نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree63Likes

موضوع: مانتی - مَنتو - manti - manto

نمایش نتایج: از 17 به 19 از 19
صفحه 3 از 3 نخستنخست 123
  1. #17
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۳/۰۵/۲۱
    نوشته ها
    4
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    3
    پسند کرده
    2
    ممنون عزیزم کسی تو کاشان یا تهران آدرس نداره که من بتونم بگیرم؟

  2. بانک بند ناف
  3. #18
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مهسا السلطنه آواتار ها
    مهسا.م
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۲/۲۳
    محل سکونت
    اردبیل
    نوشته ها
    315
    میزان امتیاز
    520
    پسند شده
    6075
    پسند کرده
    6985
    مانتی به دو روش:
    (یکی ساده manti -یکی هم مانتی تو فر firinda manti)

    اول بگم که اگه ذایقه تون با هر غذایی نمیسازه این همه زحمت به خودتون ندین. اگرم هوس کردین برین آمادشو بخرین نوش جون کنین. مثله من جوگیر نشین که پدرم دراوومد تا درستش کردم
    دستورشم چیزیه که همیشه تو کانالای ترکیه درس میکنن و نیگا میکنم ولی از دو تا سایت ترکیه ای هم استفاده کردم.

    با دو لیوان آرد، یه تخم مرغ، یه ق چایخوری نمک و مقداری که آب ولرم میخواد (ماله من کمتر از یه لیوان شد) خمیر درست می کنیم، یه ده دیقه مشت ومال براش لازمه. فقط از همین الان خدا قوت چون خمیر خیلی سرد و سفتیه.

    نام: DSC_0073.jpg نمایش: 482 اندازه: 74.6 کیلو بایت

    تا وقتی مواد داخلش رو آماده میکنیم،میذاریم استراحت کنه.

    یه پیاز متوسط رو خیلی ریز خرد می کنیم (رنده هم میشه کرد ولی چون آب میندازه، من رنده نکردم.با یه خردکن دستی ریزش کردم). با گوشت چرخ کرده (چشمی ریختم، حدود دویست گرم)، یه قاشق رب (بیشتر ریخته بشه بهتره)، جعفری (سلیقه ایه)، نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز ترکیه (پول بیبر) خوب ورز میدیم.

    نام: DSC_0081.jpg نمایش: 483 اندازه: 96.3 کیلو بایت

    من از اونجایی که همه چی رو خیلی پخته دوس دارم و چیزی خام بمونه معدم ترش میکنه،یه کم تقتش دادم. البته تو دستور اصلی هم بعضا تفت میدن که زمان پخت کمتری بخواد.مواد رو میذاریم سرد شه.
    از اینجا به بعد مرحله ی پدر آدم در اومدنه!!!!
    خمیرا رو خیلی نازک باز می کنیم.بازم تاکید می کنم خیلی خیلی خیلی نازک ( من چون اوستای خمیرمون -مامان خانوم- نبود، در حد وسع خودم نازکش کردم).

    بعدش به انواع اقسام روشامیبندیمش که عکسا رو لود میکنم تا راحت متوجه یشین.

    این شکل مرسومش

    نام: 2014-09-29 17.06.23.jpg نمایش: 479 اندازه: 105.7 کیلو بایت

    نام: 2014-09-29 16.18.00.jpg نمایش: 479 اندازه: 81.6 کیلو بایت

    که این جوری بسته میشه

    نام: 2014-09-29 16.19.16.jpg نمایش: 480 اندازه: 80.1 کیلو بایت

    نام: 2014-09-29 16.19.47.jpg نمایش: 482 اندازه: 85.7 کیلو بایت

    اینم یه روش خیلی کار راه انداز که اون آخرا که چشمتون میخوره به خمیرای مونده و فشارتون میره بالا، حسابی حال آدم رو جا میاره.
    دست آقا سالم هم درد نکنه که اینو دیروز، تو یه مسایقه آشپزی که یکی ار کانالای ترکیه پخش میکنه، ازش یاد گرفتم. ایشاللا اول شی آقا سالم.

    نام: 2014-09-29 16.54.01.jpg نمایش: 480 اندازه: 86.0 کیلو بایت

    نام: 2014-09-29 16.54.40.jpg نمایش: 474 اندازه: 76.0 کیلو بایت

    نام: 2014-09-29 16.34.38.jpg نمایش: 476 اندازه: 81.8 کیلو بایت

    با این لیوانای کمر باریک قدیمی، قالب زدم.

    هر بارم که تموم شد می چینیم تو سینی و کمی آرد می ریزیم روشون.
    کمرم به دو قسمت مساوی تقسیم شد و اینام ثمرش

    نام: P_20141220_174808.jpg نمایش: 472 اندازه: 101.9 کیلو بایت

    من یه مقدار خیلی کم رو مانتیه ساده به روش مرسوم ریختن تو آب و نمکی که در حال جوشه درست کردم(به خاطر همون دلیل بالا که خوب نمی پزه).

    نام: 2014-09-29 18.19.11.jpg نمایش: 473 اندازه: 74.1 کیلو بایت

    قسمت اعظمش رو تو سینی فر چیدم (خیلی کم روغن مالیدم کف رو). تا زمانی که بپزه میذاریم بمونه.

    من قبل درست کردن خمیر ، چن تا گوشت استخوون دار رو تو آب ریختم. آبش رو واسه این مرحله میخواستم. وقتی آب گوشت آماده شد میذاریم ،سرد شه و مانتی ها که پخته توشون میریزم. میذاریم یه چن دیقه ای بمونه تا نرم بشه بعد برشون میداریم.

    نام: 2014-09-29 19.13.28.jpg نمایش: 498 اندازه: 92.7 کیلو بایت

    برای سس: من ماست رو به روش ساده چکیده کردمش (تو آبکش ریختم، آبش رفت). چن تا حبه سیر رنده میکنم. تو دو سه قاشق روغن هم یه قاشق رب میریزم(پوره گوجه باشه، بهتره). فلفل و اگه خواستین نعنا رو تفت میدیم. اول ماست بعد هم این سس رو .نوش جان.
    من تو فر رو خیلی بیشتر از سادش دوس داشتم مخصوصا وقتی یه کم سرد شد.
    آخیش تموم شد، تایپ کردنش از درس کردنشم سخت تر بود.
    ویرایش توسط مهسا السلطنه : ۱۳۹۴/۰۸/۲۹ در ساعت ۰۹:۱۰ بعد از ظهر
    Hope, باران67, nosa و 18 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #19
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    nazi15 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۱۳
    نوشته ها
    340
    میزان امتیاز
    50
    پسند شده
    1724
    پسند کرده
    2396
    نام: DSC_0376.jpg نمایش: 275 اندازه: 54.1 کیلو بایت از انجائی که من یاد گرفتم نام این غذا را شوشبران گفته ، که متعلق به کشور اذربایجان است . اول ، 500 گرم ارد ، یک دانه تخم مرغ و سرقاشق جایخوری نمک را با هم مخلوط کردم . حدود 15 دقیقه که این خمیر ماند ؛ روی یک سطح باز کردم و با لیوان باز کردم ؛ وسطش را مایه ماکارونی که من توش پیازچه و گشنیز هم ریختم ؛ گذاشتم . خمیر حالت نیم دایره پیدا میکند که باید دو طرف خمیر را بهم بچسبانید که حالت پایین پیدا میکند در یک قابلمه بزرگ ؛ اب زیادی ریختم و سه قاشق نمک ریختم . جوش که امد این خمیر که همراه گوشت بود ؛ ریختم در اب در حال جوش . با توجه به فضای قابلمه ؛ مواد بریزید اگر جاش کم باشه ، ممکنه بهم بچسبد . دو دقیقه که جوشید ، با کفگیر ؛ هم بزنید . حدود 10 دقیقه که جوشید و زمانی که حالت چین خوردگی پیدا کرد ؛ در ابکش ؛ بریزید . مزه اش تقریبا شبیه راویلی ؛ پسرم که خیلی خوشش امد . فکر میکنم گزینه مناسبی برای تولد باشد . البته میشود کنارش گوجه ؛ پوره کرد و با کمی کره بجوشد و کنارش سرو شود . بازهم تکرار میکنم من از یوتیوب و خانم سنا یاد گرفتم نام: DSC_0377.jpg نمایش: 275 اندازه: 93.7 کیلو بایت
    ویرایش توسط nazi15 : ۱۳۹۴/۰۷/۲۵ در ساعت ۰۲:۳۳ بعد از ظهر
    najmehkhatoon, *Afsaneh*, باران67 و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    مردان اسید بدست و زنان بی دفاع . این است واقعیت تلخ ما !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

صفحه 3 از 3 نخستنخست 123
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما