نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree10Likes

موضوع: رول های نارگیلی

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 13
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
  1. #1

    Re: ایده های مامی سایتی!

    این هم برای دست گرمی

    رول های نارگیلی

    قسمت تیره:
    بیسکویت خرد شده 250 گرم
    شکلات 100 گرم
    شکر 150 گرم
    شیر 150 میلی لیتر (150 گرم)

    قسمت روشن:
    مارگارین 125 گرم
    پودر قند 150 گرم
    پودر نارگیل 100 گرم

    طرز تهیه:
    قسمت تیره
    شکلات را روی بخار آب حل کنید شکر را به آن اضافه کنید
    پودر بیسکویت و شیر را هم اضافه کرده و مخلوط را روی فویل پخش کنید.

    قسمت روشن
    مارگارین و پودر شکر را با هم زن بزنید تا سبک شود
    پودر نارگیل را هم اضافه کنید
    مخلوط رو روی قسمت تیره ریخته و صاف کنید

    به وسیله فویل هر دو مخلوط را رول کرده،در یخچال قرار داده و بعد برش بزنید
    زهــرا این نوشته را پسندیده.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  2. #2
    مدیر انجمن
    سامره آواتار ها
    سامره صفری
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۰۹
    محل سکونت
    اهل رشت-ساکن ساو
    نوشته ها
    2,207
    میزان امتیاز
    244
    پسند شده
    7053
    پسند کرده
    3915

    ویترین مدال ها

    Re: ایده های مامی سایتی!

    سلام من این رول ها رو درست کردم



    امشب،اینم عکسش






    و امااااااااااا ... پیشنهادات:

    1.من شیرتو خونه نداشتم!
    جاش به همون اندازه کافی میکس ریختم واما با این تفاصیل به نظرم قسمت تیره شیرین اومد البته همسری می گفت خوبه !!!!! (تفاهم بین زن و شوهر یعنی این؟) دیگه تصیم با خودتون



    2.قسمت سفید و حتما حتما جدا توی یه کیسه فریزر یا بازم فویل پهن کنید بعد متقل کنید روی تیرهه!! حالا چرا؟! چون سفیده یه مقدار سفته و اگه روی قسمت تیره پهنش کنید خراب میشه میشه مثل مال من!


    3.من برای اینکه شما دوستای خوبم مثل خودم سوال نشه براتون! وقتی مواد رو ریختم رو فویل و خوب پخش کردم اندازه زدم شد 23 در 23 که البته مواد تیره رنگ جا داشت نازک تر شه اما سفیده نه !!!!

    4.برای من پخش کردن سفید روی سیاهه سخت بود حالا نمی دونم به دلیلی که بالا گفتم یا اینکه اندازه دو تا مواد به هم نمی خوند!!!!!! به هر حال تصمیم با خودتون (سخت شد ؟!!
    )

    5.در کل خوشمزه بود و همسری نیز تایید کرد (البته ایشون بسی نسبت به من لطف داره!!)

    6. و باز امااااااا اگر دوباره بدرستم قسمت سفید رو یا کره استفاده میکنم یا شکلات سفید و یا مثل مواد تیره اما با بیسکوییت و شکلات سفید

    7. اگر سوالی بود در خدمتم
    زهــرا این نوشته را پسندیده.
    هرکه خود داند
    و
    خدای دلش،
    که چه دردی ست
    در کجای دلش ...


    #هواى_حوا

  3. #3

    Re: رول های نارگیلی

    این رو هم یافتیدم!



    مواد لازم
    350 گرم بیسکویت دایجستیو(ساقه طلایی)
    150 گرم پودر شکر
    200 میلی لیتر شیر
    1 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
    مقداری اسپرسو


    100 گرم کره
    100 گرم پودر شکر
    3 قاشق غذاخوری شیر
    140 گرم پودر نارگیل

    مقداری پودر شکر برای پاشیدن روی میز کار(قبل از پهن کردن رولت)
    مقداری پودر نارگیل برای غلطاندن رولت

    طرز تهیه ها مشابهه و ذکر کرده که می تونید رول ها رو توی فریزر نگهداری کنید و وقتی مهمان داشتید برش بزنید و سرو کنید
    زهــرا این نوشته را پسندیده.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  4. #4
    مدیر بازنشسته

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۱۲
    نوشته ها
    416
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    173
    پسند کرده
    0

    Re: رول های نارگیلی

    شاپرک جون تو این سایت میتونی اندازه ها رو به پیمانه تبدیل کنی

    http://convert-to.com
    Whoever is happy will make others happy

  5. #5

    Re: رول های نارگیلی

    این هم یه دستور دیگه که با توجه به تجارب سامره عزیز فکر کنم بد نباشه:



    250 گرم بیسکویت
    250 گرم فندق بو داده و پودر شده
    250 میلی لیتر شیر
    50 گرم کاکائو
    100 گرم پودر شکر
    1 قطعه شکلات(حال یکی بیاد بگه تو صربستان قطعه های شکلاتشون چند گرمیه؟؟)


    100 میلی لیتر خامه
    50 گرم شکلات سفید
    50 گرم پودر شکر
    100 گرم پودر نارگیل

    شیر و شکر و کاکائو را جوشانده
    شکلات را اضافه می کنیم و از روی شعله بر می داریم هم می زنیم تا شکلات ذوب شود
    پودر بیسکویت و فندق را اضافه می کنیم

    برای قسمت سفید
    خامه را روی حرارت می گذاریم ...شکلات را اضافه کرده از روی حرارت بر می داریم بعد از ذوب شدن شکلات پودر شکر و نارگیل را اضافه می کنیم
    panijon, hengamehh و زهــرا این نوشته را پسندیده.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  6. #6

    Re: رول های نارگیلی

    این هم یه مدل دیگه
    پودر نارگیل 60 گرم
    پودر شکر 20 گرم
    شیر خشک 25 گرم
    30 میلی لیتر شیر داغ

    مواد خشک رو با هم ترکیب می کنیم و شیر داغ رو اضافه می کنیم

    [img]http://4.bp.********.com/_tcFggJ6yVbA/SgCDdIn1clI/AAAAAAAAApg/PquDnBqxOEA/s400/Untitled.png[/img]


    [img]http://4.bp.********.com/_tcFggJ6yVbA/SgCDd3E6aTI/AAAAAAAAApo/oPCCEE7WByA/s400/P4300079.JPG[/img]
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  7. #7
    مدیر انجمن
    پرپرک آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۰۳
    محل سکونت
    mamisite.com
    نوشته ها
    4,765
    نوشته های وبلاگ
    10
    میزان امتیاز
    276
    پسند شده
    21505
    پسند کرده
    15818

    ویترین مدال ها

    Re: رول های نارگیلی

    ببخشید سوال دارم.منظورتون از مارگارین چیه؟


  8. #8
    مدیر انجمن

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,934
    میزان امتیاز
    22
    پسند شده
    1858
    پسند کرده
    299

    Re: رول های نارگیلی

    پرپرک جان مارگارین یا کره گیاهی از نوعی چربی غیر اشباع ساخته و تولید می شود. این نوع چربی را از روغن های گیاهی مانند روغن ذرت می گیرند. الان در حال حاضر با مارک سوپر طلائی بیشتر پیدا میشه.
    زهــرا این نوشته را پسندیده.
    خدای من ! گلهای آفتابگردان در روزهای ابری بلاتکلیفند مثل من و روزهای بی تو بودن

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما