موضوع: طرز تهیه سس گوجه فرنگی
نمایش نتایج: از 17 به 22 از 22
-
۱۳۹۳/۰۴/۳۰, ۰۸:۱۹ قبل از ظهر #17عضو خانواده بزرگ مامی سایت
- محل سکونت همسایه ی Behnoosh
- نوشته ها 446
- میزان امتیاز
- 104
- پسند شده
- 1980
- پسند کرده
- 2157
من به جاي سس گوجه ي آماده براي روي خمير پيتزا از دستور زير استفاده مي كنم كه سال ها پيش از مجله ي زن روز ياد گرفتم.
سس خوشمزه اي ميشه و ميشه براي ساندويج هاي ديگه هم استفاده كرد.پيشنهاد ميدم يكبار امتحانش كنيد.
مواد لازم:
گوجه فرنگي: 300گرم
سس گوجه: 100گرم
رب گوجه :150 گرم
هات سس(در صورت دلخواه): به ميزان لازم
پياز ريز خلالي شده:150گرم
روغن زيتون :50 گرم
نمك و فلفل سياه :به مقدار لازم
پودر آويشن:به ميزان لازم
طرز تهيه:
گوجه ها رو 1دقيقه در آب جوش ميندازيم و بلافاصله پوستشونو ميگيريم و ريز خرد ميكنيم(من از رنده ي درشت استفاده ميكنم).
بعد رب گوجه ، سس گوجه، پياز خرد شده،روغن زيتون و ادويه جات رو اضافه و مخلوط مي كنيم.
سس ما آماده هست.
و اما تجربه ي من: من ميزان سس و رب گوجه رو خيلي كمتر از اون مقداري كه مجله گفته ميريزم (*رب حدود 2قاشق غذاخوري و سس هم چشمي ميريزم)و همينطور روغن زيتون هم ميزانش رو نصف ميكنم.در ضمن پودرآويشن هم زياد مي ريزم چون به نظرم سس خوشمزه تر ميشه.پس شما هم طبق سليقتون ميتونيد اين مواد رو كم يا زياد كنيد.
سسي كه از مقدار مواد بالا به دست مياد براي حدود 7 عدد پيتزا كافيه.
مواظب گرمای دلت باش تا کاری که زمستان با زمین کرد ، زندگی با دلت نکند ...
-
۱۳۹۳/۰۵/۲۵, ۰۹:۳۶ قبل از ظهر #18عضو خانواده بزرگ مامی سایت
- هلیا عزمی
- محل سکونت تهران
- نوشته ها 439
- میزان امتیاز
- 532
- پسند شده
- 8840
- پسند کرده
- 7562
عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۶این سس رو من از شبنم جون سفره خونه یاد گرفتم.عطر و طعمش بینظیره و بوی غذاهای ایتالیایی تو خونه میپیچه.خودشون اسمشو گذاشته بودن سس همه فن حریف.با همه چی از جمله پاستا و خوراک و پیتزا عالی میشه.اینم دستورش
رب گوجه 1 یمانه
سرکه سیب نصف پیمانه
آب نصف پیمانه یا بیشتر
شکر 1-2 قاشق
سیر 2-3 حبه رنده شده
پیاز 1 رنده شده
پودر آویشن 1-2 ق چ
فلفل دلمه 1 رنده شده
نمک و فلفل
در صورت تمایل کمی روغن زیتون
همه مواد رو مخلوط کنین و روی شعله ملایم 15 دقیقه بپزید.
من از شکر کمتر استفاده کردم.
من تو لیوان کاغذی فریز کردم که قالبیه
ویرایش توسط helia59 : ۱۳۹۳/۰۵/۲۷ در ساعت ۰۸:۲۵ قبل از ظهر
-
۱۳۹۴/۰۳/۱۷, ۰۷:۲۶ بعد از ظهر #19عضو خانواده بزرگ مامی سایت
- محل سکونت شهر بهشت
- نوشته ها 352
- نوشته های وبلاگ
- 6
- میزان امتیاز
- 188
- پسند شده
- 4084
- پسند کرده
- 641
عضویت: ۱۳۹۳/۰۷/۰۸سفارش انواع سبد تریکو مناسب برای جهیزیه و سیسمونی پذیرفته میشود ������ کانال تلگرامی [email protected]
-
۱۳۹۴/۰۹/۱۵, ۱۱:۰۲ بعد از ظهر #20عضو خانواده بزرگ مامی سایت
- نوشته ها 89
- میزان امتیاز
- 14
- پسند شده
- 563
- پسند کرده
- 409
-
۱۳۹۴/۱۱/۰۴, ۰۵:۰۳ بعد از ظهر #21مدیر انجمن
- المیرا
- محل سکونت اورمیه
- نوشته ها 4,566
- میزان امتیاز
- 639
- پسند شده
- 47663
- پسند کرده
- 49994
ماا هر سال 60 کیلو گوجه رو به همون روش که برای رب پختن توی تاپیکش گفتم له میکنیم.
لینک رب:
http://mamisite.com/forum/t606-p971334.html#post971334
برای 60 کیلو گوجه 20 کیلو فلفل کاملا قرمز هم فلفل تند و هم دلمه ای رو تخم داخلشون رو تمیز میکنیم و خرد میکنیم و میشوریم میذاریم آبش بره.
فلفلها باید اینجوری باشه.
میدیم مغازه های بیرون که سبزی قورمه رو با دستگاه خرد میکنن اینم خرد میکنن کامل. اینجوری میشه.
ما فلفل تندشو زیادتر میکنیم میتونین مساوی بریزین.
برای این مقدار 6 قاشق پر شنبلیله پودر شده و 6 قاشق هم پودر کاری رو با هم مخلوط میکنیم.
اگه شنبلیله خشک شده ندارین مثل ما میتونین پاک کنین و بشورین و روی سینی پهن کنین و بذارین زیر اجاق گاز تا شما گوجه رو هم میزنین اونم اونجا خشک میشه.
یه کاسه هم نمک دریا.نمکهای درشت که برای دریاچه ارومیه هست. الان تصفیه شده هاش هم توی بازاره.
بعد گوجه های له شده رو میذاریم روی گاز و بهش کمی روغن اضافه میکنیم که سر نره و 1-2 ساعت مثل رب هم میزنیم. وقتی روی سطح مایه داخل ظرف دونه دونه شد مثل دونه های مروارید و شروع به پریدن به اطراف کرد فلفلهای کامل ریز شده رو که دستگاه خرد کرده بهش اضافه میکنیم.
بعدش همش هم میزنیم حدودا 1 ساعت طول میکشه که مثل رب سفت میشه.
همون آخرها نمک رو اضافه میکنیم.
وقتی کامل حل شد و خواستیم خاموشش کنیم کاری و شنبلیله رو اضافه کرده و مخلوط میکنیم و خاموش میکنیم.
فقط این سس چون فلفل داره حتما باید داخل یخچال یا بهتره فریزر نگه دارین.
به خاطر فلفلهای قرمز خیلی خوشرنگتر از رب میشه. بعد پختن هم دونه های فلفل داخلش ریز معلوم میشه چون کامل خرد نمیشه.
اینم دخترخاله فسقلیم که موقع له کردن گوجه برای رب و سس داشت کمکمون میکرد.رفت لباس کهنه پوشید گفت نترسین لباسهام دیگه کثیف نمیشه.
Ben dünyanın en büyük aşığı olabilirim
Ben koynunda 100 sene 1000 sene durabilirim
-
۱۳۹۴/۱۲/۰۹, ۰۲:۰۸ قبل از ظهر #22عضو خانواده بزرگ مامی سایت
- نوشته ها 426
- میزان امتیاز
- 200
- پسند شده
- 2750
- پسند کرده
- 1476
عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۱برای سس گوجه فرنگی تقریبا یک چهارم پیمانه رب گوجه فرنگی رو با یک ق غ نشاسته ذرت و نمک و شکر و سرکه سفید و فلفل سیاه و آب و یه کمی روغن مایع مخلوط کردم (بقیه مواد رو چشمی ریختم ) دو سه تا میخک درسته هم توش انداختم و گذاشتم روی اجاق گاز تا بقریبا به غلظت و طعم دلخواهم رسید .کمی پودر آویشن و جوز هندی اضافه کردم و یه قل که زد از روی حرارت برداشتم . به نظر خودم بهتر و خوشرنگتر از سسهای بیرون بود
هر کس که در دعایش یادی کند ز یاران
شیرینتر از عسل باد کامش به روزگاران
тягач бу в москве...
آموزش عروسک و وسایل تزئینی بافتنی