نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree4162Likes

موضوع: قورمه سبزی

نمایش نتایج: از 161 به 168 از 1048
صفحه 21 از 131 نخستنخست ... 111819202122232431 ... آخرینآخرین
  1. #161
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۳۰
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    261
    میزان امتیاز
    43
    پسند شده
    645
    پسند کرده
    401

    Re: قورمه سبزی

    مامان روژین و روناک جون من هیچوقت رب نمی زنم و هیچ وقت به خشرنگی قورمه سبزی شما نمیشه...از این به بعد حتما رب هم امتحان می کنم.اینم قورمه سبزی من که چون لیمو عمانی کم داشتیم به جاش از پودر گردلیمو استفاده کردم.مزه اش خوب بود ولی خود لیمو یه چیز دیگست

    درخت دوستی بنشان که کام دل به بار آرد
    نهال دشمنی برکن که رنج بی شمار آرد

  2. بانک بند ناف
  3. #162
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۲/۲۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    55
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    29
    پسند کرده
    0

    Re: قورمه سبزی

    سلام
    من اين تاپيك رو تقريبا از اول خوندم. ديدم هر كسي چه جوري قورمه سبزي درست ميكنه و چه شكلي. حقيقتا بعضي ها خوب بود و بعضي ها خيلي بد يعني اشتها رو ازبين مي برد.
    من سعي ميكنم همه چيز رو بخورم حتي براي اولين بار و امتحان كردن دوست دارم هميشه مزه ها رو امتحان كنم و هيچوقت نميگم از چيزي بدم مياد. بايد بگم آشپز خوبي نبودم يا اصلا آشپزي نميكردم تا وقتي كه ازدواج كردم و از همون اول آشپزي رو از اينترنت ياد گرفتم هرچيزي ميخواستم درست كنم زود لپ تاپ روشن ميكردم و تو اينترنت دستور اصلي و اصيل پخت اون غذا رو پيدا ميكردم و درست ميكردم مواد رو هم به هيچ وجه كم و زياد نميكردم مگر بعد از چند بار پخت و حاصل شدن تجربه. در كل هدفم از اين حرفها اين بود كه من قورمه سبزي رو تقريبا همه جوره خوردم (نه اينكه خودم درست كرده باشم) بهترين مزه قورمه سبزي و بالاترين امتيازش رو به زن دايي ام ميدم . ما جنوبي هستيم زن دايي من فوق العاده آشپز ماهري است و واقعا وقت صرف درست كردن غذا ميكنه با حوصله و لذت آشپزي ميكنه و من عاشق اين جور آشپزي هستم
    خب نحوه درست كردن قورمه سبزي خوشمزه اون چي است
    اول اينكه سبزي رو خوب تفت ميده يعني اول حسابي آب سبزي رو ميگيره يعني ميزاره آب سبزي خشك بشه كه بعد آب نندازه توي خورشت بعد با روغن با شعله خيلي ملايم تفت ميده شايد اينكارش حدود 35 دقيقه يا بيشتر زمان ببره ولي اصلا و به هيچ وجه سبزي رو نميسوزنه فقط با شعله كم سرخش ميكنه جوري كه عطرش تو فضاميپيچه. بعد پياز داغ درست ميكنه و زردچوبه اضافه ميكنه و گوشت كه اكثر مواقع گوشت گوسفندي البته بدون چربي اضافه ميكنه و خب تفت ميده و ادويه ها رو به گوشت ميزنه براي از بين بردن بوي گوشت بعد سبزي ها رو ميريزه و با گوشت تفت ميده بعد يك ليوان و فقط يك ليوان آب اضافه ميكنه و ميزاره گوشت و سبزي طعمشون قاطي بشه بعد شعله رو كم ميكنه حدود نيم ساعت بعد باز يك ليوان ديگه آب اضافه ميكنه و دوباره بعد از نيم ساعت آب اضافه ميكنه تا آب خورشت به اندازه بشه. اون هيچ وقت كل آب رو اضافه نميكنه چون ميگه اينجور خورشت لعابدار نميشه و آب و سبزي جدا ميشه اون هميشه لوبيا قورمه سبزي رو از شب قبل با جوش شيرين و نمك خيس ميكنه و صبح آبپز ميكنه و يكساعت قبل از اتمام پخت به خورشت اضافه ميكنه اين هم دليل داره اول اينكه آب پخت لوبيا خورشت رو خوش طعم نميكنه و رنگ خورشت رو بد ميكنه و واقعا راست ميگه دوما اينكه وقتي لوبيا رو در آخر پخت اضافه ميكنيد اگر آب خورشت زياد باشه به خودش جذب ميكنه و خورشت اصلا آب نميندازه آخر سر هم نمك و ليمو عماني رو ميريزه. در ضمن ليموعماني رو هم توي يك ظرف ديگه سوراخ ميكنه و ميجوشونه بعد در مياره و ميريزه توي خورشت ميگه با اين كار تلخي ليمو رو از بين ميبريم. به جاي ليمو عماني از آب تمر هندي و آبليمو و آب نارنج هم ميشه استفاده كرد. حدود 3 ساعت اين قورمه سبزي با شعله كم پخته ميشه ولي وقتي رو ميز مياد واقعا ميفهمي كه ارزش صرف كردن اين همه زمان و انرژي رو داشت.
    (ziba), تداعی 61 و باران67 این نوشته را پسندیده.
    گذشت زمان بر آنها كه مي هراسند بسيار تند
    بر آنها كه منتظرند بسيار كند
    و بر آنها كه عشق مي ورزند
    زمان را آغاز و پاياني نيست.

  4. #163
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۶/۲۲
    محل سکونت
    tabriz
    نوشته ها
    46
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    19
    پسند کرده
    0

    Re: قورمه سبزی

    قرمه سبزی مامان پز
    (ziba) این نوشته را پسندیده.
    عشق حیات عاشق را تشکیل می دهد و الا معشوق بهانه است

  5. #164
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۵
    محل سکونت
    mashhad
    نوشته ها
    384
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    184
    پسند کرده
    0

    Re: قورمه سبزی

    چرا گوشت گوسفند بعضی اوقات تو خورشت سفت میشه ؟
    [HIGHLIGHT=#ffffff]وبلاگم
    http://chefatousa.blogsky.com/
    [/HIGHLIGHT]

  6. #165
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ostooreh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۱۳
    محل سکونت
    خراسان شمالی بجنورد
    نوشته ها
    1,448
    میزان امتیاز
    144
    پسند شده
    4246
    پسند کرده
    5300

    Re: قورمه سبزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط atousa
    چرا گوشت گوسفند بعضی اوقات تو خورشت سفت میشه ؟
    چون گوشت گوسفند ماده ویا پیر بوده برای همین گوشتش سفت میشه ونمیپزه .البته زدن نمک ولیمو در ابتدای کار هم بی تاثیر نیست.
    یه لفمه نون حلال
     
    بهشت از دست آدم رفت از اون روزی که گندم خُورد
    ببین، چی میشه اون کس که یه جو، از حَق مردم خُورد

  7. #166
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۱۱/۲۲
    محل سکونت
    بروجرد
    نوشته ها
    226
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    108
    پسند کرده
    0

    Re: قورمه سبزی

    قورمه سبزی عزیزم که همسری حاضره جونش رو واسش بده

    لوبیاچیتی رو 1 روز قبل خیس میکنم چند بار آبش رو عوض میکنم
    گوشت رو با پیاز داغ ادویه (زردچوبه، فلفل سیاه و ادویه کاری )و لوبیا چیتی میزارم بپزه
    بعد سبزی سرخ شده و لیمو عمانی و در نهایت یه کمی پالت لیمو ترش ( فصل آب لیمو گیری برمیدارم و فریز میکنم واسه خورشت و جوجه کباب خیلی خوبه ) بهش اضافه میکنم میزارم خوب جا بیفته


    raheleh_fenel, ejeh gol و (ziba) این نوشته را پسندیده.
    دل من از تبار دیوارهای کاه گلی است
    ساده می افتد
    ساده می شکند
    ساده میمیرد
    دل من تنها سخت میگیرد . . .

  8. #167
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    paksima آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۱۰
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    590
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    1095
    پسند کرده
    1263

    Re: قورمه سبزی

    اين هم قورمه سبزي من
    ازشب قبل لوبياروخيس ميكنم بعدازدرست كردن پيازداغ وتفت دادن گوشت لوبياقرمزرو بهش اضافه ميكنم واب ميريزم
    اجازه ميدم كه لوبياوگوشت نيم پزبشه بعدسبزي روجداتوماهيتابه تفت ميدم (سبزي روقبل فريز كردن خيلي تفت نميدم)من توتركيب سبزيم مقدارشنبليله روكم ميگيرم وموقعيكه دوباره سبزي رو ميخوام تفت بدم كه توخورش بريزم كمي شنبليله خشك به سبزيم اضافه ميكنم كه عطر خيلي خوبي ميده بعدسبزي تفت داده شده رو اضافه ميكنم وبراي ترشي خورشت هم گاهي مغز ليموعماني ميريزم وگاهي هم غوره فريزري
    raheleh_fenel و (ziba) این نوشته را پسندیده.
    "آرامش "و "صبر"
    رد پای خدا در زندگی ست
    آرزو می کنم زندگیتان پر از رد پای خدا باشد

  9. #168
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sabaa20 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۰
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    217
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    264
    پسند کرده
    28

    Re: قورمه سبزی

    قورمه سبزی مثل همیشه



    تازگی ها دیگه از لوبیا چیتی استفاده میکنم و بســــی خوشمان می آید
    دلم آغوش می خواهد!!!
    نه زن...
    نه مرد...
    خدایـــا پایین نمی آیی؟؟؟

صفحه 21 از 131 نخستنخست ... 111819202122232431 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما