نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree4172Likes

موضوع: قورمه سبزی

نمایش نتایج: از 937 به 944 از 1049
  1. #937
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    h-mamane93 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۲/۲۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    123
    کالاهای من
    1
    میزان امتیاز
    31
    پسند شده
    856
    پسند کرده
    187
    نام: IMG_20150430_151808.jpg نمایش: 1405 اندازه: 115.3 کیلو بایت
    اینم قورمه سبزی که موادشو چشمی میریزم
    بهنا, باران67, سادن و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #938
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    پنجه طلایی آواتار ها
    سمیه
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۷/۲۹
    محل سکونت
    ارومیه
    نوشته ها
    624
    میزان امتیاز
    218
    پسند شده
    5974
    پسند کرده
    3913
    قورمه سبزی :که اول گوشت با آب خودش پخت بعد با چند ق روغن سرخ شد بعد پیاز نگینی شده بهش اضافه شد ودوباره چند تفت خورد بعد نمک فلفل سیاه زردچوبه و1عدد عصاره گوشت بهش اضافه شد وآب گذاشتیم بپزه .
    بعد دوبارهیاز داغ رب سبزی لوبیا وگوشت پخته با گرد لیمو تو یه قابلمه با هم جوش خوردن تا جا بیفته.

    نام: IMG_20150502_215108.jpg نمایش: 632 اندازه: 106.8 کیلو بایتنام: IMG_20150502_215137.jpg نمایش: 627 اندازه: 97.6 کیلو بایت
    قورمه سبزی
     
    افسونی, golbarg., somayeh-b و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #939
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    somayeh-b آواتار ها
    سمیه
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۰۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,033
    نوشته های وبلاگ
    7
    میزان امتیاز
    481
    پسند شده
    22322
    پسند کرده
    14687
    خورش قرمه سبزی
    امتحانی با سبزی سرخ شده آماده
    به هیچ وجه مزه اش قابل قبول نبود برامون یه چیزی کم داشت انگار یه چیزی زیادی
    پیاز داغ میکنیم و گوشت رو بهش اضافه میکنیم و لوبیا رو میشوریم و اضافه میکنیم و سبزی سرخ شده رو هم میریزیم و آب میریزیم و میگذاریم بجوشه و بپزه و جا بیفته
    بعد بهش نمک و آبلیمو لیموعمانی اضافه میکنیم

    مامان غزل, golbarg., سادن و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    السلام علیک یا اباعبدالله (ع)
    السلام علیک یا ابالفضل العباس (ع)

  5. #940
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,163
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2026
    پسند شده
    86663
    پسند کرده
    76018

    ویترین مدال ها




    قرمه سبزی برای 5-6 نفر:

    نیم کیلو ماهیچه گوسفند با قلم خرد کرده
    1 پیاز ساطوری
    نیم کیلو سبزی ساطوری
    نیم پیمانه لوبیا چشم بلبلی خیسانده(امروزه لوبیا چیتی یا قرمز میریزند)
    5-6 لیمو عمانی سوراخ کرده
    روغن
    نمک


    *ترکیب سبزیجات:
    تره-جعفری-گشنیز-شوید-اسفناج یا برگ چغندر(یا نیم اندازه از هر دو)شنبلیله و سیر سبز.

    مقدار شنبلیله و سیر سبز یک چهارم باقی سبزیجات است

    طرز تهیه:
    2-3 ق روغن در دیگ روی اتش ملایم داغ کنید و پیاز را در ان تفت دهید تا کمی رنگ بگیرد.گوشت را اضافه کنید و 12 دقیقه بچرخانید تا سرخ شود .
    لوبیا را با 6 پ اب اضافه کنید .
    به جوش بیاورید سپس اتش را کم کنید ،در دیگ را ببندید،و گوشت و لوبیا را 3 ساعت بپزید.در پایان ساعت دوم لیمو را با کمی نمک اضافه کنید (لوبیای چشم بلبلی را که زودپزتر است ،بهتر است در پایان ساعت اول بریزید یا جداگانه بپزید و اضافه کنید.)
    5-6 ق روغن در تابه روی اتش ملایم داغ کنید سبزی را در ان بریزید و با قاشق چوبی 20 دقیقه بچرخانید تا اب سبزی چیده شود و روغن ان سبز گردد. سبزی را در پایان ساعت اول روی گوشت بریزید و زیر و رو کنید.
    اتش را کم کنید . در دیگ را نیمه باز بگذارید تا خورش به روغن بنشیند.

    *هنگام کشیدن در هر بشقاب یک لیمو بگذارید.

    نکات :

    *لیموی عمانی را معمولا از نوع سیاه انتخاب میکنند تا با رنگ تیره خورش تناسب داشته باشد.
    *سبزی هر چه ریز تر باشد خورش جا افتاده تر و بهتر خواهد شد.
    من خودم سبزیجات رو تهیه میکنم و با دست خرد میکنم.و موقعی که میخوام سبزی قرمه سبزی رو آماده کنم خیلی خیلی ریز و با حوصله خرد میکنم.

    *دقت کنین آبی که ابتدا به گوشت اضافه میکنیم آب سرد هست ولی در حین پخت اگه احیانا خورش کم آب شد و خواستیم آب بزنیم باید آب جوش اضافه کنیم.

    *میتونین از ریحون بفش خشک شده هم داخل خورش استفاده کنیم که عطر خوبی به غذا میده

    *قرمه سبزی برای جا افتادن حتما به دمای کم و مدت زمان طولانی نیاز داره
    *برای تفت دادن سبزی با شعله ملایم و زمان طولانی این کار رو انجام بدین تا سبزی خوب سرخ بشه چرا که در اثر حرارت زیاد خیلی زود تغییر رنگ میده و میسوزه ولی خوب سرخ نمیشه

    *برای گرفتن تلخی لیمو عمانی:
    من لیمو رو دو ساعت داخل آب گرم میذارم بمونه و در 45 دقیقه آخر پخت به خورش اضافه میکنم.
    اگه از قبل خیس نکرده باشیم میتونین به مدت ده دقیقه روی حرارت قرار بدین و بذارین بجوشه و بعد ابش رو خالی کنین و لیمو ها رو داخل خورش بندازین.

    *برای روغن انداختن خورش ها در کل:
    نیم ساعت آخر پخت شعله کم باشه و در قابلمه نیمه باز باشه(من کلا خورش ها رو با در نیمه باز میپزم)
    حدود 5 دقیقه قبل از سرو شعله رو خاموش کنین و قابلمه رو تکون ندین.
    بعد از اون مدت میبینین که تمام روغن خورش روی اون جمع شده و فوق العاده خورش خوش رنگ و جا افتاده ای خواهید داشت.
    البته فراموش نشه زمان طولانی و شعله ملایم و سبزی ریز و خونگی از رازهای خوشمزه گی و زیبایی قرمه سبزی هست.

    *من ترجیح میدم از شنبلیله خشک داخل خورشم استفاده کنم.به این صورت که در اواخر پخت 1 ق غ شنبلیله خشک رو به خورش اضافه میکنم و فوق العاده عطر خوبی به خورشم میده.

    *لینک اموزشی ته دیگ گل رز:
    انواع ته دیگ های خوشمزه



    ویرایش توسط باران67 : ۱۳۹۴/۰۲/۱۵ در ساعت ۱۱:۲۰ قبل از ظهر
    *BEHNAZ*, گلنرگس 2, شکیبای من و 24 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #941
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مهرافروز آواتار ها
    زینب
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۶/۱۰
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    241
    میزان امتیاز
    150
    پسند شده
    3287
    پسند کرده
    3526
    باران جان شنبلیله طعم دودی خوش طعمی که تو رستورانها سرو میشه به قورمه سبزی میده ؟ من عاشق این طعمم ولی هرکاری میکنم قورمه سبزیم این طعمو نمیده البته بگم احتمالا اشتبام من این بوده که من یک ق شنبلیله رو اوایل پخت به غذا اضافه میکنم .
    باران67 و ostooreh این نوشته را پسندیده.




    معبودا به بزرگی آنچه داده ای آگاهم کن تا کوچکی آنچه ندارم نا آرامم نکند . .

  7. #942
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,163
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2026
    پسند شده
    86663
    پسند کرده
    76018

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط مهرافروز نمایش پست ها
    باران جان شنبلیله طعم دودی خوش طعمی که تو رستورانها سرو میشه به قورمه سبزی میده ؟ من عاشق این طعمم ولی هرکاری میکنم قورمه سبزیم این طعمو نمیده البته بگم احتمالا اشتبام من این بوده که من یک ق شنبلیله رو اوایل پخت به غذا اضافه میکنم .
    نمیدونم عزیز دلم.شنبلیله عطر خیلی خوبی بهش میده
    راستش من از قرمه سبزی ها رستوران ها خوشم نمیاد
    شایدم من جاهای بد رفتم و خوردم که تجربه بد دارم.ببخشید نمیدونم منظورتون چیه و نمیتونم درست کمکی کنم.
    مهرافروز این نوشته را پسندیده.

  8. #943
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ostooreh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۱۳
    محل سکونت
    خراسان شمالی بجنورد
    نوشته ها
    1,451
    میزان امتیاز
    144
    پسند شده
    4257
    پسند کرده
    5312
    نقل قول نوشته اصلی توسط مهرافروز نمایش پست ها
    باران جان شنبلیله طعم دودی خوش طعمی که تو رستورانها سرو میشه به قورمه سبزی میده ؟ من عاشق این طعمم ولی هرکاری میکنم قورمه سبزیم این طعمو نمیده البته بگم احتمالا اشتبام من این بوده که من یک ق شنبلیله رو اوایل پخت به غذا اضافه میکنم .
    من فکر میکنم طعم خورش های رستوران ها به دلیل استفاده از سبزی مخصوص قورمه سبزی وموندن اون هستش .یعنی فقط از تره وجعفری وشنبلیله استفاده میکنند(اسفناج وشوید و...... نمیریزند) و بعد هم این که خورشت رو از قبل آماده میکنند چون خورش قورمه سبزی هر چی بمونه خوش مزه تر میشه .....و در کل هر چی مواد بیشتر باشه غذا خوش مزه تر میشه .
    سالادوسبزیجات
     
    باران67, کوئین, *Afsaneh* و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    بهشت از دست آدم رفت از اون روزی که گندم خُورد
    ببین، چی میشه اون کس که یه جو، از حَق مردم خُورد

  9. #944
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    تپل طلا آواتار ها
    سمـانـه
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۶/۰۹
    نوشته ها
    2,946
    میزان امتیاز
    346
    پسند شده
    24562
    پسند کرده
    24110
    سبزی قورمه رو جداگانه سرخ کردم
    گوشت و پیاز رو تفت دادم + نمک و ادویه کاری و کمی زردچوبه و به سبزی ها اضافه کردم
    لوبیا چیتی که از شب قبل خیس کردم و چند بار آبش رو عوض کردم هم به بقیه مواد اضافه کردم + چند تا لیمو عمانی
    و گذاشتم با حرارت ملایم بپزه
    بعد از پخت حدود نیم ساعت حرارت رو خیلی خیلی کم کردم تا روغن پس بده و جا بیفته

    کوئین, افسونی, hana67 و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما