنید:

مکث حسی:

به طور مرتب در پایان یک جمله یا نکته، مکث کنید تا مخاطبان بتوانند اطلاعات جدید را جذب کنند و به پای شما برسند...

مکث نمایشی:

وقتی می خواهید نکته مهمی در ذهن مخاطبان رسوخ و رسوب کند، از این مکث استفاده کنید تا اهمیت سخنانتان برای مخاطبان چند برابر شود...

و...

همچنین در بخش دیگری از کتاب با عنوان «دو خصوصیت سخنرانان درجه یک» می خوانیم:

  1. سطوح بالای انرژی و نشاط: این سخنرانان درگیر گفتگویی مشتاقانه با حضار می شوند. آنها صمیمی، مهربان و دوست داشتنی هستند. به خوبی مشخص است که از بودن نزد حضار خوشحالند و از اینکه نظریات خود را با کسانی در میان بردارند که آنان را دوست و همکار می دانند، لذت می برند.
  2. محتوا و بیان عالی: از آنجا که گوش کردن به سخنران، هم تفریح است و هم آموزش و مردم همیشه به شنیدن و آموختن عقاید تازه علاقمندند، سخنران عالی و برجسته، مطالب عالی خود را با شنوندگان خود در میان می گذارد. سخنرانان فقط در صورتی می توانند موفقیت دراز مدت داشته باشند که سخنرانی های عمومی آنها قدرتمند و محبوب باشد. حضار باید وقتی از محل سخنرانی خارج می شوند خود را تکان بدهند و از کیفیت بالای عملکرد سخنران حیران باشند و دوباره مشتاق باشند به صحبت های سخنران گوش بدهند.


نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر به عنوان مهمان

0 محدودیت حروف
متن شما باید بیشتر از 5 حرف باشد
نظر شما بعد از تایید مدیریت منتشر خواهد شد.
  • هیچ نظری یافت نشد

برترین وبلاگ ها

malihejoon773
نام وبلاگ: malihejoon773
باران67
نام وبلاگ: باران67
✿ نیلوفرانه ✿
نام وبلاگ: ✿ نیلوفرانه ✿
kurosh1
نام وبلاگ: kurosh1

لینکهای ویژه