نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree4171Likes

موضوع: قورمه سبزی

نمایش نتایج: از 777 به 784 از 1049
  1. #777
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۳/۰۵/۰۱
    نوشته ها
    6
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    4
    پسند کرده
    0
    نقل قول نوشته اصلی توسط پرستو طوسی نمایش پست ها
    من میخوام قرمه سبزیم سیاه بسشه اما روغن زیاد نریزم چکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//////
    سبزیتو زیاد تر سرخ کن
    Andrew و ♥️reihane♥️ این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #778
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    بوسه 1 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۷/۱۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    642
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    3984
    پسند کرده
    1421
    نقل قول نوشته اصلی توسط فاطمه خانومی نمایش پست ها
    یه نکته بهتون بگم منم همیشه این مشکل رو داشتم تویه قیمه و قومه که میخواستم لیموبندازم همیشه تلخ میشد حتی اگه فقط نیم ساعت تو خورشت بود بعدش فهمیدم که تلخی خورشت به خاطر اینه که من سوراخای بزرگ رولیمو میزدم و به خاطر جوش خوردن غذا باعث میشد که مغز لیمو تو غذا بریزه و باعث تلخ شدن خورشت بشه از اون به بعد چند تا سوراخ کوچیک میزدم و مینداختم تو خورشت که دیگه خورشتم تلخ نشد




    عزیزم اگه از قبل هم دو ساعتی لیمو رو خیس کنی و آبشو دور بریزی تا تلخیش گرفته بشه دیگه خورشتت تلخ نمیشه
    ♪♥ nas!m♪♥, Andrew, amir mami و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    دلم روشن است که...............

  4. #779
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    بوسه 1 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۷/۱۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    642
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    3984
    پسند کرده
    1421
    من یه دفعه تو یکی از رستورانهای شمال قورمه سبزی خوردم که با لوبیا چشم بلبلی درست کرده بودن اینقدر خوشمزه بود که نگو ،وای آب دهنم راه افتاد
    Andrew و ♥️reihane♥️ این نوشته را پسندیده.
    دلم روشن است که...............

  5. #780
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۳/۰۴/۲۰
    نوشته ها
    27
    میزان امتیاز
    20
    پسند شده
    816
    پسند کرده
    1786
    نقل قول نوشته اصلی توسط فاطمه خانومی نمایش پست ها
    یه نکته بهتون بگم منم همیشه این مشکل رو داشتم تویه قیمه و قومه که میخواستم لیموبندازم همیشه تلخ میشد حتی اگه فقط نیم ساعت تو خورشت بود بعدش فهمیدم که تلخی خورشت به خاطر اینه که من سوراخای بزرگ رولیمو میزدم و به خاطر جوش خوردن غذا باعث میشد که مغز لیمو تو غذا بریزه و باعث تلخ شدن خورشت بشه از اون به بعد چند تا سوراخ کوچیک میزدم و مینداختم تو خورشت که دیگه خورشتم تلخ نشد
    عزیزم اول لیمورو سالم ربع ساعت جدا بجوشون بعد ابشو بریز دور لیموتو چند سوراخ بزن بعد اضافه کن به خورشت اینجوری تلخی پوست لیمو رو قبل از اینکه به خورشت اضافش کنی گرفتی
    Andrew, amir mami و ♥️reihane♥️ این نوشته را پسندیده.

  6. #781
    نقل قول نوشته اصلی توسط کیمیا 90 نمایش پست ها
    دوستان ببخشید جریان این گوجه چی که تو قورمه سبزی انداخته میشه . به نظر من اصلا خوشمزه و قشنگ نیست
    دوست عزیز اینجا دوستان تجربه هاشونو همراه با عکس می ذارن و طبق ذائقه شون چیزی بهش اضافه یا کم میکنند شما هم اگه تجربه هاتونو نمی خواید شریک کنید حداقل اسپم ایجاد نکنید و نظرتونو برای خودتون نگه دارید.


    دوستان عزیز این تذکر آخریه که تو تاپیک ها می ذارم از این به بعد با پست های این چنینی اگه برخوردم بدون هیچ تذکری حذف میکنم.
    پس خواهشا به نظر و سلیقه باقی دوستان احترام بگذارید.

    همینطور از استفاده کردن پستهای غیر مفید و مرتبط نظیر وای چه خوشمزه به نظر میرسه وای من پختم خیلی خوشمزه شد و از این قبیل جمله های عاطفی و احساسی:))))))
    با تشکر.
    (ziba), * الهه *, somayeh-b و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    مادر که باشی صبوری می شود یار لحظات خستگیت...

  7. #782
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    &yeganeh& آواتار ها
    یگانه سروری
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۱۷
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    721
    میزان امتیاز
    172
    پسند شده
    11059
    پسند کرده
    4034
    من برای اولین بار برای مهمونیم قرمه سبزی درست کردم تازه خودم تهنائی درست کردم... برای دوازده نفر یک کیلو نیم گوشت گوسفند نفری یک قاشق غذاخوری لوبیا قرمز نفری یک لیمو و یک کیلو سبزی سرخ شده و یک پیاله پیاز داغ

    پیاز داغ و گوشت و لوبیا رو سرخ کردم بعد زردچوبه زدم و گذاشتم بپزه
    سبزی رو هم باروغن کره گاوی سرخ کردم
    لیمو ها رو هم سوراخ کردم و با آب گرم نم کردم

    لوبیا ها رو هم خیس کرده بودم برای مهمونی نباید پر لوبیا باشه همون یک قاشق عالی بود

    همه رو بعد از پخت گوشت با هم ترکیب کردم و نمک و آبغوره و پودر غوره زدم و گذاشتم جا بیفته

    عالی بود هیشکی فکر نمیکرد خودم پختم فکر میکردن مامانم پختن.....

    لازم به ذکره که من برای افطار میخواستم صبح اونروز ساعت ۸ آماده بود و زیروش و خاموش کردم و گذاشتم تا افطار بمونه....

    از قابلمه همون صبح عکس گرفتم شب چند برابر روغن سیاه انداخته بود....

    نام: Photo0013.jpg نمایش: 535 اندازه: 32.7 کیلو بایت
    سبزی پلو با ماهی
     
    hengamehh, mitra40, *ARMITA* و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدایا مواظب فرشته کوچولوم مهدیارم باش

  8. #783
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,158
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2026
    پسند شده
    86623
    پسند کرده
    75985

    ویترین مدال ها

    سلام دوستای گلم

    این تاپیک هم خوندم و طبق قولم مطالب کتاب مستطاب اشپزی رو براتون مینویسم:
    فصل58:خورش های سبز
    منظور از خورش های سبز خورش هایی است که یک پای ثابت ان را سبزی هایی مانند تره جعفری نعنا و گشنیز تشکیل میدهد.
    چاشنی این خورش ها معمولا اب لیمو اب نارنج اب غوره یا لیموی عمانی است.
    لیموی عمانی را معمولا از نوع سیاه انتخاب میکنند تا با رنگ تیره خورش تناسب داشته باشد.
    Zarzare babaee, بوسه 1, ♥️reihane♥️ و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  9. #784
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,158
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2026
    پسند شده
    86623
    پسند کرده
    75985

    ویترین مدال ها

    قرمه سبزی 1(تهران)
    برای 5-6 نفر
    نیم کیلو ماهیچه گوسفند با قلم خرد کرده
    1 پ ساطوری
    نیم کیلو سبزی ساطوری (تره جعفری به مقدار برابر با کمی شنبلیله)
    نیم پ لوبیا چشم بلبلی خیسانده(امروزه لوبیا چیتی یا قرمز میریزند)
    5-6 لیمو عمانی سوراخ کرده
    روغن
    نمک

    ***
    2-3 ق روغن در دیگ روی اتش ملایم داغ کنید و پیاز را در ان تفت دهید تا کمی رنگ بگیرد.گوشت را اضافه کنید و 12 دقیقه بچرخانید تا سرخ شود .
    لوبیا را با 6 پ اب اضافه کنید .
    به جوش بیاورید سپس اتش را کم کنید ،در دیگ را ببندید،و گوشت و لوبیا را 3 ساعت بپزید.در پایان ساعت دوم لیمو را با کمی نمک اضافه کنید (لوبیای چشم بلبلی را که زودپزتر است ،بهتر است در پایان ساعت اول بریزید یا جداگانه بپزید و اضافه کنید.)
    5-6 ق روغن در تابه روی اتش ملایم داغ کنید سبزی را در ان بریزید و با قاشق چوبی 20 دقیقه بچرخانید تا اب سبزی چیده شود و روغن ان سبز گردد.لین سبزی را در پایان ساعت اول روی گوشت بریزید و زیر و رو کنید.
    اتش را کم کنید . در دیگ را نیمه باز بگذارید تا خورش به روغن بنشیند.

    *هنگام کشیدن در هر بشقاب یک لیمو بگذارید.
    * منصوره *, بانـــو, نایاب 90 و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما