نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree106Likes

موضوع: پلو پیازچه

نمایش نتایج: از 9 به 13 از 13
صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
  1. #9
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    گمگشته آواتار ها
    دنیا
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۹/۳۰
    محل سکونت
    همسایه حضرت معصو
    نوشته ها
    1,241
    میزان امتیاز
    25
    پسند شده
    4462
    پسند کرده
    3923

    Re: پلو پیازچه

    نمیدونم جاش همینجا هست یانه
    دستور پخت تره فرنگی پلو ( این دستور از اینترنته اما من از مجله آشپزی مثبت درست کردم ، مثل همین بود) :
    برنج را پس از پاک کردن و شستن به مدت 2 ساعت میذاریم خیس بخوره.
    تره فرنگی ها را پاک کرده و با کمی از قسمت سبز حلقه های یک سانتی میبریم و در تابه ای با روغن زیتون یا کنجد تفت میدهیم و با نمک و فلفل و تا نرم شدن کار را ادامه میدهیم.
    هویج را رنده درشت میزنیم و با فلفل و نمک در تابه ای طعم دار کرده و با دوقاشق روغن تفت میدهیم.
    مرغ تکه شده را در هویج تفت داده با کمی زعفران میپزیم.
    برنج را پس از ابکش کردن به سه قسمت جدا کرده و قسمت اول را با زعفران مخلوط کرده و
    دیگری را به صورت سفید و برای قسمت سوم با مخلوط تره فرنگی نرم شده مخلوط کرده و به طور جداگانه در سه قابلمه دم میدهیم
    پس اینکه برنج دم کشید نوبت قالب زدن است
    یه نکته من بگم :میشه جداگانه هم دم نکرد ، منکه اینکارو نکردم ، کل برنج و گذاشتم دم بکشه بعد به سه قسمت تقسیمش کردمو ، یه قسمت زعفرون و یه قسمت هم با تره فرنگی مخلوط کردم ، بعد هم قالب زدم
    در ظرف گودی ابتدا یک کاسه کوچک را وارونه در وسط ظرف میگذاریم و ابتدا برنج زعفرانی را ریخته و با پشت قاشق فشرده میکنیم که به هم بچسبند.بعد نوبت برنج سفید است که به همین ترتیب عمل میکنیم و بعد پلوی تره فرنگی را اضافه کرده و با پشت قاشق فشرده میکنیم .سپس ظرف را به روی سینی بلوری برمیگردانیم و در کاسه خالی که وسط برنج جاسازی شده مرغ را که پخته شده قرار میدهیم

    خیلی جالب میشه حتما امتحان کنید



    soozii, افسونی, m1361 و 9 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    کلنا عباسک یا زینب (سلام الله علیه) . . . .

  2. #10
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    گمگشته آواتار ها
    دنیا
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۹/۳۰
    محل سکونت
    همسایه حضرت معصو
    نوشته ها
    1,241
    میزان امتیاز
    25
    پسند شده
    4462
    پسند کرده
    3923

    Re: پلو پیازچه

    این عکس از نت از همون دستور بالا ، که مرغ و تیکه تیکه نکرده :



    زینب سادات۲, باران67, serepizadeh و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    کلنا عباسک یا زینب (سلام الله علیه) . . . .

  3. #11
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,163
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2026
    پسند شده
    86657
    پسند کرده
    76018

    ویترین مدال ها

    پلو پیازچه

    سینه مرغ چرخ شده همراه با پیاز رنده شده زردچوبه نمک فلفل زعفرون دم کرده غلیظ رو گردالی کردم و سرخ کردم
    برنج رو جداگانه دم کردم
    در اخر برنج رو 3 قسمت کردم
    به قسمتی از اون زعفرون زدم
    به قسمتی پیازچه تفت داده شده
    و قسمتی رو ساده گذاشتم و قالب زدم
    خیلی زیبا و خیلی هم خوشمزه بود

    نام: پلو پیازچه (1).jpg نمایش: 2164 اندازه: 100.0 کیلو بایت

    نام: پلو پیازچه (5).jpg نمایش: 960 اندازه: 91.5 کیلو بایت
    اولدوز62, گمگشته, serepizadeh و 22 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #12
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    kurosh1 آواتار ها
    ملیحه
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۲/۱۴
    محل سکونت
    شیراز
    نوشته ها
    892
    نوشته های وبلاگ
    357
    میزان امتیاز
    947
    پسند شده
    14519
    پسند کرده
    14715

    ویترین مدال ها

    پلو پیازچه
    با روش باران جون
    نام: تره پلو (10).jpg نمایش: 410 اندازه: 74.3 کیلو بایت
    ویرایش توسط kurosh1 : ۱۳۹۴/۰۹/۱۶ در ساعت ۱۲:۵۵ بعد از ظهر
    ELAHE_ABAN, serepizadeh, pink girl و 10 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #13
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    میس مهسا آواتار ها
    مهسا رضانژاد
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۹/۱۴
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    340
    نوشته های وبلاگ
    96
    میزان امتیاز
    641
    پسند شده
    6565
    پسند کرده
    7662

    ویترین مدال ها

    پلو پیازچه خوشمزه ب شرطی ک پیازچه بعد از سرخ شدن توی یخچال یا فریزر نرن یعنی نهایتا 1کی 2ساعت بعد از تفت دادن برن لابلای برنج
    برای مرغشم از ترکیب مرغ چرخ کرده+1ق غ خامه صبحانه+پیاز رنده آب گرفته+نمک و فلفل و زعفرون خوب ورز دادم و قلقلی کردم و نیم ساعت گذاشتم یخچال تا منسجم بشه بعد سرخ کردم
    برای دم کشیدن برننج هم پیازچه ها و قلقلی های سرخ شده رو گذاشتم لابلای برنج تا عطرشون رو ب برنج هم بدن
    نام: IMG_4993.jpg نمایش: 291 اندازه: 97.3 کیلو بایت
    ELAHE_ABAN, پرنسس.م, golbarg. و 14 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    میبخشم
    اما فراموش نمیکنم....

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما