نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree152Likes

موضوع: طرز تهیه سس گوجه فرنگی

نمایش نتایج: از 17 به 22 از 22
صفحه 3 از 3 نخستنخست 123
  1. #17
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مرجان.ر آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۴/۲۳
    محل سکونت
    همسایه ی Behnoosh
    نوشته ها
    455
    میزان امتیاز
    103
    پسند شده
    1965
    پسند کرده
    2166

    سس گوجه فرنگي مخصوص روي خمير پيتزا

    من به جاي سس گوجه ي آماده براي روي خمير پيتزا از دستور زير استفاده مي كنم كه سال ها پيش از مجله ي زن روز ياد گرفتم.
    سس خوشمزه اي ميشه و ميشه براي ساندويج هاي ديگه هم استفاده كرد.پيشنهاد ميدم يكبار امتحانش كنيد.


    مواد لازم:
    نام: مواد لازم سس.jpg نمایش: 1623 اندازه: 86.6 کیلو بایت

    گوجه فرنگي: 300گرم

    سس گوجه: 100گرم

    رب گوجه :150 گرم

    هات سس(در صورت دلخواه): به ميزان لازم

    پياز ريز خلالي شده:150گرم

    روغن زيتون :50 گرم

    نمك و فلفل سياه :به مقدار لازم

    پودر آويشن:به ميزان لازم

    طرز تهيه:

    گوجه ها رو 1دقيقه در آب جوش ميندازيم و بلافاصله پوستشونو ميگيريم و ريز خرد ميكنيم(من از رنده ي درشت استفاده ميكنم).

    بعد رب گوجه ، سس گوجه، پياز خرد شده،روغن زيتون و ادويه جات رو اضافه و مخلوط مي كنيم.

    سس ما آماده هست.

    و اما تجربه ي من: من ميزان سس و رب گوجه رو خيلي كمتر از اون مقداري كه مجله گفته ميريزم (*رب حدود 2قاشق غذاخوري و سس هم چشمي ميريزم)و همينطور روغن زيتون هم ميزانش رو نصف ميكنم.در ضمن پودرآويشن هم زياد مي ريزم چون به نظرم سس خوشمزه تر ميشه.پس شما هم طبق سليقتون ميتونيد اين مواد رو كم يا زياد كنيد.

    سسي كه از مقدار مواد بالا به دست مياد براي حدود 7 عدد پيتزا كافيه.

    نام: سس 2.jpg نمایش: 1581 اندازه: 85.9 کیلو بایت
    نام: سس در شيشه2933.jpg نمایش: 1562 اندازه: 80.7 کیلو بایت
    mitra40, azmil, sara chef و 16 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    مواظب گرمای دلت باش تا کاری که زمستان با زمین کرد ، زندگی با دلت نکند ...

  2. بانک بند ناف
  3. #18
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    helia59 آواتار ها
    هلیا
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    426
    میزان امتیاز
    464
    پسند شده
    8516
    پسند کرده
    7347
    این سس رو من از شبنم جون سفره خونه یاد گرفتم.عطر و طعمش بینظیره و بوی غذاهای ایتالیایی تو خونه میپیچه.خودشون اسمشو گذاشته بودن سس همه فن حریف.با همه چی از جمله پاستا و خوراک و پیتزا عالی میشه.اینم دستورش
    رب گوجه 1 یمانه
    سرکه سیب نصف پیمانه
    آب نصف پیمانه یا بیشتر
    شکر 1-2 قاشق
    سیر 2-3 حبه رنده شده
    پیاز 1 رنده شده
    پودر آویشن 1-2 ق چ
    فلفل دلمه 1 رنده شده
    نمک و فلفل
    در صورت تمایل کمی روغن زیتون
    همه مواد رو مخلوط کنین و روی شعله ملایم 15 دقیقه بپزید.
    من از شکر کمتر استفاده کردم.
    نام: P8140319.jpg نمایش: 2265 اندازه: 75.5 کیلو بایت
    من تو لیوان کاغذی فریز کردم که قالبیه



    نقل قول نوشته اصلی توسط #*تارا*# نمایش پست ها
    من درستش کردم,طعمش عاااااالی بود عزیزم,نمی تونم صبر کنم با چیزی بخورمش دارم خالی خالی میخورم
    ویرایش توسط helia59 : ۱۳۹۳/۰۵/۲۷ در ساعت ۰۸:۲۵ قبل از ظهر
    samin93, فرگل 2, (ziba) و 25 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #19
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    **mahla** آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۷/۰۸
    محل سکونت
    شهر بهشت
    نوشته ها
    353
    نوشته های وبلاگ
    6
    میزان امتیاز
    179
    پسند شده
    4080
    پسند کرده
    647
    سس گوجه که من همیشه این طوری میدرستم
    رب گوجه+نمک+فلفلقرمز+سرکه سفید+پودر اویشن+پودر رز ماری به مقدار کم همه مواد رو با هم میجوشانم و در ظرف سس میریزم توی یخچال میزارم
    .افسوس. این نوشته را پسندیده.

  5. #20
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۱۲
    نوشته ها
    94
    میزان امتیاز
    14
    پسند شده
    585
    پسند کرده
    407
    نام: DSC_0158.jpg نمایش: 658 اندازه: 83.1 کیلو بایتبادستورhelia59خیلی عالی وخوشمزهه
    amir mami, سادن, باران67 و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #21
    مدیر انجمن
    elmira.t آواتار ها
    المیرا
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۰۷
    محل سکونت
    اورمیه
    نوشته ها
    4,882
    میزان امتیاز
    589
    پسند شده
    47475
    پسند کرده
    49571

    ویترین مدال ها



    ماا هر سال 60 کیلو گوجه رو به همون روش که برای رب پختن توی تاپیکش گفتم له میکنیم.
    لینک رب:
    http://mamisite.com/forum/t606-p971334.html#post971334

    برای 60 کیلو گوجه 20 کیلو فلفل کاملا قرمز هم فلفل تند و هم دلمه ای رو تخم داخلشون رو تمیز میکنیم و خرد میکنیم و میشوریم میذاریم آبش بره.
    فلفلها باید اینجوری باشه.




    میدیم مغازه های بیرون که سبزی قورمه رو با دستگاه خرد میکنن اینم خرد میکنن کامل. اینجوری میشه.


    ما فلفل تندشو زیادتر میکنیم میتونین مساوی بریزین.

    برای این مقدار 6 قاشق پر شنبلیله پودر شده و 6 قاشق هم پودر کاری رو با هم مخلوط میکنیم.


    اگه شنبلیله خشک شده ندارین مثل ما میتونین پاک کنین و بشورین و روی سینی پهن کنین و بذارین زیر اجاق گاز تا شما گوجه رو هم میزنین اونم اونجا خشک میشه.


    یه کاسه هم نمک دریا.نمکهای درشت که برای دریاچه ارومیه هست. الان تصفیه شده هاش هم توی بازاره.


    بعد گوجه های له شده رو میذاریم روی گاز و بهش کمی روغن اضافه میکنیم که سر نره و 1-2 ساعت مثل رب هم میزنیم. وقتی روی سطح مایه داخل ظرف دونه دونه شد مثل دونه های مروارید و شروع به پریدن به اطراف کرد فلفلهای کامل ریز شده رو که دستگاه خرد کرده بهش اضافه میکنیم.


    بعدش همش هم میزنیم حدودا 1 ساعت طول میکشه که مثل رب سفت میشه.

    همون آخرها نمک رو اضافه میکنیم.


    وقتی کامل حل شد و خواستیم خاموشش کنیم کاری و شنبلیله رو اضافه کرده و مخلوط میکنیم و خاموش میکنیم.


    فقط این سس چون فلفل داره حتما باید داخل یخچال یا بهتره فریزر نگه دارین.
    به خاطر فلفلهای قرمز خیلی خوشرنگتر از رب میشه. بعد پختن هم دونه های فلفل داخلش ریز معلوم میشه چون کامل خرد نمیشه.

    اینم دخترخاله فسقلیم که موقع له کردن گوجه برای رب و سس داشت کمکمون میکرد.رفت لباس کهنه پوشید گفت نترسین لباسهام دیگه کثیف نمیشه.


    zakizadeh, باران67, Nicole68 و 27 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    Ben dünyanın en büyük aşığı olabilirim

    Ben koynunda 100 sene 1000 sene durabilirim


  7. #22
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۱
    نوشته ها
    424
    میزان امتیاز
    166
    پسند شده
    2643
    پسند کرده
    1264
    برای سس گوجه فرنگی تقریبا یک چهارم پیمانه رب گوجه فرنگی رو با یک ق غ نشاسته ذرت و نمک و شکر و سرکه سفید و فلفل سیاه و آب و یه کمی روغن مایع مخلوط کردم (بقیه مواد رو چشمی ریختم ) دو سه تا میخک درسته هم توش انداختم و گذاشتم روی اجاق گاز تا بقریبا به غلظت و طعم دلخواهم رسید .کمی پودر آویشن و جوز هندی اضافه کردم و یه قل که زد از روی حرارت برداشتم . به نظر خودم بهتر و خوشرنگتر از سسهای بیرون بود

    نام: DSC02986.jpg نمایش: 420 اندازه: 99.2 کیلو بایت
    هر کس که در دعایش یادی کند ز یاران
    شیرینتر از عسل باد کامش به روزگاران

صفحه 3 از 3 نخستنخست 123
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما