نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree4315Likes

موضوع: قورمه سبزی

نمایش نتایج: از 1,057 به 1,063 از 1063
صفحه 133 از 133 نخستنخست ... 123130131132133
  1. #1057
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۶/۰۶/۳۰
    نوشته ها
    2
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    1
    پسند کرده
    0
    ممنون واقعا خوب بود
    khanoom pasand این نوشته را پسندیده.
    فروشگاه اینترنتی نت منزل
    مرجع ظروف پذیرایی و آشپزخانه
    جدیدترین مدل ها و برترین برند ها
    www.netmanzel.com

  2. #1058
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    افسونی آواتار ها
    افسانه
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۵/۲۹
    محل سکونت
    کرمانشاه
    نوشته ها
    1,079
    نوشته های وبلاگ
    97
    میزان امتیاز
    1428
    پسند شده
    22775
    پسند کرده
    18883
    گوشت و پیاز تفت میدم بعد لوبیا قرمز و سبزی از قبل سرخ شده رو اضافه میکنم نمک فلفل قرمز زردچوبه پودر سیر و گرد لیمو عمانی رو اضافه میکنم آب میریزم جوش که اومد لیمو عمانی رو میندازم توش من برای خورشت هام لیمو عمانی میزارم یه جوش کوچولو بزنه آبشو میریزم
    گوشت که پخت چند تیکه مرغ سرخ شده هم برای برادرم که گوشت نمیخوره داخلش ریختم


    2 3 ساعت بعد رب و شنبلیله خشک براش سرخ میکنم و بعد رو شعله خیلی کم میزارم جا بیوفته

    نام: 20171006_134243.jpg نمایش: 271 اندازه: 102.3 کیلو بایت
    ....
     
    mitra40, zakizadeh, zendegi67 و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    اینستاگرام
    zand_af

  3. #1059
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Mrs Razieh آواتار ها
    راضیه صفری
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۱/۱۹
    محل سکونت
    ابادان
    نوشته ها
    535
    میزان امتیاز
    1122
    پسند شده
    10473
    پسند کرده
    9288
    قورمه سبزی

    نام: 1511087984300.jpg نمایش: 226 اندازه: 100.9 کیلو بایت

    نام: 1511082722147.jpg نمایش: 226 اندازه: 77.2 کیلو بایت

    ۱.
    نام: 1511082753237.jpg نمایش: 223 اندازه: 87.3 کیلو بایت

    ۲.
    نام: 1511082777606.jpg نمایش: 221 اندازه: 89.5 کیلو بایت

    ۳.
    نام: 1511082798551.jpg نمایش: 221 اندازه: 100.6 کیلو بایت

    ۴.
    نام: 1511082827479.jpg نمایش: 217 اندازه: 100.9 کیلو بایت

    ۵.



    خورش سبزی به روایت تصویر

    یه خورش سبزی خوب و جا افتاده عطرش تادوتا خونه اونطرف تر میرهههه(این یه اصطلاحه .پس...)
    .
    از نشانه های خورش سبزی خوب اینه که .
    ✅روش روغن ببنده ولی نه با استفاده از روغن جامد یا بیش از حد روغن ریختن
    ☑بعضی از کدبانوهامون میگن خورش سبزی حتما باید با روغن جامد باشه تا روغن پس بده
    ولی من بهتون یاد میدم که اصلا نیازی به روغن جامد و یا روغن بیش از حد نیست
    .
    ✅روغنش سبز باشه نه قهوه ای و برنجمونو سبز کنه ✅وبه اصطلاح اب و دونش از هم جدا نباشه

    ☑گاها میبینم خورشت سبزی اینقدر اب داره که سبزی یکطرف،حبوبات و گوشت هم یه طرف ایستاده
    .
    من خورش سبزی رو تو۳ مرحله میپزم
    ۱.سبزی
    ۲.گوشت
    ۳.ترکیب سبزی و گوشت

    خیلی از کدبانوها داخل خورش از رب و یا سیب زمینی استفاده میکنن(به سلیقه ها احترام بگذاریم)
    .
    در این پست نحوه ی سرخ کردن سبزی رو براتون مینویسم و در پست بعد نحوه ی قرمه کردن گوشت و الباقی ماجرا

    قسمت اول
    اول از همه باید سبزی رو سرخ کنیم

    من سبزیمو اماده میخرم
    .
    ولی همیشه سعی میکنم از سبزی تازه برای خورش سبزی استفاده کنم.خیلی کم پیش میاد فریز شده استفاده کنم
    .
    خب سبزی رو داخل ماهیتابه میریزم و درب ماهیتابه رو میگذارم با حرارت متوسط

    ✅با اینکار سبزیمون پخته میشه و رنگش هم مقداری تیره تر میشه
    .
    وقتی درب ماهیتابه رو میگذاریم ،سبزی رطوبتش رو پس میده و ممکنه حتی اوایل کار مقدار کمی داخل ماهیتابه آب جمع بشه.صبر میکنم تا آبش تبخیر بشه.فقط ازش غافل نمیشم که ته نگیره
    .
    آب سبزی که تبخیر شد ، حالا وقت اضافه کردن روغن و مقداری زردچوبه هست.مقدار روغنش دست خودتون ولی یه نکته رو مد نظر داشته باشید
    ✅هرچقدرم که روغن بریزید سبزی جذبش میکنه و بنظر میاد روغن نداره ،پس زیاد از حد نریزید
    .
    از زمان اضافه کردن روغن بهیچ عنوان کفکیر رو زمین نگذارید.مرتب باید هم بزنید.همه جای سبزی باید یکنواخت سرخ بشه
    .
    خب سبزیمون که سرخ شد حدودا یکی دو دقیقه ی اخر سرخ کردن ، وقت اضافه کردن شنبلیله خشک هست
    حتما از شنبلیله خشک استفاده کنید چون عطر بهتری داره
    ودقت کنید که از قبل داخل سبزیتون شنبلیله نبوده باشه ✅شنبلیله زیادیش خورش رو تلخ میکنه

    خب سبزیمون سرخ شد.رنگش کاملا تیره ست و نشونه اماده بودنش هم اینه که

    ✅ اگه گوشه ماهیتابه یا بین دو انگشت فشارش بدید ازش روغن خارج میشه ،نه آب!!
    ✅روغنش هم باید کاملا سبز باشه
    روغن قهوه ای نشاندهنده ی سوخته بودن سبزی هست

    ادامه در پست بعد
    تصاوير پيوست شده تصاوير پيوست شده  
    ویرایش توسط Mrs Razieh : ۱۳۹۶/۰۸/۲۹ در ساعت ۰۹:۳۵ قبل از ظهر
    mitra40, *هما*, pooneh 007 و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدایا من دلم قرصه ،،،که دنیا زیر چشماته
    یه عمره یادمون رفته،،،زمین دار مکافاته!!!

  4. #1060
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Mrs Razieh آواتار ها
    راضیه صفری
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۱/۱۹
    محل سکونت
    ابادان
    نوشته ها
    535
    میزان امتیاز
    1122
    پسند شده
    10473
    پسند کرده
    9288
    .
    در پست قبل درمورد سبزی نوشتم
    حالا نوبت گوشت و الباقی ماجرا هست

    قسمت دوم پخت گوشت(قورمه کردن گوشت)
    پیاز رو خلالی کنید و باکمی روغن داخل قابلمه بریزید.پیاز رو فقط درحد سبک شدن حرارت بدید.نه که تغییر رنگ.مقداری زردچوبه اضافه کنید
    حالا باید گوشت رو اضافه کنید وخوب سرخ کنید.با حرارت کم و حدود ۱۰ دقیقه.به اصطلاح گوشت به روغن بیوفته
    ✅نوع گوشت ویا استخواندار بودنش سلیقه ایه.مادربزرگ من همیشه قلم های خیلی کوچک رو برای خورش سبزی یا خورش کرفس نگه میداشت
    .
    گوشت که سرخ شد اگه از ادویه استفاده میکنید اضافه کنید و مقداری فلفل قرمز و سیاه
    ❎نمک بهیچ عنوان نزنید
    ✅فلفل قرمز به سریعتر پخته شدن گوشت کمک میکنه
    خب حالا وقت اضافه کردن آب قلم هست(آب قلم برای طعم خورش سبزی و همچنین روغن روی خورش لازم هست)
    .
    اگه آب قلم ندارید
    میتونید از قلم های کوچک استفاده کنید و همزمان با سرخ کردن گوشت،اونها رو هم کمی سرخ کنید
    .
    حدود یک لیتر آب گرم(نه سرد نه جوش) داخل قابلمه بریزید،دربشو ببندید تا زمانیکه گوشت نیم پز بشه
    .
    حالا باید لوبیا رو که از شب قبل خیس کردید اضافه کنید و دربشو ببندید تا زمانیکه گوشت و لوبیا هردو کاملابپزن وآب خورش هم متناسب باشه.برای من حدود ۱.۵تا ۲ساعت طول میکشه
    .
    چون من سر پخته بودن گوشت خیلی حساسم .
    ✅در شهرهای مختلف ازحبوبات مختلفی استفاده میشه چیتی،سفید،لپه، قرمز ، چشم بلبلی
    ✅در انتهای پخت گوشت محتوای قابلمه کمی لعابدار هست و روغن خوبی روی سطحش جمع شده
    ۱.
    نام: 1511082876950.jpg نمایش: 218 اندازه: 80.2 کیلو بایت

    ۲.
    نام: 1511082898584.jpg نمایش: 218 اندازه: 84.4 کیلو بایت

    ۳.
    نام: 1511082919431.jpg نمایش: 218 اندازه: 84.2 کیلو بایت

    ۴.
    نام: 1511082961857.jpg نمایش: 216 اندازه: 83.3 کیلو بایت

    ۵.
    نام: 1511082984614.jpg نمایش: 215 اندازه: 79.4 کیلو بایت

    ۶.
    نام: 1511085360684.jpg نمایش: 214 اندازه: 74.7 کیلو بایت

    ۷.
    نام: 1511085381657.jpg نمایش: 216 اندازه: 89.1 کیلو بایت

    ۸.
    نام: 1511085408704.jpg نمایش: 215 اندازه: 75.3 کیلو بایت
    .
    .
    قسمت سوم ترکیب کردن سبزی و گوشت
    در این مرحله
    سبزی سرخ شده رو به ترکیب گوشت و لوبیا اضافه میکنید
    به یکباره رنگ روغن داخل قابلمه به سیاهی میره(البته سیاه نیست.اگه کمی از روغن رو در ظرفی بریزید رنگش سبز لجنی خوشرنگ هست)
    .
    خب حالا درب قابلمه رو بگذارید تا جوشهای ریز بخوره و خورش جا بیوفته
    .
    بعد از ۳۰_۴۵ دقیقه نوبت اضافه کردن لیمو عمانی ترجیحا سیاه میرسه
    ✅نصف کردن یا درسته انداختن لیمو به سلیقتون
    .
    با کارد لیمو رو چند تاسوراخ بزنید و داخل خورش بندازید
    این سوراخ کردن باعث میشه لیمو طعمشو به خورش بده
    و بگذارید حدودا نیم ساعت دیگه با همون دما بپزه و دم بکشه
    .
    بعد از پخت لیمو نمک،فلفل و درصورت نیاز کمی آبلیمو یا گرد لیمو بهش بزنید.ممکن هم هست که اصلا نیاز به ابلیمو یا گرد لیمو نداشته باشه
    ✅بعضی از کدبانوها دراین مرحله از ابغوره هم استفاده میکنن.من نمیریزم .شماهم مختارید
    ✅حتما دوسه دقیقه اخر دربش نیمه باز باشه بعد خاموش کنید
    بعد از خاموش کردن هم برای ۳_۴ دقیقه بهش دست نزنید تا به اصطلاح خورش تهنشین بشه وروغنش بیاد بالا

    ۱.
    نام: 1511085430952.jpg نمایش: 217 اندازه: 90.3 کیلو بایت

    ۲.
    نام: 1511085459132.jpg نمایش: 220 اندازه: 75.5 کیلو بایت

    ۳.
    نام: 1511087915845.jpg نمایش: 218 اندازه: 68.1 کیلو بایت

    ۴.
    نام: 1511082722147.jpg نمایش: 216 اندازه: 77.2 کیلو بایت
    .
    .
    mitra40, *هما*, pooneh 007 و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدایا من دلم قرصه ،،،که دنیا زیر چشماته
    یه عمره یادمون رفته،،،زمین دار مکافاته!!!

  5. #1061
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۶/۱۱/۱۶
    نوشته ها
    1
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    2
    پسند کرده
    0
    khanoom pasand این نوشته را پسندیده.

  6. #1062
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    khanoom pasand آواتار ها
    دلبر....
    عضویت: ۱۳۹۶/۰۷/۰۸
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    357
    میزان امتیاز
    36
    پسند شده
    1412
    پسند کرده
    1680
    نقل قول نوشته اصلی توسط lale123 نمایش پست ها
    اخه تا وقتی ک سبزی تازه هست چرا از خشک استفاده کنیم
    سلام لیلا جان
    دوست گلم در بعضی مواقع هم وقت نیست هم سبزی تازه در دسترس نیست
    فرمایش شما کاملا صحیح هست سبزی تازه عطر و بو دیگه ای داره
    و در نهایت خورشت عالی با مزه عالی داریم
    البته من خودم هم سبزی تازه هم خشک مصرف میکنم یک ساعت اخر پخت دو تا سه قاشق غذاخوری سبزی خشک قرمه تو خورسشت میریزم بوی خوبی به خورشتم میده.......



    جواز تاسیسپروانه بهره برداریپروانه بهداشتمجوز بهداشتجواز تاسیسپروانه بهره برداری
    خورشت کرفس
     
    shabeberahne این نوشته را پسندیده.
    نگران فردا نباش...........
    خدا از قبل انجاست..........

  7. #1063
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    khanoom pasand آواتار ها
    دلبر....
    عضویت: ۱۳۹۶/۰۷/۰۸
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    357
    میزان امتیاز
    36
    پسند شده
    1412
    پسند کرده
    1680
    سلام سلام صد تا سلام به عزیزان دلم
    دلم برای همه تنگ شده بود
    خوب اینم از قورمه سبزی من داغه داغه
    بعد دو هفته که اشپزی نکردم امروز از ساعت هفت درگیرش شدم ببخشد تزئینات نداره
    هنوز دستم خوب نشده و با یک دست کار کردن سخته دیگه
    خوب نیاز به رسیپی نیست دیگه........پیاز و گوشت و لوبیا و سبزی قورمه سرخ شده و کمی اسفناج سرخ شده و تفت میدیم و مواد و مخلوط میکنم و بدون اب در قالبمه و میزارم تا نیم ساعت که مواد با هم سرخ بشن و بعد اب جوش میریزم تا سه ساعت بعد لیمو عمانی و کره و پودر لیمو و دو تا سه قاشق سبزی خشک قرمه و میریزم و میزارم تا یک ساعت خوب جا بیفته.............
    نتیجه هم شد این...............بفرمایید
    نام: IMG_5496.jpg نمایش: 55 اندازه: 101.0 کیلو بایت
    نام: IMG_5497.jpg نمایش: 55 اندازه: 100.7 کیلو بایت
    نام: IMG_5495.jpg نمایش: 56 اندازه: 101.4 کیلو بایت
    خورشت کرفس
     
    zakizadeh, RE79EL و mitra40 این نوشته را پسندیده.
    نگران فردا نباش...........
    خدا از قبل انجاست..........

صفحه 133 از 133 نخستنخست ... 123130131132133
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما