نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree4167Likes

موضوع: قورمه سبزی

نمایش نتایج: از 889 به 896 از 1049
  1. #889
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Sonia jon آواتار ها
    سونیا
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۵/۲۶
    محل سکونت
    ساری
    نوشته ها
    15
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    33
    پسند کرده
    8
    سلام
    من هرکاری میکنم قرمه سبزی ام آب می اندازه...
    نمی دونم چیکار کنم
    کسی می دونه چرا؟
    ته چین مرغ
     
    دلـتـنـگ مـی شـود
    ایـن دلـم
    گـاهـی

    خــیلــی ســـاده . . .

  2. بانک بند ناف
  3. #890
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    قانع آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۷/۱۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    360
    میزان امتیاز
    61
    پسند شده
    2984
    پسند کرده
    1214
    عزیزم پیاز زیاد بریز نه پیاز داغ اماده دو تا پیاز بگیر خرد کن تفت بده بعدکه کمی طلایی شد سبزی را هم اضافه کن باسبزی تفت بده که به اصطلاح سبزی و پیاز به هم دست بدهد گوشتت را هم یادت نرود اول گوشت بعد سبزی و بقیه مراحل پیاز لعاب میدهد البته بعضیها اسفناج میریزند که من دوست ندارم ولی خوب سلیقه ای است ا گر مشکل شما خدای نکرده حل نشد بعضی کمی ارد سرخ میکنند و میریزند امیدوارم کمکی کرده باشم
    samin93 و Behjat این نوشته را پسندیده.

  4. #891
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    orkidehbanafsh1 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۰۴
    محل سکونت
    بام ایران
    نوشته ها
    215
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    719
    پسند کرده
    100
    نقل قول نوشته اصلی توسط Sonia jon نمایش پست ها
    سلام
    من هرکاری میکنم قرمه سبزی ام آب می اندازه...
    نمی دونم چیکار کنم
    کسی می دونه چرا؟
    برای اینکه قورمه سبزی لعاب خوبی داشته باشه پیاز را ریز خرد کن .از خیلی کم اسفناج استفاده کن البته فقط از برگش چون ساقه اسفناج باعث آبکی شدن خورش میشه درضمن کلا برای این خورش ازساقه ی سبزی استفاده نکن .به نظر من هیچ موقع ارد به خورش نزن .سبزی راهم خوب سرخ کن ومن تجربه کردم اگه لوبیا را از شب قبل خیسانده باشی وچند بارآبش راعوض کنی وهمان موقع باسبزی مخلوط کنی تاباسبزی وگوشت بپزه همان لوبیا به خورش لعاب میده وحتما آب جوش استفاده کن وسعی کن خورش راباآب کم وحرارت ملایم بپزی ونکته اخر که از همه مهمتره نیم ساعت مانده به پایان پخت درب قابلمه حتما نیمه باز باشه که خوب روغن بندازه
    گلم حتما دفعه بعدی که پختی عکشو بگذار موفق باشی
    samin93, Behjat و باران67 این نوشته را پسندیده.

  5. #892
    مدیر انجمن
    زهرا س.پ آواتار ها
    زهرا ک.
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    2,157
    میزان امتیاز
    59
    پسند شده
    3820
    پسند کرده
    2794
    نقل قول نوشته اصلی توسط Sonia jon نمایش پست ها
    سلام
    من هرکاری میکنم قرمه سبزی ام آب می اندازه...
    نمی دونم چیکار کنم
    کسی می دونه چرا؟
    نقل قول نوشته اصلی توسط قانع نمایش پست ها
    عزیزم پیاز زیاد بریز نه پیاز داغ اماده دو تا پیاز بگیر خرد کن تفت بده بعدکه کمی طلایی شد سبزی را هم اضافه کن باسبزی تفت بده که به اصطلاح سبزی و پیاز به هم دست بدهد گوشتت را هم یادت نرود اول گوشت بعد سبزی و بقیه مراحل پیاز لعاب میدهد البته بعضیها اسفناج میریزند که من دوست ندارم ولی خوب سلیقه ای است ا گر مشکل شما خدای نکرده حل نشد بعضی کمی ارد سرخ میکنند و میریزند امیدوارم کمکی کرده باشم
    نقل قول نوشته اصلی توسط orkidehbanafsh1 نمایش پست ها
    برای اینکه قورمه سبزی لعاب خوبی داشته باشه پیاز را ریز خرد کن .از خیلی کم اسفناج استفاده کن البته فقط از برگش چون ساقه اسفناج باعث آبکی شدن خورش میشه درضمن کلا برای این خورش ازساقه ی سبزی استفاده نکن .به نظر من هیچ موقع ارد به خورش نزن .سبزی راهم خوب سرخ کن ومن تجربه کردم اگه لوبیا را از شب قبل خیسانده باشی وچند بارآبش راعوض کنی وهمان موقع باسبزی مخلوط کنی تاباسبزی وگوشت بپزه همان لوبیا به خورش لعاب میده وحتما آب جوش استفاده کن وسعی کن خورش راباآب کم وحرارت ملایم بپزی ونکته اخر که از همه مهمتره نیم ساعت مانده به پایان پخت درب قابلمه حتما نیمه باز باشه که خوب روغن بندازه
    گلم حتما دفعه بعدی که پختی عکشو بگذار موفق باشی
    از مقدار کمی آرد ذرت می تونی استفاده کنی چون طعم به خورش نمیده اما آرد سفید یا انواع دیگه طعم خورش رو تغییر می ده.ادویه قورمه سبزی هاتی کارا هم اگر دقت کرده باشید آرد ذرت داره.
    باقالی پلو با
    مرغ
     
    Behjat و باران67 این نوشته را پسندیده.

  6. #893
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    galaxy_a آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۷/۱۶
    محل سکونت
    شمال
    نوشته ها
    112
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    388
    پسند کرده
    1913
    نقل قول نوشته اصلی توسط Sonia jon نمایش پست ها
    سلام
    من هرکاری میکنم قرمه سبزی ام آب می اندازه...
    من مثل خانومای سایت کدبانو نیستم ولی همون چند تا غذایی که بلدمو خوب درست می کنم. شما از مراحل کارت عکس بنداز یا بنویس ببینیم دقیقا مشکل کجاست. من هیچ کدوم از راهایی که خانوما گفتنو امتحان نکردم آخه تا حالا نشده قورمه هام آب بندازه.
    ویرایش توسط galaxy_a : ۱۳۹۳/۱۰/۲۰ در ساعت ۰۸:۴۶ بعد از ظهر

  7. #894
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ostooreh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۱۳
    محل سکونت
    خراسان شمالی بجنورد
    نوشته ها
    1,448
    میزان امتیاز
    144
    پسند شده
    4246
    پسند کرده
    5300
    نقل قول نوشته اصلی توسط Sonia jon نمایش پست ها
    سلام
    من هرکاری میکنم قرمه سبزی ام آب می اندازه...
    نمی دونم چیکار کنم
    کسی می دونه چرا؟
    سلام خانومی .

    ببین شما برای هر چیزی مواد لازم اونرو باید دقیق ومناسب با بقیه ی مواد بریزی .اگر تو میزان موادت دقت کنی هیچ موقع هیچ موقع خورشتت اب نمیندازه .

    فقط میزان موادت رو دقیق بگیر گوشت قورمه سبزی باید خوب تفت بخوره سبزیت باید کاملا سرخ بشه نه کمتر نه بیشتر .لوبیا هم اگر چیتی استفاده کنی هم خورشتت رو خوش مزه تر میکنه هم لعاب به غذات میده با احترام به نظربقیه دوستان با ارد زدن به خورشت قورمه سبزی کاملا مخالفم.یه مورد دیگه هم اینکه خورشت های سنتی ایرانی باید تو زمان زیاد وحرارت کم بپزند تا خوب جا بیفتند .این هم خیلی مهمه .

    اگر میزان آب وموادت درست باشه وبقیه موارد گفته شده رو هم رعایت کنی مطمئن باش خورشتی عالی خواهی داشت .
    یه لفمه نون حلال
     
    Behjat, زهرا س.پ, باران67 و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    بهشت از دست آدم رفت از اون روزی که گندم خُورد
    ببین، چی میشه اون کس که یه جو، از حَق مردم خُورد

  8. #895
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    &yeganeh& آواتار ها
    یگانه سروری
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۱۷
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    721
    میزان امتیاز
    172
    پسند شده
    11059
    پسند کرده
    4034
    قرمه سبزی خوشمزه و فوری

    لوبیا قرمز و از شب قبل نم کردم و پختم چون عجله داشتم پیاز داغ درست کردم و گوشت چرخ شده رو با نمک و زردچوبه و دارچین و شنبلیله و رب تف دادم و بهش سبزی سرخ شده رو اضافه کردم و دوباره همه رو تف دادم بعد بهش لوبیا رو با آبش پودر لیمو عمانی و نمک و آبغوره و پودر غوره اضافه کردم ووووووی عالی بود...ترشی بادنجون شکم پرم خارج از کادر افتاده

    نام: قزمه سبزی.jpg نمایش: 439 اندازه: 22.4 کیلو بایت
    سبزی پلو با ماهی
     
    باران67, tahmineh/92, کوئین و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدایا مواظب فرشته کوچولوم مهدیارم باش

  9. #896
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    الهه مشرق زمین آواتار ها
    الهه
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۹/۰۶
    محل سکونت
    قم
    نوشته ها
    284
    میزان امتیاز
    218
    پسند شده
    3018
    پسند کرده
    2024
    قورمه سبزی بی نهایت خوشمزه ..............

    *برای خوشمزه شدن ولعاب خورشت از 2 تا پیاز بزرگ وریز شده استفاده میکنم(برای 5تا6نفر)

    *پیاز رابا کمی زردچوبه سرخ میکنم وگوشت گوسفندی را اضافه وسرخ میکنم(به خورش یک تکه استخوان ترجیحا استخوان قلم اضافه کنید)من از اب قلم که فریزر کردم استفاده میکنم.

    *تو این مرحله 1ق غ رب اضافه میکنم.بعد لوبیا چیتی خیس خورده را اضافه میکنم.
    *سبزی خورشت من بدون اسفناج .اگر اسفناج را با سبزی سرخ کنیم وتازه مصرف نشه ودر فریزربمونه برای سلامتی خوب نیست.من موفع درست کردن خورش اسفناج تازه اضافه وسرخ میکنم بعد سبزی خورشتی را میریزم(از مزرعه سبزی واقعا خوش عطر وتازه سفارش میدم . 3بار در سال سبزی میگرم.)
    *خورش را 1ساعت توی زود پز برای پخت . به خورش نمک وفلفل سیاه وادویه کاری وپودر لیمو عمانی وکمی ابغوره میزنم.و1ساعت هم در زود پز را باز وبا حرارت ملایم برای جا افتادن خورش میزارم بمونه.

    نام: 035.jpg نمایش: 1682 اندازه: 100.9 کیلو بایت
    نام: 042.jpg نمایش: 1688 اندازه: 94.2 کیلو بایت
    ***اب درحد نیاز به خورش اضافه کنید .هرگز اب سرد به خورش پخته اضافه نکنید ودر صورت نیاز اب جوش اضافه کنید.
    mitra40, باران67, یاس کبود و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما