نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree287Likes

موضوع: پاچینی

نمایش نتایج: از 17 به 24 از 35
صفحه 3 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین
  1. #17
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مونا سادات آواتار ها
    مونا سادات حسینی
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    تـهران
    نوشته ها
    203
    میزان امتیاز
    365
    پسند شده
    5233
    پسند کرده
    3278
    پاچینی

    گوشت های چسبیده به استخوان کتف مرغ را با چاقو جدا کرده و به سمت پایین هدایت و جمع کرده سپس با زعفران یا اسپری زعفران طعم دار کرده و بعد به تخم مرغ زده شده با چنگال آغشته کرده و در مخلوط پودر سوخاری و فلفل و نمک میغلطانیم و در در روغن داغ فراوان سرخ میکنیم.خیلی خوشمزه و آسون

    نام: DSC_4823.jpg نمایش: 1580 اندازه: 108.2 کیلو بایت
    ehsans, مامی رضا, shahla-324 و 14 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خـــدایــــــــــــــــا
    دوستتــــــــــــ
    دارمـــــــــــــــ



  2. #18
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    parandeh khoshbakhti آواتار ها
    فاطمه
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۶/۲۱
    محل سکونت
    mashhad
    نوشته ها
    54
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    119
    پسند کرده
    105
    مونا جون خیلی خوشمزه وخوشگل شده
    ولی فقط تو روغن سرخش کنیم گوشتش خام نمیمونه؟؟
    ببخشیدا بذارید پای بی تجربگیم
    مامان غزل, فیونا و مامان حدیث جون این نوشته را پسندیده.

  3. #19
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مونا سادات آواتار ها
    مونا سادات حسینی
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    تـهران
    نوشته ها
    203
    میزان امتیاز
    365
    پسند شده
    5233
    پسند کرده
    3278
    مرسی عزیزم نظر لطفته
    نه اصلا خام نمی مونه دقیقا مثل سوخاری های بیرونه کاملا سرخ و پخته میشه و البته خوش طعم
    مامان غزل, مامان حدیث جون و باران67 این نوشته را پسندیده.
    خـــدایــــــــــــــــا
    دوستتــــــــــــ
    دارمـــــــــــــــ



  4. #20
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    عطر سیب آواتار ها
    نبض مامان
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۵/۲۵
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    623
    میزان امتیاز
    267
    پسند شده
    6694
    پسند کرده
    9022
    پاچینی یا چیکن ونیز یه غذای سوخاری خوشمزه هست که با کتف مرغ
    میگو و بال مرغ درست میشه
    این پاچینی که من درست کردم با کتف مرغ درست شده
    میتونید به این غذا بال مرغ دسته دار هم بگید..........
    با دستور اقای شجاعی برنامه خانه مهر

    مواد لازم :
    بال مرغ 20تا 25 عدد
    ارد سفید 100 گرم
    پودر سوخاری ترجیحا درشت 200گرم
    شیر 1/2 پیمانه
    زعفران دمکرده 1/2 پیمانه
    پیار متوسط 1 عدد
    زرده تخم مرغ 4 تا 5 عدد سیر 2 حبه
    ابلیموی تازه 1 ق غ
    نمک وفلفل و جوز هندی به میزان لازم
    سوخاری کردن در سه مرحله انجام میگیرد.( 1-ارد سفید 2- زرده تخم مرغ 3- ارد سوخاری )
    1- به ارد سفید پودر سیر ونمک افزوده. (اگر ب پ اضافه کنید حجم پیدا میکند)
    2- زرده ها را کمی زده ، بخاطر اینکه از غلظتشان کم شود و طعمشان بهتر شود به انها مقداری شیر بیافزایید بهمراه کمی زعفران و نمک.(اگر خواستیم میتوانیم در این مرحله فلفل قرمز اضافه کنیم تا طعم تندی پیدا کند)
    3- به ارد سوخاری زردچوبه و نمک افزوده که رنگ وطعم بهتری پیدا کند. (پودر سوخاری ترجیها درشت باشد و یا اینکه با چیبس یا برشتوک خرد شده مخلوط گردد)
    نحوه درست کردن بال مرغ بصورت پاچینی :
    ابتدا یک برش در 2 سمت که غضروف وجود دارد زده تا بتوانیم استخوان را در بیاوریم . با پیچیدن استوان و با کمک چاقو که گوشت را بالا پایین میکنیم و به اصطلاح هل میدهیم استخوان را در اورده و از گوشت ازاد میکنیم و کامل گوشت را به سمت پایین میکشیم(به اصطلاح پشت و رو میکنیم).
    میگذاریم بالها با نمک و فلفل ،سیر و پیاز و ابلیموی تازه و زعفران استراحت کرده ، مزه دار شده و رنگ پیدا کند.
    حالا مراحل سوخاری کردن بالها :
    ابتدا روغن را میگذاریم داغ شود .
    1- در ارد سفید زده .
    2- در زرده ها غلطانده ، با قاشق وی بال داده تا کامل سطحش را زرده فرا بگیرد.
    3- در پودر سوخاری غلطانده ، از پایین بال را گرفته و فشار داده تا شکلش را به طور مستقیم نگه دارد.
    سپس یکی یکی در روغن داغ قرار داده 4 الی 5 دقیقه میگذاریم بپزد.
    اطلاعات: دستگاه سوخاری کردن در رستورانها به نام هنی پنیک میباشد که با فشار روغن و هوا سوخاری میکند.
    اگر طعم تند میپسندید با سس چیلی میل نمایید و اگر طعم شیرین میپسندید با سویا سس میل نمایید.
    من با قارچ سوخاری و لیمو ترش تزیین کردم.
    نام: 14185633909.jpg نمایش: 1237 اندازه: 48.0 کیلو بایت
    ویرایش توسط عطر سیب : ۱۳۹۳/۰۹/۲۴ در ساعت ۰۳:۵۶ قبل از ظهر
    ehsans, آزاده 66, m1361 و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    شیعیان خواب بس است برخیزید/هجر ارباب بس است برخیزید
    یادمان رفته که عهدی هم هست/یادمان رفته که مهدی (ع) هم هست

  5. #21
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    titish khanoom آواتار ها
    فرشته
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۷
    محل سکونت
    پیله ی دنیا
    نوشته ها
    3,959
    نوشته های وبلاگ
    18
    کالاهای من
    2
    میزان امتیاز
    768
    پسند شده
    46930
    پسند کرده
    17064

    ویترین مدال ها

    پاچینی مزه دار شده با پیاز و زعفران و ادویه جات ،زورچپون شده در ماهیتابه ی چرب شده



    با حرارت کم حدود 2 ساعت هم پخت هم سرخید.البته پشت و روشون هم کردم ها که هر دو طرفش بسرخه
    اخرا هم یه تیکه کره انداختم توش جهت عطر

    قیمه احتمالا :-x
     
    ویرایش توسط titish khanoom : ۱۳۹۳/۱۱/۰۴ در ساعت ۰۲:۳۷ قبل از ظهر
    مهرافروز, *ARMITA*, marziyeh.ali1 و 27 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #22
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۳/۰۷/۰۱
    نوشته ها
    44
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    47
    پسند کرده
    80
    سلام
    باید تو روغن زیاد سرخ بشه؟
    نمیشه کمتر باشه؟؟؟
    مامان حدیث جون این نوشته را پسندیده.

  7. #23
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۳/۲۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    21
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    499
    پسند کرده
    111
    پاچینی هایی که در عکس مشاهده میکنید به صورت زیر اماده شد
    اول به اندازه 2/3 استخوان را از گوش جدا کردم
    بعد گوشتها را اول در مخلوط ارد سفید و ادویه سپس تخم مرغ و در اخر هم پودر سوخاری و بعد در روغن داغ سرخ کردمنام: IMG_1781.jpg نمایش: 959 اندازه: 105.3 کیلو بایت
    m1361, golegandom1363, گیلاس من و 9 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #24
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sabooha آواتار ها
    سبوحا
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۱۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    186
    میزان امتیاز
    64
    پسند شده
    2079
    پسند کرده
    2420
    نام: پاچيني.jpg نمایش: 1050 اندازه: 100.0 کیلو بایت
    با دستور نبض مامان عزیز.
    سمنو, ستار, m1361 و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    این روزها...
    بی مهدی(عج)...
    باران هم بوی تشنگی میدهد...


صفحه 3 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما