نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree4172Likes

موضوع: قورمه سبزی

نمایش نتایج: از 33 به 40 از 1049
صفحه 5 از 132 نخستنخست ... 234567815 ... آخرینآخرین
  1. #33
    مدیر انجمن
    سامره آواتار ها
    سامره صفری
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۰۹
    محل سکونت
    اهل رشت-ساکن ساو
    نوشته ها
    2,213
    میزان امتیاز
    202
    پسند شده
    6750
    پسند کرده
    3867

    ویترین مدال ها

    Re: قورمه سبزی



    منم سبزی رو تا جایی که بتونم سرخ میکنم چون به نظرم هرچی سبزی بیشتر سرخ بشه قورمه سبزیمون خوشرنگ تر و خوشمزه تر میشه.من عاشق روغن سبز تیره ی روی قورمه سبزیم . کپی رایت نوشین جون :دی (اما زیاد از حد سرخ نکنید که تلخ شه خورشتتون و دیگه سبزی هم خاصیت نداشته باشه ها فقط خوب سرخ کنید) چون اگه خیلی سرخ نشه به نظر من میشه آش! (نظره دیگه) و از طرفی خورشت یه جورایی آب جدا دونه جدا میشه که ما نمی پسندیم قرمه سبزی باید یکدست باشه!(اصطلاحاتمو دارین؟! )
    من سبزی هامو خوب ریز میکنم اما متاسفانه چون سبزی توی خونه نداشتم و همسرم ویار قرمه سبزی کرده بود به اجبار ازاین سبزی آماده ها گرفتم که بدک نبود،بعد ما همراه سبزی قرمه مون پیاز ریز خرد میکنیم یا چرخ میکنیم و با سبزی مخلوط میشه و میسرخیم بنابراین پیاز داغ تو قرمه نمی ریزیم اما امروز چون ازاین سبزیا خریدم پیازداغ نرم بهش اضافه کردم،دیگه اینکه ما گوشت رو تفت میدیم و می پزیم بعدش و لوبیا قرمز رو به دلیل اینکه خورشتو سیاه نکنه جدا میپزیم یا بخار پز میکنیم (که من البته لوبیا رو توی مایکرو نیم پز میکنم و آبشو دور میریزم بعد به گوشت که تقریبا پخته اضافه میکنم،چون یه ذره اون رنگ قرمز لوبیا رو می پسندم) و البته اینطوری لوبیا هم رنگ خودشو حفظ میکنه و دیگه اینکه نمک رو بعد از پخت گوشت و حبوبات باید بهشون اضافه کرد و ... آها من سبزی رو هم از اول نمیریزم بعد از پخت گوشت میریزم و میذارم حسابی جا بیفته و طعما به خورد هم برن،لیمو عمانی نداشتم آب لیمو ترش ریختم
    چقدر حرف زدم! حالا امیدورام صحبتام مفید بوده باشههر چند که باز پا تو کفش بزرگان کردم
    (ziba), باران67 و &yeganeh& این نوشته را پسندیده.
    هرکه خود داند
    و
    خدای دلش،
    که چه دردی ست
    در کجای دلش ...


    #هواى_حوا

  2. #34
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۰۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    395
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    181
    پسند کرده
    616

    Re: قورمه سبزی

    من هم سبزی قورمه رو تره و جعفری و شنبلیله و مقدار کمی هم گشنیز و بعضی وقتها هم خیلی خیلی کم اسفناج میگیرم و اکثر اوقات هم با لوبیا قرمز درست میکنم و لیمو عمانی هم حتما میریزم .
    (ziba) و باران67 این نوشته را پسندیده.
    بهترین چیزها زمانی رخ میدهد که انتظارش را نداری .

  3. #35
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۹
    محل سکونت
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    نوشته ها
    174
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    92
    پسند کرده
    0

    Re: قورمه سبزی

    این هم قورمه سبزی من در دیگ مسی هر چند بنده در بلاد کفر با سبزی خشک قورمه سبزی درست میکنم و به خوشرنگ و لعابی قورمه سبزی های شما نمیشه ولی خوب قورمه سبزی رو همه جورش رو عشق است



    ralia, (ziba) و باران67 این نوشته را پسندیده.
    You only live once, but if you do it right, once is enough

  4. #36
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۷/۱۹
    محل سکونت
    Melbourne/Mashhad
    نوشته ها
    55
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    44
    پسند کرده
    8

    Re: قورمه سبزی

    وای مریم بانو جون ...عجب قورمه سبزی خوشگلی*...یعنی* می*شه با سبزی خشک هم همچین قورمه سبزی خوش آب و رنگ و جا افتاده در آورد؟ من که قورمه سبزی هام کلا آبش جدا دونش جداس با اینکه اسفناج تازه هم میریزم اما بازم نمی*شه...تا حالا مینداختمش گردن سبزی خشک!!! می*شه لطف کنی* و مراحل کارتو واسه یه عاشق قرمه*سبزی، قورمه سبزی نا* بلد بگی*؟ مرسی*
    نقل قول نوشته اصلی توسط فاطمه مامی نیکو
    نرگس جون تا مریمی بیاد یه غربت نشین دیگه برات توضیح بده...چی کنیم دردمون یکیه خواهر:دی

    ببین با سیبزی خشک چند تا نکته بگم:

    سبزی ها رو اول یه آب بشور تا خاکش بره و بعد توی کمی آب خیس کن و بعد بزار توی همون آب بجوشه....اینجوری مزه سبزی ها با آبکش کردن دور ریخته نمیشه...

    حالا 2 تا کار میتونی بکین...
    1-همون جوری بزاری آبش خشک شه و بعد سرخش کنی
    2- یا دیگه از خیر سرخ کردن بگذری و گوشت و پیاز سرخ شده و بهش بزنی و بزاری با هم جا بیوفته..

    من با اینکه میدونی تازه درست کردنش سخته ولی همیشه سبزی تازه میگیرم و خودم سرخ و خورد میکنم ولی اگه بخوام با خشک درست کنم از روش دوم استفاده میکنم...

    بعد شما اگه خواستی تازه سبزی درست کنی, میتوی تره فرنگی استفاده کنی بجای تره معمولی...البته اینجا چینی ها تره دارن ولی گفتم بگم که با تره هم فرنگی هم میشه عزیزم...

    در مورد خشک هم میتونی اونایی و که خشک داری بریزی و باقی هم تازه...یعنی مخلوط...خیلی هم خوب میشه:))
    قربونت برم فاطمه جون. یعنی* با این حساب سبزی خشک نیاز به پخت بیشتری داره از گوشت و لوبیا و باید زودتر بذارم بپزه؟

    شما معمولا چه مدت خیس می*کنین سبزی*ها رو؟

    یه نکته دیگه اینه که چقدر روغن میریزین تو خورشت که اینجوری، خوشگل وامیسته روش؟ شاید چون دستم میلرزه موقع ریختن روغن و یه ذره میریزم بد می*شه..ممکنه؟

    روش دوم رو حتما امتحان می*کنم و میگم نتیجشو.

    نقل قول نوشته اصلی توسط فاطمه مامی نیکو
    نرگس جون سبزی و گوشت و با هم بزار بپزه...هیچ اتفاق بدی نمیوفته:دی
    لوبیا چیتی و من همیشه خیس کرده تو فریزر دارم...معمولا حبوباتمو شب تا صبح خیس میکنم و بعد تو فریزر بسته بندی میکنم..خلاصه وقتی گوشتت نیمه پز شد, لوبیا و رو هم بریز...اینجوری با هم تا آخر خوب مزه دار میشن...

    روغن و من به اندازه ایکه پیاز هامو سزخ میکنم میریزم(روغن کمتر, زندگی سالم تر:دی)...میتونی کم و زیاد کنی...معمولا جا افتادگی قرمه سبزی به نوع سبزی هاش و مقدار سرخ کردنشون بستگی داره...

    حالا شما اول پیاز و تفت بده...گوشت و توش سرخ کن و با زردچوبه و لیمو (بدون نمک) بزار بپزه...

    سبزی ها رو یک ساعتی خیس کن و بعد بزار روی گاز تا توی آبش جوش بخوره...خودت متوجه میشی که برگ برگاشون باز میشه و تپل میشن:دی

    وسطای پخت گوشت, سبزی ها و لوبیا و نمک و هم بزن و بعد بزار خیلی آروم بپزه تا جا بیوفته...
    به انگشت نخی خواهم بست تا فراموش نگردد فردا... زندگی شیرین است...زندگی باید کرد
    و بدانم که شبی خواهم رفت .... و شبی هست که نباشد پس از آن فردایی

  5. #37
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۰۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    395
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    181
    پسند کرده
    616

    Re: قورمه سبزی

    قورمه سبزی با گوشت گوسفند و لوبیا قرمز و ...

    (ziba) این نوشته را پسندیده.
    بهترین چیزها زمانی رخ میدهد که انتظارش را نداری .

  6. #38
    مدیر انجمن
    فینگیل بانو آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۳۱
    محل سکونت
    t*hr*n
    نوشته ها
    497
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    139
    پسند کرده
    18

    ویترین مدال ها

    Re: قورمه سبزی

    من یه تجربه دارم اونم اینکه چون خودم قرمه سبزی رو با گوشت گوساله بیشتر میپسندم برای اینکه طعمش بهتر بشه توش قلم گاو میندازم
    طعمش عالی و با یه عالمه لعاب میشه
    امتحان کنین
    دلتنگيهايم براي تو تمامي ندارد

  7. #39
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۶/۳۱
    نوشته ها
    93
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    26
    پسند کرده
    0

    Re: قورمه سبزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط sh_capr
    یه دفعه یکی از دوستای من یه چیزی گفت که تا حالا من استفاده نکردم .
    گفت از دم گاو استفاده کنید . گوشتش هم بعضی از قصابیها دارن یا براتون میارن اگر بخواین .

    میگفت خیلی لعابدار و خوشمزه میشه قورمه سبزی باهاش .
    اره ، من هم استفاده کردم، خیلی عالی و خوشمزه شد ، استخون هاش هم خیلی ریز نبود !
    شاید چون گاوه دم کلفت بوده !!! شبیهه گردنه اما در سایز کوچیک تر.امتحان کنید ، خیلی خوشمزه میشه !
    [HIGHLIGHT=#ddd9c3]به پندار تو : جهانم زیباست ![/HIGHLIGHT]
    [HIGHLIGHT=#ddd9c3]جامه ام دیباست ! دیده ام بیناست ! زبانم گویاست !قفسم طلاست ! به این ارزد که دلم تنهاست ؟![/HIGHLIGHT]

  8. #40
    مدیر ارشد سایت
    heaven آواتار ها
    مریم م.
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    3,233
    نوشته های وبلاگ
    44
    میزان امتیاز
    104
    پسند شده
    10427
    پسند کرده
    1255

    ویترین مدال ها

    Re: قورمه سبزی

    قورمه سبزي

    گوشت رو با زردچوبه و كمي رب تفت ميدم + لوبيا رو ميريزم و تفت ميدم + سبزي فريزري تفت خورده رو توش مي ريزم و آب اضافه ميكنم
    بعد از اينكه آب جوش اومد، در قابلمه رو ميذارم تا بپزه و جا بيفته + نيم ساعت مونده به سرو غذا .. ليمو اماني رو سوراخ ميكنم و ميندازم توش + آخر سر نمك و فلفل سياه اضافه ميكنم.

    باران67 این نوشته را پسندیده.
    چقدر دوست داشتنی هستند.. آدم هایی که شبیه حرفهایشان هستند....

    "میلان کوندرا"

صفحه 5 از 132 نخستنخست ... 234567815 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما