نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree4172Likes

موضوع: قورمه سبزی

نمایش نتایج: از 273 به 280 از 1049
صفحه 35 از 132 نخستنخست ... 253233343536373845 ... آخرینآخرین
  1. #273
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    بنیتا.ر آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۸/۱۴
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    304
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    198
    پسند کرده
    180

    Re: قورمه سبزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط Behjat
    من هم قورمه سبزی رو مثل بقیه درست میکنم فقط اول می ریزم تو زود پز تا بپزه و بعد میذارم روی شعله کم تا جا بیفته

    با این کار هم تو وقت و هم تو مصرف گاز صرفه جویی می کنیم .

    http://www.mamipic.com/share-BFB1_4FCBB2FC.html
    بهحت جان شما سبزی رو چطوری سرخ می کنی؟میشه توضیح بدی چند دقیقه سرخشون می کنی؟
    ضمن اینکه چطوری تو ظرف می کشی که روغنش رو وایمیسه؟
    خورشت من 6-7 ساعت می پزه و حسابی روغن پس میده اما زمانی که می خوام تو ظرف بکشم و سرو کنم همه روغنش از بین می ره و با تمام خورشت قاطی می شه.دلم می خواد مثل خورشت شما تو ظرف که کشیدم روش روغن وایسه.
    تناسخ است یا تکامل؟
    که در سی سالگی
    هزار سال زندگی کرده ایم...

  2. #274
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    بنیتا.ر آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۸/۱۴
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    304
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    198
    پسند کرده
    180

    Re: قورمه سبزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط zahra6212
    من از اینکه این همه سبزی که تمام خاصیتش رفته رو بخورم بدم میاد به خاطر همین اصلا اصلا سبزی رو سرخ نمی کنم، با چاشنی و ادویه و زمان زیادی که بهش میدم قرمه رو خوشمزه میکنم. از طرفی خیلی هم دوست ندارم پا گاز وایسم به سرخ کردم و از این قابلمه به اون قابلمه کردن و ظرف کثیف کردن.
    اولش سه تا پیاز بزررررررگ میریزم تو غذاساز تا ریزریز بشه بعد با یه قاشق روغن میذاررو گاز. بعد هرچی ادویه میخوام بریزم میریزم، تخم گشنیز و زردچوبه و لیموفلفی و یه کم رب. بعد زودی گوشت رو میزیم توش و یه تاب میدم بعد سریع آب میزم توش و لوبیاها رو هم میزم یه قاشقم پودر سبوس برنج میریزم توش که برا پوست و مو خوبه و تقریبا تو تمام خورشتها می ریزم. بعد از دو سه ساعت سبزی رو همون طور خام میریزم توش با پودر گشنیز خشک و لیمو عمانی و یک مشت غوره یا یکی دو قاشق آب غوره، اگه نبود آبلیمو. میذارمش تا یکی دو ساعت دیگه، اسرار مگی و اینام اگر یادم بمونه میریزم توش. تست می کنم ترشی و ایناش رو و آخرش زعفرون میریزم توش. لعاب و روغن میندازه و خوب جا می افته.
    شاید رنگش مث قرمه سبزی اونایی که سبزی رو حسابی سرخ می کنن نشه اما حس نمیکنم تموم خواصش رفته.
    عزیزم سبزی همین که چندین ساعت بپزه تمام خاصیتش از بی میره و فرقی نمی کنه که سرخش بکنی یا نه!
    تناسخ است یا تکامل؟
    که در سی سالگی
    هزار سال زندگی کرده ایم...

  3. #275
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۶/۰۳
    محل سکونت
    امل(بچه گرگان)
    نوشته ها
    805
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    221
    پسند کرده
    0

    Re: قورمه سبزی

    بنتیا جون تا بهجت جون تجربه خودشون رو بگن من هم چیزی بگم من همیشه قبل از سرو خورشت با ملاقه روغن روش رو جمع میکنم میریزم تو کاسه وقتی خورشت رو توی ظرف ریختم روغنش رو روش میریزم
    ما ز یاران چشم یاری داشتیم خود غلط بود انجه میپنداشتیم

  4. #276
    مدیر انجمن
    Behjat آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران-بلوار فردو
    نوشته ها
    2,228
    میزان امتیاز
    944
    پسند شده
    28912
    پسند کرده
    17243

    ویترین مدال ها

    Re: قورمه سبزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط بنیتا.ر
    نقل قول نوشته اصلی توسط Behjat
    من هم قورمه سبزی رو مثل بقیه درست میکنم فقط اول می ریزم تو زود پز تا بپزه و بعد میذارم روی شعله کم تا جا بیفته

    با این کار هم تو وقت و هم تو مصرف گاز صرفه جویی می کنیم .

    http://www.mamipic.com/share-BFB1_4FCBB2FC.html
    بهحت جان شما سبزی رو چطوری سرخ می کنی؟میشه توضیح بدی چند دقیقه سرخشون می کنی؟
    ضمن اینکه چطوری تو ظرف می کشی که روغنش رو وایمیسه؟
    خورشت من 6-7 ساعت می پزه و حسابی روغن پس میده اما زمانی که می خوام تو ظرف بکشم و سرو کنم همه روغنش از بین می ره و با تمام خورشت قاطی می شه.دلم می خواد مثل خورشت شما تو ظرف که کشیدم روش روغن وایسه.
    عزیزم من اول سبزی رو بدون روغن میذارم روی گاز تا آب سبزی گرفته بشه بعد روغن میریزم و 15 تا 20 با شعله کم سرخ می کنم.
    برای کشیدن خورشت اول روغن روی خورشت رو جدا بر می دارم و بعد از کشیدن خورشت روغن رو روی خورشت می ریزم.
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    خداوندا آرامشی عطا فرما
    تا بپذیرم آن چه را نمی توانم تغییر دهم
    شهامتی که تغییر دهم آن چه را که می توانم
    و دانشی که تفاوت این دو را بدانم
    آمین

  5. #277
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mahboub 89 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۲/۳۰
    نوشته ها
    776
    میزان امتیاز
    97
    پسند شده
    3682
    پسند کرده
    599

    Re: قورمه سبزی

    ویرایش توسط admin : ۱۳۹۵/۰۲/۰۸ در ساعت ۰۶:۴۲ بعد از ظهر

  6. #278
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۱۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    622
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    405
    پسند کرده
    0

    Re: قورمه سبزی

    بالاخره راضي شدم سبزي قورمه رو تا حدي كه مامانم ميگن سرخ كنم...اينم نتيجه اش




    گوشت رو با پياز داغ تفت دادم و سبزي سرخ شده و لوبيا رو اضافه كرم.وقتي پخت ليمو عماني و گرد ليمو و ادويه قورمه سبزي هاتي كارا اضافه كردم و گذاشتم جا بيفته
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    برای خانه ی همسایه ات هم چراغ آرزو کن ....

    قطعا حوالی خانه ات روشن تر خواهد شد...




  7. #279
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,971
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    684
    پسند شده
    50199
    پسند کرده
    12511

    ویترین مدال ها

    Re: قورمه سبزی

    قورمه سبزی

    داخلش هل و گردلیمو زدم خوش طعم شده بود.

    .............
     

    از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست....

  8. #280
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۱۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    622
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    405
    پسند کرده
    0

    Re: قورمه سبزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط azmil
    یعنی میشه منم یه همچین قرمه سبزی خوشگل و خوشمزه ای درست کنم .عاشقم .نوش جونت آبانی عزیز.دستت درد نکنه با این هنرمندی

    نقل قول نوشته اصلی توسط بنیتا.ر
    آبانی جون مگه مامانتون می گن چقدر سرخ کنید؟به ما هم یاد بدید.
    عجب خورشتی شده!

    ممنونم اعظم جان و بنيتا جان

    راستش مامانم ميگن خيييييييييلي سرخ كنين در حدي كه سبزي كامل تيره و گوله گوله ميشه و آبش كاملا جمع ميشه و دوباره كاملا از هم باز ميشه.نكته مهمش اينه كه اصلا نبايد ته بگيره يا بسوزه چون تلخ ميشه.خلاصه بگم يه قدم مونه به سوختن! خداييش تنها راه خوشرنگ شدن و جا افتاده شدن خورش همينه

    البته اگه اين جوري سرخ كردين به چشم سبزي نگاش نكنين...صداش هم بكنين "سبزي" جواب نميده
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    برای خانه ی همسایه ات هم چراغ آرزو کن ....

    قطعا حوالی خانه ات روشن تر خواهد شد...




صفحه 35 از 132 نخستنخست ... 253233343536373845 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما