نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree4172Likes

موضوع: قورمه سبزی

نمایش نتایج: از 241 به 248 از 1049
صفحه 31 از 132 نخستنخست ... 212829303132333441 ... آخرینآخرین
  1. #241
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,971
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    684
    پسند شده
    50199
    پسند کرده
    12511

    ویترین مدال ها

    Re: قورمه سبزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط *وفا*
    سلام دوستان
    میخواستم درموردسبزی قورمه سوالی بپرسم چون واقعاازطعم قورمه سبزیمون دیگه خسته شدم میخوام فرمولش روعوض کنم
    شماهاچقدرتره وجعفری وشنبلیله میگیرین؟؟؟؟؟
    تره دوبرابر جعفری .من از شنبلیله خشک که عطر بیشتری داره استفاده میکنم .
    .............
     

    از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست....

  2. #242
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,971
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    684
    پسند شده
    50199
    پسند کرده
    12511

    ویترین مدال ها

    Re: قورمه سبزی

    قرمه سبزی مشابه دستور بنتیا عزیز

    من به قورمه سبزیم هل و دارچین و کمی گلاب هم اضافه میکنم طعمش مثل قرمه سبزیهای نذری میشه

    .............
     

    از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست....

  3. #243
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    نگین 31 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۲/۱۵
    نوشته ها
    84
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    49
    پسند کرده
    7

    Re: قورمه سبزی

    سلام من همیشه بعداز اینکه گوشتو سرخ کردم با پیاز یه قاشق رب گوجه فرنگی هم اضافه میکنم میزارم یه کم تفت بخوره بعد سبزی و آخر سر لوبیا رو اضافه میکنم آب جوش میریزم وقتی گوشت پخت یه قاشق چایخوری رب نارنج ترشششششششششش- و چون لیمو عمانی دوست ندارم پودرشو میریزم میزارم قشنگ جا بیفته آخر سر هم فلفل سیاه زغفرون و دو قطعه یخ میندازم توش تا به روغن میفته همه خیلی دوست دارن هرکی میخوره کلی تشکر میکنه و دعام میکنه


    هیچ ادویه دیگه ای به نظرم نباید به فورمه سبزی اضافه کرد چون عطر اصلیشو میگیره
    مامان من یکی دوبار دارچین ریخت من خوشم نیومد اصلاً بهش گفتم دیگه اینکارو نکن
    ejeh gol این نوشته را پسندیده.
    " من چه سبزم امروز
    و چه اندازه تنم هوشيار است!
    نکند اندوهی ، سر رسد از پس کوه .

  4. #244
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    somayeh-b آواتار ها
    سمیه
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۰۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,033
    نوشته های وبلاگ
    7
    میزان امتیاز
    481
    پسند شده
    22322
    پسند کرده
    14687

    Re: قورمه سبزی

    اینم قرمه سبزی من که مثل هر دفعه نشده بود
    http://www.mamipic.com/share-B530_4F97B8CA.html
    من الان تقریبا دوساله قرمه سبزیامو رو آتیش سرخ میکنم چون خونه موقع سرخ کردن سبزی خیلی بو میگیره میریم باغ خالم اینا اونجا نزدیکشون سبزیکاری هست خداییش سبزیاشم حرف نداره سبزی میگیریم پاک میکینم خرد میکنیم وبعد یه اجاق بزرگ با آتیش درست میکینیم که از اینجا به بعدش کار مرداس وسبزیارو روش سرخ میکنیم ووقتی قرمه سبزی تو خونه داره پخته میشه یه عطر دودی هم بلند میشه ولی تو مزه اش اصلا تاثیر نداره ولی هربار برای مهمون درست کنم میگه خیلی عطرش خوبه تا شش تا خیابون اونورتر بوش میومده که فکرکنم بخاطر جنس سبزیشه که ترو تازه از باغ چیده شده
    برای پختش هم پیاز سرخ میکنم گوشت رو اضافه میکنم ترجیحا گوسفندی ولی اگه نبود وگوشت گوساله ریختم حتما قلم یا از این دمبلیچه های گوسفند که استخوان دمشه میریزم توش بعد هم سبزی ولوبیا قرمز رو اضافه میکنم میگدارم جا بیفتهدرآخرهم من آبلیمو میریزم زیاد از لیمو عمانی خوشم نمیاد فقط مواقعی که مهمون غریبه داشته باشم لیمو عمانی میریزم الانم یکی دوباره از گرد لیمو به همراه آبلیمو استفاده میکنم اگه لیمو هم بریزم باز آبلیمو رو اضافه میکنم
    raheleh_fenel این نوشته را پسندیده.
    السلام علیک یا اباعبدالله (ع)
    السلام علیک یا ابالفضل العباس (ع)

  5. #245
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۴/۲۵
    نوشته ها
    19
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    6
    پسند کرده
    0

    Re: قورمه سبزی

    من که بعد از 32 صفحه در مورد قرمه سبزی...هنوز نفهمیدم امروز چجوری قرمه سبزی درست کنم

    بچه ها میشه ایرادم رو بگیرید .. میخوام الان برم برای شب قرمه سبزی بزارم..
    اول پیاز سرخ میکنم ... گوشت رو تفتش میدم با پیاز... زردچوبه و ادویه کاری بهش میزنم .... بعد آب اضافه میکنم میزارم گوشت کمی بپزه ... بعد بهش سبزی + لوبیا اضافه میکنم ..اخر سر هم نمک و لیمو عمانی میریزم... بعد اسرار خورشت گوشت و سبزیجات مگی رو بهش اضافه میکنم .... درسته ؟
    برم بزارم ؟
    نقل قول نوشته اصلی توسط somayeh-b
    گریه نکن من بهت میگم من نه کاری میزنم نه ادویه دیگه ای اگر سبزیت سرخ شده وآمادس وقتی پیاز داغ کردی گوشتتو تفت میدی و سبزی سرخ شده ولوبیا را اضافه میکنی آب میریزی صبر میکنی تاجا بیفته میتونی لوبیا رو جداگونه بپزی و اضافه کنی ولی من خودم این کارو نمیکنم چون مزه لوبیا توش در نمیاد در آخر هم نمک وآبلیمو میریزم اگه مهمون نداشته باشم لیمو عمانی نمیریزم چون آبلیمو خوشمزه تره ولی اگه لیمو میریزی یه کمی هم آبلیمو اضافه کن خوش عطر تر میشه نمیدونم ولی تو فامیل همه از قرمه سبزیم تعریف میکنن اگه سبزیت خوب سرخ شده باشه قرمه سبزیت خوب میشه نگران نباش
    مرسی سمیه جان ..والا به خدا من همیشه همین کار رو میکنم ولی نمیدونم چرا قرمه سبزیم شبیه آش میشه .. شوشو هم که خدا خیرش بده اصلا به روم نمیاره ولی از قیافه اش میفهمم تو دلش چی میگذره ... حالا فعلا پیاز دارم سرخ میکنم ... این اسرار گوشت و سبزیجات مگی که بچه ها گفتن رو میخرم میریزم..قرمه سبزی رو بار بزارم... میر م بیرون .. مرسی که روحیه دادی...پس اصلا ادویه نزنم دیگه ...
    نقل قول نوشته اصلی توسط somayeh-b
    سبزیت اگه کم سرخ شده بریز با گوشتت تفت بده خواهرشوهر کوچیکه منم همین مشکلو داره با اینکه قرمه سبزی مادرشوهرم حرف نداره چون سبزیشو کم سرخ میکنه مثل آش میشه وهمه بهش غر میزنن اگر از این دنبلیچه های گوسفند که بعضی قصابیا دارن(استخوان دم گوسفند) بگیری بریزی توش حسابی هم چرب میشه هم خوشمزه-من خودم هیچوقت ادویه نمیزنم ولی اگه شما ادویه دوست دارین بزن ولی به نظر من دوتا طعمشو امتحان کن ببین کدومش بهتره یه بارم به روش من درست کن ساده وخوشمزه حتما خوشتون میاد
    نقل قول نوشته اصلی توسط nazi15
    دوست عزیز من خیلی سالها قبل دوستی داشتم که دستپخت مادرش محشر بود هنوز بعد 30سال غذایی مثل او ندیدم یادمه کلا برای خورش از پیاز فراوان و یکی هم اب خورش همه را یکجا اضافه نکن کم کم اضافه کن بذار یک کم جوش بخوره دوباره تا اند ازه اش دربیاید یکی هم برای خورشت سبزی با طعم جدید من مرحله پیاز و سبزی و لوبیا را انجام میدهم تا خوب جا بیفته تقریبا3ساعت بعد که میخواهم بکشم قارچ با پیاز سرخ مکنم 10دقیقه غل بزند بعد میکشم یادم یک دفعه مهمان سرزده داشتم که خیلی به گوشت خوری عادت داره و اصلا زیر بار غیر گوشت نمیره خیلی خوشش امد

  6. #246
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۲۷
    محل سکونت
    ارومیه
    نوشته ها
    101
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    255
    پسند کرده
    591

    Re: قورمه سبزی

    راستی خانم ها یک نکته کلی در مورد خورشت ها این که حتما از آب جوش برای طبخ استفاده بشه اینجوری خیلی خوشمزه تر میشه .امتحان کنید
    ​ددر تنهاترین،تنهایی ها باز هم خدا هست

  7. #247
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    درسای شرقی آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۷
    نوشته ها
    338
    میزان امتیاز
    6
    پسند شده
    262
    پسند کرده
    328

    Re: قورمه سبزی

    خورشت قورمه سبزی
    پیازو با گوشتو لوبیا سرخ کردم وقتی نیم پز شد سبزی سرخ شده رو اضافه کردم و در انتها یک قاشق غذا خوری ادویه قورمه هاتی کارا توش ریختم
    چشمانت زمین سبز محبت است و من قانون جاذبه اش را وقتی سیب سرخ دلم افتاد فهمیدم

  8. #248
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۵
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    277
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    79
    پسند کرده
    0

    Re: قورمه سبزی

    قرمه سبزی رژیمی(سبزی را خیلی کم وبا روغن کم تفت دادم وبه گوشت و لوبیا اضافه کردم.در اخر شنبلیله که تو روغن تفت خورده بود اضافه کردم.)

    ای دل به کوی عشق گذاری نمی کنی
    اسباب جمع داری و کاری نمی کنی

صفحه 31 از 132 نخستنخست ... 212829303132333441 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما