نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree32Likes

موضوع: انواع شیرینی ، کیک و دسر با استفاده از نان

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 18
صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین
  1. #1
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۰۶
    نوشته ها
    11
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    90
    پسند کرده
    0

    انواع شیرینی ، کیک و دسر با استفاده از نان

    یک نوع دسر ترکیه
    مواد لازم :
    • آرد ۲ قاشق غذاخوری پر [/*:m:26y6ncuq]
    • نشاسته ۱ قاشق غذاخوری پر [/*:m:26y6ncuq]
    • شکر ۴ تا۵ قاشق غذاخوری [/*:m:26y6ncuq]
    • شیر ۳ + ۲/۱ لیوان [/*:m:26y6ncuq]
    • کره ۱۰۰ گرم [/*:m:26y6ncuq]
    • تخم مرغ ۱ عدد [/*:m:26y6ncuq]
    • وانیل کمی [/*:m:26y6ncuq]
    • نان سوخاری ۱ پاکت[/*:m:26y6ncuq]

    جهت شربت :
    • ۱ + ۲/۱ لیوان شکر [/*:m:26y6ncuq]
    • ۲ +۲/۱ لیوان آب[/*:m:26y6ncuq]

    طرز تهیه شربت :
    • داخل یک قابلمه شکر را می ریزیم و روی حرارت نه چندان ملایم می گذاریم [/*:m:26y6ncuq]
    • با قاشق چوبی گهگداری هم می زنیم تا شکر حل شود و کاراملیزه شود به رنگ قهوه ای در بیاید [/*:m:26y6ncuq]
    • بعد یک لیوان آب را اضافه می کنیم فقط باید مواظب بود تا دستمان نسوزد بعد بقیه آب را اضافه می کنیم [/*:m:26y6ncuq]
    • تا زمانی که همه شکر حل شود روی اجاق می ماند بعد از اینکه حل شد شربت آماده است [/*:m:26y6ncuq]
    • نان سوخاری رو کف ظرف پیرکس می چینیم و شربت رو که از حالت داغی در اومده روی نان سوخاریها می ریزیم بقیه نان سوخاریها رو هم می تونیم داخل شربت بندازیم بعد از نرم شدن به دیواره ظرف بچینیم [/*:m:26y6ncuq]

    طرز تهیه کرم :
    • تخم مرغ + وانیل + شکر را داخل یکظرف با همزن برقی هم میزنیم آرد و نشاسته را هم اضافه میکنیم و هم میزنیم [/*:m:26y6ncuq]
    • داخل قابلمه می ریزیم روی حرارت می گذاریم بعد کم کم شیر رو اضافه می کنیم و هم می زنیم [/*:m:26y6ncuq]
    • وقتی مانند کرم قوام اومد خاموش می کنیم کره رو اضافه می کنیم [/*:m:26y6ncuq]
    • بعد با همزن برقی با سرعت زیاد ۲ تا ۳ دقیقه هم می زنیم تا کشدار شود [/*:m:26y6ncuq]
    • بعد روی نانهای سوخاری که شربت رو کاملا به خودشون کشیدن می ریزیم و روش رو صاف می کنیم و داخل یخچال می گذاریم [/*:m:26y6ncuq]

  2. #2
    مدیر انجمن
    DaDa آواتار ها
    سارا حکمتی
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,686
    نوشته های وبلاگ
    24
    میزان امتیاز
    14
    پسند شده
    7800
    پسند کرده
    2903

    ویترین مدال ها

    پودینا

    این دستور یه کیک سریع و خوشمزه است که دیروز تو یه برنامه تلویزیونی یاد گرفتم ؛
    به اسم پودینا که مال کشور مالت هستش .
    و ماده اصلیش نان هست ؛ تو این برنامه گفت نان بیات !
    البته اندازه هیچکدوم از مواد رو نگفت ؛ من مواد لازم رو می نویسم و بعد طرز تهیه رو با تغییراتی که خودم توش دادم براتون می گم ؛
    نان تست
    آب
    شکر
    آرد ذرت
    پودر کاستارد (؟!)
    پودر کاکائو
    تخم مرغ
    وانیل
    بادام
    میوه های خشک
    گیلاس
    عکسهای بدون توضیح حذف می شوند !

  3. #3
    مدیر انجمن
    DaDa آواتار ها
    سارا حکمتی
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,686
    نوشته های وبلاگ
    24
    میزان امتیاز
    14
    پسند شده
    7800
    پسند کرده
    2903

    ویترین مدال ها

    Re: پودینا

    * ** من از نان باگت استفاده کردم ؛ دو تا نان متوسط


    *** نانها را خرد کرده


    *** در شیر خیس می کنیم (تو دستورش از آب استفاده کرد ، اما من فکر کردم شیر طعم بهتری خواهد داشت .)


    *** بعد خوب با پشت قاشق له می کنیم .


    *** من تو این مرحله داخل یک آبکش ریختم که شیر اضافی اون بیرون بیاد .
    *** بعد شکر رو اضاقه می کنیم (3 تا 4 قاشق )
    *** بعد یک قاشق آرد ذرت و پودر کاستارد که من نداشتم و فقط یک قاشق آرد سفید اضافه کردم .


    *** دو قاشق پودر کاکائو
    ویرایش توسط admin : ۱۳۹۵/۰۴/۰۵ در ساعت ۰۹:۵۴ بعد از ظهر
    سامره این نوشته را پسندیده.
    عکسهای بدون توضیح حذف می شوند !

  4. #4
    مدیر انجمن
    DaDa آواتار ها
    سارا حکمتی
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,686
    نوشته های وبلاگ
    24
    میزان امتیاز
    14
    پسند شده
    7800
    پسند کرده
    2903

    ویترین مدال ها

    Re: پودینا

    *** میوه های خشک ؛ بادام و گیلاس تازه (که من کشمش و بادام ریختم )
    [attachment=3:2jdn6gc4]7.jpg[/attachment:2jdn6gc4]

    *** یک عدد تخم مرغ رو هم داخل یک کاسه دیگر مخلوط کردم و به مواد اضافه کردم .
    *** کمی هم وانیل .
    *** مواد آماده شده رو داخل ظرف پیرکس ریختم .
    *** روی مواد رو هم با بادام و گیلاس می پوشونیم .
    [attachment=2:2jdn6gc4]8.jpg[/attachment:2jdn6gc4]

    *** به مدت 45 دقیقه داخل فر قرار می دیم . البته من 15 دقیقه با کانوکشن (بالاترین درجه حرارت ) گذاشتم و 2 دقیقه هم ماکرو با قدرت 100 !
    *** بعد از پخت به این صورت در اومد .
    [attachment=1:2jdn6gc4]9.jpg[/attachment:2jdn6gc4]

    *** خیلی راحت از ظرف جدا شد . حتی وقتی که داغ بود .
    [attachment=0:2jdn6gc4]10.jpg[/attachment:2jdn6gc4]
    سامره این نوشته را پسندیده.
    عکسهای بدون توضیح حذف می شوند !

  5. #5
    مدیر انجمن
    DaDa آواتار ها
    سارا حکمتی
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,686
    نوشته های وبلاگ
    24
    میزان امتیاز
    14
    پسند شده
    7800
    پسند کرده
    2903

    ویترین مدال ها

    Re: پودینا

    نکته ها :

    *** یه بار تست کردنش می ارزه ؛ یه مزه جدیده ؛
    *** بادامها که زیر دندون میره جالبه !
    *** فکر کنم خرده های بیسکوئیت یا شکلات چیپسی هم داخلش خوب بشه .
    *** لطیف و نرمه ولی پوک نیست ، شابد اگه از آرد ذرت و پودر کاستارد هم استفاده کرده بودم ترد و پوک میشد !
    ویرایش توسط admin : ۱۳۹۵/۰۴/۰۵ در ساعت ۰۹:۵۴ بعد از ظهر
    عکسهای بدون توضیح حذف می شوند !

  6. #6

    Re: پودینا

    دادای عزیز من پستت رو کامل می کنم

    نان تست بیات 1 قطعه(لوف)
    آب
    شکر375 گرم
    آرد ذرت 2 قاشق غذاخوری
    پودر کاستارد 2 قاشق غذاخوری
    پودر کاکائو 4 قاشق غذاخوری
    تخم مرغ 2 عدد زده شده
    وانیل کمی
    بادام 250 گرم
    میوه های خشک 500 گرم
    گیلاس شکری 250 گرم خرد شده



    فکر نکنی بلد بودما...الان سرچیدم
    ویرایش توسط admin : ۱۳۹۵/۰۴/۰۵ در ساعت ۰۹:۵۸ بعد از ظهر
    سامره این نوشته را پسندیده.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  7. #7
    ویرایش توسط admin : ۱۳۹۵/۰۴/۰۵ در ساعت ۱۰:۰۴ بعد از ظهر
    سامره این نوشته را پسندیده.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  8. #8
    ناظر کیفی انجمن
    sh_capr آواتار ها
    شیدا.ص
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,946
    میزان امتیاز
    34
    پسند شده
    1467
    پسند کرده
    2950

    Re: پودینا

    دادا جون خیلی خوشگل و آسونه ... ببینم خمیری نمیشه داخلش ؟ وقتی از نون باگت استفاده می کنیم لازم نیست که اون لایه روییش رو جدا کنیم ؟
    قوانین فعاليت در سايت ( قوانين كاربري ) :
    http://mamisite.com/forum/misc.php?do=showrules

صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما