نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree1700Likes

موضوع: مسقطي یا موشکوفی

نمایش نتایج: از 249 به 251 از 251
صفحه 32 از 32 نخستنخست ... 2229303132
  1. #249
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۶/۰۳/۲۹
    نوشته ها
    10
    میزان امتیاز
    11
    پسند شده
    77
    پسند کرده
    0

    یک لیوان نشاسته گل + 4 لیوان آب + 2 ق گلاب + کمی هلاب + 2/3 لیوان شکر
    مامان سیدکوچولو, zakizadeh, m1361 و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. #250
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Mrs Razieh آواتار ها
    راضیه صفری
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۱/۱۹
    محل سکونت
    ابادان
    نوشته ها
    568
    میزان امتیاز
    1145
    پسند شده
    10882
    پسند کرده
    9167
    نام: IMG_20180311_211709.jpg نمایش: 414 اندازه: 105.9 کیلو بایت

    مسقطی برشی
    .
    برای مسقطی رسپی های متفاوتی در نت هست.من این مدل مسقطی رو از خانم همسایمون که عرب هستن یاد گرفتم.این رسپی رو قبلا ، هم در پیجم و هم در مامی سایت باهاتون به اشتراک گذاشتم.و چون طعم و بافتش رو خیلی دوست داریم در کنار کلوچه شیرازی از همین مدل مسقطی استفاده میکنم
    نام: IMG_20180311_211332.jpg نمایش: 381 اندازه: 106.8 کیلو بایت
    .
    ✅این مسقطی اگه با حوصله و حرارت ملایم پخته بشه بهیچ عنوان بوی نشاسته نمیده
    من برای این مسقطی حدود یک ساعت و ... پای گاز بودم .
    ✅مسقطی شیرازی با نشاسته گل درست میشه و تقریبا شفاف تر از این مسقطی هست
    .
    شکر۱.۵ پیمانه
    آب سرد۴پیمانه
    نشاسته ذرت ۱ پیمانه
    گلاب و زعفران دم کردم۱/۲ پیمانه
    روغن مایع ۱/۲ پیمانه
    .
    شکر رو توی قابلمه ریخته با حرارت ملایم و با قاشق چوبی مرتب به هم میزنیم تا رنگ شکر طلایی بشه
    نام: 1519833721327.jpg نمایش: 380 اندازه: 66.0 کیلو بایت
    .تقریبا شکر در این مرحله آب میشه.ولی ممکنه تکه های بهم چسبیده ای از شکر درسته باقی بمونه که مهم نیست.پس به کار ادامه میدیم.نذارید رنگ شکر از طلایی تجاوز کنه
    نام: 1519833723452.jpg نمایش: 377 اندازه: 83.2 کیلو بایت
    بلافاصله مخلوط آب و نشاسته ( قبل از شروع کار نشاسته رو در حل میکنیم) یکباره داخل قابلمه میریزیم
    نام: 1519833725634.jpg نمایش: 381 اندازه: 59.9 کیلو بایت
    به محض ریختن آب و نشاسته در قابلمه شکر مثل سنگ کف قابلمه میچسبه .به کار هم زدن ادامه بدید شکر خودش جدا میشه و اروم اروم آب میشه.
    نام: 1519833727543.jpg نمایش: 375 اندازه: 68.6 کیلو بایت
    وقتی شکر کاملا حل شد ، مخلوط گلاب و زعفران رو اضافه میکنیم و دیگه اونقدر هم میزنیم تا به غلظت فرنی برسه
    نام: 1519833731104.jpg نمایش: 381 اندازه: 104.8 کیلو بایت
    .بعد روغن رو میریزیم و خوب زیر و رو میکنیم تا روغن خوب جذب مسقطی بشه و رد قاشق روی مسقطی بمونه
    .در غیر اینصورت مسقطی بعد از استراحت اصطلاحا آب میکنه.همانطور که گرم هست در ظرف سرو بکشید.
    نام: 1519833739032.jpg نمایش: 390 اندازه: 103.5 کیلو بایت
    این مسقطی خیلی زود خودشو میگیره و اگه فرز نباشید ممکنه فرصت صاف کردن سطح روی مسقطی رو پیدا نکنید.بعد از سرد شدن و یکی دو ساعت استراحت در یخچال مسقطی رپ برش بزنید.در صورت تمایل میتونید به مسقطی در حال پخت خلال بادام اضافه کنید.
    این مسقطی رو میشه به رنگهای دیگه هم در آورد و بعد از برش در پودر نارگیل یا پسته زد
    .
    دستور از یک دوست
    .
    و اما نکاتش
    ✅حتما از قاشق چوبی استفاده کنید که رنگ مسقطی رو تیره نکنه
    .
    ✅هرچی شکر رو بیشتر کاراملی کنید و تیره تر بشه رنگ مسقطی تیره تر خواهد بود(سلیقه ای)
    .
    ✅من خیلی کم رنگ خوراکی زرد اضافه کردم .
    ✅من مقدار اب رو نصف پیمانه بیشتر ریختم و مقدار روغن رو دو قاشق کمتر ریختم
    .
    ✅میتونید از کمی عرق هل و یا اسانس هل داخل مسقطی استفاده کنید(سلیقه ای)
    خدایا من دلم قرصه ،،،که دنیا زیر چشماته
    یه عمره یادمون رفته،،،زمین دار مکافاته!!!

  3. #251
    مدیر انجمن
    مامان حدیثه آواتار ها
    یاسمین -م
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۳/۳۱
    محل سکونت
    سمنان
    نوشته ها
    2,149
    میزان امتیاز
    849
    پسند شده
    13397
    پسند کرده
    14376
    [Forwarded from خونه یِ شاد]
    مواد لازم:

    نشاسته 100 گرم
    شكر 200 گرم
    روغن 50 گرم
    گلاب 1 قاشق سوپخوري
    آب 3 يا 4 ليوان
    خلال بادام 50 گرم
    زعفران اندکی

    طرز تهيه:

    نشاسته را در آب ريخته، مخلوط كرده و روي حرارت ملايم قرار مي دهيم و مرتب بهم مي زنيم تا مايه جوش آيد و كمي غليظ شود. سپس شكر، گلاب و روغن را به مخلوط اضافه مي كنيم و مجدداً بهم مي زنيم تا تمام مواد مخلوط شوند. سپس مايه را در ظرف ريخته و مي گذاريم سرد شود. آنگاه آن را به شكل لوزي لوزي بريده و تزئين مي كنيم.

    در بعضی از شهرستانهای ایران مانند بروجرد این دسر را موشکوفی می نامند و البته اندکی زعفران هم به آن اضافه می کنند که در طعم ، رنگ و بوع آن بسیار موثر است .نام: ۲۰۱۸۰۵۲۱_۲۰۰۰۲&#17.jpg نمایش: 2369 اندازه: 98.5 کیلو بایت


    - - - Updated - - -

    [Forwarded from 🌼🌸خونه یِ شاد🌼🌸]
    مواد لازم:

    نشاسته 100 گرم
    شكر 200 گرم
    روغن 50 گرم
    گلاب 1 قاشق سوپخوري
    آب 3 يا 4 ليوان
    خلال بادام 50 گرم
    زعفران اندکی

    طرز تهيه:

    نشاسته را در آب ريخته، مخلوط كرده و روي حرارت ملايم قرار مي دهيم و مرتب بهم مي زنيم تا مايه جوش آيد و كمي غليظ شود. سپس شكر، گلاب و روغن را به مخلوط اضافه مي كنيم و مجدداً بهم مي زنيم تا تمام مواد مخلوط شوند. سپس مايه را در ظرف ريخته و مي گذاريم سرد شود. آنگاه آن را به شكل لوزي لوزي بريده و تزئين مي كنيم.

    در بعضی از شهرستانهای ایران مانند بروجرد این دسر را موشکوفی می نامند و البته اندکی زعفران هم به آن اضافه می کنند که در طعم ، رنگ و بوع آن بسیار موثر است .نام: ۲۰۱۸۰۵۲۱_۲۰۰۰۲&#17.jpg نمایش: 2369 اندازه: 98.5 کیلو بایت
    .......
     
    افسونی, m1361, zakizadeh و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ﺳــﺨﺖ ﺗﺮﯾﻦ ﮐــﺎﺭ ﻣﺤﺎﺳﺒﺎﺗﯽ ﻣﻦ ﺗﻮ ﺯﻧﺪﮔﯽ
    ﺍﯾﻦ ﺑﻮﺩﻩ ﮐﻪ:
    ﺑﯿﺴﮑﻮﺋﯿﺖ ﺭﻭ ﭼﻘﺪﺭ ﺗﻮ ﭼﺎی ﻧﮕﻪ ﺩﺍﺭﻡ ﮐﻪ ﻧﺮﻡ ﺑﺸﻪ ﻭﻟﯽ ﻭﺍ ﻧﺮﻩ


صفحه 32 از 32 نخستنخست ... 2229303132
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما