نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree70Likes

موضوع: ترشی انبه

نمایش نتایج: از 9 به 16 از 24
صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
  1. #9
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۳۰
    محل سکونت
    بندر عباس
    نوشته ها
    84
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    112
    پسند کرده
    0

    Re: ترشی انبه

    mary11 و باران67 این نوشته را پسندیده.
    .
    خدایـــا !
    به بزرگیـــــت قســـم …
    توعکس های دست جمعی …
    جای هیچ پدر و مـــــادری رو خــالی نذار …
    آمیـــــن
    .

  2. بانک بند ناف
  3. #10
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۲۴
    نوشته ها
    114
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    45
    پسند کرده
    0

    Re: ترشی انبه

    سلام من ترشی انبه درست کردم با انبه کال ولی خیلی ترشه هسته ها وپوست شم جدا انداختم هسته هاشم تلخه چیکارشون کنم

  4. #11
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۳۰
    محل سکونت
    بندر عباس
    نوشته ها
    84
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    112
    پسند کرده
    0

    Re: ترشی انبه

    سه نوع ترشی انبه


    اولی که انبه ریز کال هستش که هستشو در اوردم بجاش سیر درسته و ادویه ترشی گذاشتم داخل ظرف گذاشتم و روشو سرکه ، نمک و فلفل ریختم گذاشتم دو ماه بمونه تا نرم بشه
    دومی انبه رو پوست گرفته و خلال کردم بهش نمک و زرد چوبه زدم گذاشتم تو افتاب دو روز موند تا کاملا خشک شد بعد ریختم داخل ظرف رو شو سرکه ریختم گذاشتم تا برسه .
    سومی رو بازم با انبه کال درست کردم الهام جان ولی چون بهش زعفرون زدم فکر کردی انبه رسیده هستش ،.

    انبه ها رو پوست گرفته و خرد کردم داخل دیگ سرکه و نمک و زردچوبه و زعفرون ریختم جوش که اومد انبه ها رو بهش اضافه کردم بعد از ده دقیقه زیر دیگ و خاموش کردم گذاشتم خنک شد بعد داخل ظرف ریختم و حتما داخل یخچال باید باشه.


    انبه دانه ای

    انبه چغاله شیرین

    ترشی انبه ملس
    mary11 و باران67 این نوشته را پسندیده.
    .
    خدایـــا !
    به بزرگیـــــت قســـم …
    توعکس های دست جمعی …
    جای هیچ پدر و مـــــادری رو خــالی نذار …
    آمیـــــن
    .

  5. #12
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۱/۲۴
    نوشته ها
    48
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    94
    پسند کرده
    0

    Re: ترشی انبه

    سلام منم با ترشی انبم اومدم این ترشی با باقالی پلو و ماهی میچسبه :




    انبه رسیده و زرد 1 کیلو
    بادمجان 3 کیلو
    پیاز 1 کیلو
    سیر 500 گرم
    موسیر 500 گرم
    گردو 100 گرم
    تمبر هندی 2 بسته
    پودر هل 1 ق م
    پودر گشنیز 2 ق غ
    سیاه دانه 2 ق غ


    انبه ها رو پوست بگیرید و هسته هاشونو جدا کنین/ بادمجونا رو هم پوست بگیرین حالا همه مواد رو جداگانه تو غذاساز خرد کنین تا ریز بشن و همه رو توی اون ظرفی که میخاین بپزیدش بریزین تمر هندیا رو هم که با سرکه خیسوندین صاف کنین و به مواد اضافه کنین حالا ادویه ها رو بریزین و بزارین روی حرارت تا پخته بشن------------------ نوش جان ----------------------------------------------------------------
    اندیا و باران67 این نوشته را پسندیده.
    [HIGHLIGHT=#ffff00]اگر می خواهید احساس ثروتمندی کنید تمام چیزهایی را بشمارید که دارید و پول قادر به خریدنشان نیست.[/HIGHLIGHT]

  6. #13
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fafa2 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۰
    نوشته ها
    1,846
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    2853
    پسند کرده
    1065

    Re: ترشی انبه

    ترشی انبه
    مخلوطی از فلفل نکوبیده.زیره.خردل.سیر.زنجبی ل.تخم گشنیز.تخم شنبلیله.زردچوبه و سرکه



    sita-golam این نوشته را پسندیده.
    افوض امری الی الله . . . ... . . . ان الله بصیر بالعباد

  7. #14
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۲۶
    نوشته ها
    359
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    147
    پسند کرده
    0

    Re: ترشی انبه

    نقل قول نوشته اصلی توسط fafa2
    ترشی انبه
    مخلوطی از فلفل نکوبیده.زیره.خردل.سیر.زنجبی ل.تخم گشنیز.تخم شنبلیله.زردچوبه و سرکه


    فا فا جان تازه درست کردی ؟ با انبه رسیده هست؟ می شه دستورش رو بدین؟ من تازه این تاپیک رو دیدم و فقط انبه رسیده هست. اگر این با انبه رسیده هست لطفاً بگو تا منم بتونم درست کنم.
    تا شقایق هست، زندگی باید کرد

  8. #15
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fafa2 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۰
    نوشته ها
    1,846
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    2853
    پسند کرده
    1065

    Re: ترشی انبه

    نقل قول نوشته اصلی توسط اندیا
    فافا جون به نظرت خوشمزه میشه بدون هیچ چاشنیی
    ازش خوردی خوب شده؟
    بله جونم.خیلی خوشمزه شده.تازه باید 3 ماه بمونه تا جا بیوفته اما من شیکمو...
    هیچ چاشنی ایییییییییییییییییییی؟؟؟؟ !!!!
    پس اونهمه ادویه که بالاش نوشتم چیه؟ ...
    شرمنده یادم میره زنگ بزنم به ناشرش اجازه بکیرم.اخه اول کتابش نوشته حق نشر تو نت را نداریم
    زنگ زدم و پرسیدم.بی انصافها گفتن نه!!! شرمنده ام
    ویرایش توسط fafa2 : ۱۳۹۲/۰۷/۱۳ در ساعت ۰۴:۱۹ بعد از ظهر دلیل: زنگ زدم انتشاراتش!
    باران67 و sita-golam این نوشته را پسندیده.
    افوض امری الی الله . . . ... . . . ان الله بصیر بالعباد

  9. #16
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۵/۰۲
    محل سکونت
    بجنورد
    نوشته ها
    3,103
    میزان امتیاز
    266
    پسند شده
    19465
    پسند کرده
    36832

    Re: ترشی انبه

    من این ترشی رو با انبه رسیده درست میکنم نه انبه ای که له بشه در حدی باشه که بشه تیکه تیکه کرد و زیاد له نشه با یه کمی فلفل و سیر و سیاه دونه و نمک و سرکه.
    من طعم سیاه دونه رو توش خیلی دوست دارم با مرغ هم خیلی خوشمزه میشه ولی طول میکشه تا جا بیفته تقریبا چهار ماه باید جای خنک باشه .
    باران67 این نوشته را پسندیده.

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما