نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree4572Likes

موضوع: پيش غذاهاي خوشمزه با سيب زميني

نمایش نتایج: از 113 به 120 از 531
صفحه 15 از 67 نخستنخست ... 51213141516171825 ... آخرینآخرین
  1. #113
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    melody.solati آواتار ها
    کتایون
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۰۶
    محل سکونت
    پیلۀ دنیا
    نوشته ها
    1,609
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    1238
    پسند کرده
    68

    Re: پيش غذاهاي خوشمزه با سيب زميني









    گلبرگی و sita-golam این نوشته را پسندیده.
    به خاطر خاطره هایت ، خاطرت در خاطرم ، خاطره انگیزترین خاطره هاست (به یاد فرشتۀ زندگیمون خاطره)

  2. بانک بند ناف
  3. #114
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    melody.solati آواتار ها
    کتایون
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۰۶
    محل سکونت
    پیلۀ دنیا
    نوشته ها
    1,609
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    1238
    پسند کرده
    68

    Re: پيش غذاهاي خوشمزه با سيب زميني









    sita-golam این نوشته را پسندیده.
    به خاطر خاطره هایت ، خاطرت در خاطرم ، خاطره انگیزترین خاطره هاست (به یاد فرشتۀ زندگیمون خاطره)

  4. #115
    مدیر انجمن
    ღ. saba .ღ آواتار ها
    ღ صــــبا ღ
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۶/۰۲
    محل سکونت
    پایتخت ایران زمی
    نوشته ها
    5,335
    نوشته های وبلاگ
    21
    میزان امتیاز
    59
    پسند شده
    6185
    پسند کرده
    800

    ویترین مدال ها

    Re: پيش غذاهاي خوشمزه با سيب زميني

    سیب زمینی سوخاری اختراعه خودم ... به جان خودم نخوردین تاحالا
    خیلی خوشمزه بود ...
    سیب زمینی ها رو خورد کرد خلالی ... بعد تووی تخم مرغ زدم و بعد تووی ارد سوخاری که بهش ادویه کاری و نمک و فلفل زده بودم و توو روغن داغ با حرارت کم سرخ کردم که مغزشم بپزه ...
    خیلی خانواده ام خوششون اومد ... داداشم میگه نمردیم سیب زمینی سوخاری هم خوردیم

    reyhan777, z_saeideh, mehr banoo و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ღ.ღ
    ماه من غصه چرا ؟
    تو خدا داری و او هر شب و روز
    آرزویش همه آرامش توست
    دل به غم دادن و از یاس سخن گفتن ها
    کار آنهایی نیست،که خدا را دارند ...


  5. #116
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    bluesky آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۱۰/۲۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,656
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    382
    پسند کرده
    3023

    Re: پيش غذاهاي خوشمزه با سيب زميني

    نقل قول نوشته اصلی توسط hani joon

    بالاخره این چیپس یه جا پیدا کرد....سیب زمینی رو پوست کنده رو شستم و با رنده برقی ورقه ورقه کردم...با پوست کن هم میشه ورقه کرد....بعد چندبار شستم و توی آب نمک گذاشتم....بعد توی قابلمه کوچیک روغن ریختم اندازه 1 سانت و کم کم سیب زمینی هارو از تو آب نمک درآوردم و رو دستمال آشپزخونه آبشو گرفتم بعد تو روغن داغ با حرارت بالا سریع سرخ کردم ...اینجوری باید حتما هواستون به سیب زمینی باشه ولی خوبیش اینه که روغن به خودش نمیگیره گاهی سیب زمینی هارو یه هم یواش میزنیم که زیر و رو بشه...بعد سرخ شدن هم بذارید رو دستمال آشپزخونه که اگه روغنی اضافه داشت بگیره به خودش..نوش جون


    هانی جان یه سوال

    نوشتی که سیب زمینی ها رو چند بار شستی ؟ یعنی چند بار روشون آب گرفتی !!

    میشه این قسمت رو توضیح بدی

    ببخشید دیگه من متوجه نشدم


  6. #117
    مدیر انجمن
    زهرا س.پ آواتار ها
    زهرا ک.
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    2,157
    میزان امتیاز
    59
    پسند شده
    3820
    پسند کرده
    2794

    Re: پيش غذاهاي خوشمزه با سيب زميني

    نقل قول نوشته اصلی توسط bluesky
    نقل قول نوشته اصلی توسط hani joon

    بالاخره این چیپس یه جا پیدا کرد....سیب زمینی رو پوست کنده رو شستم و با رنده برقی ورقه ورقه کردم...با پوست کن هم میشه ورقه کرد....بعد چندبار شستم و توی آب نمک گذاشتم....بعد توی قابلمه کوچیک روغن ریختم اندازه 1 سانت و کم کم سیب زمینی هارو از تو آب نمک درآوردم و رو دستمال آشپزخونه آبشو گرفتم بعد تو روغن داغ با حرارت بالا سریع سرخ کردم ...اینجوری باید حتما هواستون به سیب زمینی باشه ولی خوبیش اینه که روغن به خودش نمیگیره گاهی سیب زمینی هارو یه هم یواش میزنیم که زیر و رو بشه...بعد سرخ شدن هم بذارید رو دستمال آشپزخونه که اگه روغنی اضافه داشت بگیره به خودش..نوش جون


    هانی جان یه سوال

    نوشتی که سیب زمینی ها رو چند بار شستی ؟ یعنی چند بار روشون آب گرفتی !!

    میشه این قسمت رو توضیح بدی

    ببخشید دیگه من متوجه نشدم
    من پابرهنه بپرم تو بحثبرای سیب زمینی هایی که خیلی نازک برش می خورن مثل چیپس یا برای بیف و چیکن استروگانف باید چند بار نشاسته گیری کرد تا در حین سرخ شدن به هم نچسبن.یعنی چند بار سیب زمینی ها رو باید ریخت داخل ظرف و روش رو آب ریخت یه کم زیر رو کرد و آب رو خالی کرد و دوباره همین کار رو انجام داد.با این کار چیپس ها ترد تر هم میشن
    باقالی پلو با
    مرغ
     

  7. #118
    مدیر انجمن
    ღ. saba .ღ آواتار ها
    ღ صــــبا ღ
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۶/۰۲
    محل سکونت
    پایتخت ایران زمی
    نوشته ها
    5,335
    نوشته های وبلاگ
    21
    میزان امتیاز
    59
    پسند شده
    6185
    پسند کرده
    800

    ویترین مدال ها

    Re: پيش غذاهاي خوشمزه با سيب زميني

    نقل قول نوشته اصلی توسط hani joon

    بالاخره این چیپس یه جا پیدا کرد....سیب زمینی رو پوست کنده رو شستم و با رنده برقی ورقه ورقه کردم...با پوست کن هم میشه ورقه کرد....بعد چندبار شستم و توی آب نمک گذاشتم....بعد توی قابلمه کوچیک روغن ریختم اندازه 1 سانت و کم کم سیب زمینی هارو از تو آب نمک درآوردم و رو دستمال آشپزخونه آبشو گرفتم بعد تو روغن داغ با حرارت بالا سریع سرخ کردم ...اینجوری باید حتما هواستون به سیب زمینی باشه ولی خوبیش اینه که روغن به خودش نمیگیره گاهی سیب زمینی هارو یه هم یواش میزنیم که زیر و رو بشه...بعد سرخ شدن هم بذارید رو دستمال آشپزخونه که اگه روغنی اضافه داشت بگیره به خودش..نوش جون
    فقط خواستم بگم
    تکیه بر جای بزرگان نتوان زد به گذااااااااااف
    hengamehh این نوشته را پسندیده.
    ღ.ღ
    ماه من غصه چرا ؟
    تو خدا داری و او هر شب و روز
    آرزویش همه آرامش توست
    دل به غم دادن و از یاس سخن گفتن ها
    کار آنهایی نیست،که خدا را دارند ...


  8. #119
    مدیر انجمن
    شیرین بیان آواتار ها
    CGN
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,203
    میزان امتیاز
    92
    پسند شده
    2970
    پسند کرده
    6618

    Re: پيش غذاهاي خوشمزه با سيب زميني

    سیبزمینی رو پوست گرفتم و شستم بعد با رنده درشت رنده کردم نمک زدم و با قاشق بصورت تقریبا دایره در روغن سرخ کردم
    گلبرگی, z_saeideh و sita-golam این نوشته را پسندیده.


    از اینکه خودم هستم خوشحالم. شاید کامل نباشم اما صادق، دوست داشتنی و خوشبختم.


  9. #120
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۶/۱۳
    نوشته ها
    53
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    30
    پسند کرده
    8

    Re: پيش غذاهاي خوشمزه با سيب زميني

    جکت پتیتو:


    دستورش هم از http://cheftayebeh.********.com/2010/05 ... st_12.html کپی می کنم:




    جکت پتیتو


    سیب زمینی رو به چه فرمی میپسندید؟ شاید خیلی ها بگن چیپس. آمار که این رو میگه. ولی من شخصا کبابیش رو ترجیح میدم. از بچگی هم عاشق سیب زمینی زیر خاکستر بودم. مخصوصا اینکه نتونی پوستش رو خوب بکنی و با خاکسترش با هم داغ داغ بخوری و بعدش تا یک هفته دهنت ملتهب باشه ( دقیقا همه اینا واسه من اتفاق میافته). ولی خوب هر روز که نمیشه رفت بیرون آتیش راه انداخت و یا منقل توی آپارتمان روشن کرد ( همسایه ها بهت بد گمان میشن ) .


    من بدون مایکروفر روزم شب نمیشه و از اولین روزی هم که مایکروفر به خونه مون پا باز کرد ( علیرغم ایستادگی های مامانم) سیب زمینی کبابی توش درست کردم و به نظر من بهترین چیزی بوده که میشه با این دستگاه مادر مرده درست کرد. شاید دقیقا مزه سیب زمینی زیر آتیش رو نده ولی 90 درصد همون طعم رو داره. کافیه سیب زمینی رو 5 دقیقه توی مایکروفر بذارید و بعد میتونید به سوزوندن زبون و دهنتون بپردازید! بعد از این کشف بزرگم در خصوص پختن سیب زمینی، دیگه آبپز کردنش بل کل از زندگیم حذف شد و کلی از نظر زمانی واسه درست کردن الویه و کتلت و پوره و کراکت و .... جلو افتادم. تازه طعمش هم قابل مقایسه نیست. ولی خوشمزه ترین غذایی که میشه با سیب زمینی کبابی درست کرد ( البته باز هم از نظر من ...که از همه چیز مهم تره :p ) جکت پتیتو Jacket potato است. چند هزار بار تا الان ساخته باشمش خوبه؟ تنوع زیادی داره چون فیلینگش خیلی متنوعه. این یه مدلش:


    سیب زمینی بزرگ 2 عدد


    گوشت چرخ کرده 200 گرم


    رب گوجه فرنگی 1 ق غ


    نمک ، فلفل ، ادویه ، آبلیمو برای مزه دار کردن


    پنیر ماتزارلا و فلفل دلمه ای









    سیب زمینی تون باید به اندازه کافی بزرگ باشه و کشیده. تقریبا قایقی. چون قراره توی شکمش پر بشه. پس باید شخصا برید خرید! و توی سیب زمینی ها خوب بگردید و چند تا خوشگلش رو با سایز مناسب انتخاب کنید. ( البته اگه تو خونه یکی مثل آقای شوهر ما دارید که دیگه در خوردنش استاد شده و سایز بندیش تو دستشه، میتونید ازش کار بکشید! در غیر این صورت اول و آخرش کار خودتونه!) سیب زمینی ها رو با برس ظرفشویی و یا اسکاچ خوب بشورید. مهمه که کاملا تمیز شه چون ممکنه یکی مثل من پیدا شه که پوستش رو هم بخوره. پس بهداشت رو رعایت کنید







    یه سیب زمینی متوسط توی 5 دقیقه در مایکروفر کبابی میشه. ولی هرچی بزرگتر باشه زمانش بیشتر میشه. با چنگال ضخمیش کنید و بزارید 7 تا 8 دقیقه ( بسته به سایز) بپزه. قرار نیست کاملا له بشه چون باز یه سری دیگه هم میره توی فر.


    حالا اگه مایکروفر ندارید (لابد دلیلش این بوده که نمیخواستین سرطان بگیرین!) ... سیب زمینی رو توی فویل آلومینیوم بپیچید و بذارید تو فر یک ساعت با دمای 180 بپزه. ( راه آسونترش هم خریدن مایکروفره! ما دوست داریم سرطان بگریم!)


    بعد دو راه دارید. اگه سیب زمینی تون به اندازه کافی کپله که نصفش کنید و اگه مثل من بیشتر کشیده است باید سرش رو ببرید.


    با قاشق توش رو خالی کنید ( و توی یه ظرف دیگه لهشون کنید) توجه داشته باشید که زیادی به پوست نزدیک نشید و یه مقدار باقی بذارید که خورنده گرامی خودش زحمتش رو بکشه.





    گوشت رو توی پیاز و ادویه تفت بدید و بعد نمک و فلفل و رب و آبلیمو رو اضافه کنید ( یعنی اینکه هر سسی که دوست دارید میتونید درست کنید. داخلش رو اصلا مهم نیست که با چی پر میکنید. واسه همین گفتم تنوعش زیاده) و بعد با سیب زمینی هایی ، که از توی شکم سیب زمینی هاتون خالی کردید ؛ قاطیش کنید. حالا با مخلوط ایجاد شده شکم سیب زمینی ها رو پر کنید







    حالا روی سیب زمینی ها رو با پنیر بپوشونید. من روش رو هم فلفل دلمه های رنگی ریختم ( خوبه خورد شده همیشه توی فریزر داشته باشید)







    بعد یک دقیقه توی مایکروفر ( و یا توی فر تا زمانی که پنیرش ذوب شه) . کلا همه چیز روی هم یک ربع هم طول نمیکشه. جون میده واسه کارمندا







    اصول خوردنش رو هم توضیح بدم.... همینطور که ملاحظه میکنید، من با قاشق رفتم توش و راه خودم رو به مرکزش باز کردم... بعد از خوردن قسمت گوشتیش ، به قسمت سیب زمینیش میرسید که کافیه با قاشق بهش حمله ور شید، خودش از پوست جدا میشه چون خوب پخته.









    گودال مذکور که در تصویر قبل دیدید دیگه در این تصویر روفته شده و بعد از پیشروی تا وسط سیب زمینی ، من دیگه جا زدم!


    کلا چیز خوشمزه ایه ... یعنی من که خیلی دوست دارم

صفحه 15 از 67 نخستنخست ... 51213141516171825 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما