نمایش نتایج: از 25 به 26 از 26
-
۱۳۹۵/۰۲/۲۹, ۰۹:۱۰ بعد از ظهر #25عضو خانواده بزرگ مامی سایت
- نوشته ها 529
- میزان امتیاز
- 231
- پسند شده
- 2475
- پسند کرده
- 2835
عضویت: ۱۳۹۳/۰۳/۲۰اینم ترشی انبه من
الان فصل انبه بدون هسته اس که مناسب ترشیه توی بازار که راه می ری همه خانومای بندری و غیر بندری مقیم اینجا مشغول خرید انبه ان منم بالاخره دلو به دریا زدم و رفتم خریدم
این ترشی رو اینجوری درست کردم
انبه ها رو شستم و پوست گرفتم بعد از وسط نصف کردم هسته اشو در آوردم و بعد خلالی خردش کردم بعد داخل یه سبد ریختم و نمک فراوون زدم و با دست کمی جا به جاشون کردم تا نمک به همه شون برسه 24 ساعت یا کمی بیشتر گذاشتم بمونه تا آّب انبه ها خارج بشه
روغن مایع رو به اندازه حجم انبه ها داخل یه قابلمه نسبتا بزرگ ریختم و سیر رنده شده و زرد چوبه بهش اضافه کردم و گذاشتم تا روغن به جوش بیاد میزان سیر باید زیاد باشه زردچوبه هم برای هر یه کیلو انبه حدود یه ق سرصاف
فلفل سیاه نکوبیده و سیاه دونه و تخم گشنیز رو جداگونه بو دادم تخم گشنیز بعد از بو دادن باید نیم کوب بشه و بعد به روغن اضافه کردم مقداری ادویه ترشی و فلفل قرمز و سیاه و کمی نمک هم بهش زدم و خوب مخلوط کردم
روی انبه ها یه لیوان سرکه سفید ریختم و بعد انبه ها رو به سس روغنی اضافه کردم و داخل شیشه های خشک و تمییز ریختم
این ترشی باید دو سه روز تو جای گرم باشه و بعد داخل یخچال می ذاریم و وقتی خوب جا افتاد استفاده می کنیم مخصوصا با ماهی
-
۱۳۹۷/۰۲/۱۸, ۰۹:۱۹ بعد از ظهر #26عضو خانواده بزرگ مامی سایت
- نوشته ها 37
- میزان امتیاز
- 7
- پسند شده
- 121
- پسند کرده
- 22
عضویت: ۱۳۹۲/۰۷/۰۷کسانی که ترشی انبه رو با تمبر هندی درست می کنید، این ترشی به مدت طولانی هم قابل نگه داری هست؟ و هیچ نیازی به جوشاندن نداره؟
از اونجایی که هزینه سرویس خواب یه مقدار زیاده....
سیسمونی نوزاد