نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree4165Likes

موضوع: قورمه سبزی

نمایش نتایج: از 881 به 888 از 1049
  1. #881
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    $$blue rose$$ آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۱۱
    نوشته ها
    1,058
    میزان امتیاز
    11
    پسند شده
    7252
    پسند کرده
    1061
    نقل قول نوشته اصلی توسط maman_mahya نمایش پست ها
    سلام دوستان من چند ساله که از لیمو امانی استفاده نمیکنم هردفعه گرفتم ریختم توی خورشت

    خورشتم تلخ شده با اینکه همیشه سعی میکنم لیمو ها تازه بگیرم ومونده نباشه

    برای شما تلخ نمیشه؟
    عزیزم موقع خرید لیمو عمانی لیمو ریزارو بخر نه درشتارو من کلا از جاهای میخرم که لیموشون ریز تر از بقیه جاهاست تو غذاهاتم تعداد کم لیمو بنداز من برای خودمون دونفر دوتا دونه میندازم برای 6-7 نفرم سه تا فوقش 4 تا میندازم لیمو رو برای ترشیش نمیریزم برای بوش میریزم برای ترشیش از ابغوره استفاده میکنم
    maman_mahya و مامان حدیث جون این نوشته را پسندیده.


  2. بانک بند ناف
  3. #882
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    ستاره
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۴/۰۸
    نوشته ها
    4,894
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    10422
    پسند کرده
    11789
    نقل قول نوشته اصلی توسط maman_mahya نمایش پست ها
    سلام دوستان من چند ساله که از لیمو امانی استفاده نمیکنم هردفعه گرفتم ریختم توی خورشت

    خورشتم تلخ شده با اینکه همیشه سعی میکنم لیمو ها تازه بگیرم ومونده نباشه

    برای شما تلخ نمیشه؟
    خانمی چند تا سوراخ بزن داخل لیمو ها و توی یه ظرف کوچولو اب بریز روشون و بزار روی اجاق 10 دقیقه بجوشه بعد ابشو بریز و بریز داخل غذات مطمئن باش دیگه اصلا تلخ نمیشه
    maman_mahya و *Afsaneh* این نوشته را پسندیده.

  4. #883
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    راضیه
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۳/۲۲
    محل سکونت
    آذربایجان غربی
    نوشته ها
    498
    میزان امتیاز
    10
    پسند شده
    1603
    پسند کرده
    1975
    نقل قول نوشته اصلی توسط maman_mahya نمایش پست ها
    سلام دوستان من چند ساله که از لیمو امانی استفاده نمیکنم هردفعه گرفتم ریختم توی خورشت

    خورشتم تلخ شده با اینکه همیشه سعی میکنم لیمو ها تازه بگیرم ومونده نباشه

    برای شما تلخ نمیشه؟
    من از مادر شوهرم یاد گرفتم اون همیشه یه ربع قبل لیموها رو خیس میکنه بعد با چاقو نصف میکنه و مغزاشونو درمیاره تو غذا میریزه البته هسته هاشو باید جداکنی چون غذا رو تلخ میکنه
    *Afsaneh* این نوشته را پسندیده.

  5. #884
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    h-mamane93 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۲/۲۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    123
    کالاهای من
    1
    میزان امتیاز
    31
    پسند شده
    856
    پسند کرده
    187
    قورمه سبزی ما،موادش گوشت گوسفند نیم کیلو،سبزی سرخ شده نیم کیلو،پیاز سرخ شده،نمک و زردچوبه
    نام: IMG_20141226_140248.jpg نمایش: 535 اندازه: 101.9 کیلو بایت
    meli59, باران67, somayeh-b و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #885
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    somayeh-b آواتار ها
    سمیه
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۰۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,033
    نوشته های وبلاگ
    7
    میزان امتیاز
    480
    پسند شده
    22322
    پسند کرده
    14687
    قرمه سبزی
    پیازداغ میکنیم و گوشت رو توش تفت میدیم لوبیا قرمز رو اضافه میکنیم و سبز ی سرخ شده و بعد آب میریزیم تا بجوشه و بپزه
    وقتی پخت نمک و لیمو عمانی و آبلیمو اضافه میکنیم

    *شمیم*, Behjat, نیکی گل و 14 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    السلام علیک یا اباعبدالله (ع)
    السلام علیک یا ابالفضل العباس (ع)

  7. #886
    مدیر انجمن
    Behjat آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران-بلوار فردو
    نوشته ها
    2,228
    میزان امتیاز
    944
    پسند شده
    28904
    پسند کرده
    17243

    ویترین مدال ها

    قورمه سبزی رو من تو زود پز درست میکنم 1 ساعت در زود پز پخته میشه (که معادل 4 ساعت تو قابلمه ست) و 2 ساعت هم تو قابلمه تا جابیفته
    اینطوری هم تو انرژی صرفه جویی میشه و هم تو وقت



    پیاز داغ کرده گوشت رو تفت داده و بعد سبزی سرخ شده می ریزم با 1 یا 2 حبه سیر رنده شده و لوبیا چیتی که از شب قبل خیس کردم و چند بار آبش رو عوض کردم .
    برای سبزی هم مقدار مساوی : تره ،جعقری ، گشنیز و یکم اسفناج و شنبلیله می گیرم.
    برای چاشنی خورشت هم هر بلایی سر لیمو عمانی میارم بازم تلخ میشه منم دیگه از خیرش گذشتم و بجاش رب نارنج می ریزم که پیشنهاد یکی از دوستای گلمون بود خیلی هم خوشمزه میشه

    الهه مشرق زمین, mehr66, بلور یخ و 20 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خداوندا آرامشی عطا فرما
    تا بپذیرم آن چه را نمی توانم تغییر دهم
    شهامتی که تغییر دهم آن چه را که می توانم
    و دانشی که تفاوت این دو را بدانم
    آمین

  8. #887
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    galaxy_a آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۷/۱۶
    محل سکونت
    شمال
    نوشته ها
    112
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    388
    پسند کرده
    1913
    منم یه کاری مشابه دوستان انجام میدم. لیمو رو آب میکش و با چنگال چند تا سوراخ روش میزن. بعد 20 دقیقه آخر می ندازم تو خورش تا نرم شه. به جز یه دونه که سر سفره ، سالم وسط خورش می ذارم که البته خورده نمی شه. بقیه رو تو یه کاسه جدا آب و مواد داخل لیمو رو از پوست جدا می کنم و میریزم تو خورش. فقطم دونه هاشه ک باعث تلخی میشه.پس خیلی مواظب باشین یه دونه هم ازش نمونه.
    اگرم ترشی خورش کم باشه آب نارنج می ریزم. تا حالا هم تلخ نشده . به نظرم عطر لیمو امانی تو خورش یه چیز دیگست.
    البته تو آبگوشت و قیمه با پوست هم میشه استفاده کرد. بدون دونه هاش
    ویرایش توسط galaxy_a : ۱۳۹۳/۱۰/۲۰ در ساعت ۰۳:۴۴ قبل از ظهر
    mami2gool این نوشته را پسندیده.

  9. #888
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    ملیکا
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۸/۱۲
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    196
    میزان امتیاز
    423
    پسند شده
    5138
    پسند کرده
    2708
    منم مشکل بهجت جون رو داشتم تو مجله سانازسانیا اینو خوندم لیمو عمانی رو نیم ساعت تو ابجوش میگذارم و نیم ساعت اخر به خورشت اضافه میکنم و بعد پخت درشون میارم.اینجوری تلخ نمیشه
    live, مرجان.ر و باران67 این نوشته را پسندیده.

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما