نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree287Likes

موضوع: پاچینی

نمایش نتایج: از 25 به 32 از 35
صفحه 4 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین
  1. #25
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مهرافروز آواتار ها
    زینب
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۶/۱۰
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    241
    میزان امتیاز
    150
    پسند شده
    3287
    پسند کرده
    3526
    پاچینی کتف مرغ
    کتف هارو از شب قبل تو پیاز و فلفل سیاه و نمک و یکم ابلیمو و فلفل دلمه خوابوندم فرداش هم به طریقه ای که دوستان میدونن اماده کردم

    نام: IMG_20150610_212953.jpg نمایش: 1707 اندازه: 88.4 کیلو بایت




    معبودا به بزرگی آنچه داده ای آگاهم کن تا کوچکی آنچه ندارم نا آرامم نکند . .

  2. #26
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,155
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2022
    پسند شده
    86579
    پسند کرده
    75956

    ویترین مدال ها

    پاچینی مرغ




    پاچینی مرغ با دستور خانم صرافها
    در برنامه به خانه بر میگردیم

    **
    پاچینی مرغ نوعی غذای فینگرفودی هست که با کتف مرغ درست میشه و یه شیوه خیلی عالی و خوشمزه برای استفاده از کتف های مرغ هست.

    مواد لازم:

    کتف مرغ 500 گرم
    پیاز متوسط خورد شده 1 عدد
    فلفل دلمه ای 1 عدد
    لیمو ترش 1 عدد
    ماست 2 ق س
    پودر زنجبیل 1 ق م
    پودر زیره نصف ق چ
    نمک 1 ق م
    فلفل قرمز 1 ق چ
    سس خردل 1 ق س
    روغن مایع نصف پیمانه
    پودر سوخاری یک و نیم پیمانه
    تخم مرغ 2 عدد
    پودر سیر 1 ق س
    کنجد نصف پیمانه

    برای این غذا اول باید کتف مرغ رو مزه دار کنیم.
    *طریقه مزه دار کردن کتف مرغ:
    پیاز متوسط رو خرد میکنیم و نمک رو به اون اضافه میکنیم و مقداری اون رو ورز میدیم.نمک باعث میشه پیاز آب بندازه و همین آب پیاز باعث ترد شدن مرغ میشه( این نکته برای همه کباب ها صدق میکنه).

    **نمک کلا وقتی به سبزیجات اضافه میشه باعث میشه سبزیجات اب خودشون رو از دست بدن و انعطاف پذیر بشن.
    مثلا وقتی به هویج نمک بزنیم نرم و قابل انعطاف میشه

    فلفل دلمه خورد شده ,لیموی خورد شده (همراه با پوست) ,پودر زنجبیل,زیره ,ماست و سس خردل را یه پیاز اضافه میکنیم و در آخر کتف مرغ را اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم.3-4 ساعت داخل ظرف در بسته داخل یخچال بمونه.بعد از 3-4 ساعت روغن مایع (میتونید روغن زیتون استفاده کنید) اضافه کنید و مجددا مواد رو استراحت میدیم.حداقل 7-8 ساعت مواد باید استراحت کنند.

    نکات:
    -برای لیموترش بسته به فصل میتونین از لیموترش شیرازی یا لیمو ترش زرد رنگ استفاده کنین.
    دقت کنین که لیمو رو حتما با پوست خرد کنین به صورت فندقی و داخل ترکیب بریزین.
    خود پوست لیمو عطر فوق العاده ای به مواد میده

    -در صورتی که زنجبیل تازه داشتین میتونین از زنجبیل تازه خرد شده داخل مواد استفاده کنین که عطر خیلی خوبی به مواد میده.
    به این صورت که پوست زنجبیل تازه رو بگیرین،خرد کنین و به مواد اضافه کنین.

    -ماست اگر ترش باشه هیچ اشکالی نداره


    بعد از استراحت:
    در قسمت بالای کتف های مرغ(قسمت استخوانی) باید هر چی اتصالات گوشت داره باید با یه چاقوی تیز از قسمت سر استخوان جدا کنیم و مواد گوشتی رو هدایت کنیم به پایین.باید در بالا فقط استخوان بمونه
    قسمتی که گوشت ها جمع شده رو با دستتون حالت بدین و گرد کنین و داخل ظرفی بچینین.

    لینک اموزش تصویری جدا کردن گوشت از استخوان کتف، که نجما جان زحمتش رو کشیدن براتون میذارم:

    پاچینی

    نصف آرد سوخاری رو با پودر سیر مخلوط میکنیم و نصف باقیمانده رو با کنجد.
    کتف های مرغ رو یکبار داخل ترکیب آرد سوخاری و پودر سیر میزنیم.
    بعد داخل تخم مرغ میغلطونیم
    سپس داخل ترکیب آرد و کنجد میغلطونیم
    و در قابلمه ای که ارتفاع داره و تا نیمه پر از روغن داغ است با حرارت مناسب سرخ میکنیم.
    (من در شیرجوش سرخ میکنم.اینجور روغن کمتر استفاده میشه و کتف هام هم در روغن شناور خواهند بود.)

    نکات:

    -در تمامی مراحل ،حواستون به شکل کتف ها باشه.با دستتون گوشت ها رو گرد کنین و بهش حالت بدین

    -میتونین کتف های مارینه شده داخل این مواد رو داخل توری کبابی بذارین یا به سیخ بگیرین و یه کباب کتف خوشمزه درست کنین.
    در واقع موادی که برای مارینه کردن کتف ها استفاده کردیم برای کبابی کردن هم استفاده میشه و یکی هستن.

    -اگر از ارد سوخاری خانگی استفاده کنین خیلی خوشمزه تر خواهد بود.
    فقط یادتون باشه به اردتون نمک و فلفل قرمز بزنین چون فلفل قرمز برای غذاهای فست فودی خیلی خوشمزه خواهد شد.

    -روغن به شرطی که رنگش تغییر نکنه و بوی نامطبوع نده میتونیم دوباره ازش استفاده کنیم.
    البته من از شیرجوش استفاده میکنم و زیاد روغن استفاده نمیشه و همون میزان که استفاده میشه برا همون موقع کافیه و میریزم دور

    -حرارت موقع سرخ کردن خیلی زیاد نباشه که کتف ها خوب مغز پخت بشن
    کم هم نباشه

    -مخلوط کردن کنجد با ارد سوخاری باعث زیبایی خیلی بیشتر پاچینی های ما میشه

    -طرز تهیه ارد سوخاری در خانه

    -در آخر میتونین برای شیک تر شدن پاچینی هاتون سرشون رو یه تکه کوچولو فویل الومینیوم بکشین تا موقع خوردن هم دستمون کثیف نشه





    ویرایش توسط باران67 : ۱۳۹۴/۰۴/۲۲ در ساعت ۰۱:۰۴ قبل از ظهر
    میس مهسا, m1361, maman_mahya و 47 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  3. #27
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zardin آواتار ها
    زهرا
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۲۸
    نوشته ها
    1,388
    میزان امتیاز
    631
    پسند شده
    17136
    پسند کرده
    20223
    پاچینی مرغ من



    کتفهای مرغ رو با نمک و فلفل و پیاز و زنجبیل و زعفران مزه دار کردم و یک ساعت قبل از غلطوندن در آرد سوخاری، بهش کمی ماست هم اضافه کردم .
    بعد در مخلوط آرد سوخاری و تخم مرغ که من همیشه کمی بهش کمی شیر اضافه میکنم تا رقیق بشه میغلطونم و دوباره میذارم یخچال برای یکی دو ساعت
    داخل روغن با حرارت متوسط به مدت نیم ساعت سرخ کردم تا کاملا پخته بشه .
    خودم فقط یک چهارم از یکی از بازوها رو خوردم که خوب بود و نرم و خوشمزه -(ذائقه من با غذاهای سرخ کردنی جور نیست)
    ممنونم از باران عزیزم بابت بیان نکته های این غذا .
    ویرایش توسط zardin : ۱۳۹۴/۰۷/۱۱ در ساعت ۱۱:۰۱ بعد از ظهر
    fateme.mazhab1365, باران67, m1361 و 16 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #28
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۳/۰۸/۲۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    220
    میزان امتیاز
    208
    پسند شده
    2671
    پسند کرده
    117
    پاچینی با دستور باران عزیز
    لذیذ و خوشمزه
    نام: 20160411_205454.jpg نمایش: 617 اندازه: 102.6 کیلو بایت
    fateme.mazhab1365, *شمیم*, zakizadeh و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #29
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    rasta-93 آواتار ها
    سوده شیخی
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۰/۱۸
    محل سکونت
    اندیشه
    نوشته ها
    285
    میزان امتیاز
    123
    پسند شده
    1961
    پسند کرده
    1139
    پاچینی غذایی که مزه اش تا دفعه ی بعد تو ذهنت میمونهنام: IMG_20150729_154548.jpg نمایش: 565 اندازه: 103.5 کیلو بایت ناهار من و دختر، وقتی مامان حوصله داشت
    maman_mahya, باران67, m1361 و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    مامی سایتی ها دوستتون داررررم

  6. #30
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fateme.mazhab1365 آواتار ها
    فاطمه مذهب جعفری
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۰۸
    محل سکونت
    اهواز
    نوشته ها
    1,112
    میزان امتیاز
    110
    پسند شده
    2226
    پسند کرده
    2694
    میگم این پاچینی باید سوخاری بشه وگرنه پاچینی نست که وقتی رفت تو فر میشه کباب کتف
    یا من اشتباه میکنم؟ نکنه کلا به خوراک کتف و بال مرغ میگن پاچینی؟
    جهت تعجیل در فرج آقا صاحب الزمان صلوات کامل و جلیل ختم کن.
    الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم و اهلک عدوهم من الجن و الانس، من الاولین و الآخرین.

  7. #31
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامی ایلیا و الینا آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    617
    کالاهای من
    6
    میزان امتیاز
    130
    پسند شده
    4459
    پسند کرده
    783
    پاچینی با بال سرخ شده

    نام: rps۲۰۱۶۰۷۱۱_۱۹۲۳۲۴.jpg نمایش: 334 اندازه: 99.9 کیلو بایت
    m1361, مامان سیدکوچولو, zakizadeh و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #32
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    shehin آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۴/۰۳/۳۱
    نوشته ها
    194
    میزان امتیاز
    284
    پسند شده
    2106
    پسند کرده
    1270
    اینم از پا چینی مرغ که تو موادی که توش خواباندم با دستور بالایی از خانم صرافها که راضیه جون عزیز هم دستورشو بالا گذاشتن درست کردم
    نام: IMG_20160617_234918.jpg نمایش: 295 اندازه: 112.7 کیلو بایتماست خامه ای لیمو ترش وفلفل دلمه ای بود نمک فلفل پودر سیر و کمی زنجبیل طعمش عالی بود خیلی خیلی خوشمزه بود وتو ارد سوخاری علتاندنم بهمعد توی تخم مرغ بعد دوباره ارد سوخاری که با کنجد مخلوط شده بعد هم سرخ کردم
    موساکا
     
    zakizadeh, *هما*, میس مهسا و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

صفحه 4 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما