نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree4171Likes

موضوع: قورمه سبزی

نمایش نتایج: از 25 به 32 از 1049
صفحه 4 از 132 نخستنخست 123456714 ... آخرینآخرین
  1. #25
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۱۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    68
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    26
    پسند کرده
    0

    Re: قورمه سبزی

    سلام دوستان مرسی از تجربیات مفیدتون من زمانی که انتهای پخت قورمه سبزی هستش 2 دانه هل که فقط شکسته ولی دانه هاش در نیامده کمی دارچین وکمی هم فلفل اضافه میکنم واگر قرار باشه 4 عدد لیمو عمانی بندازم 3 تامی اندازم وبجاش نصف قاشق چایخوری پودر لیمو اضافه میکنم که سریعترطعم بگیره وبا گفته مامی نیکو موافقم چون به این شکل بیشتر روغن میاندازه




    (ziba) و باران67 این نوشته را پسندیده.

  2. #26
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۱/۲۶
    نوشته ها
    24
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    16
    پسند کرده
    0

    Re: قورمه سبزی

    یک تجربه اگه دیدن آب قورمه سبزی جمع نمیشه و لعاب نمی ندازه اواخر پخت یک کم گردوی کوبیده شده را به آن اضافه کنید محشر میشه
    golnare atashin این نوشته را پسندیده.

  3. #27
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۳۱
    نوشته ها
    99
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    36
    پسند کرده
    0

    Re: قورمه سبزی

    من نشنیده بودمو ندیده بودم قورمه سبزی با سبزی خشک؟!
    ولی حدس میزنم همون طور که باقلا پلو با شوید خشک به باقلاپلو با شوید تازه نمیرسه.در مرد قورمه سبزی هم صادق باشه؟!اونایی که اولین بار خوردین نظربون چی بود؟معلومه میشه قورمه سبزیش با سبزی خشکه؟
    my ghorme sabzi:
    برای روغن انداختن:بهتره روغن مایع استفاه کنین.بهتره بعد از پخت کامل قورمه سبزی با در باز قابلمه بذارید تا قل بزنه و به اصلاح با حرارت پایین حال بیاد.
    برای رنگ خوش قورمه سبزی:بهتره لوبیا رو(چه قرمز چه چشم بلبلی چه مخلوط چیتی و قرمز)جدا بپزید و آب قرمز رنگ اولیه رو دور بریزید.زرچوبه در مرحله ی سرخ کردن پیاز فراموش نشه.زعفران رو آخر سر بریزید.
    برای ترشی روغن:ترکیب لیمو عمانی با مقدار کمی آبغوره رو تست کنید.لواشک هم امتحان کردم ولی آبغوره رو توصیه میکنم.
    برای نفخ قورمه سبزی:ناخودآگاه نفاخ خواهد بود؛ترکیبی از زیره و تخم گشنیز را از مراحل اولیه پخت در لوبیا بریزید.(اگر از اول بریزید طعم زننده و مشخصی نخواهد داشت.)
    قورمه سبزی اذریها با فارسها فرق داره.سبزی روخیلی خیلی کم سرخ میکنیم.چشم بلبلی خاصی میریزیم که فقط تو اردبیل دیدم (این چشم بلبلی در حالت خام به اندازه ی 1/2 یا شاید 1/3چشم بلبلی معمولی است)راستش من بعد از ازدواج مجبورم مدل فارسا درست کنم ولی خودم عاشق قورمه آذریهام!!
    (ziba) این نوشته را پسندیده.

  4. #28
    مدیر انجمن
    سامره آواتار ها
    سامره صفری
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۰۹
    محل سکونت
    اهل رشت-ساکن ساو
    نوشته ها
    2,213
    میزان امتیاز
    200
    پسند شده
    6747
    پسند کرده
    3867

    ویترین مدال ها

    Re: قورمه سبزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط مامای فریده
    سلام میشه میزان هر سبزی خورش قورمه سبزی را به کیلو واسم بگید یا سبزی های نیشابوری با بسته بندی متوسط از هر کدوم چند تا میخواد.فقط خیییییییییییییییییلی زود . میشهههههههههههههههههههه


    عزیزم سبزی قرمه سبزی تره + جعفری + گشنیز + شنبلیله ست بعضی ها یه کم اسفناجم میریزن
    حالا مقدار تره و جعفریت باید برابر باشه و مقدار گشنیز تقریبا 1/3 یا1/4 اینها و شنبلیله هم کم مثلا نصف گشنیز
    حالا می تونی اگه دسته ها هم وزنن اینجوری حساب کنی
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    هرکه خود داند
    و
    خدای دلش،
    که چه دردی ست
    در کجای دلش ...


    #هواى_حوا

  5. #29
    مدیر انجمن
    زهرا س.پ آواتار ها
    زهرا ک.
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    2,157
    میزان امتیاز
    59
    پسند شده
    3820
    پسند کرده
    2794

    Re: قورمه سبزی

    باقالی پلو با
    مرغ
     
    (ziba) و باران67 این نوشته را پسندیده.

  6. #30
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۴/۰۲
    نوشته ها
    184
    کالاهای من
    7
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    81
    پسند کرده
    23

    Re: قورمه سبزی

    عزیزم من سبزیشو جعفری گشنیز تره و شوید و شنبلیله میریزم +برگ چغندر یا اسفناج که خیلی طعمه خوبی به قورمه میده برگ چغندر و اسفناجشو بیشترکنی خوشطعم تر میشه لیمو عمانی و یه مقدار سیر هم بریز داخلش فوق العاده است.البته اگه پیاز و گوشتت رو با یه مقدار دنبه سرخ کنی خیلی لذیذ میشه اگه نگرانه چربیشم هستی بدون که چربی های طبیعی خودش توی بدن سوخت میشه اینو دکتره طب سنتی گفت و خیلی بهتر از چربی های روغن مایع و جامده.
    میتونی از لوبیا قرمز و یا سیب زمینی هم استفاده کنی هر دوش خوشمزه است میتونی هم مخلوطی از ایندو رو بریزی خیلی خوش طعم میکنه در ضمن میزان شنبلیلرو من یه قاشق شنبلیله خشک میریزم کفایت میکنه و طعمه خوبی بهش میده.
    (ziba) این نوشته را پسندیده.
    ان روز که لحظه ی وداع من و توست
    آن شومترین لحظه ی پایان من است

  7. #31
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۴/۲۰
    محل سکونت
    چالوس
    نوشته ها
    406
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    112
    پسند کرده
    70

    Re: قورمه سبزی

    سلام عزیزان من توی قورمه سبزی فقط جعفری، تره و شنبلیله میریزم .عطر و طعمش خیلی خوب میشه .جعفری و تره برابر و شنبلیله کمی.سبزی رو خیلی ریز خرد می کنم ولی بعد از اینکه آب سبزی خشک شد خیلی سرخش نمی کنم که سبزی سیاه بشه.اگه زیاد سرخ کنید قرمه سبزیتون اصطلاحا واکسی(براق)میشه.هرچی جعفریش بیشتر باشه خورشت سبز تر میشه.
    منهم مثل نوشین جون از لوبیا چیتی استفاده می کنم (البته کنسرو آبکش شده)
    هدی جون به نظر من اضافه کردن سیر و سبزیجات دیگه طعم قورمه سبزی رو می بره به طرف ترش تره گیلانی. ما اینسبزیجاتی که گفتی همراه با برگ سیر و چوچاق در ترش تره می ریزیم.
    و من اصلا قبول ندارم که چربیهای طبیعی خودشون می سوزن.در کتاب دکتر کرمانی خوندم بدترین چربی ،چربی بین پوست و گوشت حیوانات و روغن نارگیل است.
    (ziba) این نوشته را پسندیده.
    ***هیچ بن بستی وجود ندارد یاراهی خواهم یافت ،یا راهی خواهم ساخت****
    www.nahaldoosti.com

  8. #32

    Re: قورمه سبزی




    ماهک جون من لوبیا قرمز میریزم توی قورمه سبزی.سبزی هم تره -جعفری -گشنیز-شوید-شنبلیله-اسفناج یا برگ چغندر(بستگی به فصلش داره ). سبزی رو تا جای که بتونم سرخ میکنم چون به نظرم هرچی سبزی بیشتر سرخ بشه قورمه سبزیمون خوشرنگ تر و خوشمزه تر میشه.من عاشق روغن سبز تیره ی روی قورمه سبزیم .

    </br
    باران67 این نوشته را پسندیده.

صفحه 4 از 132 نخستنخست 123456714 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما