نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree4566Likes

موضوع: پيش غذاهاي خوشمزه با سيب زميني

نمایش نتایج: از 97 به 104 از 530
صفحه 13 از 67 نخستنخست ... 31011121314151623 ... آخرینآخرین
  1. #97
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۶/۲۱
    نوشته ها
    287
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    23
    پسند کرده
    0

    Re: پيش غذاهاي خوشمزه با سيب زميني

    اينم پوره سيب زميني من.سيب زميني آبپز+تخم مرغ آبپز+پنير..........بسيار خوشمزه



    من بي هنر رو ببخشيد كه تزيين بلد نيستم

  2. بانک بند ناف
  3. #98
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۶/۲۱
    نوشته ها
    287
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    23
    پسند کرده
    0

    Re: پيش غذاهاي خوشمزه با سيب زميني

    اينم يه نوع ديگه پوره به سفارش همسري:
    سيب زميني رو آبپز كرده بعد لهش ميكنم بعد يه تخم مرغ خام اضافه كرده خوب هم زدم . توي ماهيتابه روغن ريخته و مخلوط فوق رو كه البته نمك هم زده بودم ريختم توي روغن داغ .حدود10 دقيقه موند بعد ريختم توي بشقاب.

    najmehkhatoon این نوشته را پسندیده.

  4. #99
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۱۱/۰۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    82
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    58
    پسند کرده
    0

    Re: پيش غذاهاي خوشمزه با سيب زميني

    بیسکوییت های خوشمزه با دستور شاپرک جان:
    خیلی شیک بودن اما مزه اش همون سیب زمینی بود و چیز ویژه ای نبود:
    htt

    p://>
    این هم دستورش :



    مواد لازم :

    سیب زمینی 250 گرم

    مارگارین یا کره سرد 100 گرم

    آرد یک پیمانه

    بیکین پودر یک قاشق چایخوری

    نمک یک قاشق مرباخوری

    زیره و ادویه جات دیگر به میزان لازم

    تخم مرغ یک عدد برای رویه


    طرز تهیه :
    سیب زمینی ها را آبپز می کنیم و میذاریم سرد بشه و پوست کنده و رنده می کنیم .
    مارگارین تکه تکه شده را بهش اضافه و مخلوط می کنیم.مراقب باشین

    که این خمیر احتیاجی به ورز دادن نداره همینکه مواد مخلوط بشه کافیه .

    آرد و بیکین پودر را مخلوط و سه بار الک و به مواد اضافه می کنیم.
    این خمیر باید سرد باشه تا راحت بشه قالب زد اگر بعد از آماده شدن خمیر دیدین که خمیرتون گرم شده بخاطر گرمای هوا کمی اون را در یخچال بذارین تا سرد بشه .این خمیر احتیاج به استراحت نداره .کمی از خمیر را بچشین اگر احتیاج به نمک بیشتری داشت اضافه کنید .
    کمی آرد روی سطح کار می پاشیم و خمیر را به قطر نیم سانت پهن می
    کنیم و با هر قالبی که دوست داشتین قالب بزنید شکل اصلی این بیسکوئیت همین هست که می بینید .
    خیلی آروم با یک وسیله شبیه این بیسکوئیت ها را برداشته و تو سینی که کمی چرب شده می چینیم با برس روی اونها را زرده می مالیم و دانه زیره یا کنجد یا هر ادویه دلخواه می پاشیم و کمی با دست فشار می دیم شکل بیسکوئیت ها به هم نخوره .

    سینی را در فری که از قبل
    با حرارت 180 درجه سانتیگراد یک ربع داغ شده به مدت 25 تا 30 دقیقه قرار میدیم تا روی اونها و لبه های پائینی و زیرشون طلائی بشه.
    سینی را در آورده و اجازه بدین که دمای اون کم بشه بعد به راحتی بیسکوئیت ها را جدا کنید.

    ویرایش توسط heaven : ۱۳۹۵/۰۸/۲۶ در ساعت ۰۲:۱۱ قبل از ظهر
    گلبرگی این نوشته را پسندیده.
    برایت دعا می کنم که ای کاش خدا از تو بگیرد
    هر آنچه را که خدا را از تو می گیرد

  5. #100
    مدیر انجمن
    باران7 آواتار ها
    منیژه . ب
    عضویت: ۱۳۸۸/۱۱/۲۰
    نوشته ها
    2,686
    میزان امتیاز
    13
    پسند شده
    788
    پسند کرده
    89

    ویترین مدال ها

    Re: پيش غذاهاي خوشمزه با سيب زميني



    سیب زمینی پخته :4 عدد
    تخم مرغ:2 عدد
    نمک وفلفل وزردچوبه وپاپریکا:بمقدارلازم
    موادمیانی:
    گوشت جرخکرده:300 گرم
    قارچ خرد شده:200 گرم
    فلفل دلمه ای خرد شده:1 عدد
    پیازچه خرد شده: 5 ساقه
    نمک وفلفل وزردچوبه و تخم گشنیز :بمقدار لازم
    رب گوجه فرنگی :2 ق س
    پودر سوخاری:بمیزان لازم
    سیب زمینی هازا بعدار پختن خوب میکس کرده همراه تخم مرغ و ادویه ها در دست گرد وپهن کرده موادمیانی هم که مثل مایه ی ماکارونی حاضر میشه به اندازه 1 ق س دروسط ریخته خمیر را جمع وگرد وبعد به شکل گلابی فرم دادم ودر پودر سوخاری غلطونده ودر روغن شناور سرخ کردم.
    خاله ساره, نایاب 90 و taniya این نوشته را پسندیده.
    دنیا نباشد... فقط کوچه باشد واندکی باران ودوستی که زلال تر از باران باشد...

  6. #101
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    narges goli آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۰۹
    نوشته ها
    1,447
    میزان امتیاز
    8
    پسند شده
    281
    پسند کرده
    54

    Re: پيش غذاهاي خوشمزه با سيب زميني

    دستور این دلمه مثل دستوری هستش که باران جون توی پست بالا گذاشتن البته من برای 3-4 تا سیب زمینی یکدونه تخم مرغ زدم که البته بستگی داره به اندازه سیب زمینی و تخم مرغ نکته ای که به ذهنم میرسه اینکه برای پخت سیب زمینی خیلی اب نریزین یعنی طوری باشه که وقتی سیب زمینی ها پخت ابی تو ظرف نباشه وگرنه خمیرش شل میشه کمی زعفرون هم خمیر رو خوشرنگ و خوش طعم میکنه+ نمک و فلفل
    مواد داخلی هرچی میخواین میتونه باشه مواد من گوشت چرخ کرده، زرشک، جعفری، نمک و فلفل و ادویه بود
    بعد تو روغن داغ و فراووووون سرخیدم
    گلبرگی, SADAFI و taniya این نوشته را پسندیده.
    روزهای خوب تو راهه

  7. #102
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۷/۰۹
    نوشته ها
    60
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    4
    پسند کرده
    0

    Re: پيش غذاهاي خوشمزه با سيب زميني

    باران عزیز ، چه چیزی به ارد سوخاری اضافه کردی که بعد از سرخ شدن دلمه ها انقدر خوشرنگ شدن
    آرد سوخاری باید پورد باشه یا می شه از اردی که کمی درشت هست هم استفاده کرد؟

  8. #103
    مدیر انجمن
    mitra40 آواتار ها
    میترا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۲۸
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    9,476
    نوشته های وبلاگ
    32
    میزان امتیاز
    468
    پسند شده
    19195
    پسند کرده
    26810

    Re: پيش غذاهاي خوشمزه با سيب زميني

    پاته سیب زمینی یا بقول شف طیبه پتات چاپ

    سیب زمینی پخته :4 عدد
    تخم مرغ:2 عدد
    نمک وفلفل وزردچوبه :بمقدارلازم

    آردشیرینی:بمیزان لازم
    موادمیانی:
    گوشت جرخ کرده: 250 گرم
    قارچ خرد شده: 100 گرم
    فلفل دلمه ای خرد شده:1 عدد
    جعفری خورد شده :یک پیمانه
    پیازداغ :4 قاشق غذاخوری
    نمک وفلفل وزردچوبه و گرام ماسالای گوشت:بمقدار لازم
    رب گوجه فرنگی :2 ق س

    مواد میانی را مثل مایه ماکارونی آماده می کنیم
    سیب زمینی هازا بعدار پختن خوب میکس کرده همراه تخم مرغ و ادویه ها در دست گرد وپهن کرده موادمیانی رابه اندازه 1 ق س دروسط ریخته خمیر را جمع وگرد کرده سپس در آرد می غلتانیم ودر روغن فراوان سرخ می کنیم

    سیر قلیه
     
    hengamehh این نوشته را پسندیده.

  9. #104
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۱۳
    نوشته ها
    48
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    9
    پسند کرده
    0

    Re: پيش غذاهاي خوشمزه با سيب زميني

    سیب زمینی خام را خلال خلال برش زدم با نمک اویشن و فلفل سیاه مزه دار کردم تو سینی فر فویل گذاشتم کمی چرب کردم با حرارت 180 سانتی گراد 30 دقیقه کذاشتم عالی شده بود
    رکسانا همه وجود من است نباشد روزی که بدون اون باشم

صفحه 13 از 67 نخستنخست ... 31011121314151623 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما