نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree989Likes

موضوع: کاناپ

نمایش نتایج: از 33 به 40 از 122
صفحه 5 از 16 نخستنخست ... 234567815 ... آخرینآخرین
  1. #33
    مدیر بازنشسته

    عضویت: ۱۳۸۸/۱۲/۰۹
    نوشته ها
    1,380
    میزان امتیاز
    7
    پسند شده
    1087
    پسند کرده
    0

    Re: کاناپ

    یکی دیگه ...

    كاناپ بلوچيز

    نويسنده: ژانت طوروسيان

    مواد لازم براي 30 تا 35 قطعه:
    قيسي سالم و درشت: 25 تا 30 عدد
    پنير بلوچيز: 150 گرم
    پنير خامه اي: 100 گرم
    ريحان ريز: 3 قاشق غذا خوري
    تخم گشنيز: 1 قاشق چاي خوري
    فلفل سياه تازه ي ساييده شده: 1 قاشق چاي خوري
    زيتون سياه براي تزيين: 6تا 7 عدد

    طرز تهيه:
    قيسي ها را شسته و كاملاً خشك كنيد.
    پنير بلوچيز را ريز رنده كنيد. سپس آن را با پنير خامه اي، فلفل سياه، ريحان ريز خرد شده و پودر تخم گشنيز كاملا مخلوط كنيد. مخلوط را درون قيف پارچه اي با ماسوره ي كنگره دار بريزيد و روي قيسي ها را شكوفه هاي درشت بزنيد. در پايان كاناپه ها را با برش هايي از زيتون سياه تزيين كنيد.



    منبع: ماهنامه هنر آشپزي شماره 39
    زینب سادات۲, باران67 و mitra40 این نوشته را پسندیده.

    مــرا جای خــودم بگذار
    خودت را جای گهـــواره

    و آغوشی تسلی بخش

    کنـارم بـاش همواره ...


  2. #34
    مدیر بازنشسته

    عضویت: ۱۳۸۸/۱۲/۰۹
    نوشته ها
    1,380
    میزان امتیاز
    7
    پسند شده
    1087
    پسند کرده
    0

    Re: کاناپ


    کاناپ ژامبون و بادام

    مواد لازم :

    ژامبون مرغ ريز خرد شده / 250 گرم
    خلال بادام خيس شده / يک سوم پيمانه
    تخم مرغ پخته / 3 عدد
    سيب زميني پخته / 400 گرم
    ساقه هاي وسط کرفس نگيني خرد شده / نصف پيمانه
    خيار شور نگيني خرد شده / يک پيمانه
    مايونز / يک شيشه کوچک
    آب ليمو / يک قاشق غذاخوري
    نان ساندويچي / 3 ـ 2 عدد
    شويد ، زيتون سياه ، خيار و گوجه ورقه شده و پيازچه براي تزئين / به اندازه لازم
    نمک و فلفل / به اندازه لازم

    طرز تهيه :

    سر و ته يک نان را به عرض 5 تا 7 سانت برش بزنيد . بقيه ي نان ها را به صورت ورقه هاي 3 ـ 2 سانتي برش بزنيد .
    مي توان اين ورقه ها را در فر 350 درجه به مدت 5 دقيقه برشته کرد . مايونز ، نمک و فلفل و آب ليمو را با هم مخلوط کرده، سپس ژامبون ، خلال بادام، سيب زميني و تخم مرغ رنده شده ، خيار شور و کرفس را با سس مخلوط کرده ، از مواد سالاد به مقدار يک قاشق غذاخوري بر روي هر ورقه نان به صورت برجسته قرار دهيد .
    سالاد را مطابق تصوير تزئين کنيد . با گوجه فرنگي ـ دهان ، با زيتون سياه ـ چشم ، با پيازچه ، شاخک و با شويد ـ پا بگذاريد .
    منبع:ماهنامه هنر آشپزي ، شماره 43
    باران67 و mitra40 این نوشته را پسندیده.

    مــرا جای خــودم بگذار
    خودت را جای گهـــواره

    و آغوشی تسلی بخش

    کنـارم بـاش همواره ...


  3. #35
    مدیر بازنشسته

    عضویت: ۱۳۸۸/۱۲/۰۹
    نوشته ها
    1,380
    میزان امتیاز
    7
    پسند شده
    1087
    پسند کرده
    0

    Re: کاناپ

    کاناپ قارچ

    مواد لازم :

    قارچ نیم کیلو گرم،کره 50 گرم،پیازچه ریز شده 1 فنجان،آرد 3/1 فنجان

    شیر 0.5 فنجان،نمک کمی،فلفل مقداری،پنیر رنده شده مقداری،نان تست یک بسته

    طرز تهیه :کره را آب کرده پیازچه هارا می تفت می دهیم سپس قارچها را که خوب شسته و ریز خرد کرده ایم به آن اضافه میکنیم و آنرا هم کمی تفت داده 5 دقیقه ای می پزیم تا آبش کاملاً گرفته شود . از رویحرارت برداشته آرد را کم کم اضافه کرده خوب مخلوط می کنیم . شیر و نمک و فلفل رااضافه کرده دوباره روی شعله گذاشته بهم می زنیم تا تقریباًغلیظ و سفت شود آنگاه ازروی شعله بر می داریم . نانهای تست ورقه ورقه شده را در سینی چیده از مخلوط قارچهاروی هر کدام یک قاشق غذاخوری قرار داده کمی پهن می کنیم و رویش پنیر می پاشیم و درفر 400 درجه فارنهایت قرار داده در طبقه وسط بمدت 10 دقیقه تا پنیر آب شده روی سطحنانها را بپوشاند و طلایی شود سپس مورد استفاده قرار می دهیم.

    منبع : وب سایت سرآشپز
    باران67 و mitra40 این نوشته را پسندیده.

    مــرا جای خــودم بگذار
    خودت را جای گهـــواره

    و آغوشی تسلی بخش

    کنـارم بـاش همواره ...


  4. #36
    مدیر بازنشسته

    عضویت: ۱۳۸۸/۱۲/۰۹
    نوشته ها
    1,380
    میزان امتیاز
    7
    پسند شده
    1087
    پسند کرده
    0

    Re: کاناپ

    کاناپ سيب زميني و بروکلي



    مواد لازم:

    سيب زميني :3عدد
    پياز:يک عدد
    گوشت چرخ کرده :200گرم
    رب گوجه فرنگي :2قاشق غذاخوري
    نمک و فلفل :مقداري
    ادويه :مقداري
    آبليمو :يک قاشق غذاخوري
    بروکلي:500گرم
    پنير پارمزان :دوورق

    طرز تهيه:

    1ـ سيب زميني ها را با فرچه بشوييد .سپس کمي آب پزکنيد .بعد آن را به صورت حلقه اي برش بزنيد .
    2ـ پياز را خرد کرده داخل روغن تفت دهيدتا طلايي رنگ شود.
    3ـ رب گوجه فرنگي ،نمک ،فلفل ،ادويه و آبليمو را به گوشت افزوده و خوب مخلوط کنيد تا عطرادويه جات به مشام برسد.
    5ـ بروکلي ها را داخل آب جوش بريزيد . کمي نمک به آب بيفزاييد و اجازه دهيد بروکلي ها نرم شوند. سپس آن ها را داخل آبکش بريزيد .
    6ـ سيب زميني ها را داخل ديس بچينيد.
    7ـ مخلوط گوشت را روي آن بريزيد .
    8ـ بروکلي ها را روي مخلوط گوشت قرار دهيد .
    9ـ يک ورقه پنير روي بروکلي ها قرار دهيد.
    10ـ ديس را به مدت 8دقيقه (تازماني که پنير ذوب شود )داخل فر قراردهيد .

    منبع:نشريه تغذيه و سلامتي ،شماره 75
    باران67 این نوشته را پسندیده.

    مــرا جای خــودم بگذار
    خودت را جای گهـــواره

    و آغوشی تسلی بخش

    کنـارم بـاش همواره ...


  5. #37
    مدیر بازنشسته

    عضویت: ۱۳۸۸/۱۲/۰۹
    نوشته ها
    1,380
    میزان امتیاز
    7
    پسند شده
    1087
    پسند کرده
    0

    Re: کاناپ

    کاناپ پنير

    موادلازم:
    پنيرکرد:100گرم
    مغزکرفس:سه ساقه
    خيارشور:4عدد
    مغزگردو :100گرم
    شير:به مقدارلازم
    سس مايونز:1/2پيمانه
    نمک وفلفل: به ميزان لازم
    پيازچه:5ساقه
    آب ليموتازه:4عدديانصف استکان

    طرزتهيه:
    مغزکرفس رابه صورت تکه هاي کوچک مي بريم خيارشورومغزگردورابه تکه هاي کوچک تبديل مي کنيم(مي بريم)وپيازچه هاراهم تکه تکه مي کنيم وداخل ظرف مي ريزيم وبعد سس مايونزرا به تکه هاي کوچک تبديل کرده وداخل موادريخته وخوب مخلوط مي کنيم بعد داخل دستگاه همزن ريخته وتبديل به پوره مي کنيم.
    طرزتهيه پنيرکرد:شيرراداغ مي کنيم تاخوب بجوشدبعدآب ليموراداخل آن مي ريزيم.آن راداخل يک دستمال تميزپارچه اي مي ريزيم تاآبش خوب برودتاتبديل به پنيرکردگردد.

    منبع: نشريه ادب و انديشه ،شماره 27
    باران67 این نوشته را پسندیده.

    مــرا جای خــودم بگذار
    خودت را جای گهـــواره

    و آغوشی تسلی بخش

    کنـارم بـاش همواره ...


  6. #38
    مدیر بازنشسته

    عضویت: ۱۳۸۸/۱۲/۰۹
    نوشته ها
    1,380
    میزان امتیاز
    7
    پسند شده
    1087
    پسند کرده
    0

    Re: کاناپ

    کاناپ باقلا

    مواد لازم(براي 4 نفر):
    باقلا (خلالي وپخته شده)/200گرم
    شبت(خرد شده)/50 گرم
    روغن زيتون /1/4پيمانه (38ميلي ليتر)
    پنير موزارلا(رنده شده)/100 گرم
    نمک وفلفل /به مقدار لازم
    سير(رنده شده)/2 حبه (10گرم)
    نان باگت (اريب ورقه شده)/8تکه

    روش تهيه:
    ابتدا باقلاها را در ظرفي بريزيد. شبت ، نيمي از روغن زيتون ، نيمي از پنير، نمک وفلفل را نيز اضافه و مخلوط کنيد. سير را رنده کرده و با بقيه روغن زيتون مخلوط کنيد و به وسيله برس روي ورقه نان بماليد و روي آن بقيه پنير را بريزيد. سپس از مخلوط باقلا و شبت روي نان ها ريخته و در فري که از قبل با دماي 350 درجه فارنهايت (175درجه سانتيگراد) گرم کرده ايد به مدت پنج تا ده دقيقه قرار دهيد تا پنير ذوب شود.

    پيشنهاد:
    مي توانيد به جاي نان باگت از نان روغن استفاده کنيد.
    نکته: باقلا به حدي پخته شود که له نشود.

    منبع : ساناز سانيا
    باران67 این نوشته را پسندیده.

    مــرا جای خــودم بگذار
    خودت را جای گهـــواره

    و آغوشی تسلی بخش

    کنـارم بـاش همواره ...


  7. #39
    مدیر بازنشسته

    عضویت: ۱۳۸۸/۱۲/۰۹
    نوشته ها
    1,380
    میزان امتیاز
    7
    پسند شده
    1087
    پسند کرده
    0

    Re: کاناپ

    کاناپ پنير سفيد و گردو

    نويسنده:ژانت طوروسيان

    مواد لازم براي 25 تکه :
    پنير سفيد / 150 گرم
    گردو / 100 گرم
    نعنا ، شويد و پيازچه / 3 ـ 4 قاشق سوپخوري ، ساطوري
    فلفل سياه / يک چهارم قاشق چايخوري
    مايونز / 1 قاشق سوپخوري
    کراکر سبزي يا نان برش داده شده / 25 تکه
    گردو ، شويد و گوجه فرنگي / براي تزئين

    طرز تهيه :
    پنير را قطعه قطعه کرده و حدود يک ساعت درون آب قرار دهيد تا کمي شوري آن گرفته شود . پنير را با گردوي ريز خرد شده ، سبزيجات ، فلفل و مایونز مخلوط کرده و به کمک قيف و ماسوره روي نان ها بگذاريد .
    کاناپه ها را با گوجه فرنگي ، شويد و يا گردو تزئين کرده و سرو نماييد .

    منبع:نشريه هنر آشپزي
    باران67 و mitra40 این نوشته را پسندیده.

    مــرا جای خــودم بگذار
    خودت را جای گهـــواره

    و آغوشی تسلی بخش

    کنـارم بـاش همواره ...


  8. #40
    مدیر بازنشسته

    عضویت: ۱۳۸۸/۱۲/۰۹
    نوشته ها
    1,380
    میزان امتیاز
    7
    پسند شده
    1087
    پسند کرده
    0

    Re: کاناپ

    میتونید با استفاده از سالاد الویه یا انواع سالاد مرغ یا ورقه ژامبون یا پنیر ورقه ای و ... همراه با کمی جعفری خرد شده .... یا پنیر خامه ای... با گردوهای خردشده و... یا مخلوط پنیر خامه ای و کالباس و سبزی روی نون تست یا برش های نون باگت کاناپ درست کنید ...
    reyhan777 و باران67 این نوشته را پسندیده.

    مــرا جای خــودم بگذار
    خودت را جای گهـــواره

    و آغوشی تسلی بخش

    کنـارم بـاش همواره ...


صفحه 5 از 16 نخستنخست ... 234567815 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما