نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree4572Likes

موضوع: پيش غذاهاي خوشمزه با سيب زميني

نمایش نتایج: از 9 به 16 از 531
صفحه 2 از 67 نخستنخست 1234512 ... آخرینآخرین
  1. #9

    Re: پيش غذاهاي خوشمزه با سيب زميني

    mitra40, ستاره *, malodynaz و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  2. #10

    Re: پيش غذاهاي خوشمزه با سيب زميني

    روی این سیب زمینی ها با خرده نان(پودر سوخاری) و پنیر پارمزان پوشیده شده

















    reyhan777, sara6493, mitra40 و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  3. #11

    Re: پيش غذاهاي خوشمزه با سيب زميني

    سیر فندق و پنیر کممبر


    reyhan777, mitra40, آدریانا20 و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  4. #12

    Re: پيش غذاهاي خوشمزه با سيب زميني

    jacket potato



    mitra40, sungalaxy, آدریانا20 و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  5. #13

    Re: پيش غذاهاي خوشمزه با سيب زميني

    jacket potato به روایت شف طیبه

    http://cheftayebeh.********.com/2010/05 ... st_12.html

    جکت پتیتو




    سیب زمینی رو به چه فرمی میپسندید؟ شاید خیلی ها بگن چیپس. آمار که این رو میگه. ولی من شخصا کبابیش رو ترجیح میدم. از بچگی هم عاشق سیب زمینی زیر خاکستر بودم. مخصوصا اینکه نتونی پوستش رو خوب بکنی و با خاکسترش با هم داغ داغ بخوری و بعدش تا یک هفته دهنت ملتهب باشه ( دقیقا همه اینا واسه من اتفاق میافته). ولی خوب هر روز که نمیشه رفت بیرون آتیش راه انداخت و یا منقل توی آپارتمان روشن کرد ( همسایه ها بهت بد گمان میشن ) .



    من بدون مایکروفر روزم شب نمیشه و از اولین روزی هم که مایکروفر به خونه مون پا باز کرد ( علیرغم ایستادگی های مامانم) سیب زمینی کبابی توش درست کردم و به نظر من بهترین چیزی بوده که میشه با این دستگاه مادر مرده درست کرد. شاید دقیقا مزه سیب زمینی زیر آتیش رو نده ولی 90 درصد همون طعم رو داره. کافیه سیب زمینی رو 5 دقیقه توی مایکروفر بذارید و بعد میتونید به سوزوندن زبون و دهنتون بپردازید! بعد از این کشف بزرگم در خصوص پختن سیب زمینی، دیگه آبپز کردنش بل کل از زندگیم حذف شد و کلی از نظر زمانی واسه درست کردن الویه و کتلت و پوره و کراکت و .... جلو افتادم. تازه طعمش هم قابل مقایسه نیست. ولی خوشمزه ترین غذایی که میشه با سیب زمینی کبابی درست کرد ( البته باز هم از نظر من ...که از همه چیز مهم تره :p ) جکت پتیتو Jacket potato است. چند هزار بار تا الان ساخته باشمش خوبه؟ تنوع زیادی داره چون فیلینگش خیلی متنوعه. این یه مدلش:



    سیب زمینی بزرگ 2 عدد



    گوشت چرخ کرده 200 گرم



    رب گوجه فرنگی 1 ق غ



    نمک ، فلفل ، ادویه ، آبلیمو برای مزه دار کردن



    پنیر ماتزارلا و فلفل دلمه ای




















    سیب زمینی تون باید به اندازه کافی بزرگ باشه و کشیده. تقریبا قایقی. چون قراره توی شکمش پر بشه. پس باید شخصا برید خرید! و توی سیب زمینی ها خوب بگردید و چند تا خوشگلش رو با سایز مناسب انتخاب کنید. ( البته اگه تو خونه یکی مثل آقای شوهر ما دارید که دیگه در خوردنش استاد شده و سایز بندیش تو دستشه، میتونید ازش کار بکشید! در غیر این صورت اول و آخرش کار خودتونه!) سیب زمینی ها رو با برس ظرفشویی و یا اسکاچ خوب بشورید. مهمه که کاملا تمیز شه چون ممکنه یکی مثل من پیدا شه که پوستش رو هم بخوره. پس بهداشت رو رعایت کنید














    یه سیب زمینی متوسط توی 5 دقیقه در مایکروفر کبابی میشه. ولی هرچی بزرگتر باشه زمانش بیشتر میشه. با چنگال ضخمیش کنید و بزارید 7 تا 8 دقیقه ( بسته به سایز) بپزه. قرار نیست کاملا له بشه چون باز یه سری دیگه هم میره توی فر.



    حالا اگه مایکروفر ندارید (لابد دلیلش این بوده که نمیخواستین سرطان بگیرین!) ... سیب زمینی رو توی فویل آلومینیوم بپیچید و بذارید تو فر یک ساعت با دمای 180 بپزه. ( راه آسونترش هم خریدن مایکروفره! ما دوست داریم سرطان بگریم!)



    بعد دو راه دارید. اگه سیب زمینی تون به اندازه کافی کپله که نصفش کنید و اگه مثل من بیشتر کشیده است باید سرش رو ببرید.



    با قاشق توش رو خالی کنید ( و توی یه ظرف دیگه لهشون کنید) توجه داشته باشید که زیادی به پوست نزدیک نشید و یه مقدار باقی بذارید که خورنده گرامی خودش زحمتش رو بکشه.










    گوشت رو توی پیاز و ادویه تفت بدید و بعد نمک و فلفل و رب و آبلیمو رو اضافه کنید ( یعنی اینکه هر سسی که دوست دارید میتونید درست کنید. داخلش رو اصلا مهم نیست که با چی پر میکنید. واسه همین گفتم تنوعش زیاده) و بعد با سیب زمینی هایی ، که از توی شکم سیب زمینی هاتون خالی کردید ؛ قاطیش کنید. حالا با مخلوط ایجاد شده شکم سیب زمینی ها رو پر کنید














    حالا روی سیب زمینی ها رو با پنیر بپوشونید. من روش رو هم فلفل دلمه های رنگی ریختم ( خوبه خورد شده همیشه توی فریزر داشته باشید)














    بعد یک دقیقه توی مایکروفر ( و یا توی فر تا زمانی که پنیرش ذوب شه) . کلا همه چیز روی هم یک ربع هم طول نمیکشه. جون میده واسه کارمندا














    اصول خوردنش رو هم توضیح بدم.... همینطور که ملاحظه میکنید، من با قاشق رفتم توش و راه خودم رو به مرکزش باز کردم... بعد از خوردن قسمت گوشتیش ، به قسمت سیب زمینیش میرسید که کافیه با قاشق بهش حمله ور شید، خودش از پوست جدا میشه چون خوب پخته.


















    گودال مذکور که در تصویر قبل دیدید دیگه در این تصویر روفته شده و بعد از پیشروی تا وسط سیب زمینی ، من دیگه جا زدم!



    کلا چیز خوشمزه ایه ... یعنی من که خیلی دوست دارم
    monir11 این نوشته را پسندیده.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  6. #14
    مدیر بازنشسته

    عضویت: ۱۳۸۸/۱۲/۰۹
    نوشته ها
    1,380
    میزان امتیاز
    7
    پسند شده
    1083
    پسند کرده
    0

    Re: پيش غذاهاي خوشمزه با سيب زميني


    مــرا جای خــودم بگذار
    خودت را جای گهـــواره

    و آغوشی تسلی بخش

    کنـارم بـاش همواره ...


  7. #15

    Re: پيش غذاهاي خوشمزه با سيب زميني


    sara6493, آدریانا20 و malodynaz این نوشته را پسندیده.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  8. #16
    ناظر کیفی انجمن
    sh_capr آواتار ها
    شیدا.ص
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,955
    میزان امتیاز
    28
    پسند شده
    1427
    پسند کرده
    2956

    Re: پيش غذاهاي خوشمزه با سيب زميني

    اینم سیب زمینی آکاردئونی من



    ولی بر خلاف تصورم خوب نشد :(((((( مال من قسمت زیرش که با ظرف در تماس بود کاملا پخته و نرم بود ولی ورقه های نازک با اینکه مدت خیلی زیادی هم تو فر بودن یه جورایی نیمه پخته و قسمتای پختش هم لاستیکی شده بودن . در صورتیکه من سیب زمینی ورقه ای با ضخامت خیلی بیشتر از این رو که میذارم تو فر خیلی خوب می پزه و نرم میشه .
    آدریانا20 این نوشته را پسندیده.
    قوانین فعاليت در سايت ( قوانين كاربري ) :
    http://mamisite.com/forum/misc.php?do=showrules

صفحه 2 از 67 نخستنخست 1234512 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما