نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree2471Likes

موضوع: تزئین کیک تکنیک frozen buttercream transfer

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 291
صفحه 1 از 37 123411 ... آخرینآخرین
  1. #1

    تزئین کیک تکنیک frozen buttercream transfer

    تو بخش مسابقه وبگردی مدت ها پیش هیون عزیز یه تکنین تزئین کیک رو معرفی کرده بود:

    يك تصوير را انتخاب كنيد و بصورت معكوس ( آينه ) چاپ كنيد.
    ميتوانيد سايزعكس را كوچك كنيد تا اندازه تخته شما شود و سپس
    روي تصوير كاغذ روغني شفاف قرار دهيد.



    روي خطوط را با كرم كره اي و يا خامه رنگ شده با رنگ سياه پر كنيد.
    پيشنهاد من استفاده از رنگهاي ويلتون است. چون رنگها نمايان ترو غليظ تر است و به راحتي از روي كاغذ روغني برداشته ميشود.



    اكنون نوبت رنگ آميزي رسيده و بايد در رنگ آميزي به ترتيب رنگها دقت كرد،* مثلا خزهاي سفيد لباس و لبه كلاه روي پارچه مخمل قرمز را مي پوشاند، پس بايد ابتدا رنگ سفيد خزها را پر كنيم .
    براي باقي رنگها و ترتيب آنها نيز دقت لازم را نماييد.






    وقتي رنگ آميزي تمام شد.. رنگها را به وسيله ابزار مخصوص كمي فشار ميدهيم تا انسجام بيشتري پيدا كند (*مراقب رنگها باشيد تا به هم نريزد ، فقط به صورت عمودي از بالا فشار دهيد و ابزار را روي رنگها نكشيد )



    نسبت به رنگ زمينه كيكتان كه كيك را با آن پوشانده ايد ( در اينجا با خامه سفيد پوشانده شده ... ) تمام پشت كار و لبه ها را به آرامي بپوشانيد.



    شكل ايجاد شده را حداقل به مدت 90 دقيقه داخل فريزر قرار ميدهيم و در اين مدت كيك نيز بايد كاملا سرد باشد ، پس كيك روكش شده با خامه را در يخچال ميگذاريم



    بعد از بيرون آوردن از فريزر .. آنرا وارونه روي كيك برميگردانيم.



    به آرامي فشار دهيد و پس از اطمينان از فيكس شدن ،* كاغذ روغني را آرام بلند ميكنيم .




    ميتوانيد دور تا دور تصوير خود را با شكوفه هاي خامه شيرين شده پر كنيد تا تصوير جلوه بيشتري پيدا كند.





    اينم چند تا نمونه ديگه با همين روش




















    اين يه آدرس براي پيدا كردن عكسهاي گرافيكي، اسم پرسناژ ( شخصيت كارتوني ) مورد نظرتون رو تايپ كنيد و بعدشم اينتر
    http://ivyjoy.com/cgi-bin/coloring.cgi
    مثلا من با سرچ كردن اسم pooh به اينجا رسيدم ... ببينيد :
    http://www.geocities.com/EnchantedFo.../poohcolor.htm
    اينم اسپايدرمن
    http://www.coloriez.com/coloriage-spiderman.html
    http://www.geocities.com/milkydj4eve...pider-man.html
    http://chezlorry.ca/Color/Spiderman.htm
    http://www.greluche.info/coloriage-Spiderman-0.html

    ویرایش توسط admin : ۱۳۹۵/۰۳/۰۸ در ساعت ۰۸:۰۸ بعد از ظهر
    پرپرک و كيميا65 این نوشته را پسندیده.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  2. #2

    Re: ایده های برای تزئین کیک

    تکنیک frozen buttercream transfer که در ماهنامه هنرآشپزی توسط سرکار خانم طوروسیان به تفصیل توضیح داده شده برای انتقال طرح های گرافیکی و کارتونی روش مناسبی است

    نمونه های دیگری از این تکنیک رو ببینید
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  3. #3

    Re: ایده های برای تزئین کیک

    توی این کار خطوط به وسیله شکلات ترسیم شده



















    ویرایش توسط admin : ۱۳۹۵/۰۳/۰۸ در ساعت ۰۸:۱۵ بعد از ظهر
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  4. #4

    Re: ایده های برای تزئین کیک



    نام: dsc00199-1.jpg نمایش: 1231 اندازه: 32.4 کیلو بایت
    ویرایش توسط admin : ۱۳۹۵/۰۳/۰۸ در ساعت ۰۸:۲۲ بعد از ظهر
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  5. #5

    Re: ایده های برای تزئین کیک

    کم کم داریم به روز عشق نزدیک می شیم این طرح ها می تونه گزینه مناسبی برای تزئین یه کیک برای این روز باشه

    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  6. #6

    Re: ایده های برای تزئین کیک






























    ویرایش توسط admin : ۱۳۹۵/۰۳/۰۸ در ساعت ۰۸:۱۹ بعد از ظهر
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  7. #7

    Re: تزئین کیک تکنیک frozen buttercream transfer

    دخترک دروغ چرا؟؟؟من تا حالا ندرستیدم!ولی با توضیحات خانم ظوروسیان فکر نمی کنم به مشکلی بر بخوری!حالا کیکش رو بی خیال شو یکی همین جوری بدرست نتیجه رو اطلاع بده
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  8. #8
    مدیر انجمن

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,934
    میزان امتیاز
    22
    پسند شده
    1858
    پسند کرده
    299

    Re: تزئین کیک تکنیک frozen buttercream transfer

    من درستیدم . دخترک جان سخت نیست یعی کن هرچی تو مجله نوشته مو به مو رعایت کنی . و اینکه اول از همه یه طرح ساده درست کن.

    نقل قول نوشته اصلی توسط azadehmi نمایش پست ها
    نجما جون با پودر خامه هم میشه ؟ یعنی توی فریزر بره سفت میشه و از کاغذ جدا می شه؟



    آزاده جان با پودر خامه نمیشه حتما" باید با کرم کره ای یا همون butter cream درست کنی.
    saeedeh mansoori این نوشته را پسندیده.
    خدای من ! گلهای آفتابگردان در روزهای ابری بلاتکلیفند مثل من و روزهای بی تو بودن

صفحه 1 از 37 123411 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما