نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree2692Likes

موضوع: چیپس میوه-روشهای خشک کردن میوه در منزل

نمایش نتایج: از 41 به 48 از 206
صفحه 6 از 26 نخستنخست ... 345678916 ... آخرینآخرین
  1. #41
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    خانوم گلی آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۲۷
    نوشته ها
    331
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    464
    پسند کرده
    2404

    Re: روشهای خشک کردن میوه



    من روی شوفاژ دستمال تمیزی انداختم و میوه ها رو روش چیدم اونا که نازکتر بودن زود خشک شدن ولی ضخیمترا رو یه بار پشت و رو کردم نصفه روز بیشتر طول نکشید
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    ilovebaking.blogfa.com

  2. #42
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    nasim* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۳۰
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    334
    میزان امتیاز
    22
    پسند شده
    944
    پسند کرده
    808

    Re: روشهای خشک کردن میوه

    باران67 این نوشته را پسندیده.
    از کدام راه قرار است که بیایی ؟!

  3. #43

    Re: روشهای خشک کردن میوه



    من روی شوفاژ خشک میکنم .به اینصورت که کاغذ روغنی میذارم و میوه ها رو روش میچینم.و گاه گاهی هم پشت و روشون میکنم .باقیشم اینجا بخونید.ا
    post298292.html#p298292

    لبته امسال پرتقالم خیلی خوب شده بود و خیلی نامحسوس به تلخی میزد.پرتقال شیرین استفاده کردم شاید برای همین خوب شده بود.
    باران67 این نوشته را پسندیده.

  4. #44
    مدیر انجمن
    elmira.t آواتار ها
    المیرا
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۰۷
    محل سکونت
    اورمیه
    نوشته ها
    4,882
    میزان امتیاز
    589
    پسند شده
    47476
    پسند کرده
    49571

    ویترین مدال ها

    Re: روشهای خشک کردن میوه

    من برای اولین بار میوه خشک کردم. روی سینی فلزی گذاشتم میوه ها رو گذاشتم روی شوفاژ و چند باری زیر و رو کردم. 2برابر این بود میوه ها توی 4 روز همشون رو روی 2تا شوفاژ خشک کردم. به سیبها آبمیوه آناناس زده بودم و سیاه نشد. طعم کیوی رو بیشتر پسندیدم. موز هم بد نشد. اون گل وسط هم گلابی جنگلی بود که اونم بد نشد.

    mitra40, باران67, kurosh1 و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    Ben dünyanın en büyük aşığı olabilirim

    Ben koynunda 100 sene 1000 sene durabilirim


  5. #45
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    کاساندان آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۱
    محل سکونت
    روی این خاک مقدس
    نوشته ها
    406
    میزان امتیاز
    28
    پسند شده
    2826
    پسند کرده
    3847

    Re: روشهای خشک کردن میوه













    میوه هارو حلقه حلقه کردم و توی شربت(یک دوم لیوان شکر و سه چهارم لیوان آب) گذاشتم و توی سینی کاغذ روغنی انداختم و چیدم داخلش و گذاشتم روی زمین جلوی بخاری و هر چند وقت یک بار پشت و رو کردم و همینطور سینی رو می چرخوندم که همه با هم خشک بشوند.حدود 2 روز زمان می خواد تا خشک بشه.می شه از روش شف طیبه جان استفاده کنید ولی من فرم خرابه و اینکه الآن بخاری روشنه و استفاده بهینه است البته قبلاً با توی فر درست کردم و خوب بود.

    من فکر می کنم علت اصلی شربت اینه که یک کرانچی روش ایجاد می شه و باعث می شه چیپس ها شکل خودشون رو حفظ کنند،می تونید توی شربت هم نزنید.من خیلی کم توی شربت گذاشتم برای همین کمی تغییر شکل داد و اینکه بنظرم برای سیب و موز توی شربت رو کمی آبلیمو(در حدی که ترش نشه)بریزید تا تغییر رنگ نده.تغییر رنگ بعضی از سیب ها و موزهای من این بود که عزیزی سینی رو گذاشت روی بخاری با شعله زیاد،ی جوارایی پخت آناناس رو هم چون کمپوت بود توی شربت نریختم

    بنظر من از همه خوشمزه تر سیب گرنی اسمیث بود بعدش کیوی و موز و...


    سیب پوست کنده رو هم بخاطر یکی از اقوام که گفت با پوست خوب نمی شه درست کردم ولی خودش سیب های با پوست رو خورد بعد از پوست کندن از دستم افتاد و به زیبایی به دو قسمت تقسیم خورد برای همین برشی شده!

    توی نایلون هر کدام رو جداگانه ریختم و گذاشتم یخچال


    از خاله لیلای مهربون هم ممنونم که گفت خرمالو رو درست کنم و تجربیات خودش و مامان عزیزش رو در اختیارم گذاشت.


    من یک ماه پیش شایدم یکم بیشتر قیمت کردم.حدود قیمت ها اینجوری بود.سیب و خرمالو و کیوی و پرتقال کیلویی 35 تومان!آناناس و توت فرنگی 75 تومان!انبه 80 تومان

    که من با توجه به کمپوت آناناسی که گرفتم و خشک کردم حدود 19 تومان (با احتساب آب و شکر!!!) خرج کردم و اگر می خواستم همین وزنی که میوه خشک داشتم و بخرم باید 42 تومان پول می دادم



    روش شف طیبه
    ابتدا 1 لیوان شکر رو با 4/3 لیوان آب بذارید 5 دقیقه بجوشه. در این مدت میتونید میوه ها تون رو چیپس کنید. تقریبا میشه از هر میوه ای استفاده کرد و همه شون خوب جواب میدند. فقط سعی کنید موز ها و توت فرنگی هاتون سفت باشند که چیپسهاتون فرم خودش رو خوب حفظ کنه
    برای سیب، من سیبهای "گرنی اسمیث" رو پیشنهاد میکنم چون سفت تر و ترد تر و ترش مزه هستند و بهتر جواب میده. البته این سیبها کیلویی 4000 تومنه و تقریبا دونه ای 1000 تومن میشه. من سیب قرمز و زرد رو هم امتحان کردم ولی باز مزه سیب سبز رو ترجیح میدم. برای بریدنش ابتدا وسطش رو با این کاتری که توی تصویر میبینید و برای دلمه ها ازش استفاده میشه، خالی کنید. بعد برشهای یک اندازه بزنید. اگه نمیتونید درست اینکار رو انجام بدید، پیشنهاد میکنم از مندلین یا رنده چیپس زن استفاده کنید تا بعد بعضیهاشون که نازکترند نسوزند!

    میوه ها رو توی یک ظرف بزرگ بریزید و در شربت آغشته کنید. میتونید برای سرعت دادن به کار همه میوه ها رو با هم بریزید توی شربت ولی توت فرنگیها رو جدا بذارید چون رنگ بقیه میوه ها رو قرمز میکنه!
    کف سینی رو کاغذ روغنی بذارید و چیپسها رو توش بچینید. توجه داشته باشید که چیپسها نباید روی هم قرار بگیرند چون درست خشک نمیشن و همینطور شربت اضافی شون رو هم باید حتما بگیرید که زود میسوزه! در فر بذارید. دمای فر باید روی کمترین درجه ممکن باشه. برای من 120 درجه سانتیگراد بود و اگه کمترش میکردم فرم خاموش میشد. پس شما ببینید کمترین درجه فرتون چنده و روی همون درجه بذارید.

    پرتقال و سیبها رو با موز و توت فرنگی توی یک سینی نذارید. یعنی به سایز و ضخامت میوه ها تون توجه کنید. من گریپ فروت که میوه محبوبمه رو هم ازش چیپس خشک درست کردم. ولی شما اگه دوست ندارید با همون پرتقال خونی و پرتقال ساده و نارنگی کار کنید. آناناس فراموش نشه که خیلی خوشمزه است. کافیه یه کمپوت بخرید و دیگه خودش حلقه شده و آماده است.




    معمولا از 1 ساعت تا 3 ساعت بسته به فر یا میوه ها مدت زمان موندنشون توی فر متغیره.
    [HIGHLIGHT=#ffffff]پشت هر کوه بلند، سبزه زاری است پر از یاد خدا!

    و در آن باز کسی می خواند؛

    که خدا هست، خدا هست ، غصه چرا ؟!
    [/HIGHLIGHT]

  6. #46
    مدیر انجمن
    elmira.t آواتار ها
    المیرا
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۰۷
    محل سکونت
    اورمیه
    نوشته ها
    4,882
    میزان امتیاز
    589
    پسند شده
    47476
    پسند کرده
    49571

    ویترین مدال ها

    Re: روشهای خشک کردن میوه

    از کیوی خشک شده خیلی خوشم اومد این دفعه فقط کیوی خشک کردم. برش زدم و داخل سینی چیدم و عصر گذاشتم روی شوفاژ و وسط پشت و روش کردم و صبح از روی شوفاژ برداشتم.
    mitra40, باران67, kurosh1 و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    Ben dünyanın en büyük aşığı olabilirim

    Ben koynunda 100 sene 1000 sene durabilirim


  7. #47
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۱/۳۱
    نوشته ها
    284
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    122
    پسند کرده
    0

    Re: روشهای خشک کردن میوه

    میوه خشک های من با فر به روش شف طیبه
    [HIGHLIGHT=#ffc000]اگه كسی با گذشت كردن كوچیک ميشد خدا اينقدر بزرگ نبود ...[/HIGHLIGHT]

    آشپزخونه من
    [HIGHLIGHT=#ffff00]http://www.jelle.blogfa.com[/HIGHLIGHT]

  8. #48
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    somayeh-b آواتار ها
    سمیه
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۰۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,033
    نوشته های وبلاگ
    7
    میزان امتیاز
    480
    پسند شده
    22322
    پسند کرده
    14687

    Re: روشهای خشک کردن میوه


    اینم کیوی های خشک شده من با میوه خشک کن سایا
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    السلام علیک یا اباعبدالله (ع)
    السلام علیک یا ابالفضل العباس (ع)

صفحه 6 از 26 نخستنخست ... 345678916 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما