نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree4249Likes

موضوع: قورمه سبزی

نمایش نتایج: از 561 به 568 از 1056
صفحه 71 از 132 نخستنخست ... 616869707172737481 ... آخرینآخرین
  1. #561
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    golnare atashin آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۴/۲۴
    نوشته ها
    264
    میزان امتیاز
    11
    پسند شده
    1614
    پسند کرده
    1243
    نقل قول نوشته اصلی توسط goli banoo نمایش پست ها
    برای سرخ کردن سبزی قورمه شما از روش خاصی استفاده میکنید ؟
    یه بنده خدایی یه بار میگفت من با یه قلق خاصی سبزی رو سرخ میکنم . نمیدونم اولش درش رو میبندم بعد که آبش کشیده شد سرخ میکنم یا یه چیزی تو این مایه ها !

    یه سوال دیگه :
    تا حالا شده سبزی قورمه رو سرخ نکرده فریز کنید ؟
    طی تحقیقاتم در اینترنت راجع به سرخ کردن سبزی به یه مطلبی برخوردم :
    اگر می خواهید سبزی قورمه سبزی را در فریزر نگهداری کنید بهتر است که آن را سرخ نشده در فریزر بگذارید و موقع پخت سرخ کنید تا سالم تر و خوش رنگ تر (سبزتر) باشد. چون از نظربهداشت غذا روغن مایع نباید یخ بزند و مصرف روغن جامدهم برای سلامتی مضر است.
    گلی بانو جون مادر شوهر منم سرخ نمی کنه.میذارن فریزر. هروقت میخوان قورمه سبزی درست کنن سرخ می کنن.
    چلو گوشت
     
    goli banoo این نوشته را پسندیده.
    در دایره قسمت، ما نقطه تسلیمیم.
    لطف آنچه تو اندیشی، حکم آنچه تو فرمایی

  2. بانک بند ناف
  3. #562
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    golnare atashin آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۴/۲۴
    نوشته ها
    264
    میزان امتیاز
    11
    پسند شده
    1614
    پسند کرده
    1243
    نقل قول نوشته اصلی توسط پرستو طوسی نمایش پست ها
    من میخوام قرمه سبزیم سیاه بسشه اما روغن زیاد نریزم چکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//////
    پرستو جون سبزیتو باید زیاد سرخ کنی. تا سیاه بشه ولی اگه میخوای روغن زیاد نزنی. شعله شو خیلی کم کن و طولانی مدت بذار و هی بهش سر بزن و همش بزن. فکر کنم بشه
    چلو گوشت
     
    sama18 این نوشته را پسندیده.
    در دایره قسمت، ما نقطه تسلیمیم.
    لطف آنچه تو اندیشی، حکم آنچه تو فرمایی

  4. #563
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    tahmineh/92 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۲۱
    محل سکونت
    نگین خلیج فارس
    نوشته ها
    550
    نوشته های وبلاگ
    28
    میزان امتیاز
    206
    پسند شده
    10246
    پسند کرده
    7815
    گوشت ،لوبیاچیتی،سبزی سرخکرده+پیاز داغ و ادویه(زردچوبه،فلفل،دارچین گردلیمو،لیمو فلفلی،ادویه قورمه سبزی هاتی کارا، لیموعمانی،آبغوره)


    مامان غزل, vida_s و raheleh_fenel این نوشته را پسندیده.
    ​آری... تا شقایق هست زندگی باید کرد

  5. #564
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mami  2m آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۲/۰۱
    محل سکونت
    *ایــــــران*
    نوشته ها
    551
    میزان امتیاز
    590
    پسند شده
    9213
    پسند کرده
    8696
    پیازوگوشت رو باهم سرخ میکنم+زردچوبه فلفل سیاه نمک +سبزی که سرخ شده / من روغن خیلی کم میریزم/+لوبیا که نیم پز کردم ولیمو عمانی وحدود سه لیوان اب میذارم جا بیفته.سبزیم ایندفعه خیلی درشته باید خیلی ریزتر از این باشه.

    sara chef و raheleh_fenel این نوشته را پسندیده.

  6. #565
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    خاله ی یونا آواتار ها
    زهرا
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۱/۱۹
    محل سکونت
    بجنورد
    نوشته ها
    450
    میزان امتیاز
    111
    پسند شده
    2612
    پسند کرده
    3995
    قررررررمه سبزی: مراحلشو ب ترتیب زیر عمل کردم
    پیاز داغ+زردچوبه+فلفل+گوشت+لوبیا قرمز+سبزی سرخ کرده+1 ق غ رب +اب گذاشتم پخت بعدش نمک و گرد لیمو اضاف کردم.عااااااشقتم قرررررمه سبزی.رنگ خورشتم خوب بودااااا تو عکس بد افتاده

    ویرایش توسط خاله ی یونا : ۱۳۹۲/۰۶/۳۱ در ساعت ۰۸:۴۴ بعد از ظهر
    elmira.t این نوشته را پسندیده.
    نگران فردایت نباش،خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست.ما اولین بار است که بندگی میکنیم اما او قرن ها و قرن هاست که خدایی میکند.

  7. #566
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    vida_sheyda آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۱۲/۰۲
    نوشته ها
    71
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    788
    پسند کرده
    970
    نقل قول نوشته اصلی توسط goli banoo نمایش پست ها
    برای سرخ کردن سبزی قورمه شما از روش خاصی استفاده میکنید ؟
    یه بنده خدایی یه بار میگفت من با یه قلق خاصی سبزی رو سرخ میکنم . نمیدونم اولش درش رو میبندم بعد که آبش کشیده شد سرخ میکنم یا یه چیزی تو این مایه ها !
    من سبزی رو می ریزم توی تابه بعد از اینکه آبش کامل خشک شد به آن روغن اضافه می کنم و کمی سرخش می کنم

  8. #567
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    تپل طلا آواتار ها
    سمـانـه
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۶/۰۹
    نوشته ها
    2,913
    میزان امتیاز
    354
    پسند شده
    24603
    پسند کرده
    24143


    گوشت و پیاز / سبزی / لیمو / لوبیا چیتی / نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه کاری

  9. #568
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    گوگوجی آواتار ها
    اکرم سادات
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۲۱
    محل سکونت
    قم
    نوشته ها
    1,324
    میزان امتیاز
    613
    پسند شده
    10754
    پسند کرده
    7034

    ویترین مدال ها

    قورمه سبزی گوگوجی پز
    پیاز داغ فراوون +گوشت با ادویه خورش + فلفل سیاه تفت بخورند بعد لوبیا چیتی رو که دو ساعت قبل خیس کردم و تو این فاصله آبشو چند بار عوض کردم اضافه می شه یه تفت هم با لوبیا می دم بعد آب می ریزم تا بپزه نیم ساعت بعد سبزی خورش رو اضافه می کنم با هم می پزن حالا لیمو عمانی رو چند تا سوراخ می کنم می ره تو خورش تا بوی لذیذ قورمه سبزی تو خونه بپیچه آخر هم یه مقدار گرد غوره و سماق بهش اضافه می کنم چند تا جوش می زنه بر می دارم.

    من برای نذریمون هم همینطور می پزم همیشه هم لعاب دار و مجلسی می شه و خوشمزه
    تپل طلا و sama18 این نوشته را پسندیده.
    آقا خلاصه یک نفر باید بیاید
    تا انتقام سیلی زهرا بگیرد

صفحه 71 از 132 نخستنخست ... 616869707172737481 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما