نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree4162Likes

موضوع: قورمه سبزی

نمایش نتایج: از 769 به 776 از 1048
  1. #769
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    gandom آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۲/۱۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    591
    میزان امتیاز
    192
    پسند شده
    4095
    پسند کرده
    5715
    نقل قول نوشته اصلی توسط کیمیا 90 نمایش پست ها
    دوستان ببخشید جریان این گوجه چی که تو قورمه سبزی انداخته میشه . به نظر من اصلا خوشمزه و قشنگ نیست
    دوست عزیز احساس نمی کنید این شکلکی که گذاشتید دور از ادب هست... چون مورد علاقه ی شما نیست دلیل بر این نیست که بدمزه باشه..... شما دوست ندارید ولی عده ی زیادی هستند که دوست دارند و این شکلکی که گذاشتید اصلا خوب نیست .........
    زهرا س.پ, Shiva Sh, somayeh-b و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    من ارگ بم و خشت به خشتم متلاشی
    تو نقش جهان ، هر وجبت ترمه و کاشی

  2. بانک بند ناف
  3. #770
    مدیر انجمن
    ღ. saba .ღ آواتار ها
    ღ صــــبا ღ
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۶/۰۲
    محل سکونت
    پایتخت ایران زمی
    نوشته ها
    5,335
    نوشته های وبلاگ
    21
    میزان امتیاز
    59
    پسند شده
    6185
    پسند کرده
    800

    ویترین مدال ها

    قرمه سبزی مامان پز والا نمیدونم دستورشو درست
    اما گوشت قرمه = سبزی قرمه = لوبیا = ادویه = روغن =
    مثل همه قرمه سبزیا . میریزیم توو زود پز و میزاریم جا بیفته !
    تنها خورشی هست که بلد نیستم خدایی :D

    sara chef, Andrew, مامان حدیثه و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ღ.ღ
    ماه من غصه چرا ؟
    تو خدا داری و او هر شب و روز
    آرزویش همه آرامش توست
    دل به غم دادن و از یاس سخن گفتن ها
    کار آنهایی نیست،که خدا را دارند ...


  4. #771
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    بوسه 1 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۷/۱۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    642
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    3984
    پسند کرده
    1421
    نقل قول نوشته اصلی توسط خانم لایک نمایش پست ها
    بوسه جون من پارسال توی سبزی فروشی خانمی رو دیدم که مثل شما پیازچه وریحون میریخت ولی من فکر کردم چون من تازه کارم شوخی میکنه حالا اگر شما زحمت بکشی ومقدار اونو + اینکه ایا سرخ هم میکنی پیازچه وریحونو توضیح بدی ممنون میشم



    سارا جان من چشمی میریزم مثلا برای ده کیلو سبزی قورمه نیم کیلو ریحان و نیم هم پیازچه کافیه منتها پیاز چه رو کامل با برگهای سبزش بریز با همون سبزی قورمه مخلوط کنو سرخش کن حالا وقتی چند دفعه درست کنی اندازه هاشون دست میاد شاید دوست داشته باشی کم یا زیادش کنی
    خانم لایک, Andrew و ♥️reihane♥️ این نوشته را پسندیده.
    دلم روشن است که...............

  5. #772
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    گیتار آواتار ها
    سعیده
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۴
    نوشته ها
    1,965
    میزان امتیاز
    1232
    پسند شده
    20119
    پسند کرده
    12593
    سبزی قرمه -پیازداغ -گوشت شترمرغ- لوبیاقرمز- نمک فلفل -ادویه قرمه هاتی کارا-لیمو عمانی-آبغورهنام: IMG_8905.jpg نمایش: 580 اندازه: 64.1 کیلو بایت
    ...
     
    Elsanaa, Andrew, باران67 و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    والعصر ..........

  6. #773
    مدیر انجمن
    مامان حدیثه آواتار ها
    یاسمین -م
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۳/۳۱
    محل سکونت
    سمنان
    نوشته ها
    2,071
    میزان امتیاز
    595
    پسند شده
    11644
    پسند کرده
    13302
    مثل دستور همه قرمه سبزی هافایل پیوست 89019
    .......
     
    samira71 و Andrew این نوشته را پسندیده.
    ﺳــﺨﺖ ﺗﺮﯾﻦ ﮐــﺎﺭ ﻣﺤﺎﺳﺒﺎﺗﯽ ﻣﻦ ﺗﻮ ﺯﻧﺪﮔﯽ
    ﺍﯾﻦ ﺑﻮﺩﻩ ﮐﻪ:
    ﺑﯿﺴﮑﻮﺋﯿﺖ ﺭﻭ ﭼﻘﺪﺭ ﺗﻮ ﭼﺎی ﻧﮕﻪ ﺩﺍﺭﻡ ﮐﻪ ﻧﺮﻡ ﺑﺸﻪ ﻭﻟﯽ ﻭﺍ ﻧﺮﻩ


  7. #774
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    shimakhoshdel آواتار ها
    شیما
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۹/۲۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    836
    میزان امتیاز
    251
    پسند شده
    11358
    پسند کرده
    5157
    گوشت و لوبیا قرمز رو پختم بعد سبزی سرخ شده رو اضافه کردم +نمک و فلفل و آبلیمو و کمی پر لیمو،همیشه 2 تا گوجه هم ذارم توش تا رنگ خوبی بده بهش .بادمجونم سرخ کردم والا فقط شمال دیدم اینکارو میکنن پس تعجب نکنین

    نام: IMG_3676.jpg نمایش: 503 اندازه: 104.5 کیلو بایت
    ( MAHNAZ ( X ZIEBA, azmil, maryfatima و 10 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    زمان بندي خدا بي نظير است .نه هيچگاه دير،نه هيچگاه زود. کمي بردباري ميطلبد و ايماني بسيار. اما ارزش انتظار را دارد

  8. #775
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۳/۰۴/۲۰
    نوشته ها
    27
    میزان امتیاز
    20
    پسند شده
    816
    پسند کرده
    1786
    پیازهارو تفت میدم بعد زردچوبه اضافه میکنم تفت که خورد بوش بلند شد گوشتهارو اضافه میکنم اب گوشت که کشیده شد لوبیا واب اضافه میکنم و وقتی نیمپز شدند سبزیو که خوب سرخش کردم به همراه نمک فلفل ولیمو عمانی و زعفرون دم کرده اضافه میکنم وبا شعله کم میگذارم جا بیفته من یک کم خورشتمو تند درست میکنم در اخر هم یک کم آبلیمو وبعضی اوقات آب غوره میریزم در مورد سبزی هم میگن زیاد تفت ندید ولی من فکر میکنم از لحاظ مزه و بهتر جا افتادن خورش, سبزی ای که خوب سرخ شده بهتر هستش حالا هرچند خواصش کم میشه که اونو با سبزی خوردن میشه جبرن کرد

    واسه خوشمزه تر شدن خورش یک تیکه استخوان همراه گوشت میگذارم بپزه بعد اخر کار که خورش جا افتاد اونو جدا میکنم
    نام: 100_3941.jpg نمایش: 463 اندازه: 76.6 کیلو بایت
    ویرایش توسط soude. : ۱۳۹۳/۰۵/۰۶ در ساعت ۱۱:۰۰ قبل از ظهر
    Andrew, مامان حدیثه, *ARMITA* و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  9. #776
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۳/۰۵/۰۱
    نوشته ها
    6
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    4
    پسند کرده
    0
    یه نکته بهتون بگم منم همیشه این مشکل رو داشتم تویه قیمه و قومه که میخواستم لیموبندازم همیشه تلخ میشد حتی اگه فقط نیم ساعت تو خورشت بود بعدش فهمیدم که تلخی خورشت به خاطر اینه که من سوراخای بزرگ رولیمو میزدم و به خاطر جوش خوردن غذا باعث میشد که مغز لیمو تو غذا بریزه و باعث تلخ شدن خورشت بشه از اون به بعد چند تا سوراخ کوچیک میزدم و مینداختم تو خورشت که دیگه خورشتم تلخ نشد
    Andrew و باران67 این نوشته را پسندیده.

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما