رسانه مامی سایت
عضو طلایی خانواده مامی سایت کلوب های مامی سایت
بازارچه کالای دست دوم رسانه مامی سایت
Like Tree120Likes

موضوع: آموزش تصویری شیرینی زبان با خمیر 1000 لا....

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 18
صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین
  1. #1
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    فاطمه مامی نیکو آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    کانادا
    نوشته ها
    1,765
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    443
    پسند کرده
    2

    آموزش تصویری شیرینی زبان با خمیر 1000 لا....

    سلام دوستان....

    اول توضیح بدم که این خمیر و برای زبان, پاپیون, دانمارکی و ناپلئونی استفاده میکنن ....بعدا مفصل, تصویری اون ها رو هم آموزش میدم :))



    مواد لازم برای تقریبا ۵٠ عدد شیرینی زبان با قالب کوچیک:
    خمیر:
    آرد ٣ پیمانه (البته مقدارشو میتونید کم و زیاد کنید تا حدی که خمیرتون خوب صاف بشه و به دست نچسبه)
    آب ١ پیمانه
    نمک خیلی کم
    کره ۵٠ گرم

    مواد لازم برای کره داخل خمیر:
    آرد ١٠٠ گرم
    کره قالبی نصف پیمانه (خنک باشه) ٢٢۵ گرم

    آبلیمو ٢ ق غ

    طرز تهیه:
    اول برای خمیر که همه مواد و با هم مخلوط میکنیم و خوب با کف دست برای ۵-٨ دقیقه ورز میدیم و بعد میزاریم تو یخچال که خنک بمونه....



    بعد کره قالبی خنک و با رنده درشت ,رنده میکنیم و با آرد و آبلیمو مخلوط میکنیم....فقط نکته اینه که با نوک انگشتاتون مخلوطش کنید که گرمای دستتون کره و شل نکنه....بعد بصورت یه مربع تخت صافش میکنیم و میزاریم تو یخچال خوب خنک بشه....




    بعد از اینکه هم خمیر و هم کره آماده شدن, کارمون و شروع میکنیم....
    خمیر و روی سطح آرد پاشی شده میزاریم و از وسط به سمت کناره های خمیر وردنه میکشیم بصورتیکه وسط خمیر کلفت تر باقی بمونه....

    بعد کره و وسطش میزاریم و بقولی بقچه پیچش میکنیم....



    نکته اینجاست که حتما بعد از هر لایه , با فرچه آرد های اضافی و خوب از روی خمیر پاک میکنیم....


    بعد با وردنه بصورت ضربه ای روی خمیر میزنیم و کم کم بازش میکنیم....یواش حرکت میکنیم که کره از خمیر بیرون نزنه....

    کمی که بصورت یه مربع ٣٠*٣٠ درومد, از دو طرف خمیر و به وسط جمع میکنیم و یه تای ۴ لایه ای برامون درست میشه....حالا میره تو یخچال برای ٢٠ دقیقه....






    از یخچال که درومد دوباره با ضربه های یواش اونو باز میکنیم و وردنه میکشیم....حالا از جهت مخالف یه چهار تای دیگه میزنیم و دوباره میره تو یخچال.....کلا ١.۵ ساعت طول میکشه که این خمیر آماده بشه....یعنی حدودا ۶ بار تا زدن از جهات مختلف انجام میشه و ۶ بار خمیر میره تو یخچال....این خنک موندن از این جهت مهمه که کره آب نشه و از لایه های خمیر بیرون نزنه....چون همین کره است که باعث میشه لایه های خمیر ١٠٠٠ لا به هم نچسبن و موقع پخت خوب پف کنن....
    مرحله آخر اینه که خمیر و به قطر تقریبی ١.۵ سانت باز میکنیم .....نکته مهم اینه که یادتون باشه دور تا دوره خمیر و با یه وسیله تیز ببرید چون اونا بهم چسیبیدن و نمیتونن که پف کنن....

    روی خمیر و با مخلوط عسل و آبی که درست کردیم (١ ق غ عسل و با یه کمی آب مخلوط میکنیم) پوشش میدیم و بعد قالب میزنیم....کنار هم و تمیز که خمیرمون هدر نره.....




    بعد توی سینی فر میزاریم و روشونم با چاقو یه چاک کوچیک میدیم و کمی شکر میپاشیم ...


    و در فر از قبل ١٨٠ درجه سانتی گراد گرم شده برای ٢٠-٢۵ دقیقه میپزیم تا روی شیرینی ها طلایی شه....از فر در اومدن دوباره با محلول عسل پوشش میدیم و میزاریم خنک بشن....



    نوش جونتون
    zardin, titish khanoom, somayeh-b و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    کسانی که به زندگی دیگران نور هدیه می دهند، روزی صاحب خورشید خواهند شد.....
    یک دوست برای روشنائی یک دنیا کافیست....

  2. #2
    مدیر انجمن
    Andrew آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۶/۳۱
    نوشته ها
    734
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    959
    پسند کرده
    11857

    Re: آموزش تصویری شیرینی زبان با خمیر 1000 لا....

    فاطمه جون مامی نیکو جون سلام سال نو مبارک
    ممنونم از آموزش خوبت یک سوال داشتم
    قبلا این خمیر رو درست کردم اما بعد از استراحت مثل کش بود و برام خیلی سخت بود قالب بزنم ممکنه بفرمایید ایرادم کجا بود؟
    چون از نظر طعم خیلی عالی و خوب شده و خیلی متفاوت با خمیری که از بیرون می خرم
    همیشه بهاری و باطراوت باشی عسل خانوم رو ببوس
    مامان غزل این نوشته را پسندیده.
    سلام ای به نعمت رسیده خدا با توست...

    All things are yours

    از خدا می خوام که عطر دلخوشی هرجا باشی به مشامت برسه...

  3. #3
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    فاطمه مامی نیکو آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    کانادا
    نوشته ها
    1,765
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    443
    پسند کرده
    2

    Re: آموزش تصویری شیرینی زبان با خمیر 1000 لا....

    سلام میریام جون....خمیری که کش دار میشه باید استراحت بهش بیشتر داد....روی کانتر بازش کن و بزار همون جوری باز شده یک ربعی استراحت کنه....یه پارچه مرطوب ولی بنداز روش تا خشک نشه....بازم سوالی بود درخدمتم خانومی :))
    مامان غزل این نوشته را پسندیده.
    کسانی که به زندگی دیگران نور هدیه می دهند، روزی صاحب خورشید خواهند شد.....
    یک دوست برای روشنائی یک دنیا کافیست....

  4. #4
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    فاطمه مامی نیکو آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    کانادا
    نوشته ها
    1,765
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    443
    پسند کرده
    2

    Re: آموزش تصویری شیرینی زبان با خمیر 1000 لا....

    میریام جون و باقی دوستان گل ,این خمیر خیلی حساسه و باید مراحل خنک موندنش بدرستی انجام بشه....ایشالله که دوستان درست کنن و بیان نتیجه رو خبر بدن :)))
    مامان غزل این نوشته را پسندیده.
    کسانی که به زندگی دیگران نور هدیه می دهند، روزی صاحب خورشید خواهند شد.....
    یک دوست برای روشنائی یک دنیا کافیست....

  5. #5
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۱۱/۰۳
    نوشته ها
    67
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    12
    پسند کرده
    3

    Re: آموزش تصویری شیرینی زبان با خمیر 1000 لا....

    مامی نیکو جان سلام
    من با دستور العمل شما درست کردم چند تا اشکال داشتم اول اینکه خمیرش اصلا شیرین نشد و من با چدبار عسل زدن کمی شیرینش کردم میخواستم بپرسم میشه داخلش کمی شکر اضافه کرد یا نه اگر جوابتون آره هست چقدر؟
    دوم اینکه من با دمای 195 درجه 25 دقیقه گذاشتم کمی وسطش نرم بود و روش هم طلایی نشد مجبور شدم از گریل فر استفاده کنم( من فرم تاکنو گاز )ممنون میشم راهنماییم کنی؟

  6. #6
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۶/۱۱
    نوشته ها
    56
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    28
    پسند کرده
    14

    Re: آموزش تصویری شیرینی زبان با خمیر 1000 لا....

    فاطمه جون ممنون از اموزشت

    منم این شیرینی رو درست کردم و خیلی خوب شد فقط وقت خوردن یکم طعم کره میداد !میشه داخلش ازوانیل استفاده کرد؟؟؟؟؟
    مامان غزل این نوشته را پسندیده.
    سکوتم از رضایت نیست!دلم اهل شکایت نیست.......

  7. #7
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۲/۳۱
    محل سکونت
    پایتخت دلهامشهدالرضا
    نوشته ها
    328
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    609
    پسند کرده
    71

    Re: آموزش تصویری شیرینی زبان با خمیر 1000 لا....

    فاطمه جون من دیروز این شیرینی رو درست کردم تمام مراحل تازدن خمیر روهم بخوبی رعایت کردم اما طعم ابلیمو داخلش خیلی محسوس بود واصلاشیرین نبود ترش بود . میگی اشکال کارم کجابوده دوست داشتم طعم شیرینی زبونهای بیرون رو بده احساس میکردم خام هست باوجودیکه یکساعت داخل فر بوداصلاترد نشده بود
    مامان غزل این نوشته را پسندیده.

    . گاهی جلوی آینه می ایستم خودم رادر آن میبینم دست روی شانه هایش میگذارم ومیگویم چه تحملی دارد دلت.

  8. #8
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۹/۱۰
    نوشته ها
    375
    میزان امتیاز
    7
    پسند شده
    734
    پسند کرده
    1858
    شیرینی زبان که با خمیر آماده هزار لا درست کردم عالی شده بود

    لطفآ روی عکس کلیک کنید تا در اندازه واقعی ببینید



    تصاوير پيوست شده تصاوير پيوست شده  
    ویرایش توسط shalizar : ۱۳۹۲/۰۸/۲۲ در ساعت ۰۴:۲۴ قبل از ظهر
    zardin, sarazahedi, artemisam و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین
  • وصال شاپ
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    نکته ها

    پخت بهتر ماکارونی


    1. چند قاشق غذاخوری روغن داخل ماکارونی در حال جوشیدن بریزید.

    2. دو قاشق آبلیمو به مایه ماکارونی بیافزایید تا ماکارونی شما لذیذتر شود.