نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree103Likes

موضوع: انواع اسنک بار، گرانولا و ...

نمایش نتایج: از 17 به 24 از 33
صفحه 3 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین
  1. #17
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۲۹
    نوشته ها
    373
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    325
    پسند کرده
    432

    Re: اسنک بار میوه ای و کورن فلکس....

    caramel popcorn balls
    نام: caramel-macchiato-popcorn-balls.jpg نمایش: 1220 اندازه: 73.5 کیلو بایت


    توپک های پاپ کورن کاراملی
    :
    بعد از درست کردن پاپ کورن ها
    در یک ظرف گود کره را ذوب کرده +شکر قهوه ای +کمی نمک و وانیل
    بعد که جوشید + کمی جوش شیرین و همزده و سس را روی پاپ کورن ها و بادام زمینی ها میریزیم و بعد هم در کپسولهای کاپ کیک سرو میشه
    ببخشید خلاصه نوشتم انشاالله بعدا سر فرصت میترجمم



    امیدوارم جاش درست باشه
    ویرایش توسط admin : ۱۳۹۵/۰۳/۰۸ در ساعت ۰۴:۳۹ قبل از ظهر
    باران67 و m1361 این نوشته را پسندیده.

  2. #18
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    anousheh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۲۴
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,007
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    661
    پسند کرده
    3

    Re: اسنک بار میوه ای و کورن فلکس....




    کورن فلکس با طعم های مختلف :)
    باران67 و m1361 این نوشته را پسندیده.

  3. #19
    مدیر انجمن
    Negara آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۵
    نوشته ها
    2,333
    نوشته های وبلاگ
    6
    میزان امتیاز
    71
    پسند شده
    8157
    پسند کرده
    7498

    Re: اسنک بار میوه ای و کورن فلکس....

    گرانولا بار



    نام: corny7.jpg نمایش: 1184 اندازه: 101.7 کیلو بایت



    اول از همه بگم که این گرانولا بار مزه بسیار عالی تست شده و کاراملی داره و برای میان وعده رژیمی (در ابعاد کوچیک) و برای میان وعده بچه ها در مدرسه عالیه.
    مواد لازم

    100 گرم کره
    150 گره جو پرک
    50 گرم بادام خورد شده
    50 گرم گردو خورد شده
    4 ق غ عسل
    1 ق چ دارچین
    20 گرم پودر نارگیل (در صورت تمایل)
    یک چهارم پیمانه شکلات چیپسی (در صورت تمایل)


    فر رو روی 160 درجه سانتی گراد گرم کنید.
    قالب مربع 20 در 20 سانت را کاغذ روغنی بیندازید و با کره چرب کنید و کنار بگذارید.

    نام: corny1.jpg نمایش: 1033 اندازه: 107.1 کیلو بایت


    جو و آجیل را روی سینی فر بریزید و بعد از اینکه فر گرم شد 15-20 دقیقه در فر قرار دهید تا تست شوند. حتما هر 4-5 دقیقه آنها را زیر و رو کنید که نسوزند. زمانی که جو ها طلایی شد کافی است.

    کره و عسل را با هم در کاسه پیرکس بریزید و در مایکروفر یا روی کتری بگذارید تا کره آب شود. خوب مخلوط کنید.

    نام: corny2.jpg نمایش: 1061 اندازه: 104.3 کیلو بایت


    خشکبار تست شده را همان طور داغ به کره و عسل اضافه کنید (باعث کاراملی شدن عسل می شود) و حسابی مخلوط کنید.

    نام: corny3.jpg نمایش: 1049 اندازه: 103.8 کیلو بایت


    مواد حاصل را در قالب بریزید و با پشت قاشق فشار دهید. (من با گوشت کوب آرام فشار دادم.) شکلات چیپسی رو رویش پخش کنید.

    قالب را 30 دقیقه در فر بگذارید.

    نام: corny4.jpg نمایش: 1038 اندازه: 100.1 کیلو بایت


    پس از بیرون آوردن گرانولابار از فر آن را از قالب بیرون نیاورید و بگذارید یکی دو ساعت در دمای اتاق بماند و خنک شود.

    نام: corny5.jpg نمایش: 1016 اندازه: 93.0 کیلو بایت


    بعد بیرون بیاورید کاغذ روغنی را جدا کنید (و حسابی لیس بزنید!) و بعد به تکه های سایز مناسب برش بزنید. من حدود 3 سانت در 10 سانت زدم مثل نوع بسته بندی شده اش.


    نام: corny6.jpg نمایش: 1074 اندازه: 100.2 کیلو بایت
    aydaa, مهپاره., elham_vahid و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    چی نپوشیم؟



    chi-napooshim.com


  4. #20
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۸/۱۰
    نوشته ها
    43
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    32
    پسند کرده
    0

    Re: اسنک بار میوه ای و کورن فلکس....

    باران67 و m1361 این نوشته را پسندیده.
    یارب چه چشمه ایست محبت،که من از آن یک قطره نوش کردم و دریا گریستم

  5. #21
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    anjelina آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۰/۲۹
    نوشته ها
    192
    میزان امتیاز
    44
    پسند شده
    1175
    پسند کرده
    4857
    مطمین نیستم جاش اینجا باشه دیگه ببخشید
    دستور شف طیبه رو کپی میکنم اینجا
    گرانولا موز و گردو
    من به جای روغن گردو کره زدم به جای بادوم زمینی هم بادوم معمولی

    موز 4 عدد
    جو پرك 200 گرم
    گندم پرك 100 گرم
    بادام هندي سه چهارم ليوان
    گردوي خورد شده 1 ليوان
    كنجد نصف ليوان
    عسل نصف ليوان
    دارچين 1 ق چ
    روغن گردو 3 ق غ






    ترجيحا از موزهاي له شده اي كه نميدونيد باهاش چيكار كنيد (كه معمولا هم هميشه تو يخچال همه مون موجوده) استفاده كنيد
    موزها رو با چنگال و يا مَشِر له كنيد و با عسل و دارچين روي حرارت قرار بديد وقتي به جوش اومد بعد از سه دقيقه از روي حرارت برميداريم




    روي يه سيني بزرگ يا دو سيني كوچكتر كاغذ روغني ميندازيم
    جو پرك و گندم پرك و بادام هندي خورد شده و گردوي خورد شده رو مخلوط ميكنيم
    پوره موز رو بهش اضافه ميكنيم





    كنجد رو اضافه كرده




    و همه رو با قاشق چوبي مخلوط ميكنيم





    من از روغن گردو استفاده ميكنم كه خيلي خوشمزه است (و البته قيمتش نه چندان خوشمزه!)
    ميتونيد ميزان روغن رو بيشتر كنيد يا به جاش كره مذاب بريزيد و همينطور ميزان عسل رو بيشتر كنيد يا اينكه به جاي عسل از شكر استفاده كنيد. اينا ديگه بستگي به ذائقه تون داره




    فر رو روي درجه 150 سانتيگراد قرار ميديم و سيني رو توي فر ميذاريم تا با حرارت ملايم تست شن. هر از يك ربع يه سري بهش ميزنيم و همش ميزنيم
    اگه تجربه توي ساختن گرانولا داريد ميدونيد كه زمانش زياد استاندارد نيست. بسته به نوع ميوه اي كه استفاده ميشه يا شرايط فرتون و همينطور سايز سيني (مخصوصا سايز سيني!) زمان متغيره. مثلا اين گرانولا با يك سيني براي من تست شدنش دو ساعت طول ميكشه. اگر سايز سيني بزرگتر باشه يا از دو سيني استفاده كنيم زمان نصف ميشه. (من ترجيح ميدم دو ساعت درگير باشم امايه سيني رو بشورم! درجه اعلاي تنبلي!)





    همينطور كه در عكسها مشاهده ميفرماييد به دليل وجود پوره موز گرانولاي ما توده اي خواهد بود (باب ميل اونهايي كه دوست دارن گرانولاشون دونه دونه نباشه)



    اگر بهش زمان كافي نديد و درست تست نشه نرم خواهد بود و خوردنش چندان خوشايند نيست. پس زماني كه داريد براي درست كردن گرانولاها از پوره ميوه استفاده ميكنيد حتما بهش فرصت كافي بديد و درجه فر هم زياد نباشه كه مغزها نسوزن




    من معمولا هنگام سرو توش تيكه هاي موز تازه هم ميريزم خوردنش رو لذتبخش تر ميكنه





    مجددا تكرار ميكنم. لطفا براي اولين بار حتما از نوع ساده گرانولا شروع كنيد چون اين امكان وجود داره كه مدلهاي ديگه اش با ذائقه تون همخوني نداشته باشه
    يك نكته كه من هميشه انجام ميدم اما متاسفانه هميشه يادم ميره بهتون بگم اينه:
    حتما وقتي سيني گرانولا رو از فر خارج كرديد خوب با قاشق چوبي همش بزنيد. بعد از ده دقيقه مجددا همش بزنيد. اين باعث ميشه كه بعد كه كاملا سرد شد مثل يه تيكه سنگ نشه و دونه دونه باشه. اين نكته مهمه حتما انجامش بديد. من معمولا هر از گاهي يه هميش ميزنم تا زماني كه كاملا سرد شه و بعد توي زيپ لاك بسته بنديش ميكنم
    گفته بودم كه گرانولا علاوه بر صبحانه و عصرانه و اسنك اداره يه كاربرد ديگه اش هم توي فيلينگ كيكهاست. من از همين گرانولا براي كيك تولد بدون كلسترل استفاده كرده بودم. همينطور كه گفتم موز و گردو و روغن گردو دواي بيماران قلبيه
    aydaa, مهپاره., sOhEiLa71 و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    هر شامگاه با خود بخوانيد:
    هر روز.....همه چيز....از هر جهت بهتر ميشود
    و من در تمام زمينه هاي زندگي غني تر ميشوم


  6. #22
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,808
    نوشته های وبلاگ
    1094
    میزان امتیاز
    2330
    پسند شده
    96020
    پسند کرده
    81129

    ویترین مدال ها

    گرانولای بادامی دارچینی

    به نقل از شف طیبه ی عزیزم



    من بيش از ده ساله كه صبحانه سريل cereal يا گرانولا granola ميخورم. ده سال پيش قيمتش مناسب بود ولي الان واسه هر بسته سريل بايد ده تا پونزده هزار تومن بپردازيم و هفته بعدش دوباره روز از نو روزي از نو. دوستاني كه مثل من صبحشون رو با سريل شروع ميكنن ميدونن چه هزينه ايه. از اونجايي كه يه مدته به اين نتيجه رسيدم كه چيزهاي ساده اي كه قبلا "ارزشمند براي عكاسي" نميدونستم رو پست كنم؛ تصميم دارم انواع گرانولا هايي كه براي خودم درست ميكنم رو اينجا بذارم بلكه به درد يه بنده خدايي بخوره. به اين نكته توجه داشته باشيد كه بيس كار رو كه ياد بگيريد كفايت ميكنه و خودتون ميتونيد انواع تركيبها رو به كار ببريد. با اين وجود من هم تمام گرانولاهاي مورد علاقه خودم رو كم كم پست ميكنم.
    يكي از مزيتهاي خوردن سريل براي صبحانه اينه كه روزمون رو با يه چيز (به نسبت) كم كالري و كم چربي اما مقوي شروع ميكنيم. شايد واسه تون جالب باشه اگه بگم من با حدود سي گرم گرانولا و يك كاسه شير همچين سير ميشم كه تا ظهر به ندرت احساس گرسنگي ميكنم. اين گرانولايي كه قراره امروز ببينيم به دليل داشتن مغزها بسيار مقوي و سنگينه و واقعا تا آخر وقت اداري آدم رو سير نگه ميداره. شايد البته ساعت يك ظهر يه دونه سيب لازم شه!


    جو پرك 150 گرم
    بادام 100 گرم
    تخمه كدو 45 گرم
    تخمه آفتاب گردان 50 گرم
    كنجد 30 گرم
    پودر دارچين 1 ق چ
    روغن مايع 2 ق غ
    عسل نصف ليوان








    همه مواد خشك رو توي سيني فر روي كاغذ روغني ميريزيم
    سمت راست بالا بادام خورد شده. وسط جو پرك. سمت چپ بالا تخمه كدو. سمت چپ پايين تخمه آفتاب گردون. سمت راست پايين كنجد قهوه اي
    با دو قاشق روغن مايع مخلوط ميكنيم









    عسل رو هم اضافه كرده و خوب مخلوط ميكنيم








    توي فر 150 درجه سانتيگراد قرار داده و هر ده دقيقه يكبار از فر بيرون آورده هم ميزنيم ( و توي خونه حسابي بوي خوب دارچين ميپيچه)
    مدت زمان پخت حدود 30 الي 45 دقيقه
    هر چي بيشتر توي فر بمونه قهوه اي تر ميشه و عسل كاراملي تر ميشه و جو ترد تر و پوك تر ميشه










    من خودم دوست دارم قهوه اي قهوه اي باشه كه كاراملش ته مزه تلخي داشته باشه اما شما بسته به ذائقه مدت زمان پخت رو تنظيم كنيد
    وقتي خوب تست ميشه همه چي كرانچي تر ميشه و ميدونيد كه من چه علاقه اي به كرانچ يا قرچ دارم! تازه جو اش هم حسابي ميپزه و دندون و گلو رو اذيت نميكنه. تا به حال گرانولاي مارك فاميليا با طعم سيب و انگور رو خورديد؟ اگه خورديد احتمالا شما هم نشستيد و جوهاش رو دونه دونه جدا كرديد و بعد تازه موفق به خوردن بقيه اش شديد. نميدونم ولي يه جورايي جو اش خام و سفت و بي مزه است. (من معمولا با اون جوها كه جدا كردم كيك خرما و جو درست ميكنم!!!) . پس متوجه ميشيد كه چرا من ميذارم اينقدر تست شه. تازه جوها كاور كاراملي هم خواهند داشت


    اگر فر نداريد توي يه قابلمه بزرگ بريزيد و با حرارت خيلي ملايم تفتش بديد. تا زماني كه به رنگ مناسب برسيد


    اجازه ميديم سرد شه و بعد توي زيپ لاك در يخچال به مدت يك ماه نگهداري ميكنيم


    گرانولا رو با شير براي صبحانه ميخورن (اگه مشكل لاكتوز يا كلسترل داريد ميتونيد با شير بادام بخوريدش). يا با ماست به عنوان اسنك. روي پارفه ها يا كاستردها يا كرامبلها به عنوان فانتور كرانچ. و يا روي كيكهاي لايه اي رژيمي براي طعم دهندگي. حتي ميتونيد توي زيپ لاك هاي كوچيك بريزيد و ببريد اداره به عنوان اسنك هر از گاهي يه كم بخوريد. و اگه ميخوايد بازم كالريش پايينتر بياد ميزان جو اش رو بيشتر بگيريد. اما اينطوري خوشمزه تره ها!
    ميتونيد توش تيكه هاي ميوه خشك يا ميوه تازه بريزيد


    اگر تصميم داريد وزن كم كنيد يا اينكه وزن كم كرديد و ميخوايد سالها روي همون وزن باقي بمونيد گرانولا رو براي صبحانه انتخاب كنيد. من سالهاست صبحانه ام همينه و ديگه به جر ميوه تا ظهر هيچي لازم ندارم چون سير سيرم.
    راستي اگر واسه كودكانتون گرانولا درست ميكنيد حتما توش شكر هم بريزيد تا حسابي شيرين و خوشمزه شه و به جاي روغن مايع از كره استفاده كنيد. مدلهاي فانتزي ترش رو حتما در آينده نزديك پست ميكنم.
    Ladddy و m1361 این نوشته را پسندیده.

  7. #23
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,808
    نوشته های وبلاگ
    1094
    میزان امتیاز
    2330
    پسند شده
    96020
    پسند کرده
    81129

    ویترین مدال ها

    سریل گندمی نارگیلی

    به نقل از شف طیبه ی عزیزم




    ديديد توي سريلهاي ماركداري كه ميخريد تيكه هاي ترد و بيسكويتي و خوشمزه اي هم هست كه بايد جلوي خودتون رو بگيريد كه وسوسه نشيد عصرها بريد سراغش و خالي خالي قرچ قرچ بشينيد بخوريدش؟!....صبر كن ... فكر كنم اون فقط خودمم. ميگن كافر همه را به كيش خود پندارد... منظور شاعر در اينجا "من" بوده
    در هر حال خواستم قضيه رو روشن كنم كه گاهي ميتونيم واسه صبحونه مون از اون مدلش رو هم درست كنيم. بعد با شير بخوريم يا اينكه با گرانولاهامون مخلوطش كنيم كه ديگه هيچ كمبودي تو زندگيمون نداشته باشيم. صبر كن... بازم منظورم خودم بود


    آرد گندم دو ليوان
    پودر نارگيل يك و سه چهارم ليوان
    وانيل 1 ق چ
    بيكينگ پودر يك ق چ
    جوش شيرين نصف ق چ
    شكر قهوه اي نصف ليوان
    روغن نصف ليوان
    ماست يك ليوان
    شير يك ليوان
    عسل نصف ليوان
    گندمك 5 ليوان








    آرد گندم و پودر نارگيل و بيكينگ پودر و جوش شيرين و شكر قهوه اي رو توي يه كاسه بزرگ ميريزيم و مخلوط ميكنيم




    توضيح: من فقط و فقط هدفم اينه كه روزم رو درست شروع كنم واسه همين از آرد گندم استفاده ميكنم. شما از همون آرد سفيد استفاده كنيد خوشمزه تر ميشه


    توضيح: بافت پودر نارگيل دوستان خارج از كشور فرق ميكنه اصلا مشكلي نيست


    توضيح: اگر با جوش شيرين مشكل داريد حذفش كنيد ايرادي نداره فقط رنگ كيكتون كمي روشنتر خواهد بود نگران نشيد


    توضيح: اگر شكر قهوه اي نداريد از شكر معمولي استفاده كنيد خوشمزه تر هم ميشه. گفتم كه هدف من چيز ديگه ايه


    نكته: اگر شكر قهوه اي خريديد و توي يخچال گذاشتيد و با وجود رعايت تدابير امنيتي و پيچيدن تو چهارتا زيپ لاك بازم مثل يه تيكه سنگ شده اصلا به خودتون استرس وارد نكنيد كافيه يه اسلايس نون تست يا يه تيكه سيب بندازيد توي بسته اش و درش رو ببنديد. فرداش درست ميشه. راههاي ديگه اي هم هست ولي خوب وقتي با اين شيوه سريع نتيجه ميگيريد چرا من بيخودي سرتون رو درد بيارم. من خودم معمولا اون تيكه اول و آخر توي بسته هاي نون تست كه قابل خوردن نيستن رو ميندازم توي بسته شكر قهوه اي. چقدر كدبانو؟ :p








    وانيل روغن شير ماست و عسل رو به ظرف اضافه ميكنيم. فقط به اندازه اي كه مخلوط شه نه بيشتر


    توضيح: براي خوشمزه تر شدن روغن مايع رو با كره مذاب جايگزين كنيد. (من اگه قرار بود اول صبحي كره وارد بدنم كنم كه مينشتم خامه ميخوردم كيفش هم بيشتر بود! )






    چهار ليوان گندمك بهش اضافه ميكنيم و هم ميزنيم


    توضيح: باز نياز هست اضافه كنم كه هدف شروع يك روز سالم بوده وگرنه براي خوشمزه تر شدنش بايد گندمك رو با يك ليوان آرد سفيد جايگزين بفرماييد






    توي قالب (30 در 40 سانت) روي كاغذ روغني چرب شده ميريزيم و سطحش رو صاف ميكنيم


    در فر 180 درجه سانتي گراد به مدت 35 دقيقه قرار ميديم (فر بايد از يك ربع قبل گرم شده باشه)









    كيك رو از فر خارج كرده و ميذاريم كمي سرد شه
    با چنگال يا دست كيك رو ميشكونيم و خورد ميكنيم. من با دست به تيكه هاي خيلي كوچيك خوردش كردم. سايز خورده كيك ها دست خودتونه. بعدا تيكه هاي سريلتون همون اندازه خواهد بود








    يك ليوان گندمك رو بهش اضافه كرده و هم ميزنيم تا توي كل كيك پخش شن
    خورده كيكها رو توي دو سيني پخش ميكنيم
    توي فر با دماي 150 درجه سانتيگراد به مدت يك و نيم ساعت قرار ميديم و البته هر يك ربع بايد كاملا همش بزنيم
    البته زمان پخت به خودتون بستگي داره من شخصا دوست دارم خيلي بپزه كه كاملا قهوه اي و ترد و كرانچي شه
    از فر خارج كرده اجازه ميديم كاملا سرد شه






    توي زيپ لاك ميريزيم كه هوا نبينه
    و موارد استفاده اش رو هم كه قبلا توي گرانولا توضيح دادم
    صبحها با يه كاسه شير ميخوريم و يالا






    اين يه ورژن سالمش بود اگه با مواردي كه گفتم جايگزين كنيد گزينه مناسبي براي بچه ها خواهد بود.
    من خودم معمولا اين مقدار درست ميكنم و بعد كم كم به زيپ لاكهاي حاوي گرانولا اضافه اش ميكنم. تا دو سه ماه جواب ميده. انشالا ورژنهاي مختلفش رو به زودي پست ميكنم
    پرنسس.م, آیندگان, Ladddy و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #24
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,808
    نوشته های وبلاگ
    1094
    میزان امتیاز
    2330
    پسند شده
    96020
    پسند کرده
    81129

    ویترین مدال ها

    گرانولای گیلاس و برنجک



    قبلا يك مدل گرانولا رو با هم ديديم. قرارمون بر اين شد كه من تمامي گرانولاهايي كه واسه خودم درست ميكنم رو اينجا پست كنيم.




    جو پرك 200 گرم
    گندم پرك 150 گرم
    كنجد 1 ليوان
    شكر سه چهارم ليوان
    شكر قهوه اي نصف ليوان
    تخمه كدو 45 گرم
    تخمه هندوانه 40 گرم
    تخمه آفتاب گردان 45 گرم
    روغن 4 ق غ
    گيلاس يا آلبالو يك مشت پر
    برنجك 2 ليوان




    نميدونم توي عكس مشخص هست يا نه ولي سمت راست گندم پرك رو ميبينيد و سمت چپ جوي پرك. هر دو رو هم بسته بندي شده توي فروشگاهها ميتونيد پيدا كنيد





    تخمه كدو و هندوانه و آفتاب گردان رو اضافه ميكنيم





    و كنجد (كه من از كنجد سفيد استفاده كردم)





    و شكر قهوه اي
    اگر شكر قهوه اي نداريد همه اش رو شكر معمولي استفاده كنيد





    گيلاس يا آلبالوها رو هسته گرفته و اضافه ميكنيم


    روغن رو اضافه كرده و خوب همه رو مخلوط ميكنيم




    همينطور كه قبلا گفتم روغن بيشتر باعث تردتر شدن گرانولا ميشه
    و البته وقتي به جاي عسل از شكر استفاده ميكنيم نهايتا جو و گندم تردتر خواهند بود
    (ميزان شكرش رو با ذائقه تون تنظيم كنيد)


    سيني رو توي فر 150 درجه سانتيگراد به مدت دو ساعت قرار ميديم (اگر مواد رو توي دو سيني ميريزيد زمان نصف ميشه)
    متذكر ميشم كه دماي فرها فرق ميكنه پس با رنگ جلو بريد
    هر ده دقيقه اي يكبار همش بزنيد
    مواظب باشيد دماي زياد باعث سوختن و تلخ شدن گيلاسها ميشه پس اگه فرتون دماي خيلي پايين نداره گيلاسها رو وسط كار بهش اضافه كنيد


    از فر خارج كرده برنجكها رو اضافه ميكنيم
    اجازه ميديم سرد شه
    در زيپ لاك در يخچال نگهداري ميكنيم





    اين گرانولا به دليل داشتن شكر كاملا ترد و سبك و كرانچيه و توي دهن پودر ميشه


    مجددا متذكر ميشم كه انسانها متفاوت خلق شدن پس لزوما از همه چيز خوششون نمياد. من دارم گرانولاهايي كه خودم ميخورم رو پست ميكنم اگر احساس ميكنيد از تركيبش خوشتون مياد امتحان كنيد و يا اينكه منتظر ساير ورژنهاش باشيد
    Ladddy و m1361 این نوشته را پسندیده.

صفحه 3 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما