رسانه مامی سایت
Like Tree83Likes

موضوع: دسر لاوانتین

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 24
صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین
  1. #1
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۱۲/۱۲
    نوشته ها
    65
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    46
    پسند کرده
    0

    دسر لاوانتین

    دسر لاوانتین



    مواد لازم:
    کیک اسفنجی در قالب 20 سانیتمتری 1 عدد
    ژله بی رنگ 1 لیوان
    میوه دلخواه به جز کیوی به میزان لازم
    مواد لازم برای کرم :

    شیر 500 میلی لیتر(2 لیوان )
    شکر 100 گرم ( نصف لیوان )
    آرد 2 قاشق غذاخوری
    پودر نشاسته 2 قاشق غذاخوری
    کره 50 گرم
    پودر ژلاتین 2 قاشق چایخوری
    خامه 1پیمانه
    طرز تهیه :
    شیر ، شکر ، آرد ، پودر نشاسته و کره را با هم مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید تا مواد غلیظ شود. مخلوط را از روی حرارت بردارید و بگذارید کمی خنک شود ، سپس پودر ژلاتین که با آب مخلوط و روی بخار آب کاملاً حل و براق شده را به آن اضافه کنید . سپس خامه فرم گرفته را به کرم اضافه کنید . کف یک قالب گرد را ژله بی رنگ بریزید و داخل یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد . سپس میوه دلخواهتان را روی آن بچینید دوباره روی آن ژله بریزید و داخل یخچال بگذارید . بعد از اینکه ژله مرحله دوم هم خودش را گرفت ، نیمی از کره آماده شده را بریزید و کیک را روی ان بگذارید . بقیه کرم را هم روی کیک بریزید و همه مواد را 2 تا 3 ساعت داخل یخچال بگذارید تا کرم روی کیک کاملاً ببندد. سپس دسر آماده است و می توانید آن را در ظرف دلخواه برگردانید .
    طرز تهیه ژله بی رنگ :
    یک قاشق سوپخوری پودر ژلاتین را به همراه 75 گرم شکر و 250 میلی لیتر آب مخلوط کرده بجوشانید تاشفاف شود سپس از روی حرارت بردارید تا خنک شود.
    منبع:مجله هنر اشپزی
    من مواد رو 2 برابر کردم و داخل کرم اناناس خرد شده هم ریختم و به پیشنهاد پرواز عزیز(در فروم هنراشپزی)به جای ژله بیرنگ از پودر ژله اماده استفاده کردم .



    پرپرک, bahar a, باران67 و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. گروه تولیدی مرادی
  3. #2
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۱۲/۱۲
    نوشته ها
    65
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    46
    پسند کرده
    0

    Re: دسر لاوانتین

    نقل قول نوشته اصلی توسط آتي
    چه خوشگله. طعمش چطور بود نسرین جون؟
    اتی جون طعمش خوب بود هر کسی خورد خوشش اومد.به نظرم به یک بار امتحان کردنش می ارزه و از درست کردنش پشیمون نمیشید

  4. #3
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۲/۳۱
    محل سکونت
    پایتخت دلهامشهدالرضا
    نوشته ها
    317
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    348
    پسند کرده
    56

    Re: دسر لاوانتین

    اینم دسرمن با ژله لیمویی کیک اسفنجی نجماجون وقاطی کرمش هم شربت فیمتوزدم وباخامه صبحانه درست کردم


    من دستورش رو ازسفره خونه برداشتم
    پودر زلاتین 2/5ق غ
    شکر 5ق غ
    شیر 2/5 لیوان
    نشاسته 2ق غ
    آرد 2ق غ
    شکربرای شیرین کردن خامه درصورتی که خامه فرم گرفته نبود 2ق غ
    وانیل
    کره 50گرم
    رنگ خوراکی
    خامه 5ق غ
    پودر زلاتین رادرآب سردخیس میکنیم وبه روش بن ماری حل میکنیم بعدشیروشکروکره وارد ونشاسته ورنگ خوراکی راروی حرارت مخلوط میکنیم تاغلیظ شودحالا حدود دوسوم زلاتین حل شده رابه ان اضافه میکنیم ومیذاریم خنک بشه بقیه زلاتین رو باخامه ودو قاشق شکر مخلوط میکنیم کیک راازقالب جدامیکنیم قالب رامیشوییم ومیوه ها رابه دلخواه به جزکیوی کف قالب میچینیم حدود سه قاشق غ پودر زله معمولی با هرطعمی که دوست داریم رو برای فیکس کردن میوه ها رو اونا میریزیم ومیذاریم سه دقیقه داخل فریزر بعد مابقی زله رو میریزم ومیذاریم تا ببنده حالا خامه رو میریزیم بعد کیک رو روش قرار میدیم وبا دست کمی فشار میدیم دراخر هم کرم رو میریزیم ومیذاریم یخچال تا سه الی چهار ساعت بمونه بعد برش میگردونیم
    **mahsa** و marie این نوشته را پسندیده.

    . گاهی جلوی آینه می ایستم خودم رادر آن میبینم دست روی شانه هایش میگذارم ومیگویم چه تحملی دارد دلت.

  5. #4
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۲/۳۱
    محل سکونت
    پایتخت دلهامشهدالرضا
    نوشته ها
    317
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    348
    پسند کرده
    56

    Re: دسر لاوانتین

    نقل قول نوشته اصلی توسط neyaesh ab
    عزيزم شربت فيموتو چي هست ميشه لينك كيكش رو برامون بزاريو اينكه خامه رو فرم داديد يا نه و آيا اين كرم رو بايد به اطراف كيك هم ريخته شود
    عزیزم این عکس شربتمه واسم ازبوشهرآوردن خوش طعمه

    خامه رو هیچ احتیاجی نیست فرم بدیم کیک هم واستون لینکشو گذاشتم http://mamisite.com/forum/viewtopic.php ... 02&start=0 پست دوم کرم رو باید اطراف بریزی بازم اگرسوالی داشتی خوشحال میشم بتونم جواب بدم
    نقل قول نوشته اصلی توسط neyaesh ab
    چه شربتي من مي تونم جايگزينش كنم و طعمي به كرم ميده يا نه
    عزیزم من دلخواه شربت زدم همون وانیل واسه طعمش کفایت میکنه من چون رنگ غذافقط آبی داشتم مجبوری فیمتو زدم شمامیتونی شربت آلبالوبزنی

    . گاهی جلوی آینه می ایستم خودم رادر آن میبینم دست روی شانه هایش میگذارم ومیگویم چه تحملی دارد دلت.

  6. #5
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۳۱
    نوشته ها
    3
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    0
    پسند کرده
    0

    Re: دسر لاوانتین

    ببخشید یه سئوال لایه های این دسر ژله بیرنگ -کرم -کیک و دوباره کرم هست ؟ من منظورتونو فکر کنم درست متوجه نشدم اگه میشه کمکم کنین

  7. #6
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۲/۳۱
    محل سکونت
    پایتخت دلهامشهدالرضا
    نوشته ها
    317
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    348
    پسند کرده
    56

    Re: دسر لاوانتین

    عزیزم من اینطوری اول ژله لایه دوم خامه مخلوط باشکروپودرزلاتین لایه سوم کیک درآخرکرماینم هموندسری که قراربودامروزدرست کنم واسه جلسه مامی شوهرم خیلی همه تعریف کردن واییییییییییی داشتم آب میشدم



    خرسند این نوشته را پسندیده.

    . گاهی جلوی آینه می ایستم خودم رادر آن میبینم دست روی شانه هایش میگذارم ومیگویم چه تحملی دارد دلت.

  8. #7
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۱۰/۲۷
    نوشته ها
    645
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    304
    پسند کرده
    6

    Re: دسر لاوانتین

    پرپرک, bluesea, khale leila و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    زندگی این نیست که تاس خوب بیاری....بلکه اینست که تاس بد را خوب بازی کنی.!

  9. #8
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۱۰/۲۷
    نوشته ها
    645
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    304
    پسند کرده
    6

    Re: دسر لاوانتین



    این دسر تلفیقی از لاوانتین و چیز کیک بودش.یعنی لایه زیرش بجای کیک بیسکویت پودر شده بود .چون میخواستم تزیین روش کفشدوزکی باشه از پاستیل های تمشکی قرمز و مشکی استفاده کردم .به شکل کفشدوزک بریدم و روش گذاشتم.بعدم با ژله الوورا کاور کردم اولش خیلی خوشگل بود ولی چون حمل و نقلش3/4 ساعتی طول کشید وبیرون از یخچال بود پاستیلاش رنگ دادن.
    زندگی این نیست که تاس خوب بیاری....بلکه اینست که تاس بد را خوب بازی کنی.!

صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین
  • وصال شاپ
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    نکته ها

    پخت بهتر ماکارونی


    1. چند قاشق غذاخوری روغن داخل ماکارونی در حال جوشیدن بریزید.

    2. دو قاشق آبلیمو به مایه ماکارونی بیافزایید تا ماکارونی شما لذیذتر شود.