نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree103Likes

موضوع: انواع اسنک بار، گرانولا و ...

نمایش نتایج: از 25 به 32 از 33
صفحه 4 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین
  1. #25
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,808
    نوشته های وبلاگ
    1094
    میزان امتیاز
    2330
    پسند شده
    96020
    پسند کرده
    81129

    ویترین مدال ها

    گرانولای سیب و مویز





    براي ايجاد تنوع در گرانولا ما ميتونيم از انواع ميوه هاي تازه يا خشك استفاده كنيم. در گرانولايي كه به زودي خواهيد ديد سيب و پوره سيب با حرارت بسيار كم در فر خشك شده و تركيب جديدي رو بوجود مياره





    جو پرك 300 گرم
    سيب دو عدد
    عسل نصف ليوان
    هل 1 ق چ
    روغن مايع 2 ق غ
    تخمه هندوانه 40 گرم
    بادام 50 گرم
    كنجد 40 گرم
    تخمه كدو 45 گرم
    مويز دو ليوان





    سيبها رو به تيكه هاي يك سانتي متري خورد ميكنيم. نصفش رو كنار ميذاريم و بقيه رو توي ديگ ريخته و با يك ليوان آب و نصف ق چ هل روي حرارت ميذاريم تا بجوشه. زماني كه سيبها كاملا له شدن و آبش گرفته شد همه رو پوره ميكنيم. عسل رو اضافه كرده روي حرارت قرار ميديم به جوش كه اومد از روي حرارت بر ميداريم
    (به جاي عسل ميتونيد از شكر استفاده كنيد. و ميزانش رو هم بيشتر كنيد)









    جو پرك و بادام و كنجد و تخمه هندوانه و تخمه كدو و تيكه هاي سيب رو روي كاغذ روغني توي سيني فر قرار داده و مخلوط ميكنيم









    سس سيب رو روش ميريزيم و با دو قاشق چوبي هم ميزنيم. روغن رو هم اضافه كرده و خوب همه رو مخلوط ميكنيم
    (هر چه روغنش بيشتر باشه گرانولا تردتر ميشه)


    توي فر 150 درجه سانتيگراد قرار داده و هر پانزده دقيقه يكبار هم ميزنيم به مدت 45 دقيقه يا تا زماني كه رنگش قهوه اي بشه
    هر چه قهوه اي تر بشه جو بيشتر ميپزه و كاراملي تر شده و در نتيجه كرانچي تر خواهد بود
    تيكه هاي سيب در اثر حرارت ملايم توي فر خشك ميشه و در نهايت توي گرانولا تيكه هاي خشك سيب خواهيم داشت







    بعد از اينكه كاملا پخت از فر خارج كرده مويز يا كشمش و بقيه هل رو اضافه كرده و اجازه ميديم سرد بشه
    من معمولا براي اينكه تردتر بشه ميذارم توي خود فر سرد شه. منتها باز هر از گاهي همش ميزنم


    توي زيپ لاك بسته بندي كرده و در يخچال نگهداري ميكنيم







    همينطور كه گفتم گرانولا رو براي صبحانه يا به عنوان اسنك با شير يا ماست ميل ميكنيم. من مويز رو به كشمش ترجيح ميدم چون شيرينيش كمتره و طعم جالبتري داره و چون از بچگي روزهاي امتحان مامانم صبحها بهم مويز ميداد تا باهوش تر بشم و امتحانهام بهتر شه (ميدونيد كه مويز آدم رو با هوش ميكنه؟)


    اين مدل گرانولا رو بسيار مفيد ميدونم با علم به اين كه گرانولاي شكلاتي خوشمزه تره!
    ستین, kurosh1, مامان حدیثه و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. #26
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,808
    نوشته های وبلاگ
    1094
    میزان امتیاز
    2330
    پسند شده
    96020
    پسند کرده
    81129

    ویترین مدال ها

    گرانولای موز و گردو


    گرانولا يه صبحانه سالم و سريعه كه هم مقويه هم آدم رو براي مدت طولاني سير نگه ميداره. من ابتدا گرانولاي ساده رو توضيح دادم؛ بعد شروع كردم به پست كردن مدلهاي مختلفي كه خودم واسه صبحانه ام معمولا آماده ميكنم. اينبار گرانولاي موزي رو خواهيم ديد
    براي توضيحات مفصل لطفا به پست گرانولا مراجعه بفرماييد
    براي ديدن گرانولا با سيب يا گرانولا با گيلاس به مبحث گرانولاها مراجعه كنيد




    موز 4 عدد
    جو پرك 200 گرم
    گندم پرك 100 گرم
    بادام هندي سه چهارم ليوان
    گردوي خورد شده 1 ليوان
    كنجد نصف ليوان
    عسل نصف ليوان
    دارچين 1 ق چ
    روغن گردو 3 ق غ






    ترجيحا از موزهاي له شده اي كه نميدونيد باهاش چيكار كنيد (كه معمولا هم هميشه تو يخچال همه مون موجوده) استفاده كنيد
    موزها رو با چنگال و يا مَشِر له كنيد و با عسل و دارچين روي حرارت قرار بديد وقتي به جوش اومد بعد از سه دقيقه از روي حرارت برميداريم




    روي يه سيني بزرگ يا دو سيني كوچكتر كاغذ روغني ميندازيم
    جو پرك و گندم پرك و بادام هندي خورد شده و گردوي خورد شده رو مخلوط ميكنيم
    پوره موز رو بهش اضافه ميكنيم





    كنجد رو اضافه كرده





    و همه رو با قاشق چوبي مخلوط ميكنيم




    من از روغن گردو استفاده ميكنم كه خيلي خوشمزه است (و البته قيمتش نه چندان خوشمزه!)
    ميتونيد ميزان روغن رو بيشتر كنيد يا به جاش كره مذاب بريزيد و همينطور ميزان عسل رو بيشتر كنيد يا اينكه به جاي عسل از شكر استفاده كنيد. اينا ديگه بستگي به ذائقه تون داره




    فر رو روي درجه 150 سانتيگراد قرار ميديم و سيني رو توي فر ميذاريم تا با حرارت ملايم تست شن. هر از يك ربع يه سري بهش ميزنيم و همش ميزنيم
    اگه تجربه توي ساختن گرانولا داريد ميدونيد كه زمانش زياد استاندارد نيست. بسته به نوع ميوه اي كه استفاده ميشه يا شرايط فرتون و همينطور سايز سيني (مخصوصا سايز سيني!) زمان متغيره. مثلا اين گرانولا با يك سيني براي من تست شدنش دو ساعت طول ميكشه. اگر سايز سيني بزرگتر باشه يا از دو سيني استفاده كنيم زمان نصف ميشه. (من ترجيح ميدم دو ساعت درگير باشم امايه سيني رو بشورم! درجه اعلاي تنبلي!)






    همينطور كه در عكسها مشاهده ميفرماييد به دليل وجود پوره موز گرانولاي ما توده اي خواهد بود (باب ميل اونهايي كه دوست دارن گرانولاشون دونه دونه نباشه)



    اگر بهش زمان كافي نديد و درست تست نشه نرم خواهد بود و خوردنش چندان خوشايند نيست. پس زماني كه داريد براي درست كردن گرانولاها از پوره ميوه استفاده ميكنيد حتما بهش فرصت كافي بديد و درجه فر هم زياد نباشه كه مغزها نسوزن



    من معمولا هنگام سرو توش تيكه هاي موز تازه هم ميريزم خوردنش رو لذتبخش تر ميكنه






    مجددا تكرار ميكنم. لطفا براي اولين بار حتما از نوع ساده گرانولا شروع كنيد چون اين امكان وجود داره كه مدلهاي ديگه اش با ذائقه تون همخوني نداشته باشه
    يك نكته كه من هميشه انجام ميدم اما متاسفانه هميشه يادم ميره بهتون بگم اينه:
    حتما وقتي سيني گرانولا رو از فر خارج كرديد خوب با قاشق چوبي همش بزنيد. بعد از ده دقيقه مجددا همش بزنيد. اين باعث ميشه كه بعد كه كاملا سرد شد مثل يه تيكه سنگ نشه و دونه دونه باشه. اين نكته مهمه حتما انجامش بديد. من معمولا هر از گاهي يه هميش ميزنم تا زماني كه كاملا سرد شه و بعد توي زيپ لاك بسته بنديش ميكنم
    گفته بودم كه گرانولا علاوه بر صبحانه و عصرانه و اسنك اداره يه كاربرد ديگه اش هم توي فيلينگ كيكهاست. من از همين گرانولا براي كيك تولد بدون كلسترل استفاده كرده بودم. همينطور كه گفتم موز و گردو و روغن گردو دواي بيماران قلبيه

    مامان حدیثه و m1361 این نوشته را پسندیده.

  3. #27
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,808
    نوشته های وبلاگ
    1094
    میزان امتیاز
    2330
    پسند شده
    96020
    پسند کرده
    81129

    ویترین مدال ها

    گرانولاي شكلات و كره بادام زميني




    و اما از هر چه بگذريم سخن شكلات خوش تر است
    چه خوش است آدمي صبح خويش را با يك صبحانه سالم شروع كند
    چه خوش تر است آن صبحانه شكلاتي باشد
    شاعر: شف طيبه


    من به عنوان يك معتاد به گرانولا و سريل كه ساليان ساله داره صبحش رو اين مدلي آغاز ميكنه واسه خودم چندين ورژن گرانولاي شكلاتي دارم


    گرانولا باعث كاهش وزن انسان ميشود ولو اينكه شكلاتي باشد
    شاعر: يك انسان فرهيخته




    بادام زميني 1 ليوان
    روغن 3 ق غ
    عسل يك سوم ليوان
    پودر كاكائو سه چهارم ليوان
    جو پرك 200 گرم
    تخمه آفتاب گردان 40 گرم
    كنجد سه چهارم ليوان
    بادام خورد شده يك ليوان






    بادام زميني ها رو توي بلندر ميريزيم و مطابق دستور كره بادام زميني درست ميكنيم
    منتها زياد مهم نيست اگر به خوبي له نشه
    مثلا من دوست دارم كره بادام زمينيم چانكي باشه
    اين ديگه فقط بستگي به ذائقه داره
    اصلا خوبي گرانولاي خونگي به همينه
    و راستي من از بادام زميني تست شده شور استفاده ميكنم








    كره بادام زميني رو توي يه كاسه بزرگ ميريزيم
    روغن و عسل و پودر كاكائو رو اضافه ميكنيم
    يكي دو دقيقه توي مايكروفر گرمش ميكنيم و هر 20 ثانيه هم همش ميزنيم


    تا مخلوط شكلاتيمون داغه جو پرك رو توش ميريزيم و هم ميزنيم تا جوها با مخلوط شكلاتي كاور شن








    بادام خورد شده و كنجد و تخمه آفتابگردان رو اضافه ميكنيم










    توي سيني فر يه كاغذ روغني قرار ميديم و گرانولا رو توش ميريزيم














    توي فر 150 درجه سانتيگراد قرار داده و هر ده دقيقه يكبار از فر بيرون آورده هم ميزنيم
    من تا به حال چندين مدل گرانولا آموزش دادم مطمئنم تا الان ديگه دستتون اومده كه براي فر شما و سايز سيني اي كه استفاده ميكنيد معمولا چقدر طول ميكشه تا گرانولا آماده شه. بسته به شرايط يكي دو ساعت زمان ميبره. يا خيلي كمتر. ديگه بايد ببينيد دوست داريد كه جوها چقدر ترد بشن. من دوست دارم حسابي تست شده و قهوه اي باشن










    از فر كه بيرون آورديمش باز بعد از ده دقيقه يه بار همش ميزنيم كه به هم نچسبن و بعدا اذيتمون نكنه
    سرد كه شد آماده سروه
    همينطور كه توي تصوير مشخصه دونه دونه جوها با كره بادام زميني و شكلات كاور شده اند. هركي تو خط خوردن گرانولاست الان دهنش آب افتاده!










    من چون آدم تنوع طلبي هستم هر از گاهي گرانولاي شكلاتي رو با سريل نارگيلي تركيب ميكنم تا صبحانه اون هفته ام يكنواخت نباشه
    اينم تركيب طعم جالبي ايجاد ميكنه














    مثل هميشه گرانولا رو صبح ها با يه كاسه شير يا ماست ميخوريم يا اينكه توي كيسه هاي كوچيك بسته بندي كرده توي كيفمون ميذاريم كه تو اداره يه اسنك سالم شكلاتي داشته باشيم. فقط واسه روز مبادا!


    چون مطمئنم كه خودتون ميريد تو كارش ديگه نمينويسم كه: حتما اين گرانولا رو واسه هفته بعدتون درست كنيد!
    m1361 این نوشته را پسندیده.

  4. #28
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,808
    نوشته های وبلاگ
    1094
    میزان امتیاز
    2330
    پسند شده
    96020
    پسند کرده
    81129

    ویترین مدال ها

    گرانولاي پسته و قيصي


    علت اينكه من اينقدر اصرار دارم و خوردن گرانولا رو بهتون پیشنهاد میدم اينه كه نه تنها شما با خوردن گرانولا تا مدت طولاني احساس گرسنگي نميكنيد بلكه فقط و فقط با خوردن گرانولا وزن كم ميكنيد.
    اين عبارت معروف "بخوريد و لاغر شويد" در مورد يك سري مواد غذايي صدق ميكنه از جمله همين گرانولا. چون من گرانولا رو معمولا با ميزان زيادي جو درست ميكنم همين خوردن جو باعث ميشه كه با مصرف پروتئين و فيبر متابوليسمتون بالا رفته و همينطور كلسترلتون پايين بياد.
    يعني عملا اگر شما بعد از نيم ساعت از بيدار شدن از خواب مقداري گرانولا مصرف كنيد بدنتون به طور خودكار شروع ميكنه به سوخت و ساز و در نتيجه بعد از مدتي لاغر تر خواهيد شد.
    در يك كلام... روياي "با خوردن لاغر شدن" تحقق پيدا ميكنه.
    شما اول صبح يه چيز خوشمزه ميخوريد و تا ظهر احساس گرسنگي نميكنيد. نه تنها گرانولا باعث ميشه كه از خوردن هله هوله خودداري كنيد بلكه به طور خودكار با بالابردن سوخت و ساز بدن وزنتون رو هم پايين مياره.




    جو پرك 350 گرم
    پودر دارچين نصف ق چ
    پودر هل ربع ق چ
    عسل ربع ليوان
    شكر يك سوم ليوان
    روغن سه ق غ
    تخمه آفتاب گردان 100 گرم
    تخمه كدو 100 گرم
    خلال بادام زميني 100 گرم
    مغز پسته خام 2 ليوان
    قيصي 20 عدد


    فر رو روي 150 درجه سانتيگراد قرار ميديم
    توي سيني فر كاغذ روغني قرار ميديم
    جو پرك و تخمه آفتاب گردان و تخمه كدو و خلال بادام زميني و مغز پسته رو روي كاغذ توي سيني ميريزيم



    دارچين و هل و شكر و عسل و روغن رو اضافه كرده و همه رو مخلوط ميكنيم





    سيني رو توي فر قرار ميديم و هر 15 دقيقه يكبار همش ميزنيم
    مدت زمان پخت دو ساعته ولي بسته به ذائقه ميتونيد زمان پخت رو كمتر يا بيشتر بگيريد.





    از فر خارج كرده و قيصي ها رو تيكه كرده و به گرانولا اضافه ميكنيم (اگر روي بسته قيصي نوشته شده "قبل از مصرف بشوييد" بايد حتما از قبل شسته و خشك كرده و بعد مصرف كنيد)





    گرانولاي ما آماده است
    من شخصا اين گرانولا رو با شير نميخورم
    معمولا توي كيسه هاي كوچك بسته بندي كرده و به عنوان ميان وعده مصرف ميكنم





    اون طعم پسته و قيصي يه تنوع خاصي در اين گرانولا ايجاد ميكنه كه من خيلي دوستش دارم و معمولا كم كم توي اداره مصرف ميكنم يا بعد از ظهرها قبل و بعد از ورزش





    همه دوستاني كه گرانولا رو در رژيم غذاييشون جا دادن در كامنتهاي پستهاي قبلي شهادت دادن كه باعث كاهش وزن ميشه.


    من مجددا ساير گرانولاها رو براتون ليست ميكنم:
    گرانولاي بادامي دارچينيگرانولاي گيلاس و برنجكگرانولاي سيب و مويزگرانولاي موز و گردو گرانولاي شكلاتو كره بادام زميني


    توصيه اكيد دارم كه خودتون رو به خوردنش عادت بديد
    ستین, Ladddy و m1361 این نوشته را پسندیده.

  5. #29
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,808
    نوشته های وبلاگ
    1094
    میزان امتیاز
    2330
    پسند شده
    96020
    پسند کرده
    81129

    ویترین مدال ها

    گرانولاي نارگيلي فندقي




    فقط به يك دليل من اين پست طولاني نارگيل رو آماده كردم اون هم اين بود كه شما حتما اين گرانولا رو درست كنيد. هر چقدر بگم دوستش دارم كم گفتم. خيلي طعمش عاليه و بافتش هم با گرانولاهاي ديگه اي كه تا به حال پست كردم فرق ميكنه.







    اين مدل گرانولا رو اينطوري طراحيش كردم كه آبدار باشه در عين حالي كه تست شده و اينكه كاملا نرمه. براي اينكه آبدار باشه من پودر نارگيل رو خودم درست ميكنم. اين مدل گرانولا رو تو شير نميريزم. به عنوان اسنك (ميان وعده) ازش استفاده ميكنم. چون جويدني و آبداره به همراهي نياز نداره.





    جو پرك 350 گرم
    فندق 150 گرم
    پودر نارگيل 2 ليوان
    موز 2 عدد
    عسل سه چهارم ليوان
    شكر نصف ليوان
    روغن 2 ق غ
    جوز هندي يك شانزدهم ق چ







    جو ها رو ميريزيم توي سيني بزرگ و ميذاريمش توي فر 180 درجه سانتيگراد.
    به مدت نيم ساعت.
    يكي دو بار هم بهش سر ميزنيم و يه هميش ميزنيم.
    جوها كاملا تست شده رنگشون تا حدي طلايي شده و بوش هم بلند ميشه. كلا فرايند آرامش بخشيه. مخصوصا كه بعضي هاشون هم تق تق صدا ميكنن!





    حالا موزها رو كاملا له ميكنيم.
    عسل و شكر و روغن و جوز هندي رو اضافه كرده هم زده و 5 دقيقه توي مايكرو فر قرارش ميديم تا به جوش بياد. وسط كار هم دو بار همش ميزنيم.







    پودر نارگيل رو توش ميريزيم.
    براي تهيه پودر نارگيل در خانه به اين پست مراجعه كنيد.


    هر جور شده به خودتون فشار بياريد و خودتون پودر نارگيل رو درست كنيد. من يه چيزي ميدونم كه ميگم. اين پودر نارگيله چون آبداره كيفيت گرانولا رو زير و رو ميكنه به علاوه اينكه كيفيت و مزه پودر نارگيل خونگي خيلي بهتره.
    من چند سال بود ميخواستم پست مخصوص كار كردن با نارگيل خام رو آماده كنم ولي همه اش ميگفتم: "واااااي كي ميره اين همه راه رو". ولي چون خودم هر بار بي اندازه از خوردن اين گرانولا لذت ميبرم واجب دونستم كه بهتون پيشنهادش كنم. پس حتما خودتون پودر نارگيل رو تهيه كنيد. باشه؟ قول؟ باشه.





    وقتي نارگيلها خوب با شيره كاور شدند جو رو اضافه ميكنيم و هم ميزنيم.
    ببينيد جوها چه طلايي و تست شده و خوشگل و خوشبو هستند!
    بوش رو ولي نميتونيد ببينيد. بايد تصور كنيد! يا الان بريد تو آشپزخونه؟!







    بعد هم فندقها. من از فندق خام استفاده ميكنم. پوستش رو هم عمدا جدا نميكنم كه خوشگلتر شه.







    حالا ديگه ميريزيمش توي يه سيني بزرگ روي كاغذ روغني و توي فر 150 درجه سانتيگراد به مدت 30 تا 45 دقيقه. بينش هم يكي دو باري همش ميزنيم.
    جو ها از قبل تست شده هستند پس ديگه عملا پختي نداره فقط ميخوايم كه شيره به خورد مواد بره و كاراملايز شن.







    بعد از اينكه سرد شد توي كيسه ريخته در يخچال نگهداري ميكنيم.


    جوز هندي هم هنگام پخت عطر خاصي به خونه ميده و هم هنگام خوردن خيلي خوش طعمش ميكنه.


    طعم نارگيل توي اين گرانولا خيلي قويه و طعم موز اونقدري خودش رو نشون نميده. من موز رو براي اين اضافه ميكنم كه ميزان شكر رو كم كنم. ميتونيد به جاي موز از ميزان بيشتري عسل و شكر استفاده كنيد.





    اين گرانولا به دليل داشتن پوره موز و نارگيل تازه؛ كمي نرمه و آبداره و ميشه به راحتي خالي خالي خورد. پس توي كيسه هاي كوچيك بسته بندي كرده و توي كيفتون بذاريد واسه زماني كه گرسنه ميشيد. اگه معتاد به گرانولا هستيد ميدونيد كه آدم رو خوب سير نگه ميداره.
    مدلهاي جويدنيش مثل اين يكي چون بايد بيشتر جويده شن اتوماتيكوار به مغز پيغام ميرسونه كه "خيلي سير شدي ديگه برو دنبال زندگيت".
    به عنوان عصرونه به دنبال كمي شير يا آب ميوه هم عاليه يا مثلا من بعد از يك ورزش طولاني يه مقدار از اين گرانولا ميخورم و يه ليوان شير روش. كاملا آدم رو سير ميكنه و نيازي به شام خوردن هم ندارم.
    بازم ميگم خيلي خوشمزه است به شدت توصيه ميشه. ديگه ببينيد حتي آقاي شوهر هم كه اهل گرانولا نيست اينو دوست داره.
    حتما حتما امتحان كنيد.
    ستین, saeedeh mansoori, مامان حدیثه و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #30
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,808
    نوشته های وبلاگ
    1094
    میزان امتیاز
    2330
    پسند شده
    96020
    پسند کرده
    81129

    ویترین مدال ها

    موسلی تافی و بادام


    موسلی Muesli یک صبحانه بسیار معروفه که تشکیل شده از جو خام و مواد دیگه ای مانند میوه های خشک شده و آجیلها و دانه ها.
    موسلی رو با نامهای میوسلی یا میوزلی یا موزلی هم میشناسند.
    موسلی رو به همراه شیر یا آب میوه یا ماست سرو میکنند.


    موسلی با مارکهای مختلف در بازار موجوده و ترکیبات و طعمهای متنوعی هم داره.
    منتها به دلیل قیمت بالایی که داره مخصوصا سالهای اخیر و شرایط اقتصادی و ... من سالیان زیادیه که دیگه دست از خریدن موسلی برداشتم و خودم طعمهای مختلفش رو برای خودم درست میکنم.
    نیازی به توضیح نیست که بگم معتاد به این نوع صبحانه هستم و مصرفم چقدر بالاست؛ چون خودتون خوب میدونید و طی سالیان با ذائقه من آشنایی دارید.
    به دلیل اینکه مبحث گرانولا بین خوانندگان کارگاه آشپزسازی بسیار پرطرفداره من تلاش میکنم به مرور موسلی های مورد علاقه خودم رو هم براتون پست کنم. امروز مدل بادام و تافی رو شاهد خواهید بود.




    جو پرک دو لیوان
    بادام خرد شده نصف لیوان
    تافی انگلیسی خرد شده نصف لیوان




    همینطور که عرض کردم موسلی با جو خام تهیه میشه.
    لذا مارکهای مختلف جو پرک رو بخرید و بچشید و ببینید با خوردن کدومش راحت تر میتونید کنار بیاید. چون مارکهای مختلف ، سایزها و ضخامت متفاوتی دارند.




    از خدا پنهون نیست. از شما هم که اصلا پنهون نیست... من ترجیح میدم همه چی برشته شده باشه.
    اصلا بیماری "برشته خوری" دارم!
    همه چی باید یه طعم تُست شده و برشته شده داشته باشه.
    اصلا برای همینه که هر روز این فر بیچاره ما روشنه و در حال برشته کردن.


    لذا... من جوها رو در موسلی، خام نمیخورم و برشته دوست دارم. (منهای زمانی که موسلی هام ته کشیدن و گشنه موندم و از سر ناچاری و ذیق وقت باید جو پرک خام استفاده کنم. که البته شاید صد قرنی یکبار اتفاق بیافته.)
    جوها رو توی سینی میریزم و میذارم توی فر 150 درجه سانتیگراد به مدت یک ساعت برای خودش با حرارت بسیار ملایم برشته بشه.
    هر از گاهی هم همش میزنم و زیر و روش میکنم.
    منتها زمانی که عجله داریم متونیم به مدت ده دقیقه با 180 درجه سانتیگراد تُستشون کنیم.
    شخصا اون گزینه یک ساعتی رو توصیه میکنم.
    دیگه بعد از اینهمه سال جو خوردن (!) تجربه بهم ثابت کرده وقتی با حرارت بسیار ملایم جو رو به مدت طولانی تُست میکنم به مراتب طعمش خوشایند تر خواهد بود. لذا روزهای تعطیل وقت میذارم و برای مصرف دو سه هفته ام جو تست میکنم. یعنی از نظر خودم برای سه هفته است بعد یهو نگاه میکنم میبینم تو دو هفته خورده شده!


    میزانش رو هم نمیگم صرفا جهت حفظ آبرو. همینقدر بدونید که مصرفم بیش از حد متعارفه!






    اگر از جو خام استفاده میکنید که هیچی. در غیر این صورت اجازه بدید جوها کاملا سرد بشن.
    حالا بریزیدشون توی یه کاسه بزرگ.






    بادام ها رو بریزید توی یه کیسه و روشون بکوبید تا اندکی خورد بشن. یعنی ریز نباشند بهتره.


    بادامها رو هم توی کاسه بریزید.


    استفاده از بادام خام و یا شور در اختیار خودتونه.




    مطابق دستور تافی انگلیسی درست کنید و لای کاغذ روغنی قرار داده روش بکوبید تا خورد شن.
    تافی رو هم اضافه کنید.






    اینکه دوست دارید موسلی شما چقدر شیرین باشه دیگه کنترلش با خودتونه یعنی یه قاشقش رو میچشید اگر مایلید تافیش رو بیشتر میکنید یا مثلا بادام بیشتری میریزید... یا اینکه ممکنه بقیه آجیلها و دانه ها و میوه ها رو هم بهش اضافه کنید که همینطور که عرض کردم تنوع محصول رو بالا میبره.




    موسلی رو در ظرف در بسته ماهها میتونید در یخچال نگهداری کنید هر چند که واسه خودم به هفته هم نمیکشه.
    برای اینکه مصرفم کنترل شده باشه همون ابتدا به اندازه نصف لیوان موسلی رو توی کیسه های کوچیک بسته بندی میکنم و روزی یه دونه اش رو با خودم میبرم اداره.
    شما میتونید موسلی رو در شیر محلی بریزید.
    یا به همراه ماست خانگی میل کنید.
    یا اگر با لبنیات مشکل دارید با شیر سویا یا شیر بادام یا شیر برنج یا شیر نارگیل تناول کنید.
    در کنارش میتونید میوه های تازه خورد کنید و با آب میوه مصرف کنید.
    و گزینه دیگه اش هم خالی خالی خوردنشه که مورد علاقه خودمه. به عنوان میان وعده یا صبحانه.


    و اگر براتون سوال پیش اومده که فرق موسلی با گرانولا چیه باید عرض کنم که موسلی جوش خامه اما در گرانولا جو با مخلفاتش پخته میشه و جوها یه کاور شیرین دارند.
    مامان حدیثه و m1361 این نوشته را پسندیده.

  7. #31
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,808
    نوشته های وبلاگ
    1094
    میزان امتیاز
    2330
    پسند شده
    96020
    پسند کرده
    81129

    ویترین مدال ها

    گرانولا بار شیر عسلی


    پست قبلی رو که آماده پابلیش میکردم؛ به یاد این گرانولا بار افتادم که سال 2012 ازش عکاسی کرده بودم. به سلامتی الان سال 2016 هستیم. یعنی سرعت عمل در ویرایش و پابلیش پستها تبدیل شده به یکی از ویژگیهای بارز اینجانب! رفتم تو آرشیوم فولدرش رو پیدا کردم دیدم به به... هم عکسها کاملا ادیت شده هستند هم متن رسپیش نوشته شده است. قباحت هم خوب چیزیه والا! یعنی عملا تنها کاری که لازم بود برای پابلیش کردنش انجام بدم اضافه کردن همین چهار تا خط شرمساری بود.
    تقدیم با احترام:





    تا الان ديگه همه تون ميدونيد گرانولا چي هست و چه نقش حياتي اي در زندگي من ايفا ميكنه. و البته احتمالا خيلي از شما رو هم معتاد كردم.
    شما كه معتاد هستید ... اينم روش!
    گرانولا بار از جمله اسنك يا ميان وعده هاي بسيار خوشمزه و سالم به حساب مياد. در ماركهاي مختلف تو بازار موجوده سه طعم مورد علاقه من بلوبري- رزبري- اپريكات. من هميشه وقتي ماموريت يا مسافرت باشم تو كيفم گرانولا بار دارم. همه آدمها بيسكويت تو كيفشون ميذارن من گرانولا ميذارم. دليلش هم اينه كه بيسكويت نميخورم. در رژيم غذاييم جو رو به گندم ترجيح ميدم. يه بار كوچولوي گرانولا آدم رو تا ساعت ها سير نگه ميداره و احساس خيلي بهتري نسبت به زندگيت داري.
    يكي از كاربردهاي اصليش واسه من بعد از ورزشه. معمولا بعد از دو سه ساعت ورزش آدم گرسنه ميشه و بهترين گزينه واسه اينكه سريع دست بگيري و بجوي و حسابي سير شي همين گرانولا باره. بعدشم يه دونه ميوه يا ليوان شير و ديگه تا ساعت ها نيازي به خوردن هيچي نخواهي داشت.


    گرانولا بار رو هم ميشه تو خونه درست كرد و راستش رو بخوايد ده پونزده سال پيش هم گرانولا بارهاي آلماني يا انگليسي كه من هفتگي ميخريدم وحشتناك گرون بودن چه برسه به قيمتهاي امروزي. پس يه روز تعطيل واسه خودم وقت ميذارم و واسه جيره دو هفته ام گرانولا بار درست ميكنم.
    فقط لازمه اخطار بدم چون گرانولا بار خوردنش به مراتب از خوردن گرانولا لذت بخش تره بهتره كه هر از گاهي درست كنيد چون اگر مثل من معتاد شديد ديگه راه برگشتي نخواهيد داشت. از ما گفتن بود!


    بين چند تا گرانولا باري كه واسه خودم درست ميكنم ده بيست سي چهل كردم و قرعه به نام گرانولاي شير عسلي افتاد. خودتون خوب ميدونيد شير عسلي معجزه ميكنه. پس طعم اين گرانولا تضميني عاليه. تضميني! در حد خطرناكي خوشمزه است!








    جو پرك 250 گرم
    بادام زميني 150 گرم
    پودر نارگيل 80 گرم
    تخمه كدو 50 گرم
    تخمه آفتاب گردان 50 گرم
    كنجد 50 گرم
    شير عسلي 350 تا 400 گرم






    جوها رو توي يه سيني بزرگ ريخته و در فر 180 درجه سانتيگراد به مدت 15 دقيقه قرار ميديم.
    دو بار هم همش ميزنيم كه يكنواخت تست شه.


    شير عسلي رو گرم ميكنيم.
    براي تهيه شير عسلي در خانه به اين لينك مراجعه بفرماييد.


    جو و بادام زميني و پودر نارگيل رو مخلوط ميكنيم.
    من يه مقدار تيكه هاي نارگيل خورد شده هم اضافه كردم كه بعدا ميزان نياز به جويدن گرانولا بيشتر شه چون هر چي بيشتر بجويم احساس سيري بيشتري خواهيم داشت.
    براي تهيه پودر نارگيل در خانه به اين پست مراجعه بفرماييد.
    در صورت علاقه برای تهیه تیکه های نارگیل به این پست مراجعه نمایید.





    كنجد و تخمه ها رو هم اضافه كرده همه رو مخلوط ميكنيم.





    شير عسلي رو اضافه كرده و همه رو خوب مخلوط ميكنيم.





    يه تيكه بزرگ فويل آلومينيوم (يا كاغذ روغني) رو توي يه سيني قرار ميديم و به خوبي چربش ميكنيم.


    گرانولا رو توش ميريزيم و با پشت قاشق چوبي فشار ميديم تا خوب پرس شه.
    لزومي نداره كل قالب رو پر كنيم.
    به اندازه اي كه دوست داريد گرانولا رو قطور بگيريد يا اينكه نازك. لذا سایز قالب اصلا اهمیت نداره.





    همینطور که میبنید کل قالب رو پر نکردم.
    با پشت قاشق به خوبی مواد رو فشار دادم و پرس کردم.





    توي فر 120 درجه سانتيگراد به مدت يك ساعت قرارش ميديم. (اگر فر شما دماش تا این حد کم نمیشه، با کمک یک قاشق چوبی در فر رو اندکی نیمه باز نگه دارید و گرانولا رو در بالاترین طبقه فر بپزید)


    بعد از يك ساعت از فر خارج كرده و اجازه ميديم 15 دقيقه خنك شه.
    لبه هاي فويل رو ميگيريم و از قالب بيرون ميكشيمش.
    اگر خوب چربش كرده باشيد الان گرانولا به راحتي يك تيكه از فويل جدا ميشه.





    با يه كارد بزرگ به قطعات دلخواه برش زده و در ظرف در بسته در يخچال نگهداري ميكنيم.


    چون شير عسلي با حرارت كم كاراملايز ميشه كل گرانولا بار يه طعم كاراملي خوشمزه ميگيره.
    ميزان ترد و كرانچي شدن گرانولا دقيقا دست خودمونه ميتونيم زمان پخت رو كم و زياد كنيم.


    گرانولا بار يك ميان وعده عالي براي لحظات گرسنگي آدم به حساب مياد. كافيه لاي يه تيكه كاغذ روغني توی زیپ لاک کوچولو بسته بندي كرده در كيفتون بذاريد كه هر موقع گرسنه شديد بخوريدش.
    يا اينكه اگه عشقتون كشيد كه گرانولا رو توي شير بريزيد و با قاشق بخوريد فقط كافيه يك دونه از بارها رو توي يه كيسه ريخته بكوبيد تا خورد شه و بعد مثل گرانولاي معمولي ميل كنيد.


    طعمش واقعا عاليه در حدي كه آدم رو مرتب به سمت خودش جذب ميكنه.



    من و حمیده تا مدتها معتاد به این گرانولا بار شیر عسلی بودیم. تا اینکه به خودمون اومدیم و توبه کردیم و دست از ارتکاب به این گناه برداشتیم.
    و امروز نوبت شماست!
    mamaneali, sita-golam, مامان حدیثه و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #32
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    z.rezaei آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۴/۰۲
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    194
    نوشته های وبلاگ
    2
    میزان امتیاز
    421
    پسند شده
    2838
    پسند کرده
    2324
    گرانولای نارگیلی فندقی با دستور بی نظیر شف طیبه.همه گرانولا ها مخصوصا این بسیییییار خوشمزه و ب شدت اعتیاد اور هستند.و البته صبحانه و میان وعده بسیار ومفیدی هستند.ب شدت توصیه میکنم امتحان کنید.و ب نظر من گرانولا از گرانولا بار خوشمزه تره
    نام: IMG_0113.jpg نمایش: 1522 اندازه: 87.1 کیلو بایت
    نام: IMG_0118.jpg نمایش: 1515 اندازه: 80.4 کیلو بایت
    sita-golam, باران67, kurosh1 و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

صفحه 4 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما