نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree4162Likes

موضوع: قورمه سبزی

نمایش نتایج: از 841 به 848 از 1048
  1. #841
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    قانع آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۷/۱۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    360
    میزان امتیاز
    61
    پسند شده
    2984
    پسند کرده
    1214
    [quote=فیونا;1170726]خانما لططططططفا به من کمک کنید. میخوام سبزی واسه قورمه بگیرم نمیدونم از هرکدوم چقدر بگیرم..واسه سه چهار وعده دو نفره
    من قورمه سبزی خییییییلی دوست میدارم ولی بلد نیستم خوب درست کنم :([/q

    فیونای عزیز اون قورمه سبزی که توش اسفناج و گشنیز هست اذربایجان و خوزستان با این سبزی هست مال تهران فقط تره جعفری و شنبلیله است

  2. #842
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    serepizadeh آواتار ها
    سپیده هستم
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۲۵
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    4,133
    نوشته های وبلاگ
    28
    میزان امتیاز
    239
    پسند شده
    6211
    پسند کرده
    7164
    مواد لازم
    گوشت 500 گرم
    سبزی 1 کیلو که شامل تره و جعفری و گشنیز و شنبلیله هستش.
    پیاز متوسط 1 عدد
    چشم بلبلی 2 پیمانه
    لیمو عمانی 2عدد
    نمک و فلفل به مقدار لازم



    طرز تهیه
    سبزی را پاک کرده شسته و خرد کرده و سرخ کنید. چشم بلبلی را در آب خیس کنید.
    پیاز را نگینی خرد کرده و سرخ کنید و به همراه گوشت تفت دهید. چشم بلبلی
    را اضافه کرده و آب بریزید تا همه مواد با هم بپزد . گوشتکه نیم پز شد لیمو عمانی را اضافه
    کنید و نمک و فلفل هم اضافه کرده و سبزی سرخ شده را هم اضافه کنید و بگذارید که خورشت
    جا بیفتد.


    قیمه
     
    ( MAHNAZ ( X ZIEBA, باران67, mitra40 و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.


  3. #843
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    بهداد آواتار ها
    فاطمه بهدادی فر
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۰/۰۶
    محل سکونت
    شهریار
    نوشته ها
    893
    میزان امتیاز
    91
    پسند شده
    8967
    پسند کرده
    2516

    ویترین مدال ها

    پیاز رنده شده رو تو روغن سرخ کردم تا سبک بشه ، بعد گوشته گوسفند و بهش اضافه کردم و تفت دادم زرد چوبه هم اضافه کردم بعد هم سبزی رو ( من همیشه خرد شده میخرم بعد خودم تو خونه سرخ میکنم و فریزری میکنم ، این سری آخره شب رفتم سبزی تازه نداشت ، سرخ شده خریدم خانومه گفت ما توش پیازچه میزنیم ، فوق العاده خوشمزه بود ) . لیمو عمانی و لوبیا قرمز ( من همیشه لوبیا میخرم کلشو خیس میکنم و بعد فریزری میکنم و اندازه مصرفم هر سری ازش برمیدارم ) رو هم بهش اضافه کردم و آب ریختم و دره زود پز بستم . من گوشت و خیلی تفت نمیدم آخه به نظرم خیلی تفت بخوره خشک میشه اما کمتر سرخ بشه لطیف تره . خیلی خوشمزه بود . من یه ادویه از شهره مراغه خریدم که اسمش ادویه مجلسیه آخره پخت باید اضافه بشه خیلی خوشمزه میکنه همه خوروشت ها رو حتی آبگوشت .

    نام: SAM_1927.jpg نمایش: 594 اندازه: 101.1 کیلو بایت
    Elsanaa, ( MAHNAZ ( X ZIEBA, mami 2m و 12 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خوشبختی یعنی تو دلت حسه دوست داشتن باشه

  4. #844
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mami  2m آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۲/۰۱
    محل سکونت
    *ایــــــران*
    نوشته ها
    541
    میزان امتیاز
    533
    پسند شده
    9033
    پسند کرده
    8540
    گوشتو با فلفل وروغن زیتون چند ساعت گذاشتم مزه دار شه بعدبا تو قابلمه کمی روغن ریختم وگوشت رو باحرارت زیاد سرخ کردم +کمی رب گوجه وبودر لیمو وسبزی که از قبل سرخ کردم رو ریختم +لوبیا نیم بز شده وگذاشتم رو شعله کم تا بجوشه وجا بیفته..
    Elsanaa, ( MAHNAZ ( X ZIEBA, باران67 و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #845
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    tahmineh/92 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۲۱
    محل سکونت
    نگین خلیج فارس
    نوشته ها
    565
    نوشته های وبلاگ
    28
    میزان امتیاز
    202
    پسند شده
    10222
    پسند کرده
    7816
    گوشتو با لوبیا قرمز پختم بعد سبزی ریختم (تره جعفری شنبلیله گشنیز اسفناج)

    پیاز داغ کردم ادویه زدم(زردچوبه دارچین فلفل گردلیمو لیموفلفلی ادویه قورمه سبزی هاتی کارا)


    ریختم تو خورش گذاشتم جابیفته برای چاشنیش هم آبغوره و لیمو عمانی

    ی تجربه جدید که خیلی عالی بود آخر پخت شنبلیله خشکو تفت دادم ریختم


    تو خورش که عطر فوق العاده ای بهش داد


    Elsanaa, zohre.a, sara chef و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ​آری... تا شقایق هست زندگی باید کرد

  6. #846
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    maman tohid آواتار ها
    نادیا
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۰/۰۹
    محل سکونت
    همینجا
    نوشته ها
    190
    میزان امتیاز
    7
    پسند شده
    488
    پسند کرده
    330
    نام: ۲۰۱۴۱۱۰۱_۱۹۴۵۵۶.jpg نمایش: 458 اندازه: 91.1 کیلو بایت
    سبزی باپیاز سرخ کردم بعد نمک وزرد چوبه کمی رب وگوشت رو ریختم کاملا سرخ شدن لوبیاپخته شده رو ریختم ودر آخر هم لیمو عمانی،مادر شوشو همیشه در قرمه سبزی کنسرو خوراک لوبیا میریزه خیلی خوش مزه میشه
    samin93, serepizadeh و ستار این نوشته را پسندیده.

  7. #847
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۳/۰۳/۱۲
    نوشته ها
    11
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    5
    پسند کرده
    16
    نقل قول نوشته اصلی توسط بهداد نمایش پست ها
    پیاز رنده شده رو تو روغن سرخ کردم تا سبک بشه ، بعد گوشته گوسفند و بهش اضافه کردم و تفت دادم زرد چوبه هم اضافه کردم بعد هم سبزی رو ( من همیشه خرد شده میخرم بعد خودم تو خونه سرخ میکنم و فریزری میکنم ، این سری آخره شب رفتم سبزی تازه نداشت ، سرخ شده خریدم خانومه گفت ما توش پیازچه میزنیم ، فوق العاده خوشمزه بود ) . لیمو عمانی و لوبیا قرمز ( من همیشه لوبیا میخرم کلشو خیس میکنم و بعد فریزری میکنم و اندازه مصرفم هر سری ازش برمیدارم ) رو هم بهش اضافه کردم و آب ریختم و دره زود پز بستم . من گوشت و خیلی تفت نمیدم آخه به نظرم خیلی تفت بخوره خشک میشه اما کمتر سرخ بشه لطیف تره . خیلی خوشمزه بود . من یه ادویه از شهره مراغه خریدم که اسمش ادویه مجلسیه آخره پخت باید اضافه بشه خیلی خوشمزه میکنه همه خوروشت ها رو حتی آبگوشت .

    نام: SAM_1927.jpg نمایش: 594 اندازه: 101.1 کیلو بایت

    سلام عزیز کاش واضح و دقیقتر توضیح میدادی مثلا چقد اب میریزی کی سبزی اضافه میکنی و غیر چون من همیشه قورمه سبزیام افتضاح میشه و دلیلشو نمیدونم....

  8. #848
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    serepizadeh آواتار ها
    سپیده هستم
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۲۵
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    4,133
    نوشته های وبلاگ
    28
    میزان امتیاز
    239
    پسند شده
    6211
    پسند کرده
    7164
    مواد لازم
    گوشت 500 گرم
    سبزی 1 کیلو که شامل تره و جعفری و گشنیز و شنبلیله هستش.
    پیاز متوسط 1 عدد
    لوبیا قرمز 2 پیمانه
    لیمو عمانی 2عدد
    نمک و فلفل به مقدار لازم



    طرز تهیه
    سبزی را پاک کرده شسته و خرد کرده و سرخ کنید. لوبیا قرمز را در آب خیس کنید.
    پیاز را نگینی خرد کرده و سرخ کنید و به همراه گوشت تفت دهید. لوبیا قرمز
    را اضافه کرده و آب بریزید تا همه مواد با هم بپزد . گوشتکه نیم پز شد لیمو عمانی را اضافه
    کنید و نمک و فلفل هم اضافه کرده و سبزی سرخ شده را هم اضافه کنید و بگذارید که خورشت
    جا بیفتد.



    قیمه
     
    kiyana91, دنی من, باران67 و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.


  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما