نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree4165Likes

موضوع: قورمه سبزی

نمایش نتایج: از 9 به 16 از 1049
صفحه 2 از 132 نخستنخست 1234512 ... آخرینآخرین
  1. #9
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    186
    میزان امتیاز
    6
    پسند شده
    75
    پسند کرده
    0

    Re: قورمه سبزی

    عزیزان ما تو شمال اول چشم بلبلی یا لوبیا قرمز . فرقی نمیکنه هر کدوم رو که دوست دارید با گوشت که حتما ماهیچه همراه با قلم گوسفندی هم جز اون گوشت هست رو میگذاریم تا کاملا بپزه البته با کمی زردچوبه و فلفل.
    آبغوره رو اضافه میکنیم تا چند جوشی بزنه و بعد سبزی قورمه که کاملا سرخ شده رو اضافه میکنیم + لیمو عمانیو نمک. و با شعله آروم میگذاریم تا جا بیافته. در انتها گوجه و بادمجون رو سرخ می کنیم و اضافه میکنیم.
    حالا اگر بخواین لعاب بندازه تو فصل اسفناج یا چغندر مقداری تو سبزی قرمه یکی از اینها رو اضافه کنید. در ضمن موقع ساطوری کردن سبزی قورمه 1 پیاز هم باهاش ریز ساطور کنید و بعد سرخ کنید.
    (ziba) و mitra40 این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #10
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    105
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    80
    پسند کرده
    1

    Question Re: قورمه سبزی

    من توي سبزي قرمه سبزي براي اينكه لعابدار بشه از كمي اسفناج استفاده ميكنم براي گوشتش هم از مخلوط گوساله و گوسفند استفاده ميكنم و ترجيحا با لوبيا چشم بلبلي :22:
    عالي ميشه .
    اگر تا حالا قورمه سبزي با لوبيا چشم بلبلي نخوردين يه بار امتحان كنيد به امنتحانش ميرزه :s3:
    و اما...
    بنده قورمه سبزي رو داخل زودپز ميپزم يا از شب قبل ميريزم توي آرام پز تا خوب جا بيفته :s:
    حناخانوم, (ziba), سوگلی و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    بخوان دعای فرج را دعا اثر دارد
    دعا کبوتری است بال و پر دارد
    بخوان دعای فرج را و عافیت بطلب
    که روزگار بسی فتنه زیر سر دارد


  4. #11
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۶/۰۹
    محل سکونت
    امریکا
    نوشته ها
    9
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    3
    پسند کرده
    0

    Re: قورمه سبزی

    سلام بچه ها
    من قورمه سبزی رو با سبزی خشک درست میکنم. اما اگر با سبزی تازه درست میکنید پشنهاد میکنم مقدار کمی اسفناج و مقدار کمی گشنیز به اون اضافه کنید که لعاب و عطر خیلی خوبی به غذاتون میده. همینطور در آخر مقدار کمی روغن داغ کنید زیرشو خاموش کنید و مقدار خیلی کمی شنبلیله توش بریزید مثل نعناع داغ که درست میکنید اما خیلی کم بعد قاطی خورشتتون کنید. امیدوارم خوشتون بیاد.
    حناخانوم و (ziba) این نوشته را پسندیده.

  5. #12
    مدیر انجمن

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    2,000
    میزان امتیاز
    18
    پسند شده
    1803
    پسند کرده
    292

    Re: قورمه سبزی

    سلام به همگی
    معمولا" سبزی خشک برای اوناییه که خارج از کشور زندگی میکنند. تو ایران که دسترسی به سبزی قورمه همه مدلش هست .حتی یه مدت سبزی سرخ شده آماده تو بسته های کنسروی بود. ولی سبزی خشک یه مشت برای دو نفر کافیه چون خیلی زیاد میشه.
    به نظر من سبزی هرچی ریز تر خورد شده باشه خورش جا افتاده تر به نظر میاد منم بعد از اینکه پیاز رو تفت دادم گوشت و میریزم نمک و فلفل میزنم لوبیا رو با گوشت تفت میدم بعد سبزی سرخ شده رو اضافه میکنم( یه دونه عصاره گوشت مگی) هم میریزم در زودپز رو میبندم بعد از اینکه پخت ترشی و نمکش رو اندازه میکنم . معمولا" حسابی جاافتاده و خوب میشه .نیازی به آرد و سیب زمینی هم نداره. ( هم لوبیا لعاب داره هم عصاره گوشت)
    حناخانوم و (ziba) این نوشته را پسندیده.
    خدای من ! گلهای آفتابگردان در روزهای ابری بلاتکلیفند مثل من و روزهای بی تو بودن

  6. #13
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۷
    محل سکونت
    اردبيل
    نوشته ها
    171
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    125
    پسند کرده
    78

    Re: قورمه سبزی

    منم مي خوام تجربه قرمه سبزي پختنم رو بگم:
    -----------------------
    من سبزيهامو خودم سرخ مي كنم...موقع سرخ كردن يك عدد پياز ريز خورد مي كنم و بعد سبزيهارو سرخ مي كنم.
    از لوبيا چشم بلبلي استفاده مي كنم... چون خيلي خوشمزه هستش ...در ضمن مثل لوبيا هاي ديگه نفاخ نيست.
    ----------------------
    ابتدا گوشت گوساله را با يك استكان آب مي زارم رو گاز... صبر مي كنم تا آبش بخار بشه...
    روغن مي ريزم و پياز خورد شده را به آن اضافه ميكنم... كمي با هم تفتشون مي دم... زردچوبه...نمك و فلفل سياه به آن مي زنم و باز تفت مي دم تا بوي زرد چوبه گرفته بشه... نصف قاشق يا يك قاشق رب به آن اضافه مي كنم و خوب تفت مي دم.
    سبزي را هم به اندازه دلخواه اضافه كرده بعد از يك تفت كوچك ...
    حالا آب رو اضافه مي كنم...
    به قلقل كه افتاد لوبيا چشم بلبلي را اضافه ميكنم.
    دو عدد ليموعماني را با چاقو سوراخ سوراخ مي كنم و مي اندازم تو قرمه
    حالا شعله را كم مي كنم تا مواد يواش يواش پخته بشه.
    در آخر نمكش رو مي چشم... اگر كم بود اضافه مي كنم.
    فوت آخر ما شمالي ها هم تو آب نارنج پخته غليظ شده (رنگش به سياهي ميزنه) هستش...
    بسته به زائقه خورندگان، 15 دقيقه آخر آب نارنج مي ريزم...گاهي يك قاشق ...گاهي نصف قاشق.
    حسابي لعاب مي اندازه و خوشمزه ميشه.
    (ziba) و باران67 این نوشته را پسندیده.

  7. #14
    مدیر بازنشسته
    aram_khp آواتار ها
    آرام خسروپناهی
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۰۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,099
    میزان امتیاز
    8
    پسند شده
    1248
    پسند کرده
    219

    Re: قورمه سبزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط r.khk
    سلام دوستای عزیز ممنون از اطلاعات مفیدتون
    :s6: میشه یکی هم به من بگه تو سبزی قورمه چه سبزی هایی می ریزید و به چه میزان ؟؟؟؟ چون سبزی من یک کم مزش بد شده فکرکنم تره زیاد ریختم .
    خیلی ممنون :35:

    تره ی زیاد سبزی قورمه رو خیلی خوشمزه میکنه ... مزه ی بدش میتونه از شنبلیله باشه اگه زیاد باشه تلخ میشه مزه اش
    (ziba) و فرشته 65 این نوشته را پسندیده.
    سهم ما از گل سرخ ، یک بغل شادی و آرامش توست

  8. #15
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۶/۱۹
    نوشته ها
    146
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    54
    پسند کرده
    0

    Re: قورمه سبزی

    قورمه سبزیهای من وحشتناک خوشمزست :evil:
    یکی دو راز !داره که بی خیال! میگیم شما هم امتحان کنید یاد بگیرید حالشو ببرید
    اول اینکه سبزی تره (بیشتر )با جعفری تازه یا یخیه،سرخش می کنم و آخر کار خیلی کم بهش شنبلیله خشک اضافه می کنم ، کم
    دوم حتما باید یک تکه گوشت استخون دار گوسفند توش باشه تا بد جور لعاب بده
    و در نهایت راز قرمه سبزی های داغون من:
    یک بسته اسرار خورشت گوشت و سبزیجات مگیه(با عصاره گوشت اشتباه نگیرید، این پودریه و مخصوص خورشت با گوشت) که هم خیلی خوشمزش می کنه هم بد جوری لعاب دارش می کنه
    نصفه عمرتون به فناست! اگر امتحان نکنید،
    بی ضرره امتحان کنید، بعد منو دعا کنید :35:
    راستی من توش لیمو عمانی و لوبیا قرمز می ریزیم
    در ضمن باید 4-5 ساعتی آروم بجوشه تا جابیفته، سبزی رو هم یک ساعت آخر با لیمو اضافه می کنم
    حناخانوم, malihejoon773, (ziba) و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  9. #16
    مدیر بازنشسته
    aram_khp آواتار ها
    آرام خسروپناهی
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۰۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,099
    میزان امتیاز
    8
    پسند شده
    1248
    پسند کرده
    219

    Re: قورمه سبزی

    این اسرار خورشت که یاسی جون گفت خیلی عالیه ... من تو همه ی خورشت هام میریم ... مرغشم هست ولی گوشتش یه ذره زعفرون هم داره که بوی خوبی به غذا میده مخصوصا توی قیمه :22: توی آلو اسفناج هم خیلی خوشمزه میشه و خورشتون حسابی لعابدار میشه :25: البته الیت هم زده از اینا ولی مگی خوشمزه تره ... قیمتاشم یکیه
    حناخانوم و (ziba) این نوشته را پسندیده.
    سهم ما از گل سرخ ، یک بغل شادی و آرامش توست

صفحه 2 از 132 نخستنخست 1234512 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما