نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree1700Likes

موضوع: مسقطي یا موشکوفی

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 251
صفحه 1 از 32 123411 ... آخرینآخرین
  1. #1
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۳۱
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    24
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    30
    پسند کرده
    0

    مسقطي یا موشکوفی

    (براي چهار نفر) :

    مواد لازم:

    نشاسته 100 گرم
    شكر 200 گرم
    روغن 50 گرم
    گلاب 1 قاشق سوپخوري
    آب 3 يا 4 ليوان
    خلال بادام 50 گرم
    زعفران اندکی

    طرز تهيه:

    نشاسته را در آب ريخته، مخلوط كرده و روي حرارت ملايم قرار مي دهيم و مرتب بهم مي زنيم تا مايه جوش آيد و كمي غليظ شود. سپس شكر، گلاب و روغن را به مخلوط اضافه مي كنيم و مجدداً بهم مي زنيم تا تمام مواد مخلوط شوند. سپس مايه را در ظرف ريخته و مي گذاريم سرد شود. آنگاه آن را به شكل لوزي لوزي بريده و تزئين مي كنيم.

    در بعضی از شهرستانهای ایران مانند بروجرد این دسر را موشکوفی می نامند و البته اندکی زعفران هم به آن اضافه می کنند که در طعم ، رنگ و بوع آن بسیار موثر است .
    kamand68, hastiye mamani, samira71 و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. #2
    ناظر کیفی انجمن
    دخترک آواتار ها
    ساره.ر
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۳۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,157
    میزان امتیاز
    17
    پسند شده
    2022
    پسند کرده
    545

    Re: مسقطي یا موشکوفی

    مسقطی رو از روی کتاب رزا می پزم اینجوری:
    مسقطی کاسه ای



    1. نشاسته 200گرم

    2. شکر 400 گرم

    3. اب 6 تا7 پیمانه(یک لیترو نیم)

    4. گلاب نصف پیمانه

    5. روغن 100گرم

    6. خلال بادام بو داده 100 گرم

    طرز تهیه:

    نشاسته را در6-7پیمانه آب حل و از صافی رد می کنیم و در ظرف لعابی تمیزی می ریزیم و ظرف را روی حرارت ملایم می گذاریم و مرتب بهم می زنیم تا مایع جوش اید و کمی غلیظ شود بعد شکر و گلاب را اضافه می کنیم و خلال بادام را می شوئیم و داخل می ریزیم سپس روغن را داغ و به مایه اضافه می کنیم و مسقطی را بهم می زنیم تا تمام مواد مخلوط و غلیظ شود . مایه را در پیاله های کوچک بلوری می ریزیم و روی ان را با کمی پسته چرخ کرده تزئین می کنیم . ممکن است به جای 100 گرم روغن 150 گرم کره را بدون داغ کردن و جرم گرفتن مصرف نمود

    فقط آب رو دو لیوان کمتر می ریزم-نصف لیوان هل+گلاب می ریزم-به جای روغن کره می ریزم همون 100گرم آب کرده=- بعد می ریزم تو یه ظرف مستطیلی بزرگ و وقتی کاملا خنک شد می ذارم تو یخچال و چند ساعت بعد که حسابی خودش رو گرفت برش می زنم (لوزی لوزی) روش هم خلال پسته می ذارم و پودر نارگیل.

    kamand68, yaldae, dokhmal2 و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  3. #3
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Mom of 1 Son آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۱۹
    نوشته ها
    741
    میزان امتیاز
    5
    پسند شده
    888
    پسند کرده
    102

    Re: مسقطي یا موشکوفی

    دسر و عصرانه امروز ما؛ مسقطی کرمانی:







    دستور پخت:

    نشاسته ۱ پیمانه
    آب ۶ پیمانه
    شکر ۶ پیمانه
    روغن حیوانی یا کره ۳/۲ پیمانه
    گلاب ۱ پیمانه
    مغز گردو و خلال بادام بو داده به مقدار دلخواه

    ۵ پیمانه آب را داخل یک قابلمه نچسب میریزیم تا جوش بیاد. نشاسته را در یک پیمانه آب حل میکنیم. وقتی آب جوش آمد نشاسته حل شده را میریزیم و هم میزنیم که گلوله نشود. حرارت را کم میکنیم، وقتی جوش آمد (حدودا بعد از ۵ دقیقه) شکر را اضافه میکنیم و هم میزنیم. سپس هر چند دقیقه کمی مسقطی را هم میزنیم و هر دفعه کمی روغن هم میریزیم،
    در آخر گلاب را اضافه میکنیم و بعد از ۵ دقیقه گردو و خلال بادام را اضافه کرده و مسقطی را در ظرف مورد نظر میریزیم و ان را در دمای محیط قرار میدهم.
    نکته: پیمانه من یک استکان کوچک بود و همه اندازه ها بر اساس همونه.
    مدت زمان پخت حدودا ۴۵ دقیقه است و میتونید در پلو پز هم این مسقطی را بپزید.
    مسقطی را نباید چند ساعت اول در یخچال بگذارید.
    kamand68, yaldae, samira71 و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #4

    Re: مسقطي یا موشکوفی

    <A
    مسقطی
    مواد لازم

    نشاسته خشک سیصد گرم ... روغن سیصد گرم ... خلال بادام بو داده چهار صد گرم ... شکر دو کیلو.. آبلیمو یک قاشق مربا خوری ... گلاب یک شیشه ... هل ساییده یک قاشق مربا خوری ...
    طرز تهیه:
    اول یک سفیده تخم مرغ را کف ظرف میریزیم و بهم میزنیم .. بعد شکر و آب را میریزیم و بهم میزنیم تا شیره شکر نرم و لطیفی بدست آید ... مقدار آب سه لیوان کافیست .. بعد از اینکه شکر به جوش افتاد سفیده تخم مرغ را از ظرف جدا میکنیم .. بچه ها دقت کنید که همه سفیده را با سیاهیهایی که از شکر پس میدهد یک جا جدا کنید و از سفیده چیزی باقی نماند ...
    نشاسته را از یک ساعت قبل در مقدار زیادی آب بریزید و چند بار آنرا هم بزنید که به اصطلاح تمیز شود.. بعد از اینکه شیره شکر را گرفتید آب روی نشاسته را بریزید دور... و خود نشاسته را با مقدارکمی از آبی که روی آن باقی مانده در شیره بریزید... یادتان باشددر این زمان درجه حرارت گاز را بسیار پائین بیاورید چون نشاسته سریع میبندد... نصف روغن را در آن میریزیم و گلاب را هم به آن اضافه کرده و میگذاریم خوب بجوشد...دوستای عزیزم یادتان باشد تهیه این نوع مسقطی بسیار آسان است فقط زمان میخواهد که به اصطلاح جا بیفتد ...
    بعد که یواش یواش خودش را گرفت و تکه تکه از کفگیر افتاد خلال بادام را در ان میریزیم و بعد هم روغن و هل را به آن اضافه میکنیم...
    بعد که دیگر به گوشه های ظرف نچسبید آنرا برداشته و در سینی میریزیم .. کفگیر را چرب میکنیم و آنرا به مدل دلخواه میبریم .. و روی آن پودر پسته میدهیم...
    نوش جان



    [JUSTIFY][/JUSTIFY]
    [JUSTIFY] [/JUSTIFY]
    [JUSTIFY][/JUSTIFY]
    [JUSTIFY][/JUSTIFY]
    [JUSTIFY][/JUSTIFY]
    [JUSTIFY][/JUSTIFY]
    [JUSTIFY] [/JUSTIFY]
    [JUSTIFY] [/JUSTIFY]
    [JUSTIFY] [/JUSTIFY]
    [JUSTIFY] [/JUSTIFY]
    [JUSTIFY]http://koloochemasghati.blogfa.com/post-50.aspx[/JUSTIFY]
    dokhtare ordibehesht و hengamehh این نوشته را پسندیده.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  5. #5

    Re: مسقطي یا موشکوفی

    [JUSTIFY]مسقطی، شیرینی نرم و خوش طعم و بویی است که می تواند به عنوان دسر هم زینت بخش سفره های شما باشد.
    نکته مهم در تهیه مسقطی، انتخاب نشاسته عالی است. این دسر را می توانید کم شیرین و یا با شکر مصنوعی هم تهیه کنید.[/JUSTIFY]
    [JUSTIFY]طرز تهیه آن شبیه به تهیه فرنی نشاسته *است اما مدت زمان تهیه آن طولانی تر و همراه با پرداخت بسیار است. بعد از آماده شدن آن حالت کشسان به خود میگیرد. برای تزئین و زیبائی آن از خلال پسته یا بادام و گردو استفاده می*شود.[/JUSTIFY]
    [JUSTIFY]مسقطی یکی از سوغاتی*های چند شهر ایران مانند لار و سیرجان است. [/JUSTIFY]
























    آدریانا20, گیتار و hengamehh این نوشته را پسندیده.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  6. #6
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Mom of 1 Son آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۱۹
    نوشته ها
    741
    میزان امتیاز
    5
    پسند شده
    888
    پسند کرده
    102

    Re: مسقطي یا موشکوفی

    نجما جون به نظرتون بهتر نیست دستور این مسقطی آخری (مسقطی سیرجان) رو که گذاشتید رو در قسمت غذاهای کرمان هم بزاریم؟

  7. #7
    مدیر ارشد سایت
    heaven آواتار ها
    مریم م.
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    3,249
    نوشته های وبلاگ
    44
    میزان امتیاز
    118
    پسند شده
    10673
    پسند کرده
    1324

    ویترین مدال ها

    مسقطي خامه اي

    مسقطي خامه اي


    مواد لازم:
    نشاسته 200 گرم
    شكر 200 گرم
    آب يك ليتر
    گلاب نصف پيمانه
    عرق هل دو قاشق سوپخوري
    خامه 100 گرم
    پودر پسته 1/4پيمانه

    طرز تهيه:

    نشاسته را در آب حل كرده و روي حرارت ملايم هم بزنيد تا شفاف شود. به آن شكر، گلاب، عرق هل و پودر پسته را اضافه كنيد و آنقدر هم بزنيد تا خط قاشق روي آن بماند سپس از روي حرارت برداشته، خامه را به آن اضافه كرده و در قالب دلخواه بريزيد.


    منبع: مجله خانواده سبز
    خانم لیلا پارسیان کارشناس شیرینی پزی
    ویرایش توسط admin : ۱۳۹۵/۰۱/۳۰ در ساعت ۱۱:۳۴ بعد از ظهر
    beautiful_lie, mami 2m, MARYAM.E و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    چقدر دوست داشتنی هستند.. آدم هایی که شبیه حرفهایشان هستند....

    "میلان کوندرا"

  8. #8
    مدیر بازنشسته

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۶/۳۰
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,264
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    647
    پسند کرده
    0

    ویترین مدال ها

    Re: مسقطي یا موشکوفی

    http://www.mamipic.com/share-8DA7_4C6A9F5A.html

    مسقطی که با ماکروویو درست کردم...

    فردا میام همه نکات و دستورش رو مینویسم.
    beautiful_lie, yaldae و گیتار این نوشته را پسندیده.

    خداوند بزرگترین هدایا را به بندگان خود داده است.قدرت انتخاب و تعیین کردار خویش.

صفحه 1 از 32 123411 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما