نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree4162Likes

موضوع: قورمه سبزی

نمایش نتایج: از 1,041 به 1,048 از 1048
صفحه 131 از 131 نخستنخست ... 121128129130131
  1. #1041
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    افسونی آواتار ها
    افسانه
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۵/۲۹
    محل سکونت
    کرمانشاه
    نوشته ها
    939
    نوشته های وبلاگ
    88
    میزان امتیاز
    1157
    پسند شده
    20272
    پسند کرده
    17479
    قورمه سبزی

    گوشت و پیاز با یه تیکه استخوان گردن تفت میدم بعد لوبیا قرمز و سبزی از قبل سرخ شده رو اضافه میکنم نمک فلفل قرمز زردچوبه پودر سیر و گرد لیمو عمانی رو اضافه میکنم آب میریزم جوش که اومد لیمو عمانی رو میندازم توش من برای خورشت هام لیمو عمانی میزارم یه جوش کوچولو بزنه آبشو میریزم
    2 3 ساعت بعد رب و شنبلیله خشک براش سرخ میکنم و بعد رو شعله خیلی کم میزارم جا بیوفته

    نام: 20160923_140036.jpg نمایش: 271 اندازه: 72.5 کیلو بایت

    ********************************

    اینم مامان پزش

    نام: 20161004_210615.jpg نمایش: 184 اندازه: 104.4 کیلو بایت
    ....
     
    ویرایش توسط افسونی : ۱۳۹۵/۰۷/۲۷ در ساعت ۰۹:۳۸ قبل از ظهر
    serepizadeh, *هما*, pink girl و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    اینستاگرام
    zand_af

  2. بانک بند ناف
  3. #1042
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    serepizadeh آواتار ها
    سپیده هستم
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۲۵
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    4,133
    نوشته های وبلاگ
    28
    میزان امتیاز
    239
    پسند شده
    6211
    پسند کرده
    7164
    مواد لازم

    گوشت یا مرغ 500 گرم
    سبزی 1 کیلو که شامل تره و جعفری و گشنیز و شنبلیله هستش.
    پیاز متوسط 1 عدد
    لوبیا قرمز یا چشم بلبلی 2 پیمانه
    لیمو عمانی 2عدد
    نمک و فلفل به مقدار لازم


    طرز تهیه
    سبزی را پاک کرده شسته و خرد کرده و سرخ کنید. لوبیا قرمز یا چشم بلبلی
    را در آب خیس کنید. پیاز را نگینی خرد کرده و سرخ کنید و به همره گوشت
    تفت دهید. لوبیا قرمز یا چشم بلبلی را اضافه کرده و آب بریزید تا همه مواد
    با هم بپزد . گوشت که نیم پز شد لیمو عمانی را اضافه کنید و نمک و فلفل
    هم اضافه کرده و سبزی سرخ شده را هم اضافه کنید و بگذارید که خورشت
    جا بیفتد.


    قیمه
     
    mitra40, Miss Razieh, pooneh 007 و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.


  4. #1043
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    kh* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۴/۰۶/۰۴
    محل سکونت
    تبریز
    نوشته ها
    72
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    109
    پسند کرده
    57
    میخاستم ازتون کمک بگیرم من قورمه سبزی رو مثل بقیه دوستان می پزم چرا مثل قورمه های بیرون عطر خودشو نداره ؟
    اول سبزی رو تفت میدم بعد پیاز سرخ شده و لوبیا اضافه میکنم ادویه و رب میزنم و اخر شنبلیله خشک اضافه میکنم فقط مثل قورمه های بیرون که ادم رو مست میکنه نمیشه ولی خوشمزه میشه میخاستم دلیلشو بدونم

  5. #1044
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,153
    نوشته های وبلاگ
    898
    میزان امتیاز
    2022
    پسند شده
    86512
    پسند کرده
    75762

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط kh* نمایش پست ها
    میخاستم ازتون کمک بگیرم من قورمه سبزی رو مثل بقیه دوستان می پزم چرا مثل قورمه های بیرون عطر خودشو نداره ؟
    اول سبزی رو تفت میدم بعد پیاز سرخ شده و لوبیا اضافه میکنم ادویه و رب میزنم و اخر شنبلیله خشک اضافه میکنم فقط مثل قورمه های بیرون که ادم رو مست میکنه نمیشه ولی خوشمزه میشه میخاستم دلیلشو بدونم
    گلم این روش من برای قرمه سبزی هست و خیلی خیلی عطر و طعمش رو دوست داریم
    مطالعه کنین
    شاید براتون مفید باشه

    http://mamisite.com/forum/blogs/b2290.html
    kh* این نوشته را پسندیده.

  6. #1045
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    kh* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۴/۰۶/۰۴
    محل سکونت
    تبریز
    نوشته ها
    72
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    109
    پسند کرده
    57
    فدات باران جون
    باران67 این نوشته را پسندیده.

  7. #1046
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ashaaa آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۲۰
    محل سکونت
    خونمون
    نوشته ها
    149
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    56
    پسند کرده
    15

    آموزش طرز تهیه قورمه سبزی خوشمزه مجلسی خوزستانی با گوشت

    آموزش طرز تهیه قورمه سبزی خوشمزه مجلسی خوزستانی با گوشت

    قورمه سبزی غذای خوشمزه و اصیل ایرانی است که کمتر کسی را می توانید پیدا کنید که این غذا را دوست نداشته باشد.
    خورشت قورمه سبزی یک غذای اصیل و خوشمزه است که تقریبا تمام موادی که یک فرد برای بدنش نیاز دارد را تامین می کند.
    می توان گفت این غذا در کل ایران به یک شکل پخته می شود و در بعضی مناطق موادی اضافه تر دارد که مناسب با ذائقه افراد آن منطقه می باشد
    مواد لازم برای تهیه قورمه سبزی خوشمزه برای 4 تا 6نفر

    سبزی قورمه سبزی شامل: تره، جعفری، کمی برگ چغندر یا اسفناج در صورت دلخواه، گشنیز، شنبلیله
    هرچقدر سبزی تازه تر باشد طعم قورمه سبزی عالی تر است سعی کنید از سبزی تازه استفاده نمایید.
    لوبیا چیتی یا قرمز ترجیحا چیتی : یک سوم لیوان (لیوان های دست دار معمولی)
    پیاز: یک عدد ترجیحا درشت
    پیاز در طعم قرمه سبزی بسیار تاثیر گذار است و مزه خورش قرمه سبزی را فوق العاده می کند.
    می توانید ریز کنید یا رنده ، به نظر من رنده شود بهتر است هم در خورشت قورمه سبزی دیده نمی شود و هم طعم خوبی را که می خواهیم به خورش قورمه سبزی می دهد.

    آموش آشپزی و طرز تهیه قورمه سبزی خوشمزه مجلسی جاافتاده
    مواد لازم برای قورمه سبزی

    شنبلیله خشک :یک قاشق غذا خوری
    جالب است بدانید که شنبلیله به میزان قابل توجه و بالایی برای بالا بردن مقاومت بدن، کاهش چربی*های بدن و افزایش توده*های عضلاتی بدون چربی موثر است.
    بدنیست بدانید که بوی خوش قورمه سبزی از این شنبلیله است
    نمک و فلفل و ادویه : به میزان لازم
    نمک را که انتهای غذا اضافه می کنیم برای اینکه مانع پخت گوشت نشود اما ادویه ها را هنگام سرخ کردن پیاز اضافه نمایید طعم بهتری به غذا می دهند
    ادویه ها شامل زردچوبه ، کاری ، فلفل قرمز و فلفل سیاه باشد .
    حتما از فلفل سیاه که گرم است در خورش قورمه سبزی استفاده کنید تا اثر چاق کنندگی و طبع سرد برنج را از بین ببرید .
    لیمو عمانی : 4 الی 5 عدد
    گرد لیمو :به اندازه کافی
    روغن : به اندازه لازم
    روغن برای سرخ کردن گوشت و سبزی استفاده می شود.

    آموش آشپزی و طرز تهیه قورمه سبزی خوشمزه مجلسی جاافتاده
    طرز تهیه خورش قرمه سبزی

    برای طبخ خورش قورمه سبزی بهتر است که لوبیا چیتی را از شب قبل پاک کرده و در آب بخیسانیم و آبش را چند بار عوض کنیم تا نفاخی لوبیا را از بین ببرد.
    سپس با آب و نمک لوبیا چیتی را می گذاریم بجوشد.
    لیمو عمانی را در لیوان آب می گذاریم تا نرم شود البته با چنگال چند سوراخ روی آن ایجاد می کنیم .
    پیاز را رنده یا ریز کرده و در روغن سرخ می نماییم و ادویه ها به غیر از نمک را به آن اضافه می کنیم .
    گوشت را که از قبل خرد کرده ایدبا پیاز تفت می دهیم تا رنگ گوشت تغییر کند و آب از آن خارج شود.
    دستور پخت خورشت قورمه سبزی خوشمزه

    لوبیا چیتی ها را به گوشت و پیاز اضافه می کنیم و با کمی آب می گذاریم کمی پخته شود.
    سبزی های قورمه سبزی را که از قبل شسته و خرد نموده ایم سرخ می کنیم اگر از سبزی فریزر شده استفاده می کنید قبل از باز شدن یخ آن را در روغن قرار داده و سرخ کنید تا سبزی شما بعد از سرخ شدن سیاه رنگ و لاستیکی شکل نشود.
    وقتی گوشت و لوبیای خورش قورمه سبزی نیم پخته شده سبزی را اضافه کنید و همین طور لیمو عمانی و آب بیشتری بیافزایید و بگذارید خورش قرمه سبزی با حرارت کم کاملا پخته شود و جا بیاتد و روغن بیاندازد.
    بهتر است خورش قرمه سبزی را از زمان زودتری بار بگذارید تا نتیجه مطلوبتری نصیب شما شود.
    وقتی خورش قورمه سبزی پخته و جاافتاده شد نمک را اضافه کنید تا طعم مطلوب خود را بدست آورید

    آموش آشپزی و طرز تهیه قورمه سبزی خوشمزه مجلسی جاافتاده
    نکات مهم در طبخ خورشت قورمه سبزی

    همان طور که اشاره شد تازه بودن سبزی خورشت قورمه سبزی بسیار در طعم آن موثر است و ویتامین های سبزی بهتر حفظ شده است و اینکه سبزی ریز خرد شده باشد چون باعث می شود خورش قورمه سبزی بهتر جا بیافتد.
    آب خورشت را یک جا اضافه کنید و در انتهای پخت آب اضافه نکنید تا طعم بهتری داشته باشید.
    بهتر است اگر می خواهید سبزی قورمه سبزی را فریزر کنید سرخ نشده این کار انجام دهید تا سالم تر و خوش رنگ تر باشد
    زیرا روغن مایع نباید یخ بزند و برای سلامتی مضر است .
    شنبلبله خورش زیاد نباشد زیرا باعث تلخی قورمه سبزی می شود.
    نسبت سبزی های در قورمه سبزی بستگی به ذائقه افراد خانواده دارد.ولی در به هر حال اگر تره زیاد باشد طعم خورش تند می شود. اسفناج زیاد به خورش، مزه خورش آلو اسفناج می دهد. شنبلیله زیاد خورش را تلخ می کند و بوی گشنیز هم در خورش قورمه سبزی نباید خیلی محسوس باشد.
    در ضمن اگر اگر سبزی قورمه سبزی موقع خرد کردن آب انداخت آب آن را دور نریخته و به خورش اضافه کنید.
    هنگام خاموش کردن شعله می توان قطعه هایی از یخ به خورش اضافه کرد تا روغن خورش قرمه سبزی به سطح خورش بیاید.


    آموزش طرز تهیه قورمه سبزی خوشمزه مجلسی خوزستانی با گوشت
    منبع :
    http://www.khanomjoon.ir/
    fateme.asqari, *هما* و serepizadeh این نوشته را پسندیده.
    خدایا یاریم کن تا اگر چیزی شکستم دل نباشد.

  8. #1047
    مدیر انجمن
    mitra40 آواتار ها
    میترا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۲۸
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    9,477
    نوشته های وبلاگ
    32
    میزان امتیاز
    468
    پسند شده
    19198
    پسند کرده
    26816
    نقل قول نوشته اصلی توسط ashaaa نمایش پست ها
    آموزش طرز تهیه قورمه سبزی خوشمزه مجلسی خوزستانی با گوشت

    قورمه سبزی غذای خوشمزه و اصیل ایرانی است که کمتر کسی را می توانید پیدا کنید که این غذا را دوست نداشته باشد.
    خورشت قورمه سبزی یک غذای اصیل و خوشمزه است که تقریبا تمام موادی که یک فرد برای بدنش نیاز دارد را تامین می کند.
    می توان گفت این غذا در کل ایران به یک شکل پخته می شود و در بعضی مناطق موادی اضافه تر دارد که مناسب با ذائقه افراد آن منطقه می باشد
    مواد لازم برای تهیه قورمه سبزی خوشمزه برای 4 تا 6نفر

    سبزی قورمه سبزی شامل: تره، جعفری، کمی برگ چغندر یا اسفناج در صورت دلخواه، گشنیز، شنبلیله
    هرچقدر سبزی تازه تر باشد طعم قورمه سبزی عالی تر است سعی کنید از سبزی تازه استفاده نمایید.
    لوبیا چیتی یا قرمز ترجیحا چیتی : یک سوم لیوان (لیوان های دست دار معمولی)
    پیاز: یک عدد ترجیحا درشت
    پیاز در طعم قرمه سبزی بسیار تاثیر گذار است و مزه خورش قرمه سبزی را فوق العاده می کند.
    می توانید ریز کنید یا رنده ، به نظر من رنده شود بهتر است هم در خورشت قورمه سبزی دیده نمی شود و هم طعم خوبی را که می خواهیم به خورش قورمه سبزی می دهد.

    آموش آشپزی و طرز تهیه قورمه سبزی خوشمزه مجلسی جاافتاده
    مواد لازم برای قورمه سبزی

    شنبلیله خشک :یک قاشق غذا خوری
    جالب است بدانید که شنبلیله به میزان قابل توجه و بالایی برای بالا بردن مقاومت بدن، کاهش چربی*های بدن و افزایش توده*های عضلاتی بدون چربی موثر است.
    بدنیست بدانید که بوی خوش قورمه سبزی از این شنبلیله است
    نمک و فلفل و ادویه : به میزان لازم
    نمک را که انتهای غذا اضافه می کنیم برای اینکه مانع پخت گوشت نشود اما ادویه ها را هنگام سرخ کردن پیاز اضافه نمایید طعم بهتری به غذا می دهند
    ادویه ها شامل زردچوبه ، کاری ، فلفل قرمز و فلفل سیاه باشد .
    حتما از فلفل سیاه که گرم است در خورش قورمه سبزی استفاده کنید تا اثر چاق کنندگی و طبع سرد برنج را از بین ببرید .
    لیمو عمانی : 4 الی 5 عدد
    گرد لیمو :به اندازه کافی
    روغن : به اندازه لازم
    روغن برای سرخ کردن گوشت و سبزی استفاده می شود.

    آموش آشپزی و طرز تهیه قورمه سبزی خوشمزه مجلسی جاافتاده
    طرز تهیه خورش قرمه سبزی

    برای طبخ خورش قورمه سبزی بهتر است که لوبیا چیتی را از شب قبل پاک کرده و در آب بخیسانیم و آبش را چند بار عوض کنیم تا نفاخی لوبیا را از بین ببرد.
    سپس با آب و نمک لوبیا چیتی را می گذاریم بجوشد.
    لیمو عمانی را در لیوان آب می گذاریم تا نرم شود البته با چنگال چند سوراخ روی آن ایجاد می کنیم .
    پیاز را رنده یا ریز کرده و در روغن سرخ می نماییم و ادویه ها به غیر از نمک را به آن اضافه می کنیم .
    گوشت را که از قبل خرد کرده ایدبا پیاز تفت می دهیم تا رنگ گوشت تغییر کند و آب از آن خارج شود.
    دستور پخت خورشت قورمه سبزی خوشمزه

    لوبیا چیتی ها را به گوشت و پیاز اضافه می کنیم و با کمی آب می گذاریم کمی پخته شود.
    سبزی های قورمه سبزی را که از قبل شسته و خرد نموده ایم سرخ می کنیم اگر از سبزی فریزر شده استفاده می کنید قبل از باز شدن یخ آن را در روغن قرار داده و سرخ کنید تا سبزی شما بعد از سرخ شدن سیاه رنگ و لاستیکی شکل نشود.
    وقتی گوشت و لوبیای خورش قورمه سبزی نیم پخته شده سبزی را اضافه کنید و همین طور لیمو عمانی و آب بیشتری بیافزایید و بگذارید خورش قرمه سبزی با حرارت کم کاملا پخته شود و جا بیاتد و روغن بیاندازد.
    بهتر است خورش قرمه سبزی را از زمان زودتری بار بگذارید تا نتیجه مطلوبتری نصیب شما شود.
    وقتی خورش قورمه سبزی پخته و جاافتاده شد نمک را اضافه کنید تا طعم مطلوب خود را بدست آورید

    آموش آشپزی و طرز تهیه قورمه سبزی خوشمزه مجلسی جاافتاده
    نکات مهم در طبخ خورشت قورمه سبزی

    همان طور که اشاره شد تازه بودن سبزی خورشت قورمه سبزی بسیار در طعم آن موثر است و ویتامین های سبزی بهتر حفظ شده است و اینکه سبزی ریز خرد شده باشد چون باعث می شود خورش قورمه سبزی بهتر جا بیافتد.
    آب خورشت را یک جا اضافه کنید و در انتهای پخت آب اضافه نکنید تا طعم بهتری داشته باشید.
    بهتر است اگر می خواهید سبزی قورمه سبزی را فریزر کنید سرخ نشده این کار انجام دهید تا سالم تر و خوش رنگ تر باشد
    زیرا روغن مایع نباید یخ بزند و برای سلامتی مضر است .
    شنبلبله خورش زیاد نباشد زیرا باعث تلخی قورمه سبزی می شود.
    نسبت سبزی های در قورمه سبزی بستگی به ذائقه افراد خانواده دارد.ولی در به هر حال اگر تره زیاد باشد طعم خورش تند می شود. اسفناج زیاد به خورش، مزه خورش آلو اسفناج می دهد. شنبلیله زیاد خورش را تلخ می کند و بوی گشنیز هم در خورش قورمه سبزی نباید خیلی محسوس باشد.
    در ضمن اگر اگر سبزی قورمه سبزی موقع خرد کردن آب انداخت آب آن را دور نریخته و به خورش اضافه کنید.
    هنگام خاموش کردن شعله می توان قطعه هایی از یخ به خورش اضافه کرد تا روغن خورش قرمه سبزی به سطح خورش بیاید.


    آموزش طرز تهیه قورمه سبزی خوشمزه مجلسی خوزستانی با گوشت
    منبع :
    khanomjoon - آشپزی , خیاطی , عکس , مد لباس , سرگرمی , زیبایی
    ممکنه یه توضیحی بدین که تفاوت قورمه سبزی خوزستانی با سایر قورمه سبزی ها در چیه ممنون میشم
    سیر قلیه
     

  9. #1048
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    افسونی آواتار ها
    افسانه
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۵/۲۹
    محل سکونت
    کرمانشاه
    نوشته ها
    939
    نوشته های وبلاگ
    88
    میزان امتیاز
    1157
    پسند شده
    20272
    پسند کرده
    17479
    ورمه سبزی


    پیاز تفت میدم بعد لوبیا قرمز و سبزی از قبل سرخ شده رو اضافه میکنم نمک فلفل قرمز زردچوبه پودر سیر و گرد لیمو عمانی رو اضافه میکنم آب میریزم جوش که اومد لیمو عمانی رو میندازم توش من برای خورشت هام لیمو عمانی میزارم یه جوش کوچولو بزنه آبشو میریزم 2 ساعت بعد مرغ با کره سرخ میکنم بهش اضافه میکنم 1ساعت بعدش رب و شنبلیله خشک براش سرخ میکنم و بعد رو شعله خیلی کم میزارم جا بیوفته

    نام: 20161102_210933.jpg نمایش: 65 اندازه: 85.2 کیلو بایت
    ....
     
    kh*, serepizadeh, zakizadeh و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    اینستاگرام
    zand_af

صفحه 131 از 131 نخستنخست ... 121128129130131
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما