نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree4162Likes

موضوع: قورمه سبزی

نمایش نتایج: از 329 به 336 از 1048
صفحه 42 از 131 نخستنخست ... 323940414243444552 ... آخرینآخرین
  1. #329
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    aramis66 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۲۹
    نوشته ها
    130
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    1047
    پسند کرده
    1056

    Re: قورمه سبزی


    اینم خورش قرمه سبزی من
    اول پیازو تفت میدم بعد گوشتو اضافه میکنم و تفت میدم بعد لوبیا قرمزی که از قبل خیس کردم رو اضافه میکنم و بعد سبزی که از قبل سرخ شده...بعد آب میریزمو میذارم بپزه و بعد نمک و فلفل و لیمو رو اضافه میکنیم و میذاریم حسابی جا بیفته...به همین راحتی به همین خوشمزگی...البته خیلی خوشگلتر از عکسش شد ولی نمیدونم چرا تو عکس خوب نیفتاد
    من نه می خوام ، نه می تونم تورو از یاد ببرم
    با تو هرلحظه به لحظه خوبم وعاشق ترم
    تو پر و بال منی نازنین حال منی
    باتو حتی می تونم بی بال و پر هم بپرم

  2. بانک بند ناف
  3. #330
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    tature آواتار ها
    طاهره مامان علی
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۱/۲۶
    نوشته ها
    99
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    142
    پسند کرده
    120

    Re: قورمه سبزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط پرشیا
    نقل قول نوشته اصلی توسط tature
    دوستان سوال:
    من یعضی وقتا سبزیم خیلی بی رنگ میشه. یعنی وقتی میریزم تو خورشت اصلا کلا بی رنگه. نمی دونم به خاطر اینه که کم تفتش می دم یا به خاطر ترکیب سبزیهاس؟
    من تره ، جعفری، گشنیز و کمی شنبلیله می ریزم.و شوید

    میزان جعفری از سبزیهای دیگه یکم بیشتر باشه یکمم چغندر یا اسفنجاج چند برگ توش بریز برا لعابش
    بعداینکه خوب باید سرخ بشه وگرنه قرمه سبزیت بی رنگ میشه و خورشتت خوب جا نمیوفته .آب و دونش جدا میشه .
    ممنون عزیزم.
    مشکل آب و دون جدا شدن ندارم، خوب هم جا میفته و روغن میندازه. فقط قیافه ش مثل اینه که انگار یه قاشق آرد ریخته باشم توش.
    فکر کنم تقصیر همونه که کم تفتش دادم. آخه من فقط تفت میدم و فریز می کنم و بعد هر بار موقع غذا درست کردن سرخش می کنم ولی این دفعه آخر واقعا تنبلی کردم و کم تفت دادم
    یا زهرا

  4. #331
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۸/۲۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    44
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    11
    پسند کرده
    0

    Re: قورمه سبزی


    سبزی زو قشنگ تفت دادم
    و گوشت تفت داده شده با پیاز و سبزی و لوبیا رو تو زود پز گذاشتم
    . بعد از 1 ساعت ریختم تو قابلمه با حرارت کم که جا بیوفته و ادویه هاشو اضافه کردم
    در آخر هم پر لیمو عمانی اضافه کردم


  5. #332
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۰۷
    نوشته ها
    416
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    154
    پسند کرده
    0

    Re: قورمه سبزی

    سبزی رو تفت دادم
    بعد گوشت و پیاز و سرخ کردم و سبزی و لوبیا رو اضافه کردم و گذاشتم توی زودپز حدودا یک سایت پخت بعد به مدت یک ساعت و نیم با شعله کم جا فتاد

    http://www.mamipic.com/share-0578_50302B8D.html
    raheleh_fenel این نوشته را پسندیده.

    خدایا !!!!!
    [HIGHLIGHT=#ffffff]تو فقط با من باش[/HIGHLIGHT]

  6. #333
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۲/۳۱
    محل سکونت
    قم
    نوشته ها
    19
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    14
    پسند کرده
    0

    Re: قورمه سبزی

    بچه ها لیمو عمانی خورشت رو تلخ نمی کنه ؟
    من بعضی وقتها که استفاده می کنم اگر بخوام خورشت رو دوباره گرم کنم مزه تلخی پیدا می کنه :(

  7. #334
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۰۷
    نوشته ها
    416
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    154
    پسند کرده
    0

    Re: قورمه سبزی

    من اصلا لیمو عمانی استفاده نمیکنم چون تجربه بهم ثابت کرد که خورشتم رو تلخ میکنه.واسه مزه دار شدن خورشت کمی آب تمر میریزم
    شاید نباید پخش بشه توی غذا واسه گرم کردن غذا هم احتمالا قبل از گرم کردن باید از خورشت درش بیاریم

    خدایا !!!!!
    [HIGHLIGHT=#ffffff]تو فقط با من باش[/HIGHLIGHT]

  8. #335
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۱۶
    محل سکونت
    كرج
    نوشته ها
    202
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    28
    پسند کرده
    0

    Re: قورمه سبزی

    قورمه سبزی با لوبیا چیتی



    گوشت با استخوان 400گرم
    سبزی قورمه 500 گرم(350 گرم از تره و جعفری )(150 گرم از گشنیز و شنبلیله و ا
    سفناج و شوید)
    پیاز 1 عدد بزرگ خرد شده
    لوبیا چیتی 70 گرم(از شب قبل خیس کنید)
    نمک و فلفل به میزان لازم
    زرد چوبه و پودر لیمو عمانی و ادویه گوشت از هر کدام 1 قاشق چایخوری
    لیمو عمانی درسته 2 عدد

    ابتدا سبزی های قورمه را سرخ کنید.
    _ توی دیگ پیاز خرد شده را بریزید و سرخ کنید وقتی رنگ آن طلایی شد ادویه گوشت و زرد چوبه و فلفل و پودر لیمو عمانی را اضافه کنید و کمی تفت بدهید ، حالا گوشت را اضافه کرده و با ادویه ها به مدت 2 دقیقه دیگر هم تفت بدهید و لوبیا هایی که شب قبل خیس کرده بودید را به گوشت اضافه کنید و سبزی سرخ شده و لیمو عمانی های درسته را هم بیفزایید . و در پایان 4 لیوان آب روی مواد درون دیگ ریخته و زیر گاز را زیاد کنید تا خورشت جوش بیاید بعد زیر گاز را کم کنید تا آرام آرام خورشت شما جا بیفته.وقتی گوشت پخت نمک را به غذا اضافه کنید و بعد از 5 دقیقه خورشت را سرو کنید و با برنج و پیاز نوش جان کنید ...........


    نکته : میزان لوبیای این غذا بسته به ذائقه شما دارد.
    *عمر دو روزه ی ما ارزش غم نداره*

    *باخته کسی که هر روز غم روی غم میذاره*

  9. #336
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۱۶
    محل سکونت
    كرج
    نوشته ها
    202
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    28
    پسند کرده
    0

    Re: قورمه سبزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط saye_roshan
    بچه ها لیمو عمانی خورشت رو تلخ نمی کنه ؟
    من بعضی وقتها که استفاده می کنم اگر بخوام خورشت رو دوباره گرم کنم مزه تلخی پیدا می کنه :(
    سايه گلي ليمو رو جدا بذار داخل كمي اب روي شعله به مدت 10 دقيقه يا كمتر تا تلخيش گرفته بشه بعد ليموها رو دربيار بذار داخل خورشتت نيم ساعت آخر
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    *عمر دو روزه ی ما ارزش غم نداره*

    *باخته کسی که هر روز غم روی غم میذاره*

صفحه 42 از 131 نخستنخست ... 323940414243444552 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما