نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree4169Likes

موضوع: قورمه سبزی

نمایش نتایج: از 977 به 984 از 1049
  1. #977
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    بهار111 آواتار ها
    بهار
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۶
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    2,585
    نوشته های وبلاگ
    18
    میزان امتیاز
    355
    پسند شده
    13033
    پسند کرده
    7945
    آهو مشکی پوش, باران67, zakizadeh و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #978
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mahboub 89 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۲/۳۰
    نوشته ها
    776
    میزان امتیاز
    97
    پسند شده
    3682
    پسند کرده
    599
    سبزی رو خوب سرخ می کنم
    گوشت رو توی پیازداغ تفت میدم و بعد یه سر قاشق رب و بعد سبزی رو میریزم توش و ادویه و لیموعمانی و لوبیا و میذاریم جا بیفته
    من هم پودر لیمو میریزم و هم لیموی سالم







    ویرایش توسط mahboub 89 : ۱۳۹۴/۰۷/۲۶ در ساعت ۰۵:۵۷ بعد از ظهر
    باران67, ستار, سوهی و 13 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #979
    مدیر انجمن
    zakizadeh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۴/۲۳
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    811
    نوشته های وبلاگ
    351
    میزان امتیاز
    1135
    پسند شده
    19352
    پسند کرده
    12251

    ویترین مدال ها

    نام: DSC04532.jpg نمایش: 789 اندازه: 100.9 کیلو بایت
    سبزی قرمه من شامل:تره دو برابر جعفری ،جعفری دو برابر گشتنیز،گشتنیز دو برابر شنبلیله ،شنبلیله دو برابر اسفناج
    سبزی رو روی حرارت گاز میذارم تا آبش کشیده شه بعد روغن رو اضافه میکنم و سرخش میکنم من سبزی رو زیاد سرخ نمیکنم که رنگش تیره بشه و خواصشو از دست بده
    گوشت و لوبیا رو با زردچوبه و فلفل میذارم بپزه بعد از یکی دو ساعت سبزی رو بهش اضافه میکنم و کمی بعد پیاز داغ من همیشه پیاز داغ رو اواخر طبخ اضافه میکنم وقتی خورش جا افتاد نمک و دارجین و هل و آبلیمو و آبغوره داخلش میریزم و یکی دو جوش که خورد آمادست قرمه سبزی ترشش خوشمزست
    قلب صورتی, kurosh1, منتقد گرامی و 20 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #980
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mami  2m آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۲/۰۱
    محل سکونت
    *ایــــــران*
    نوشته ها
    541
    میزان امتیاز
    533
    پسند شده
    9035
    پسند کرده
    8540
    قورمه سبزی با مرغ مثل همیشه
    مرغ رو با پیاز ریز خورد شده تفت دادم نمک وفلفل اضافه کردم ده دیقه زمان دادم تا مرغ خوب سرخ شه بعد یه قاشق رب اضافه کردم وپودر لیمو عمانی+سبزی سرخ شده ولوبیاچیتی که از قبل نیم پز شده.

    ویرایش توسط mami 2m : ۱۳۹۴/۰۸/۱۷ در ساعت ۱۰:۳۶ قبل از ظهر
    گیتار, باران67, سوهی و 17 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #981
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    بهار111 آواتار ها
    بهار
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۶
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    2,585
    نوشته های وبلاگ
    18
    میزان امتیاز
    355
    پسند شده
    13033
    پسند کرده
    7945
    باران67, ELAHE_ABAN, منتقد گرامی و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #982
    مدیر انجمن
    سامره آواتار ها
    سامره صفری
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۰۹
    محل سکونت
    اهل رشت-ساکن ساو
    نوشته ها
    2,213
    میزان امتیاز
    200
    پسند شده
    6746
    پسند کرده
    3867

    ویترین مدال ها

    قرمه سبزی رشتی، واسه جشن تولد پسرم، دستپخت خاله م

    عکاسی مهموناست، نور هم زرده وگرنه خودشون خیلی خوشگلتر از عکسشون بودن









    طبق درخواست مهمونا همه ی موادش از رشت تهیه شده بود :)))

    فرقش با قرمه سبزی اینوریا به کنار عطر و بوی متفاوت سبزیهای خوشمزه اینه که با لوبیا چشم بلبلی پخته میشه و روش برای تزیین از بادمجون و گوجه سرخ شده استفاده میشه
    داخل خود قرمه سبزی هم از کمی رب گوجه فرنگی استفاده میکنن تا روغنش خوشرنگ بشه (اینجا رو نمیدونم)
    و چاشنیش آبغوره ست.

    بابت عکسها هم شرمنده تو آشپرخونه و موقع کشیدن عکس گرفته شده

    عکسای روی میز رو میتونین توی جشن تولد کودک من ببینید
    kurosh1, golbarg., پرنسس.م و 15 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    هرکه خود داند
    و
    خدای دلش،
    که چه دردی ست
    در کجای دلش ...


    #هواى_حوا

  8. #983
    مدیر انجمن
    مامان حدیثه آواتار ها
    یاسمین -م
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۳/۳۱
    محل سکونت
    سمنان
    نوشته ها
    2,079
    میزان امتیاز
    599
    پسند شده
    11697
    پسند کرده
    13330





    قورمه*سبزی با قلم گوسفند


    مغز قلم گوسفند قورمه*سبزی را بسیار خوشمزه می*کند. می*توانید همراه گوشت یک قلم گوساله یا گوسفند در خورش بیندازید و بگذارید همراه با خورش جا بیفتد. اگر می*خواهید کار را تمام کنید، می*توانید مغز قلم را قبل از پخت بیرون بیاورید و سبزی را با چربی آن سرخ کنید. خورش شما مزه بسیار متفاوت، لذیذ و خوشمزه*ای به خود خواهد گرفت. اگر به خورش، آبلیمو می*زنید بهتر است آن را در آخر اضافه کنید تا جوش نخورد. جوش خوردن آبلیمو خورش را تلخ و رنگ آن را خراب می*کند.

    .......
     
    باران67, مامی سجاد, sita-golam و 12 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ﺳــﺨﺖ ﺗﺮﯾﻦ ﮐــﺎﺭ ﻣﺤﺎﺳﺒﺎﺗﯽ ﻣﻦ ﺗﻮ ﺯﻧﺪﮔﯽ
    ﺍﯾﻦ ﺑﻮﺩﻩ ﮐﻪ:
    ﺑﯿﺴﮑﻮﺋﯿﺖ ﺭﻭ ﭼﻘﺪﺭ ﺗﻮ ﭼﺎی ﻧﮕﻪ ﺩﺍﺭﻡ ﮐﻪ ﻧﺮﻡ ﺑﺸﻪ ﻭﻟﯽ ﻭﺍ ﻧﺮﻩ


  9. #984
    مدیر انجمن
    مامان حدیثه آواتار ها
    یاسمین -م
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۳/۳۱
    محل سکونت
    سمنان
    نوشته ها
    2,079
    میزان امتیاز
    599
    پسند شده
    11697
    پسند کرده
    13330
    مدیر جون ببخشید این هم برا تکمیل.........
    طرز تهیه خورشت قورمه سبزی

    لوبیا را از شب قبل می خیسانیم و دو یا سه بار آب آن را عوض می کنیم. سپس به همراه آب و نمک میگذاریم تا کمی بجوشد.
    لیمو عمانی را با چنگال آن را سوراخ میکنیم.
    پیاز را نگینی خرد کرده و با کمی روغن سرخ می کنیم تا طلایی شود.
    گوشت را با پیاز کمی تفت می دهیم تا رنگ گوشت عوض شده و سرخ شود . سپس به آن زرد چوبه و کمی فلفل قرمز اضافه می کنیم و تفت می دهیم.
    لوبیا ها را به گوشت و پیاز اضافه کرده و با اندکی آب می گذاریم نیم پز شوند.
    سبزی که از قبل سرخ کردیم هم اضاف میکنیم
    لیمو عمانی و آب را به مواد اضافه می کنیم و اجازه می دهیم خورش با حرارت ملایم کاملا پخته و جا بیفتد.
    گرد لیمو رو اضافه می کنیم .و اب لیمو و نمک رو در یه ربع اخر اضاف میکنیم.




    نکات مهم در طبخ خورشت قرومه سبزی مجلسی

    بهتر است سبزی خورشت قورمه سبزی خیلی ریز خرد شود چون به این ترتیب خورش بهتر جا می افتد.
    آب را به صورت یک جا به خورشت اضافه نمایید.
    حتی الامکان برای پخت قورمه سبزی از سبزی تازه استفاده کنید. چرا که خورش قورمه سبزی خوشمزه تر و خوش رنگ تر می شود و صد البته ویتامین های موجود در سبزی بهتر حفظ می شود.
    اگر می خواهید سبزی قورمه سبزی را در فریزر نگهداری کنید بهتر است که آن را سرخ نشده در فریزر بگذارید و موقع پخت سرخ کنید تا سالم تر و خوش رنگ تر (سبزتر) باشد. چون از نظر بهداشت غذا روغن مایع نباید یخ بزند و مصرف روغن جامدهم برای سلامتی مضر است.
    شنبلیله خورش قورمه سبزی نباید زیاد باشد چون خورش تلخ می شود.
    اگر سبزی قورمه سبزی درشت خرد شده باشد خورش هر چه بجوشد جا نمی افتد.
    در بعضی از نواحی شمال کشور، سبزی های محلی خود را نیز به قورمه سبزی اضافه می کنند.
    سرخ کردن زیاد سبزی باعث تیره شدن رنگ آن و در نتیجه از دست دادن خواص غذایی آن می شود.
    نسبت سبزی های مختلف در قورمه سبزی بستگی به ذائقه خانواده دارد.ولی در هر حال اگر تره زیاد باشد طعم خورش تند می شود. اسفناج زیاد به خورش، مزه خورش آلو اسفناج می دهد. شنبلیله زیاد خورش را تلخ می کند و بوی گشنیز هم در خورش قورمه سبزی نباید خیلی محسوس باشد.
    نکته دیگر آنکه اگر سبزی موقع خرد کردن آب انداخت آب آن را دور نریخته و به خورش اضافه کنید.
    هنگام سرخ کردن سبزی قورمه سبزی ، روغن سبزی را اول به آن اضافه کنید و به اصطلاح نگذارید آب سبزی خشک شود بعد روغن بریزید چون رنگ روغن روی خورش جا افتاده و سبزی سبز و خوش رنگ می شود.
    هنگام خاموش کردن شعله می توان قطعه هایی از یخ به خورش اضافه کرد تا روغن خورش به سطح خورش بیاید.





    نکات ریز در مورد گوشت قورمه سبزی

    گوشت قورمه سبزی نباید خیلی ریز باشد. در اندازه گردویی درشت مطلوب است و می تواند با استخوان یا بدون استخوان باشد.
    از گوشت راسته نیز می توان استفاده کرد.
    استفاده از گوشت گوساله یا گوسفند بستگی به ذائقه خانواده دارد ولی این خورش باگوشت گوسفند بدون چربی خوشمزه تر است.
    برخی علاوه بر گوشت خورشی و عصاره موجود در آن از عصاره مرغ، یا قلم استخوان استفاده می کنند.
    نکات ریز در مورد چاشنی قورمه سبزی

    لیمو عمانی جز لاینفک خورش قورمه سبزی است که دو نوع روشن و تیره دارد. برای قورمه سبزی بهتر است از نوع لیمو عمانی تیره رنگ استفاده شود.
    لیموعمانی همراه با آبلیمو و آبغوره استفاده می شود.
    به کار بردن رب گوجه فرنگی همراه با لیموعمانی ، از میزان رنگ سبزی خورش قورمه سبزی می کاهد.
    از گرد لیموعمانی در قورمه سبزی استفاده می شود که البته رنگ خورش را تیره می کند.
    برخی نیز در خورش قورمه سبزی از چاشنی آب نارنج استفاده می کنند.
    ********

    طرز تهیه خورشت قورمه سبزی جا افتاده و خوشمزه
    .......
     
    golbarg., mahnooshin, ELAHE_ABAN و 9 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ﺳــﺨﺖ ﺗﺮﯾﻦ ﮐــﺎﺭ ﻣﺤﺎﺳﺒﺎﺗﯽ ﻣﻦ ﺗﻮ ﺯﻧﺪﮔﯽ
    ﺍﯾﻦ ﺑﻮﺩﻩ ﮐﻪ:
    ﺑﯿﺴﮑﻮﺋﯿﺖ ﺭﻭ ﭼﻘﺪﺭ ﺗﻮ ﭼﺎی ﻧﮕﻪ ﺩﺍﺭﻡ ﮐﻪ ﻧﺮﻡ ﺑﺸﻪ ﻭﻟﯽ ﻭﺍ ﻧﺮﻩ


  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما