نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree4162Likes

موضوع: قورمه سبزی

نمایش نتایج: از 225 به 232 از 1048
صفحه 29 از 131 نخستنخست ... 192627282930313239 ... آخرینآخرین
  1. #225
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    پرشیا آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۹/۰۵
    محل سکونت
    کرج
    نوشته ها
    690
    میزان امتیاز
    7
    پسند شده
    564
    پسند کرده
    25

    Re: قورمه سبزی

    قرمه سبزی که سبزیش سبزی محلی شماله نمیدونید چه عطر خاصی داره
    raheleh_fenel و باران67 این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #226
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۰۳
    نوشته ها
    58
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    23
    پسند کرده
    0

    Re: قورمه سبزی

    سلام دوستان
    قرمه سبزیه دوست داشتنی من
    من خیلی با سرعت آشپزی میکنم و وقت نمیذارم واسه غذا..قرمه سبزی مو اینجوری درست میکنم...
    گوشت و لوبیا رو با کمی آب تو قابلمه میریزم ...وقتی گوشت پخت بهش سبزی رو اضافه میکنم...من دوست دارم قرمه سبزی ترش باشه برای همین بهش آبغوره اضافه میکنم با لیمو عمانی...دیگه کاری باهاش ندارم تا وقتی روغن انداخت و جا افتاد...اون لحظه نمک و فلفل و ترشی رو چک میکنم....به همین راحتی به همین خوشمزگی
    raheleh_fenel, fatema.mirzayy و باران67 این نوشته را پسندیده.

  4. #227
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۳۰
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    261
    میزان امتیاز
    43
    پسند شده
    645
    پسند کرده
    401

    Re: قورمه سبزی

    قورمه سبزی با دستور همیشگی...البته این دفعه یه قاشق هم رب اضافه کردم(نمی دونم کدوم یکی از دوستای هنرمندمون پیشنهاد داده بود اما ازش ممنونم)
    پیاز رو تفت داده و گوشت را بهش اضافه می کنم ،بعدش سبزی قورمه ، لوبیا و نمک و ادویه ...ومیگذارم لوبیا ها بپزن و در آخر لیمو عمانی...




    raheleh_fenel این نوشته را پسندیده.
    درخت دوستی بنشان که کام دل به بار آرد
    نهال دشمنی برکن که رنج بی شمار آرد

  5. #228
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    بنیتا.ر آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۸/۱۴
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    304
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    198
    پسند کرده
    180

    Re: قورمه سبزی


    من اول پیاز و گوشت رو با هم تفت دادم.بعد سبزی رو که از قبل تفت داده بودم رو هم اضافه کردم و دوباره کمی تفت دادم.
    لوبیا رو که از قبل خیس کردم و هم اضافه کردم + 6 تا لیمو عمانی.
    در زودپز و بستم تا یکساعت و نیم پخت.بع درش و باز کردم و شعله رو کم کردم تا یکساعت جا افتاد و به روغن افتاد.در آخر کمی زعفران آبکرده اضافه کردم.عالی شده بود.جاتون خالی!
    raheleh_fenel این نوشته را پسندیده.
    تناسخ است یا تکامل؟
    که در سی سالگی
    هزار سال زندگی کرده ایم...

  6. #229
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۲/۲۴
    نوشته ها
    89
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    15
    پسند کرده
    0

    Re: قورمه سبزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط baharlotfi88
    سلام دوستان
    قرمه سبزیه دوست داشتنی من
    من خیلی با سرعت آشپزی میکنم و وقت نمیذارم واسه غذا..قرمه سبزی مو اینجوری درست میکنم...
    گوشت و لوبیا رو با کمی آب تو قابلمه میریزم ...وقتی گوشت پخت بهش سبزی رو اضافه میکنم...من دوست دارم قرمه سبزی ترش باشه برای همین بهش آبغوره اضافه میکنم با لیمو عمانی...دیگه کاری باهاش ندارم تا وقتی روغن انداخت و جا افتاد...اون لحظه نمک و فلفل و ترشی رو چک میکنم....به همین راحتی به همین خوشمزگی
    عزيزم معلومه كه خيلي خوشمزه است و معلومه كه كد بانوي فقط من يه سوال دارم اينكه منم مثل شما درست ميكنم ميخواستم بدونم كه شما چقدر سبزيتونو سرخ ميكنيد كه اين روغن سياه روش ميوفته ميشه توضيح بدي ؟ ممنون بوس بوس

  7. #230
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mahboub 89 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۲/۳۰
    نوشته ها
    776
    میزان امتیاز
    97
    پسند شده
    3682
    پسند کرده
    599

    Re: قورمه سبزی

    گوشت رو با پیازداغ تفت میدم وسبزی رو هم جدا سرخ میکنم بعد به گوشت زردچوبه و نمک و فلفل قرمز و یه ذره رب می زنم و بعد سبزی و لوبیا و لیمو عمانی و آب رو بهش اضافه می کنم و میذارم جا بیفته
    raheleh_fenel این نوشته را پسندیده.

  8. #231
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۲/۲۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    55
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    30
    پسند کرده
    0

    Re: قورمه سبزی

    سلام دوستان میدونم که همتون واسه درست کردن قورمه سبزی واقعا استاد هستید.
    اما فقط میخوام اینو بگم واسه تازه عروسها
    هر کسی قورمه سبزی من رو میخوره واقعا ازش تعریف میکنه یکبار هم دستور پختش رو گذاشتم که از زندایی یاد گرفتم.
    یک چیزی که اصلا فکر نمیکردم مهم باشه ولی الان فهمیدم مهمه سبزی قورمه سبزی است من همیشه فکر میکردم همه هم سبزیشون مثل هم است
    تا اینکه دوستم قورمه سبزی من رو میخوره همیشه مگفت هرکاری میکنم نمیدونم چرا آب میندازه و لعاب نداره
    نکته مهمش اینه که من سبزی قورمه سبزیم توش تره گشنیز جعفری اسفناج و برگ چغندر و کمی شنبلیله داره شاید بعضی فصل ها اسفناج نباشه اما برگ چغندر رو همیشه میریزم و سبزی و با خرد کن میدم خیلی ریز خرد میکنند چون اگر سبزی درشت باشه بازهم آب میندازه در ضمن لوبیا چیتی خیلی بیشتر خورش رو لعابدار تر میکنه تا لوبیا قرمزپس اگر خواستید خورشتون حسابی لعابدار باشه و آبکی نشه از لوبیا چیتی استفاده کنید یا چشم بلبلی واسه بعضی ها هم که میگن لیمو عمانی خورش رو تلخ میکنه باید بگم اگز لیموعمانی رو از قبل سوراخ کنید و یکساعت توی آب گرم بزارید تلخی اش از بین میره.
    در ضمن لیمو عمانی نبود گردلیمو هم خوبه و هم رنگ خورش رو قشنگ میکنه
    ببخشید اگر زیاد نوشتم این فقط واسه نوعروس ها ست وگرنه که شماها همه استاد هستید
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    گذشت زمان بر آنها كه مي هراسند بسيار تند
    بر آنها كه منتظرند بسيار كند
    و بر آنها كه عشق مي ورزند
    زمان را آغاز و پاياني نيست.

  9. #232
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۲/۲۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    55
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    30
    پسند کرده
    0

    Re: قورمه سبزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط مامی مطهره ناز
    حدیث جون میشه جدای از نوع سبزی و لوبیا و لیمو از ابتدا طرز تهیه قورمه سبزیتو واسم بذاری
    شاید نکته کوچیکی باشه که با تجارب شما واسه من مثمر ثمر باشه


    سلام عزیزم توی صفحه 23 گذاشتم
    من اين تاپيك رو تقريبا از اول خوندم. ديدم هر كسي چه جوري قورمه سبزي درست ميكنه و چه شكلي. حقيقتا بعضي ها خوب بود و بعضي ها خيلي بد يعني اشتها رو ازبين مي برد.
    من سعي ميكنم همه چيز رو بخورم حتي براي اولين بار و امتحان كردن دوست دارم هميشه مزه ها رو امتحان كنم و هيچوقت نميگم از چيزي بدم مياد. بايد بگم آشپز خوبي نبودم يا اصلا آشپزي نميكردم تا وقتي كه ازدواج كردم و از همون اول آشپزي رو از اينترنت ياد گرفتم هرچيزي ميخواستم درست كنم زود لپ تاپ روشن ميكردم و تو اينترنت دستور اصلي و اصيل پخت اون غذا رو پيدا ميكردم و درست ميكردم مواد رو هم به هيچ وجه كم و زياد نميكردم مگر بعد از چند بار پخت و حاصل شدن تجربه. در كل هدفم از اين حرفها اين بود كه من قورمه سبزي رو تقريبا همه جوره خوردم (نه اينكه خودم درست كرده باشم) بهترين مزه قورمه سبزي و بالاترين امتيازش رو به زن دايي ام ميدم . ما جنوبي هستيم زن دايي من فوق العاده آشپز ماهري است و واقعا وقت صرف درست كردن غذا ميكنه با حوصله و لذت آشپزي ميكنه و من عاشق اين جور آشپزي هستم
    خب نحوه درست كردن قورمه سبزي خوشمزه اون چي است
    اول اينكه سبزي رو خوب تفت ميده يعني اول حسابي آب سبزي رو ميگيره يعني ميزاره آب سبزي خشك بشه كه بعد آب نندازه توي خورشت بعد با روغن با شعله خيلي ملايم تفت ميده شايد اينكارش حدود 35 دقيقه يا بيشتر زمان ببره ولي اصلا و به هيچ وجه سبزي رو نميسوزنه فقط با شعله كم سرخش ميكنه جوري كه عطرش تو فضاميپيچه. بعد پياز داغ درست ميكنه و زردچوبه اضافه ميكنه و گوشت كه اكثر مواقع گوشت گوسفندي البته بدون چربي اضافه ميكنه و خب تفت ميده و ادويه ها رو به گوشت ميزنه براي از بين بردن بوي گوشت بعد سبزي ها رو ميريزه و با گوشت تفت ميده بعد يك ليوان و فقط يك ليوان آب اضافه ميكنه و ميزاره گوشت و سبزي طعمشون قاطي بشه بعد شعله رو كم ميكنه حدود نيم ساعت بعد باز يك ليوان ديگه آب اضافه ميكنه و دوباره بعد از نيم ساعت آب اضافه ميكنه تا آب خورشت به اندازه بشه. اون هيچ وقت كل آب رو اضافه نميكنه چون ميگه اينجور خورشت لعابدار نميشه و آب و سبزي جدا ميشه اون هميشه لوبيا قورمه سبزي رو از شب قبل با جوش شيرين و نمك خيس ميكنه و صبح آبپز ميكنه و يكساعت قبل از اتمام پخت به خورشت اضافه ميكنه اين هم دليل داره اول اينكه آب پخت لوبيا خورشت رو خوش طعم نميكنه و رنگ خورشت رو بد ميكنه و واقعا راست ميگه دوما اينكه وقتي لوبيا رو در آخر پخت اضافه ميكنيد اگر آب خورشت زياد باشه به خودش جذب ميكنه و خورشت اصلا آب نميندازه آخر سر هم نمك و ليمو عماني رو ميريزه. در ضمن ليموعماني رو هم توي يك ظرف ديگه سوراخ ميكنه و ميجوشونه بعد در مياره و ميريزه توي خورشت ميگه با اين كار تلخي ليمو رو از بين ميبريم. به جاي ليمو عماني از آب تمر هندي و آبليمو و آب نارنج هم ميشه استفاده كرد. حدود 3 ساعت اين قورمه سبزي با شعله كم پخته ميشه ولي وقتي رو ميز مياد واقعا ميفهمي كه ارزش صرف كردن اين همه زمان و انرژي رو داشت.
    من خودم نزدیک چهارساله با همین روش میپزم و هرکسی قورمه سبزی ام رو خورده فقط تعریف کرده جدا میگم شوهرم میگه دوست دارم هفته ای یکبار قورمه سبزی بزاری هرچند واسه خودم غذای سختی است و دوست دارم ماهی یکبار درست کنم
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    گذشت زمان بر آنها كه مي هراسند بسيار تند
    بر آنها كه منتظرند بسيار كند
    و بر آنها كه عشق مي ورزند
    زمان را آغاز و پاياني نيست.

صفحه 29 از 131 نخستنخست ... 192627282930313239 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما