نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree70Likes

موضوع: ترشی انبه

نمایش نتایج: از 17 به 24 از 24
صفحه 3 از 3 نخستنخست 123
  1. #17
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    samin93 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۱/۲۹
    محل سکونت
    فارس
    نوشته ها
    349
    میزان امتیاز
    249
    پسند شده
    4999
    پسند کرده
    9090
    الان فصل انبه کال هست برا درست کردنش زودتر دست بکار بشید

    این ترشی رو من چند روز پیش ریختم

    اینا انبه کال میناب هستند که تو شهر ما میارن
    اینجا کیلویی 7500

    نام: 290520142966.jpg نمایش: 1110 اندازه: 82.5 کیلو بایت

    انبه ها رو پوست گرفتم

    نام: 290520142968.jpg نمایش: 871 اندازه: 82.8 کیلو بایت

    هسته هاشون در اوردم

    نام: 290520142970.jpg نمایش: 831 اندازه: 75.1 کیلو بایت

    خلالی خرد کردم
    نام: 290520142971.jpg نمایش: 826 اندازه: 103.5 کیلو بایت

    ادویه ها که شامل زرچوبه و گلپر و تخم گشنیز و سیاه دانه و نمک وفلفل سیاه نکوبیده اضافه کردم

    نام: 290520142973.jpg نمایش: 842 اندازه: 105.1 کیلو بایت

    من ترشی رو همراه با موسیر فراوان ریختم

    نام: 290520142977.jpg نمایش: 882 اندازه: 102.8 کیلو بایت

    ترشی انبه یکی دو ماه طول میکشه تا برسه


    هر وقت آماده خوردن بشه عکسشو میزارم
    .
     
    m1361, نیکی گل, Behjat و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    .
    در زندگی منتظر معجزه نباش ، خودت معجزه ی زندگیت باش . .

  2. بانک بند ناف
  3. #18
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    روزها میگذرند آواتار ها
    نوال
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۱/۱۶
    محل سکونت
    بلوچستان
    نوشته ها
    39
    میزان امتیاز
    -7
    پسند شده
    143
    پسند کرده
    345
    سلام دوست خوبم.......ما هم تو شهر ما فصل امبه شرو شده ..وترشی امبه ودرد سر ............طرز درست کردن پیش ما .انجوری .مراحل اولیه مثل شما پوستش جدا میکنیم بعد با ساطور یا تبر تکش میکنیم بعد زرد چوبه ونمک میزنیم ومیریزیم
    داخل ی سبد بزرک تا اب اضافش بریزه ...بعدش تو اتاق زیرش ی لاغه تمیز میندازیم وامبها تا یک دو روز پهن میکنیم وپنکه روشن میکنیم چون انجا الان خیلی هوا شرجی..بعدش ادویه مخصوص امبه میزنیم وسیر سرخ میکنیم یا همینجوری
    خورد میکنیم با امبها وادویه قاتی میکنیم.و میریزیم داخل دبها وپرش میکنیم از روغن مایع وکمتر از یکماه امد خوردن میشه.....ویک روش دیگه هم هست اون هم باسرکه درست میکنیم بدون روغن ...نام: عکس0522.jpg نمایش: 801 اندازه: 107.3 کیلو بایتنام: عکس0521.jpg نمایش: 810 اندازه: 104.6 کیلو بایت
    بریانی مرغ
     
    ویرایش توسط heaven : ۱۳۹۳/۰۳/۱۷ در ساعت ۰۸:۱۵ قبل از ظهر
    samin93, m1361, الهام بانو و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    از رحمت خدا نا امید نشین

  4. #19
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    نسترن نگارین آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۰۹
    نوشته ها
    1,062
    میزان امتیاز
    92
    پسند شده
    7517
    پسند کرده
    8761
    انبه ها رو پوست کندم زرد چوبه زدم و گذاشتم آبشون رفت بهش سرکه و فلفل اضافه کردم همینطور پودر تخم گشنیز.

    .............
     
    * منصوره *, باران67, *Afsaneh* و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدا جونم دوست دارم هوارتااااااااااااااااا.

  5. #20
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۲۳
    نوشته ها
    6
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    2
    پسند کرده
    6
    سلام خانم های هنرمند
    منم سوال دوست عزیزمو دارم.. یه ترشی انبه خریدم که خیلی شوره.. خیلی این ترشیو دوست دارم اما نمیتونم بخورم.. شما پیشنهادی دارین که یکم قابل خوردن بشه؟

    نقل قول نوشته اصلی توسط دختر بهار نارنج نمایش پست ها
    نازنین عزیز
    من یه بار اینکارو کردم که این ترشی رو با ترشیهای دیگه مخلوط کردم.مثلا با ترشی موسیر یا ترشی مخلوط و اونموقع قابل خوردن شذ
    باران67 و zakizadeh این نوشته را پسندیده.

  6. #21
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,155
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2022
    پسند شده
    86582
    پسند کرده
    75961

    ویترین مدال ها

    ترشی انبه ی تازه

    برگرفته از کتاب مستطاب اشپزی


    ترشی انبه تازه
    6 انبه پوست و هسته گرفته ، خرد کرده
    4-5 فلفل سبز یا قرمز تند ، ساطوری
    4-5 پر سیر ، کوبیده
    1 قاشق زنجبیل ، ساییده
    1 قاشق م تخم گشنیز ، ساییده
    1 قاشق چ تخم شنبلیله ، ساییده
    1 قاشق فلفل سیاه ، درسته
    1 قاشق م خردل ، ساییده
    ا قاشق م زیره ، درسته
    1 قاشق م زردچوبه
    1 پیمانه سرکه
    نیم پیمانه روغن روان
    نمک
    انبه میوه گرمسیری بسیار خوش عطر و شیرینی است که در بازارهای ما کمتر عرضه میشود ( اگر چه در بندرعباس و میناب به عمل می آیدو از مرزهای پاکستان و افغانستان هم وارد می شود و تا حدود کرمان فراوان است .) انبه خشک ، که از میوه کال و ترش تهیه میشود ، گاهی در عطاری ها پیدامیشود .
    انبه را در بادیه بریزید ، کمی نمک بپاشید و زیر و رو کنید.
    روغن را در تابه روی آتش ملایم داغ کنید و فلفل سبز و سیر را 1-2 دقیقه درآن تفت بدهید ، سپس از روی اتش بردارید ، زنجبیل ، تخم شنبلیله ، زیره ، فلفل سیاه و زردچوبه را اضافه کنید و بچرخانید . سپس تابه را روی انبه خالی کنید . خردل و سرکه را اضافه کنید و زیرو رو کنید . اگر لازم باشد مقدار سرکه را کمی بیشتر کنید .
    ترشی را در شیشه بریزید و در جای خنک نگه دارید . پس از 1 ماه رسیده است .
    می توانید در مرحله آخر 4-5 قاشق پسته شام یا بادام مقشر نیم کوب اضافه کنید .
    kurosh1, پرنسس.م, zakizadeh و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #22
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,155
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2022
    پسند شده
    86582
    پسند کرده
    75961

    ویترین مدال ها

    ترشی انبه ی خشک

    انبه خشک را 2 شبانه روز در آب سرد بخیسانید و آب آن را روزی 2 بار تازه کنید ، سپس از روی دستور انبه رسیده ترشی بیندازید .
    kurosh1, پرنسس.م, zakizadeh و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #23
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,155
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2022
    پسند شده
    86582
    پسند کرده
    75961

    ویترین مدال ها

    ترشی گرد انبه

    ترشی گرد انبه:

    250 گرم گرد انبه
    1 قاشق زنجبیل ، ساییده
    1 قاشق تخم گشنیز ، ساییده
    1 قاشق م فلفل سیاه ، درسته
    1 قاشق م فلفل قرمز ، درسته
    1 قاشق م خردل ، ساییده
    ا قاشق م زیره ، ساییده
    1 قاشق چ رازیانه، ساییده
    1 پیمانه شکر
    1 پیمانه سرکه
    2-3 قاشق آب لیمو
    اندکی نمک
    این نوع ترشی نوعی چتنی است و به مقدارکم کنار بشقاب غذا گذاشته می شود .
    گرد انبه را به 2-3 پیمانه آب ولرم مخلوط کنید و 1 شب بخوابانید ، سپس باقی اجزا رااضافه کنید و روی آتش ملایم بجوشانید تا مایه غلیظی به دست آید . بچشید ، اگر لازم باشد با اضافه کردن کمی سرکه یا شکر ترشی و شیرینی مایه را اندازه کنید . پس از 1-2 جوش بردارید . مانند مربا درشیشه بریزید و نگه دارید .
    پرنسس.م, zakizadeh, mitra40 و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  9. #24
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    تارا16 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۳/۲۰
    نوشته ها
    523
    میزان امتیاز
    188
    پسند شده
    2386
    پسند کرده
    2649
    اینم ترشی انبه من

    نام: 20160517_224822.jpg نمایش: 224 اندازه: 110.1 کیلو بایت
    الان فصل انبه بدون هسته اس که مناسب ترشیه توی بازار که راه می ری همه خانومای بندری و غیر بندری مقیم اینجا مشغول خرید انبه ان منم بالاخره دلو به دریا زدم و رفتم خریدم
    این ترشی رو اینجوری درست کردم
    انبه ها رو شستم و پوست گرفتم بعد از وسط نصف کردم هسته اشو در آوردم و بعد خلالی خردش کردم بعد داخل یه سبد ریختم و نمک فراوون زدم و با دست کمی جا به جاشون کردم تا نمک به همه شون برسه 24 ساعت یا کمی بیشتر گذاشتم بمونه تا آّب انبه ها خارج بشه
    روغن مایع رو به اندازه حجم انبه ها داخل یه قابلمه نسبتا بزرگ ریختم و سیر رنده شده و زرد چوبه بهش اضافه کردم و گذاشتم تا روغن به جوش بیاد میزان سیر باید زیاد باشه زردچوبه هم برای هر یه کیلو انبه حدود یه ق سرصاف
    فلفل سیاه نکوبیده و سیاه دونه و تخم گشنیز رو جداگونه بو دادم تخم گشنیز بعد از بو دادن باید نیم کوب بشه و بعد به روغن اضافه کردم مقداری ادویه ترشی و فلفل قرمز و سیاه و کمی نمک هم بهش زدم و خوب مخلوط کردم
    روی انبه ها یه لیوان سرکه سفید ریختم و بعد انبه ها رو به سس روغنی اضافه کردم و داخل شیشه های خشک و تمییز ریختم
    این ترشی باید دو سه روز تو جای گرم باشه و بعد داخل یخچال می ذاریم و وقتی خوب جا افتاد استفاده می کنیم مخصوصا با ماهی
    قیمه
     
    باران67, RE79EL و nahid98 این نوشته را پسندیده.

صفحه 3 از 3 نخستنخست 123
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما