نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree4162Likes

موضوع: قورمه سبزی

نمایش نتایج: از 73 به 80 از 1048
صفحه 10 از 131 نخستنخست ... 7891011121320 ... آخرینآخرین
  1. #73
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    anousheh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۲۴
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,040
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    642
    پسند کرده
    3

    Re: قورمه سبزی

    قورمه سبزی با چاشنی قورمه سبزی هاتی کارا که خیلی خوشمزه اش کرده بود.


    (ziba) این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #74
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    الهه(مامان النا) آواتار ها
    الهه
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۶/۰۸
    نوشته ها
    1,082
    میزان امتیاز
    5
    پسند شده
    1390
    پسند کرده
    147

    Re: قورمه سبزی

    من همیشه اگه برا ناهار مهمون داشته باشم قورمه سبزی ام رو شب قبل میپزم
    نمی دونم دقت کردید یا نه اما به نظر من وقتی یه شب تو یخچال باشه معرکه میشه

    من همیشه خورشتام رو به کم آبند و چون با حرارت کم و مدت طولانی میپزم ...تعرف از خود نباشه خیلی عالی میشه ..... (به خدا شوهر خاله همسری گفت عالیه منم بی جنبه هنوز توحسم)

    من همیشه لوبیا رو جدا میپزم و بعد به خورشتم اضافه میکنم ....اینطوری یکی بود بیستا نبود نمیشه
    حتماااااا عصاره گوشت بره بهش میزنم
    گوشت هم مخلوط گوسفند و گوساله که تفتش میدم
    بعد از طی شدن 3/2 زمان طبخ پیاز داغ درست میکنم و بسته به میزان خورش آرد بهش میزنم و تفت میدم و به خورش اضافه میکنم ....خودتون میدونین و استادین ...برا به روغن افتادن خورش و اینکه آب و دونش جدا نباشه
    هر چه دلم را خالی میکنم باز پر میشود از تو!!!
    عجب برکتی دارد دوست داشتنت!!!

  4. #75
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۰۳
    نوشته ها
    90
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    91
    پسند کرده
    0

    Re: قورمه سبزی

    منهم قرمه سبزيم رو به روش كاملاً سنتي و در ديگ سنگ درست مي كنم به اين صورت كه:

    از شب قبل لوبياچيتي رو آب مي كنم بعد روز بعد اون در يه ديگ سنگ كوچولو (بدون نمك) بار مي ذارم. بعد در ديگ سنگ بزرگتر ، گوشت گوسفند (اگر قلم باشه خيييييييييييييلي خوشمزه تر ميشه) رو با آب بار گذاشته و وقتي جوش آمد كف گوشت رو مي گيرم و بعد پياز خورد شده رو اضافه مي كنم و با كمي زردچوبه و فلفل مي پزم و در اواسط پخت نمك اضافه مي كنم (براي اينكه گوشت سفت نشه) بعد هم ليمو عماني +*سبزي سرخ نكرده رو اضافه كرده و بعد لوبياي پخته رو اضافه مي كنم. (اگه لوبيا جدا پخته بشه قرمه سبزي طعم فوق العاده اي مي گيره) بعد هم 2 قاشق آبغوره اضافه مي كنم +* يك الي 2 قاشق روغن حيواني (البته روغن مايع كم ضرر تر هست) . اينطوري هم خيلي روغن ميفته و هم اينكه خواص سبزي و پياز بدليل سرخ نشدن حفظ ميشه بعد هم كالري كمتري داره. به امتحانش مي ارزه.
    (ziba) و باران67 این نوشته را پسندیده.
    " من راز دريا را را با تفكر در يك قطره شبنم كشف كردم"
    (جبران خليل جبران)

  5. #76
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۶/۲۱
    نوشته ها
    51
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    2
    پسند کرده
    0

    Re: قورمه سبزی

    من ترکیبی از قرمز و چیتی میریزم
    دو پدیده به خوشمزگی قورمه سبزیم کمک میکنه یکیش زودپز عزیز و گلم (خانم وی ام اف ) جانمه یکی دیگه ادویه قورمه سبزی هاتی کارای نانازیمه

    مامانم یه ابتکار قدیمی داره که آب برنج رو که آبکش میکنه میریزه تو خورش قورمه سبزیش
    (ziba) این نوشته را پسندیده.

  6. #77
    مدیر بازنشسته
    aram_khp آواتار ها
    آرام خسروپناهی
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۰۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,099
    میزان امتیاز
    8
    پسند شده
    1248
    پسند کرده
    219

    Re: قورمه سبزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط باربی
    ادویه مخصوص برا قورمه سبزی چیه ؟ اگه هاتی کار بریزیم دیگهنیاز به چیزای دیگه نداره ؟ پودر لیمو عمانی هم میشه اضافه کرد به خورش یا تلخش میکنه ؟
    اینم ادویه ی قیمه و قورمه سبزی هاتی کارا که منم دوستش دارم ... البته قیمه شو بیشتر:) چون طعم قیمه های نذری رو میده به غذا ... همه چی داره توش ولی من بازم لیمو عمانی رو میریزم توش ....

    (ziba) و باران67 این نوشته را پسندیده.
    سهم ما از گل سرخ ، یک بغل شادی و آرامش توست

  7. #78
    مدیر انجمن
    پرپرک آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۰۳
    محل سکونت
    mamisite.com
    نوشته ها
    4,795
    نوشته های وبلاگ
    10
    میزان امتیاز
    243
    پسند شده
    21250
    پسند کرده
    15586

    ویترین مدال ها

    Re: قورمه سبزی





    قورمه سبزی هول هولکی
    من با لوبیا چشم بلبلی خیلی دوست دارم
    البته در دیار مادری من(خوی) معمولا وقتی با این لوبیا درست میکنن کنارش هم سیب زمینی سرخ کرده و گوجه فرنگی هم میذارن
    منتها من دیگه حوصله اش رو نداشتم و نذاشتم
    ولی خیلی دوست دارم
    (ziba) این نوشته را پسندیده.


  8. #79
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۲/۰۵
    نوشته ها
    140
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    25
    پسند کرده
    0

    Re: قورمه سبزی

    توضیحات:همون شکلی که همه بلدیم : لوبیا قرمز (بجای خیساندن، بعد نیم ساعت پخت آبش رو دور می ریزیم و دوباره می گذاریم تا بپزه )، گوشت که بهمراه پیازداغ و زرد چوبه سرخ میشه+ سبزی قرمه آماده مامان بزرگ + لیمو امانی + نمک
    اگه ترشیش زیاد شده بود یه سیب رنده می کنیم و اگه کم بود آبلیمو اضافه می کنیم.
    (ziba) این نوشته را پسندیده.
    *در طوفان زندگی با خدا بودن بهتر از ناخدا بودن است*

  9. #80
    مدیر بازنشسته

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۶/۳۰
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,276
    میزان امتیاز
    10
    پسند شده
    613
    پسند کرده
    0

    ویترین مدال ها

    Re: قورمه سبزی





    قورمه سبزی به همون روش سنتی و قدیمی که 5-6 ساعتی جوشیده...اینبار اواخر پخت یکی دو قاشق ابغوره هم ریختم و از ادویه مخصوص قورمه سبزی هاتی کارا توش زدم..خیلی بهتر شد...
    (ziba) و باران67 این نوشته را پسندیده.

    خداوند بزرگترین هدایا را به بندگان خود داده است.قدرت انتخاب و تعیین کردار خویش.

صفحه 10 از 131 نخستنخست ... 7891011121320 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما