نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree4337Likes

موضوع: قورمه سبزی

نمایش نتایج: از 969 به 976 از 1065
  1. #969
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۴/۰۳/۳۱
    نوشته ها
    204
    میزان امتیاز
    334
    پسند شده
    2246
    پسند کرده
    1349
    امروز نهار قرمه سبزی درست کردم به این شکل سبزیها که تره 1 کیلو جعفری 1 کیلو گشنیز نیم کیلو و شنبلیله خام نیم کیلو ولی توی درست کردن قرمه باید خشک داشته باشیم این باعث میشه عطر خیلی خوبی بگیره نام: IMG_20150819_164356.jpg نمایش: 825 اندازه: 110.6 کیلو بایتابتدا گوشت و پیاز نگینی شده و کمی زردچوبه و کمی فلفل سیاه را داخل قابلمه می*ریزیم و حدود 10 دقیقه با حرارت متوسط تفت میدیم نباید حرارت زیاد باشه وگرنه پیاز زود میسوزه و هنوز اب پیاز خورد گوشت نرفته اگه حرارت کم باشه گوشتا خونابه میاندازه پس بایدحرارت متوسط باشه حدود 10 دقیقه تفت میدیم. بعد از 10 دقیقه تفت خوردن با اب کافی میزاریم گوشتها بپزه حالا لوبیا قرمز رو از قبل پختم و آماده ست حالا لیمو عمانی رو با چنگال سوراخ میکنیم و داخل آب جوش میزاریم تا نرم بشه و تلخیش گرفته شه من یه کاسه روی لیموها میزارم و توی کاسه خالی یه لیوان میزارم تا لیموها بالا نیاد وروی لیموها سنگینی کنه سبزیها که شامل تره جعفری گشنیز و شنبلیله خشک اینا رو با روغن تفت میدیم اون بستگی به ذائقه شما داره که چقدر میخواهید سرخ بشه ولی شنبلیله خشک رو در انتهای تفت دادن به سبزیها اضافه میکنیم .خلاصه وقتی گوشت 1 ساعت حرارت دید سبزی رو اضافه میکنیم میزاریم نیم ساعت دیگه روی حرارت باشن و 20 دقیقه اخر لیمو و لوبیا قرمز رو به مواد اضافه میکنیم و درشو میبندیم تا جا بیفته . اگه میخواید روغن بندازه میتونید یک قالب کوچیک یخ بندازید توش یا 10 دقیقه آخر در قابلمه رو یه طرف کنیدروغنش کاملا بالا میاد ، قرمه سبزی هر چی بمونه جا افتاده تر میشه خودم اگه برای شام بخوام بپزم از صبح میزاریم روی حرارت خیلی کم که به ارومی پخته میشه و جا افتاده میشه.
    موساکا
     
    آهو مشکی پوش, ستار, kurosh1 و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. #970
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    رکن الهدی آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۸/۲۷
    محل سکونت
    ایستگاه دنیا
    نوشته ها
    36
    میزان امتیاز
    32
    پسند شده
    353
    پسند کرده
    7

    قرمه سبزی رستورانی

    به به به به کی می خوره قرمه سبزی رستورانی خوش عطر فوق العاده خوشمزه
    بدو بدو با این لینک
    http://mamisite.com/forum/blogs/b1159.html
    باران جوننننننننننننننننننننننن ننننن ممنوووووووووووووووووننننن نننننننننننننننام: خورش1.jpg نمایش: 778 اندازه: 106.4 کیلو بایت
    باران67, منتقد گرامی, amir mami و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  3. #971
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۴/۰۶/۰۴
    نوشته ها
    1
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    7
    پسند کرده
    0
    من سبزی قورمه سبزی رو جدا سرخ میکنم یعنی ابتدا تره رو تو روغن زیاد سرخ میکنم بعد گشنیز وجعفری رو روش میریزم در اخر شنبلیله که اگه خشک شده باشه قبلا عطرش محله رو پر میکنه

    - - - Updated - - -

    من سبزی قورمه سبزی رو جدا سرخ میکنم یعنی ابتدا تره رو تو روغن زیاد سرخ میکنم بعد گشنیز وجعفری رو روش میریزم در اخر شنبلیله که اگه خشک شده باشه قبلا عطرش محله رو پر میکنه
    mahnooshin و باران67 این نوشته را پسندیده.

  4. #972
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,842
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    706
    پسند شده
    50352
    پسند کرده
    12472

    ویترین مدال ها

    قورمه سبزی خوشمزه با دستور عالی باران عزیزم

    http://mamisite.com/forum/blogs/b1159.html


    نام: DSC_4932.jpg نمایش: 648 اندازه: 115.3 کیلو بایت
    .............
     
    آهو مشکی پوش, raz ie, zakizadeh و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست....

  5. #973
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامان غزل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۴
    نوشته ها
    7,269
    نوشته های وبلاگ
    4
    میزان امتیاز
    1375
    پسند شده
    60525
    پسند کرده
    67411

    ویترین مدال ها

    قورمه سبزی
    ما هرسال معمولا سبزی قورمه رو که سرخ میکنیم خیلی زیاد سرخ میکنیم ک بزنه ب سیاهی...اما باید مواظب باشید ک نسوزه وتلخ بشه!
    ما بعد اینکه سرخ میکنیم بسته بندی و فریزر...
    گوشت رو با یکی دوتا لیمو عمانی توی قابلمه تفت میدم وبعد ادویه وزردچوبه وفلفل پودری میزنم ودوباره تفت میدم ..بعدش سبزی رو بهش اضافه میکنم وتفت میدم وبهد یه ق رب گوجه هم اضافه میکنم ...بعضی وقتا هم اگه رب انار داشته باشم یذره بهش میزنم وقتی خوب تفت داده شد آب جوش بمیزان لازم بهش اضافه میکنم و میزارم خووووووووب واروم اروم بجوشه وغلیظ بشه وجا بیفته...
    در طول پخت هم در قابلمه بصورت نمیمه باز هست...
    اواخر پخت یعنی وقتی ک گوشت خوب پخت لوبیا چیتی پخته شده رو هم اضافه میکنم...
    که بازم ما معمولا لوبیا چیتی رو هم همیشه پخته شده وبسته بندی شده توی فریزر داریم...
    آهو مشکی پوش, zakizadeh, zahra113 و 10 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    امام علی علیه السّلام فرمودند:
    اَلسُّكُوتُ عَلَى الأحمَقِ أفضَلُ جَوابِهِ
    _
    برای دیدن کلیپهای آموزشی کاردستیهام به اینستگرامم سر بزنید

  6. #974
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    minea آواتار ها
    مینا ع
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۱/۳۰
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    78
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    709
    پسند کرده
    912
    شام دیشب ما
    نام: IMG_۲۰۱۵۰۹۱۳_۲۰۴۶۵۷.jpg نمایش: 540 اندازه: 101.4 کیلو بایتنام: IMG_۲۰۱۵۰۹۱۳_۲۰۴۴۴۸.jpg نمایش: 552 اندازه: 104.5 کیلو بایت
    ساندویچ زاپاتا
     
    آهو مشکی پوش, zakizadeh, افسونی و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خوشحال می شم به وبلاگ دخترم سر بزنید
    http://helma_habibian93.niniweblog.com

  7. #975
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    سمنو آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۱/۱۵
    محل سکونت
    دور
    نوشته ها
    187
    میزان امتیاز
    239
    پسند شده
    7006
    پسند کرده
    5610


    نام: photo_2015-08-23_15-24-40.jpg نمایش: 502 اندازه: 109.9 کیلو بایت

    نام: photo_2015-09-15_11-35-408.jpg نمایش: 508 اندازه: 110.2 کیلو بایت
    تصاوير پيوست شده تصاوير پيوست شده  
    ویرایش توسط سمنو : ۱۳۹۴/۰۶/۲۴ در ساعت ۰۶:۵۱ قبل از ظهر
    آهو مشکی پوش, pegah 61, باران67 و 10 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    Nothing makes a woman more beautiful than the belief that she is beautiful




  8. #976
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    somayeh-b آواتار ها
    سمیه
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۰۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,033
    نوشته های وبلاگ
    7
    میزان امتیاز
    541
    پسند شده
    22695
    پسند کرده
    14782
    قرمه سبزی
    پیاز داغ میکنیم و گوشت رو توش تفت میدیم بعد سبزی سرخ شده و لوبیای شسته شده رو اضافه میکنیم و کمی آب میریزیم تا بجوشه و جا بیفته وقتی جا افتاد نمک و آبلیمو و البته قبلش لیمو عمانی هم اضافه میکنیم





    آهو مشکی پوش, najmehkhatoon, باران67 و 13 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    السلام علیک یا اباعبدالله (ع)
    السلام علیک یا ابالفضل العباس (ع)

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما