نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree70Likes

موضوع: ترشی انبه

نمایش نتایج: از 17 به 24 از 25
صفحه 3 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین
  1. #17
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۵/۰۲
    محل سکونت
    بجنورد
    نوشته ها
    2,227
    میزان امتیاز
    270
    پسند شده
    19490
    پسند کرده
    36781

    Re: ترشی انبه

    من این ترشی رو با انبه رسیده درست میکنم نه انبه ای که له بشه در حدی باشه که بشه تیکه تیکه کرد و زیاد له نشه با یه کمی فلفل و سیر و سیاه دونه و نمک و سرکه.
    من طعم سیاه دونه رو توش خیلی دوست دارم با مرغ هم خیلی خوشمزه میشه ولی طول میکشه تا جا بیفته تقریبا چهار ماه باید جای خنک باشه .
    باران67 این نوشته را پسندیده.

  2. #18
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    samin93 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۱/۲۹
    محل سکونت
    فارس
    نوشته ها
    348
    میزان امتیاز
    265
    پسند شده
    5037
    پسند کرده
    9120
    الان فصل انبه کال هست برا درست کردنش زودتر دست بکار بشید

    این ترشی رو من چند روز پیش ریختم

    اینا انبه کال میناب هستند که تو شهر ما میارن
    اینجا کیلویی 7500

    نام: 290520142966.jpg نمایش: 1308 اندازه: 82.5 کیلو بایت

    انبه ها رو پوست گرفتم

    نام: 290520142968.jpg نمایش: 1009 اندازه: 82.8 کیلو بایت

    هسته هاشون در اوردم

    نام: 290520142970.jpg نمایش: 934 اندازه: 75.1 کیلو بایت

    خلالی خرد کردم
    نام: 290520142971.jpg نمایش: 933 اندازه: 103.5 کیلو بایت

    ادویه ها که شامل زرچوبه و گلپر و تخم گشنیز و سیاه دانه و نمک وفلفل سیاه نکوبیده اضافه کردم

    نام: 290520142973.jpg نمایش: 946 اندازه: 105.1 کیلو بایت

    من ترشی رو همراه با موسیر فراوان ریختم

    نام: 290520142977.jpg نمایش: 989 اندازه: 102.8 کیلو بایت

    ترشی انبه یکی دو ماه طول میکشه تا برسه


    هر وقت آماده خوردن بشه عکسشو میزارم
    .
     
    m1361, نیکی گل, Behjat و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    .
    در زندگی منتظر معجزه نباش ، خودت معجزه ی زندگیت باش . .

  3. #19
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    روزها میگذرند آواتار ها
    نوال
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۱/۱۶
    محل سکونت
    بلوچستان
    نوشته ها
    37
    میزان امتیاز
    -7
    پسند شده
    143
    پسند کرده
    345
    سلام دوست خوبم.......ما هم تو شهر ما فصل امبه شرو شده ..وترشی امبه ودرد سر ............طرز درست کردن پیش ما .انجوری .مراحل اولیه مثل شما پوستش جدا میکنیم بعد با ساطور یا تبر تکش میکنیم بعد زرد چوبه ونمک میزنیم ومیریزیم
    داخل ی سبد بزرک تا اب اضافش بریزه ...بعدش تو اتاق زیرش ی لاغه تمیز میندازیم وامبها تا یک دو روز پهن میکنیم وپنکه روشن میکنیم چون انجا الان خیلی هوا شرجی..بعدش ادویه مخصوص امبه میزنیم وسیر سرخ میکنیم یا همینجوری
    خورد میکنیم با امبها وادویه قاتی میکنیم.و میریزیم داخل دبها وپرش میکنیم از روغن مایع وکمتر از یکماه امد خوردن میشه.....ویک روش دیگه هم هست اون هم باسرکه درست میکنیم بدون روغن ...نام: عکس0522.jpg نمایش: 906 اندازه: 107.3 کیلو بایتنام: عکس0521.jpg نمایش: 915 اندازه: 104.6 کیلو بایت
    بریانی مرغ
     
    ویرایش توسط heaven : ۱۳۹۳/۰۳/۱۷ در ساعت ۰۸:۱۵ قبل از ظهر
    samin93, m1361, الهام بانو و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    از رحمت خدا نا امید نشین

  4. #20
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    نسترن نگارین آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۰۹
    نوشته ها
    1,056
    میزان امتیاز
    97
    پسند شده
    7533
    پسند کرده
    8741
    انبه ها رو پوست کندم زرد چوبه زدم و گذاشتم آبشون رفت بهش سرکه و فلفل اضافه کردم همینطور پودر تخم گشنیز.

    .............
     
    * منصوره *, باران67, *Afsaneh* و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدا جونم دوست دارم هوارتااااااااااااااااا.

  5. #21
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۲۳
    نوشته ها
    6
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    2
    پسند کرده
    6
    سلام خانم های هنرمند
    منم سوال دوست عزیزمو دارم.. یه ترشی انبه خریدم که خیلی شوره.. خیلی این ترشیو دوست دارم اما نمیتونم بخورم.. شما پیشنهادی دارین که یکم قابل خوردن بشه؟

    نقل قول نوشته اصلی توسط دختر بهار نارنج نمایش پست ها
    نازنین عزیز
    من یه بار اینکارو کردم که این ترشی رو با ترشیهای دیگه مخلوط کردم.مثلا با ترشی موسیر یا ترشی مخلوط و اونموقع قابل خوردن شذ
    باران67 و zakizadeh این نوشته را پسندیده.

  6. #22
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,724
    نوشته های وبلاگ
    1094
    میزان امتیاز
    2263
    پسند شده
    94525
    پسند کرده
    79458

    ویترین مدال ها

    ترشی انبه ی تازه

    برگرفته از کتاب مستطاب اشپزی


    ترشی انبه تازه
    6 انبه پوست و هسته گرفته ، خرد کرده
    4-5 فلفل سبز یا قرمز تند ، ساطوری
    4-5 پر سیر ، کوبیده
    1 قاشق زنجبیل ، ساییده
    1 قاشق م تخم گشنیز ، ساییده
    1 قاشق چ تخم شنبلیله ، ساییده
    1 قاشق فلفل سیاه ، درسته
    1 قاشق م خردل ، ساییده
    ا قاشق م زیره ، درسته
    1 قاشق م زردچوبه
    1 پیمانه سرکه
    نیم پیمانه روغن روان
    نمک
    انبه میوه گرمسیری بسیار خوش عطر و شیرینی است که در بازارهای ما کمتر عرضه میشود ( اگر چه در بندرعباس و میناب به عمل می آیدو از مرزهای پاکستان و افغانستان هم وارد می شود و تا حدود کرمان فراوان است .) انبه خشک ، که از میوه کال و ترش تهیه میشود ، گاهی در عطاری ها پیدامیشود .
    انبه را در بادیه بریزید ، کمی نمک بپاشید و زیر و رو کنید.
    روغن را در تابه روی آتش ملایم داغ کنید و فلفل سبز و سیر را 1-2 دقیقه درآن تفت بدهید ، سپس از روی اتش بردارید ، زنجبیل ، تخم شنبلیله ، زیره ، فلفل سیاه و زردچوبه را اضافه کنید و بچرخانید . سپس تابه را روی انبه خالی کنید . خردل و سرکه را اضافه کنید و زیرو رو کنید . اگر لازم باشد مقدار سرکه را کمی بیشتر کنید .
    ترشی را در شیشه بریزید و در جای خنک نگه دارید . پس از 1 ماه رسیده است .
    می توانید در مرحله آخر 4-5 قاشق پسته شام یا بادام مقشر نیم کوب اضافه کنید .
    kurosh1, پرنسس.م, zakizadeh و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #23
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,724
    نوشته های وبلاگ
    1094
    میزان امتیاز
    2263
    پسند شده
    94525
    پسند کرده
    79458

    ویترین مدال ها

    ترشی انبه ی خشک

    انبه خشک را 2 شبانه روز در آب سرد بخیسانید و آب آن را روزی 2 بار تازه کنید ، سپس از روی دستور انبه رسیده ترشی بیندازید .
    kurosh1, پرنسس.م, zakizadeh و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #24
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,724
    نوشته های وبلاگ
    1094
    میزان امتیاز
    2263
    پسند شده
    94525
    پسند کرده
    79458

    ویترین مدال ها

    ترشی گرد انبه

    ترشی گرد انبه:

    250 گرم گرد انبه
    1 قاشق زنجبیل ، ساییده
    1 قاشق تخم گشنیز ، ساییده
    1 قاشق م فلفل سیاه ، درسته
    1 قاشق م فلفل قرمز ، درسته
    1 قاشق م خردل ، ساییده
    ا قاشق م زیره ، ساییده
    1 قاشق چ رازیانه، ساییده
    1 پیمانه شکر
    1 پیمانه سرکه
    2-3 قاشق آب لیمو
    اندکی نمک
    این نوع ترشی نوعی چتنی است و به مقدارکم کنار بشقاب غذا گذاشته می شود .
    گرد انبه را به 2-3 پیمانه آب ولرم مخلوط کنید و 1 شب بخوابانید ، سپس باقی اجزا رااضافه کنید و روی آتش ملایم بجوشانید تا مایه غلیظی به دست آید . بچشید ، اگر لازم باشد با اضافه کردن کمی سرکه یا شکر ترشی و شیرینی مایه را اندازه کنید . پس از 1-2 جوش بردارید . مانند مربا درشیشه بریزید و نگه دارید .
    پرنسس.م, zakizadeh, mitra40 و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

صفحه 3 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما