نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree4305Likes

موضوع: قورمه سبزی

نمایش نتایج: از 1,025 به 1,032 از 1060
  1. #1025
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    آهو مشکی پوش آواتار ها
    پــگاه آهو
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۳۰
    محل سکونت
    قم
    نوشته ها
    980
    میزان امتیاز
    811
    پسند شده
    24628
    پسند کرده
    13938
    قورمه سبزی
    پیاز داغ زیاد به همراه گوشت لخم بعد تفت دادن زرد چوبه و فلفل سیاه اضافه میکنم سبزی از قبل سرخ شده رو هم اضافه میکنم به همراه لوبیا چیتی . میزارم خوب بپزه یک ساعت قبل از اماده شدن لیمو عمانی ها رو اضافه میکنم نمک میزنم یه کوچولو گل محمدی و تخم گشنیز و نیم ساعت قبل از خاموش کردن گاز یه قاشق شنبلیله ی خشک میریزم تو خورشتم
    طعمشو بینهایت میکنه . یادتون باشه قورمه سبزی و مدام هم نزنید قاشق و به صورت ضربه ایی توش تکون بدید .

    نام: IMG_0127 (3).jpg نمایش: 2277 اندازه: 106.9 کیلو بایت
    .
     
    الهه مشرق زمین, Hope, sita-golam و 19 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    اینستا: pegah.ahoo24

  2. #1026
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    الهه مشرق زمین آواتار ها
    الهه
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۹/۰۶
    محل سکونت
    قم
    نوشته ها
    221
    میزان امتیاز
    235
    پسند شده
    3169
    پسند کرده
    2129
    من پیاز رو تفت میدم وگوشت رو اضافه میکنم وفلفل سیاه وزردچوبه ولوبیا چیتی خیس خورده و سبزی سرخ شده واب رو اضافه میکنم میزارم خوب جابیفته دراواخرپخت پودر لیمو عمانی و نمک ویک ق شنبلیله خشک رو هم اضافه میکنم.نام: ۲۰۱۶۰۶۲۲_۲۲۰۹۰۶.jpg نمایش: 626 اندازه: 55.7 کیلو بایت
    باران67, zakizadeh, Mrs Razieh و 12 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  3. #1027
    مدیر انجمن
    مامان حدیثه آواتار ها
    یاسمین -م
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۳/۳۱
    محل سکونت
    سمنان
    نوشته ها
    2,187
    میزان امتیاز
    817
    پسند شده
    13262
    پسند کرده
    14479
    نام: 1.jpg نمایش: 1906 اندازه: 77.8 کیلو بایت

    خب پیاز خرد شده نگینی رو با خیللللللللللللللللی کم روغن تفت میدم و سریع گوشت رو اضاف میکنم و شعله رو کم تا بوی پیاز داخل گوشت بره
    بعدش سبزی و لوبیا قرمز از شب قبل خیس شده
    و نمک و فلفل سیاه...
    اب نارنج**کمک دوست مهربونم پگاه**
    اب قلم**کمک دوست خوبم پندار**نام: 13.jpg نمایش: 562 اندازه: 102.6 کیلو بایت
    .......
     
    saeedeh mansoori, مینا.ک, sita-golam و 18 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ﺳــﺨﺖ ﺗﺮﯾﻦ ﮐــﺎﺭ ﻣﺤﺎﺳﺒﺎﺗﯽ ﻣﻦ ﺗﻮ ﺯﻧﺪﮔﯽ
    ﺍﯾﻦ ﺑﻮﺩﻩ ﮐﻪ:
    ﺑﯿﺴﮑﻮﺋﯿﺖ ﺭﻭ ﭼﻘﺪﺭ ﺗﻮ ﭼﺎی ﻧﮕﻪ ﺩﺍﺭﻡ ﮐﻪ ﻧﺮﻡ ﺑﺸﻪ ﻭﻟﯽ ﻭﺍ ﻧﺮﻩ


  4. #1028
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    somayeh-b آواتار ها
    سمیه
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۰۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,031
    نوشته های وبلاگ
    7
    میزان امتیاز
    538
    پسند شده
    22678
    پسند کرده
    14782
    خورش قرمه سبزی

    پیاز داغ میکنیم و گوشت رو تفت میدیم سبزی سرخ شده رو بهش اضافه میکنیم و لوبیا رو هم اضافه میکنیم و آب میریزیم و میگذاریم بجوشه و جابیفته
    درآخر لیموعمانی اضافه میکنیم و نمک و آبلیمو



    قرمه سبزی با قارچ
    ایده اش از دوست عزیزم پرپرک

    ذرآخر پخت قرمه سبزی قارچ رو اضافه میکنیم فقط باید مراقب باشیم که قارچ آب میندازه زمانی قارچ رو بریزیم که وقت کافی برای جاافتادن خورش داشته باشیم

    باران67, *شمیم*, najmehkhatoon و 16 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    السلام علیک یا اباعبدالله (ع)
    السلام علیک یا ابالفضل العباس (ع)

  5. #1029
    مدیر انجمن
    ماتی آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۲۷
    محل سکونت
    بافق
    نوشته ها
    1,723
    کالاهای من
    2
    میزان امتیاز
    599
    پسند شده
    17515
    پسند کرده
    7292
    قورمه سبزی من
    .

    .
    سبزیش رو موقع پخت سرخ میکنم و در کمال آرامش و خیلی خوب سرخش میکنم چون اعتقادم اینه بعد از پخت یه قورمه سبزی تیره و تار تحویلم میده
    من قورمه سیزیمو همیشه توی ظرفهای دیزی میپزم و میذارم با شعله پخش کن روی حرارت ملایم یه نصف روز بپزه و جا بیفته اما لیمو عمانیشو وسطای پخت بهش اضافه میکنم
    .

    .
    از عکسه معلومه بی حوصله بودم اون روز
    خورشت به آلو
     
    zakizadeh, *هما*, fateme.asqari و 10 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    آینده ای بساز که گذشته ت جلوش زانو بزنه...

  6. #1030
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۹/۰۲
    نوشته ها
    60
    میزان امتیاز
    7
    پسند شده
    282
    پسند کرده
    105
    نام: خورش.jpg نمایش: 360 اندازه: 46.5 کیلو بایت
    خورش قرمه سبزي من ببخشيد مهمونا گرسنه بودن فوري غذا رو كشيدن
    باران67, serepizadeh, pooneh11 و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #1031
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    pooneh11 آواتار ها
    پونه
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۳۰
    نوشته ها
    245
    میزان امتیاز
    20
    پسند شده
    720
    پسند کرده
    379
    من قورمه سبزی رو اینجوری درست میکنم .
    اول لوبیا رو میگزارم خیس بخوره تقریبا یک یا دو روز و بعد میگزارم بپزه که باعث نفخ نشه. بعد میرم سراغ گوشت
    گوشت رو با پیاز میگزارم تو دیگ زودپز تا آماده بشه
    و بعد پیاز داغ درست میکنم و همراه اونها سبزی رو میزارم سرخ شه ، سبزی که سرخ شد زردچوبه و نمک و فلفل قرمز میریزم . و یک قاشق غذا خوری هم رب گوجه فرنگی اضافه میکنم . اندازه یک لیوان آب اضافه میکنم . و زیرش رو هم خیلی کم میکنم تا اینکه گوشت آماده بشه .
    بعد گوشت و آب گوشت رو به سبزی ها اضافه میکنم .
    لوبیا هم که جداگانه پخته شده بود به مواد اضافه میکنم و میگزارم با حرارت کم یک ساعت دیگه بپزن . در آخر هم یا لیمو عمانی اضافه میکنم و یا از اضافه های لیمو ترشی که آب گرفتم .

    خانمها با لیمو ترش امتحان کنید خیلی خوشمزه تر از لیمو عمانی هست . لیمو ترش اگر تازه در دسترس بود که آب لیموترش رو بگیرید و از اضافه های لیموترش استفاده کنید واسه خورش
    البته من چون خیلی از لیمو عمانی خوشم نمیاد هر زمان آبلیمو درست میکنم اضافه های لیمو ترش رو تمیز میکنم و هسته های داخل و یا پوست لیمو اگر همراهش باشه رو میگیریم و در قالب یخ میگزارم تا یخ بزنه و فریز میکنم .

    و البته اگر زمانی باشه که نارنج در دسترس باشه . اصلا لیمو استفاده نمیکنم و زمان سرو کلا از آب نارنج استفاده میکنم .
    *هما*, الهه مشرق زمین, گیتار و 11 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #1032
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    iranrose63 آواتار ها
    رز
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۰/۲۰
    محل سکونت
    یزد
    نوشته ها
    288
    میزان امتیاز
    189
    پسند شده
    3658
    پسند کرده
    1015
    قورمه سبزی عزیزم
    گوشت و استخوان گوشفند + پیاز خورد شده را میزارم روی حرارت با در بسته تا آب پیاز و گوشت تموم بشه بعد فلفل و زردچوبه میزنم و خیلی کم رب گوجه وقتی بوی خامی زردچوبه تموم شد لوبیا که قبلا خیس کردم و سبزی و لیمو عمانی میزنم وقتی خوب پخت رب انار و تمک میزنم اگر هم ترش نبود آبلیمو

    نام: IMG_20160809_135741-75283354.jpg نمایش: 565 اندازه: 89.7 کیلو بایت
    *هما*, mah_85mina, الهه مشرق زمین و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما