نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree1016Likes

موضوع: انواع دسر و ژله با گلهای میوه!

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 164
صفحه 1 از 21 123411 ... آخرینآخرین
  1. #1

    Re: ایده های مامی سایتی!

    رز سیب
    مواد لازم:
    آب 4 پیمانه
    شکر 2 پیمانه
    آبلیمو 4/1 پیمانه
    5 عدد سیب

    لیمو برای سیاه نشدن سیب ها 1 عدد

    آب و شکرو آب لیمو رو روی حرارت بگذارید تا به جوش بیاد .
    از روی حرارت بردارید و سیب های آماده شده رو توی اون بریزید و ظرف را تکان دهید تا سیب ها به طور یکنواخت توی ظرف پخش شوند.
    روی ظرف رو با یک کاغذ روغنی بپوشانید و بگذارید تا خنک شود(حدود 40 دقیقه)

    برای آماده کردن سیب ها ، آنها را از وسط به دو نیمه تقسیم کنید .به صورت ورقه های نازک برش دهید و روی ورقه ها را لیمو بمالید تا سیاه نشوند.
    بعد در محلول قرار دهید

    بعد از سرد شدن سیب ها آنها را به صورت گل رز بپیچید.چسبندگی سیب ها مانع از جدا شدن گلبرگ ها از هم می شه

    آهو مشکی پوش, r_mazi_n, serme و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  2. #2

    Re: ایده های مامی سایتی!

    این دستور اصلی بود و اما دستور دیگه ای توی یه سایت (به زبان اوگاندایی فکر کنم ) بود که گفته بود بعد از جوش آمدن آب سیب ها رو توی اون بریزید و 10 ثانیه بعد بردارید....من فکر می کنم به سفتی سیب ها بستگی داره!!

    همون طور که در عکس ها مشاهده کردید می تونید توی آب رنگ های خوراکی بریزید و رز رنگی داشته باشید( و یا شاید رنگ های طبیعی مثل آب لبو)

    می تونید گل ها رو تو قالب مافین قرار بدید تا شکل زیباتری پیدا کنه

    با این گلها می تونید تارت زیبایی درست کنید(قرار بود این تارت رو من برای ******* درست کنم ) به این صورت که حمیر هزار لا رو به شکل زیز آماده کنید.توی اون رو با کرم پاتیسیر یا کره ای و ...بپوشانید و رز ها رو روی اون قرار بدید . و یه قاب زیبا به عشقتون هدیه کنید.





    r_mazi_n, reyhan777, serme و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  3. #3

    Re: ایده های مامی سایتی!

    و باز همون طور که تو عکس های اول دیدید می تونید این رز ها رو روی کیک بچینید(البته زیرش رو با خامه یا کرم بپوشانید) و روی اون ها رو ژله بریزید. و خیلی کارای دیگه که شما از من وارد تر هستید.
    منتظر کارای قشنگتون هستم!!!

    و ایده بعدی یه غذاست برای شیرینی دوست نداران.....
    shehin این نوشته را پسندیده.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  4. #4

    Re: ایده های مامی سایتی!

    دوستان گلم من سیبا رو توی محلول آب و آبلیو گذاشتم تا تغییر رنگ نده بعد از یه روش کاملا شیرازی استفاده نمودم.یعنی برشها رو توی بشقاب چیدم و 1 مین داخل مایکرو با قدرت 1000 گذاشتم پشت و رو کردم و کمی شهد روشون ریختم 1 مین دیگه گذاشتم قرمزا رو هم که آب لبو بهشون زدم .خیلی قابل انعطاف میشن و راحته رول کردنشون(اگه یادتون باشه برای درست کردن گل رز از سیب زمینی بازم همین کارو میکردم)در ضمن شهدی که استفاده میشه باعث میشه ورقه ها راحت به هم بچسبند.
    memoljon من سیبا رو حلقه ای برش زدم بعد از یه طرف برش زدم و رول کردم.
    fahim68 و shehin این نوشته را پسندیده.

  5. #5

    Re: ایده های مامی سایتی!

    اولا که "بازگشت پیروزمندانه نوشین عزیز رو به مامی سایت تبریک می گوییم" آیا واقعا هنوز در تعطیلات به سر می بردی؟؟جماعتی رو نگران کردی:دی

    دوستان عزیز ایده هایی که توی این قسمت گذاشته می شه صرفا یک ایده ست !باید با سعی و خطا نتیجه قطعی رو به دست آورد(همون طور که نوشین عزیز عمل کرد)

    قبلا هم گفتم فکر می کنم مدت پخت بستگی به جنس سیب داره ، من برای مصرفی مشابه پخت تا 2 دقیقه رو هم دیدم . لیمو باعث می شه تا وقتی که تمام سیب ها رو برش می زنیم بقیه سیب ها سیاه نشوند!
    fahim68 این نوشته را پسندیده.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  6. #6
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۱۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    219
    میزان امتیاز
    6
    پسند شده
    190
    پسند کرده
    64

    Re: ایده های مامی سایتی!

    سلام من هم موفق شدم خيلي قشنگ و راحت است خوشم امد البته من سيبها را فقط در آب و ابليمو به مدت 20دقيقه گذاشتم بعد با اب و ابليمو و شكر شهد درست كردم و در مدتي كه شهد را درست مي كردم سيبها را در اب جوش تنها گذاشتم شهد كه اماده شد سيبها را در شهد ريختم و شروع به درست كردن گلها كردم خيلي راحت پيچيده ميشدند و صد البته چون بار اولم بود با 1سيب درست كردم كه 5تا گل ازش درست شد و اينم عكسش

  7. #7
    مدیر بازنشسته
    فاطمه مامی نیکو آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    کانادا
    نوشته ها
    1,171
    میزان امتیاز
    16
    پسند شده
    818
    پسند کرده
    2

    ویترین مدال ها

    Re: ایده های مامی سایتی!

    خوب اینم مراحل تصویری ژله گل رز بنده :

    اول بگم که من آب و آبلیمو و شکر و با هم جوشوندم و سیب ها رو از وسط دو نصف کردم و بعد گذاشتم توی آب داغ یه ساعتی موند و بعد برش دادم....خوشبختانه سیاه هم نشدن و به آبلیمو مالی هم احتیاجی نشد :)))

    1-ورقه ها رو هر چی نازک تر برش بدید, کار سخت تر ولی ظریف تر و خوش فرم تر در میاد.

    2-برای از فرم در نیومدن من همه رو توی قالب مافین گذاشتم, بعد که همه آماده شدن , راحت درآوردم و توی ظرف مورد نظر گذاشتم.

    3- ژله رو هر چه غلیط تر درست کنید موقع در آوردن از قالب به مشگل وا رفتن دچار نخواهید شد !!!!!



    raheleh_fenel, مامان غزل, mitra40 و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    کسانی که به زندگی دیگران نور هدیه می دهند، روزی صاحب خورشید خواهند شد.....
    یک دوست برای روشنائی یک دنیا کافیست....

  8. #8
    مدیر بازنشسته
    فاطمه مامی نیکو آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    کانادا
    نوشته ها
    1,171
    میزان امتیاز
    16
    پسند شده
    818
    پسند کرده
    2

    ویترین مدال ها

    Re: ایده های مامی سایتی!

    jenifer* نوشته است:
    فاطمه جون چه خوشگل و خوش فورم شدن . خانومي يه سوال : تو قالب كه گذاشتي حرارت هم ميدي ؟

    نه جنیفر جون.....فقط از قالب بعنوان نگه دارنده موقتی استفاده کردم که تا همه رو اماده میکنم از هم وا نرن :)))

    مامان گلی**3 نوشته است:
    فاطمه جون دستتون درد نکنه. خیلی قشنگ شدن. حوس کردم برم درست کنم فقط خدا کنه این وروجک بخوابه . یه سوال با چاقو سیباتونو برش میزنید آخه خیلی ظریف درآوردید؟ میشه از رنده چیپسی استفاده کرد؟
    نوشین جون از چه نوع ژله ای استفاده کردی که شفافه؟ میشه زود جواب بدید ؟ آخه گلامو درست کردم ولی زله آناناس دارم که فک کنم رنگشو مات میکنه.

    مامان گلی جون اون رنده ها خیییییییییییییلی نازک میشه فک کنم !!! با چاقو کنترلش دست خودته....فقط تیز باشه که راحت ببره!!
    مامان گلی جون به نظرم برای ژله پایه از همین آناناسی استفاده میکنن دوستان که شفاف تر از ژله های دیگه است....گفتم شاید نوشین جون دیر بیاد, من زودتر فضولی کنم :))))))))))))


    نوشین 50 نوشته:
    مامان گلی جون فاطمه ی عزیز لطف کرده وسوالتونو جواب داده .من ژله لیمو مارک فرمند استفاده کردم.


    agdam نوشته است:
    دوست من لطفا كمي منو راهنمايي كنيد
    شما سيب هاي داخل مافين رو چطوري به ظرف انتقال دادين كه از هم باز نشدند؟
    ممنون

    agdam جون من یواش با دست روی بقیه و میگرفتم و اونی و که میخواستم و کف دستم بر میگردوندم....بعدشم چسبندگی لایه ها نمیزاره زیاد از هم جدا شن....حالا امتحان کن متوجه میشی :)))
    کسانی که به زندگی دیگران نور هدیه می دهند، روزی صاحب خورشید خواهند شد.....
    یک دوست برای روشنائی یک دنیا کافیست....

صفحه 1 از 21 123411 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما