نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree4162Likes

موضوع: قورمه سبزی

نمایش نتایج: از 953 به 960 از 1048
  1. #953
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۳/۱۲/۰۶
    نوشته ها
    23
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    43
    پسند کرده
    346
    سلام دوست عزیز شما فقط غذای اصلیتون قرمه سبزی یا دو سه نوع غذا دارید تا من اندازه ها رو بهتون بگم
    اگر فقط غذا قرمه سبزی باشه پس 13 کیلو سبزی قرمه پاک کزده میخواهید 5 کیلو هم گوشت
    6 کیلو هم پیاز
    ویرایش توسط sahel_m : ۱۳۹۴/۰۴/۰۲ در ساعت ۰۱:۴۴ بعد از ظهر

  2. بانک بند ناف
  3. #954
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    shehin آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۴/۰۳/۳۱
    نوشته ها
    194
    میزان امتیاز
    281
    پسند شده
    2102
    پسند کرده
    1270
    نام: IMG_20150608_155247.jpg نمایش: 1049 اندازه: 103.5 کیلو بایت یکی از خوشمزه ترین غذای مورد علاقه من اگه توی مهمونیام این خورشت نباشه انگار اصلا مهمونی نبوده سفرم بی رنگه
    موساکا
     
    باران67, mitra40, maman_mahya و 13 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #955
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,153
    نوشته های وبلاگ
    898
    میزان امتیاز
    2022
    پسند شده
    86510
    پسند کرده
    75757

    ویترین مدال ها




    نقل قول نوشته اصلی توسط باران67 نمایش پست ها


    قرمه سبزی برای 5-6 نفر:

    نیم کیلو ماهیچه گوسفند با قلم خرد کرده
    1 پیاز ساطوری
    نیم کیلو سبزی ساطوری
    نیم پیمانه لوبیا چشم بلبلی خیسانده(امروزه لوبیا چیتی یا قرمز میریزند)
    5-6 لیمو عمانی سوراخ کرده
    روغن
    نمک


    *ترکیب سبزیجات:
    تره-جعفری-گشنیز-شوید-اسفناج یا برگ چغندر(یا نیم اندازه از هر دو)شنبلیله و سیر سبز.

    مقدار شنبلیله و سیر سبز یک چهارم باقی سبزیجات است

    طرز تهیه:
    2-3 ق روغن در دیگ روی اتش ملایم داغ کنید و پیاز را در ان تفت دهید تا کمی رنگ بگیرد.گوشت را اضافه کنید و 12 دقیقه بچرخانید تا سرخ شود .
    لوبیا را با 6 پ اب اضافه کنید .
    به جوش بیاورید سپس اتش را کم کنید ،در دیگ را ببندید،و گوشت و لوبیا را 3 ساعت بپزید.در پایان ساعت دوم لیمو را با کمی نمک اضافه کنید (لوبیای چشم بلبلی را که زودپزتر است ،بهتر است در پایان ساعت اول بریزید یا جداگانه بپزید و اضافه کنید.)
    5-6 ق روغن در تابه روی اتش ملایم داغ کنید سبزی را در ان بریزید و با قاشق چوبی 20 دقیقه بچرخانید تا اب سبزی چیده شود و روغن ان سبز گردد. سبزی را در پایان ساعت اول روی گوشت بریزید و زیر و رو کنید.
    اتش را کم کنید . در دیگ را نیمه باز بگذارید تا خورش به روغن بنشیند.

    *هنگام کشیدن در هر بشقاب یک لیمو بگذارید.

    نکات :

    *لیموی عمانی را معمولا از نوع سیاه انتخاب میکنند تا با رنگ تیره خورش تناسب داشته باشد.
    *سبزی هر چه ریز تر باشد خورش جا افتاده تر و بهتر خواهد شد.
    من خودم سبزیجات رو تهیه میکنم و با دست خرد میکنم.و موقعی که میخوام سبزی قرمه سبزی رو آماده کنم خیلی خیلی ریز و با حوصله خرد میکنم.

    *دقت کنین آبی که ابتدا به گوشت اضافه میکنیم آب سرد هست ولی در حین پخت اگه احیانا خورش کم آب شد و خواستیم آب بزنیم باید آب جوش اضافه کنیم.

    *میتونین از ریحون بفش خشک شده هم داخل خورش استفاده کنیم که عطر خوبی به غذا میده

    *قرمه سبزی برای جا افتادن حتما به دمای کم و مدت زمان طولانی نیاز داره
    *برای تفت دادن سبزی با شعله ملایم و زمان طولانی این کار رو انجام بدین تا سبزی خوب سرخ بشه چرا که در اثر حرارت زیاد خیلی زود تغییر رنگ میده و میسوزه ولی خوب سرخ نمیشه

    *برای گرفتن تلخی لیمو عمانی:
    من لیمو رو دو ساعت داخل آب گرم میذارم بمونه و در 45 دقیقه آخر پخت به خورش اضافه میکنم.
    اگه از قبل خیس نکرده باشیم میتونین به مدت ده دقیقه روی حرارت قرار بدین و بذارین بجوشه و بعد ابش رو خالی کنین و لیمو ها رو داخل خورش بندازین.

    *برای روغن انداختن خورش ها در کل:
    نیم ساعت آخر پخت شعله کم باشه و در قابلمه نیمه باز باشه(من کلا خورش ها رو با در نیمه باز میپزم)
    حدود 5 دقیقه قبل از سرو شعله رو خاموش کنین و قابلمه رو تکون ندین.
    بعد از اون مدت میبینین که تمام روغن خورش روی اون جمع شده و فوق العاده خورش خوش رنگ و جا افتاده ای خواهید داشت.
    البته فراموش نشه زمان طولانی و شعله ملایم و سبزی ریز و خونگی از رازهای خوشمزه گی و زیبایی قرمه سبزی هست.

    *من ترجیح میدم از شنبلیله خشک داخل خورشم استفاده کنم.به این صورت که در اواخر پخت 1 ق غ شنبلیله خشک رو به خورش اضافه میکنم و فوق العاده عطر خوبی به خورشم میده.


    من خورشم رو همیشه با این دستور درست میکردم.البته این دستورم در نتیجه تجربه و تمرینای مختلف برگزیده شده بود


    تا اینکه دفعه قبل که پست گذاشتم مطبخ یه بچه ها پرسیده بود عطر قرمه سبزیت چطوره؟مثل رستوران هست؟
    ایلار جان جواب داده بودن عطر قرمه سبزی رستورانا به خاطر سبزیجاتش هست

    خلاصه همین جمله باعث شد من کلیییییییی قرمه سبزی بپزم و تست کنم و اینا
    و الان نتیجه رو خدمتتون عرض کنم:
    قرمه سبزی ای که توش این سبزیجات و به نسبت زیر باشه خیلی خیلی عطر فوق العاده ای داره و خیلی هم خوشمزه تره

    4 تره-2 جعفری-2 گشنیز-1شنبلیله

    گوشت و پیاز رو با فلفل سیاه و زردچوبه تفت میدم
    بعد تره رو اضافه میکنم وخوب تفت میدم
    چرا؟
    چون قسمت بیشتر تره ابه و اگه گشنیز و جعفریم رو اضافه کنم در طول زمان زیادی که تره نیاز داره تا ابش جمع بشه،عطر اون دو تا از بین میره
    پس تره رو اول تفت میدم و اخراش گشنیز و جعفری رو میزنم
    بعد لوبیا و اب رو میریزم و زمان میدم تا خوب بپزن و جا بیافتن
    در نیم ساعت اخر نمک، لیمو عمانی،شنبلیله خشک رو اضافه میکنم


    لینک اموزش تزیین دیس پلو پروانه ای:

    تزيين ديس پلو







    میس مهسا, kurosh1, maman_mahya و 42 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #956
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    آهو مشکی پوش آواتار ها
    پــگاه آهو
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۳۰
    محل سکونت
    قم
    نوشته ها
    1,486
    میزان امتیاز
    792
    پسند شده
    24421
    پسند کرده
    13954
    قورمه سبزی
    پیاز داغ زیاد به همراه گوشت لخم بعد تفت دادن زرد چوبه و فلفل سیاه اضافه میکنم سبزی از قبل سرخ شده رو هم اضافه میکنم به همراه لوبیا چیتی . میزارم خوب بپزه یک ساعت قبل از اماده شدن لیمو عمانی ها رو اضافه میکنم نمک میزنم یه کوچولو گل محمدی و تخم گشنیز و نیم ساعت قبل از خاموش کردن گاز یه قاشق شنبلیله ی خشک میریزم تو خورشتم
    طعمشو بینهایت میکنه . یادتون باشه قورمه سبزی و مدام هم نزنید قاشق و به صورت ضربه ایی توش تکون بدید .

    نام: IMG_5484 (2).jpg نمایش: 4821 اندازه: 100.3 کیلو بایت
    تصاوير پيوست شده تصاوير پيوست شده    
    .
     
    ویرایش توسط آهو مشکی پوش : ۱۳۹۴/۰۷/۱۵ در ساعت ۰۹:۳۶ قبل از ظهر
    میس مهسا, mitra40, kurosh1 و 29 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    اینستا: pegah.ahoo24

  6. #957
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    محمدی
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۰/۱۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    98
    میزان امتیاز
    71
    پسند شده
    1847
    پسند کرده
    3673
    سلام و عید بر شما مبارک . اگر به این نسبت سبزی که باران خانم فرمودند نصف شنبلیله /اسفناج بریزیم و از تره یکی کم کنیم و به جای اون از پیازچه استفاده کنیم عطر ولعاب بهتری به قرمه میده من به شخصه کمی ریحون هم می ریزم و بهتره که همه با هم سرخ بشن و اگه از همون ابتدا روغن و کمی زردچوبه به سبزی اضافه کنیم و با شعله متوسط حرارت بدیم و بعد از کشیده شدن آب سبزی اونو خاموش کنیم برای فریزر سبزی خوبی خواهیم داشت (البته امیدوارم.)
    باران67, Honey 93, kimiya 7 و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #958
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    چشم عسلی65 آواتار ها
    فرشته سادات
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۱۵
    محل سکونت
    خوزستانیم
    نوشته ها
    301
    میزان امتیاز
    98
    پسند شده
    2544
    پسند کرده
    29
    کلا من قرمه سبزیام حرف نداره.البته اعتماد بنفسو هم چاشنیش کنین
    نام: 33.jpg نمایش: 912 اندازه: 107.4 کیلو بایت
    پیتزا
     
    kimiya 7, باران67, سادن و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدا جونم ازت میخوام به منو عشقم یه نینی بدی........

  8. #959
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    چشم عسلی65 آواتار ها
    فرشته سادات
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۱۵
    محل سکونت
    خوزستانیم
    نوشته ها
    301
    میزان امتیاز
    98
    پسند شده
    2544
    پسند کرده
    29
    کلا من قرمه سبزیام حرف نداره.البته اعتماد بنفسو هم چاشنیش کنین
    نام: 33.jpg نمایش: 912 اندازه: 107.4 کیلو بایت
    پیتزا
     
    mitra40, تداعی 61, live و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدا جونم ازت میخوام به منو عشقم یه نینی بدی........

  9. #960
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,971
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    684
    پسند شده
    50194
    پسند کرده
    12511

    ویترین مدال ها

    فرشته سادات عزیز مشخصه قورمه سبزیتون خوشمزه و متفاوته میشه دستور طبخش رو بنویسید لطفا.

    ممنونم
    .............
     

    از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست....

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما