نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree2692Likes

موضوع: چیپس میوه-روشهای خشک کردن میوه در منزل

نمایش نتایج: از 25 به 32 از 206
صفحه 4 از 26 نخستنخست 123456714 ... آخرینآخرین
  1. #25
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    467
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    208
    پسند کرده
    0

    Re: روشهای خشک کردن میوه

    چند روز پیش وقتی میوه هایی رو که برا تولد دخترم نازک بریده وقتی مهمونی تموم شد دیگه خسته بودم مابقی رو جمع نکردم تا فرداش دیدم به سیباش خشک شده چه خوشمزه شده و از اونجایی که خونه ما کسی انچنان میلی به خوردن سیب نداره پس هر چی سیب داشتیم رو اسلایسهای خیلی نازک البته با رنده مخصوص بریدم و دوباره به سیخ کشیدم دوروزه خشک شدو خوردم متاسفانه نمیمونه که بخوام جمع کنم ولی چقدر طعمش خوشمزه میشه سیب وقتی خشک میشه چند تا از سیخا که مونده عکسشو میزارم
    ی اسفنج گذاشتم لای الومینیوم و گذاشتم داخل گلدون و سیخارو زدم بهش


    اینم سیبا بعد دوروز

    ی سیخم موز بود چقدر خوش مزه میشه وقتی خشک میشه ولی عکسشو ندارم
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    ترجیح میدهم حقیقتی مرا ازار دهد:تا اینکه دروغی ارامم کند

  2. بانک بند ناف
  3. #26
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۶/۰۶
    نوشته ها
    27
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    4
    پسند کرده
    0

    Re: روشهای خشک کردن میوه

    نقل قول نوشته اصلی توسط naze2002ir
    نقل قول نوشته اصلی توسط ساحل64
    نقل قول نوشته اصلی توسط naze2002ir
    منظورم با دستگاه میوه خشک کن بود.
    کسی دستگاه میوه خشک کن داره من می خوام یکی بخرم ولی نمودونم چه مارکی خوبه؟
    نازي جون منم هميشه با دستگاه پياز رو خشك مي كنم خيلي هم خوب ميشه بجاي پياز داغ تو همه ي غذاهام ميريزم عطر خوبي داره
    ميوه خشك كن من ايرانيه و من ازش راضيم
    ساحل جون میوه خشک کن شما اسمش چیه؟ مصرف برقش چقدره؟
    من پیاز خشک را می خرم واقعا خوشمزه است
    عزيزم ميوه خشك كن من مارك سايا است ايرانيه و مصرف برقش اونطوري كه فروشنده گفته و كاتالوگش هست ميگن اندازه يخچال برق مصرف مي كنه يعني خيلي نيست ...
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    جغرافياي كوچك من بازوان توست
    اي كاش تنگ تر شود اين سرزمين به من ...

  4. #27
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    فرشته ایاز
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۱۷
    محل سکونت
    اهر
    نوشته ها
    294
    میزان امتیاز
    17
    پسند شده
    730
    پسند کرده
    306

    Re: روشهای خشک کردن میوه




    من این سیبها را روی بخاری وبا استفاده از فویل خشک کردم. فقط اول بگذارید فویل به مدت نیم ساعت گرم بشه بعد سیبها را که نازک بریدید{من با رنده v خرد کردم }یک لایه بچینید .بعد از نیم ساعت فقط یکبار سیبها را برگردانید و بذارین به مدت 1 روز سیبها کاملا خشک بشه .اگر حرارت بخاری زیاد باشه سیبها میسوزند. واگر کم باشه سیبها سیاه ونرم میشوند .با حرارت متوسط
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    در زندگی از 3 چیز دل نکنید.(1- دوست داشتن 2-لبخند زدن-3-رویاها

  5. #28
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۲۷
    نوشته ها
    401
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    276
    پسند کرده
    0

    Re: روشهای خشک کردن میوه

    با شوفاژ
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    آشپز خونه صورتی من
    http://sarashpazsorati.blogfa.com/

  6. #29
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۲۰
    محل سکونت
    استان گلستان
    نوشته ها
    89
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    91
    پسند کرده
    0

    Re: روشهای خشک کردن میوه

    چیپس میوه

    چیپس میوه خیلی ساده و در عین حال بسیار خوشمزه است...
    برای تهیه چیپس میوه میوه ها ی مورد نظر خود را ورق ورق کرده و سینی مورد نظر را چرب کرده و میوه ها را دورن آن بچینید و روی بخاری که در درجه شمعک است یا روی شوفاژ قرار دهید...
    روش دیگر این است که میوه ها را دورن سبدی با روزنه های بزرگ قرار داده و در آفتاب قرار دهید...
    توجه داشته باشید میوه هایی مثل موز و سیب که زود سیاه میشوند بعد از برش کمی به آبلیمو آغشته کنید...
    اگر میوه ها را در فضای باز خشک میکنید حتما یه تور یا پارچه نازک روی آن قرار دهید تا مانع از رسیدن گردو خاک به آن شود...


    باران67 این نوشته را پسندیده.
    http://mahboubehbanoo.blogfa.com
    دلخوشی های زندگی

  7. #30
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۲۵
    نوشته ها
    458
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    233
    پسند کرده
    8

    Re: روشهای خشک کردن میوه

    میوه های خشک اثرات درمانی موثر و مفیدی دارند، بدون اینکه عوارض جانبی داشته باشند. مغذی هستند و انرژی لازم را برای بدن تامین می کنند. در حقیقت می توان گفت میوه های خشک مانند یک کپسول طبیعی برای حفظ سلامتی بدن عمل می کنند.

    هر فردی باید مراقب سلامتی خود باشد. برای داشتن بدنی سالم باید به تغذیه مناسبی داشته باشیم و به مقدار کافی ورزش کنیم.

    مصرف مواد غذایی طبیعی مانند آجیل و خشکبار ، میوه ها، سبزی ها و غلات در حفظ سلامتی بسیار موثرند.

    میوه های خشک سرشار از مواد مغذی مورد نیاز بدن مانند ویتامین ها ، املاح و آنزیم ها هستند. به راحتی هضم می شوند و باعث تصفیه خون و پاکسازی معده و روده می گردند.

    بیماری هایی که در اثر مصرف غذاهای مصنوعی به وجود می آیند، می توانند با مصرف میوه ها بهبود یابند.

    میوه های خشک و آجیل، هر چند از نظر اندازه کوچک هستند، ولی بسیار مقوی هستند و اثرات درمانی زیادی دارند
    میوه ها به دو صورت خشک می شوند:
    1- به طور طبیعی
    2- با دستگاه، مثل دستگاه خشک کن مواد غذایی
    کشمش، خرما و آلو خشک نمونه هایی از این ها هستند. سایر میوه هایی که می توان آنها را خشک کرد شامل: سیب، زردآلو، موز، توت، کیوی، انجیر، انبه، هلو، گلابی، آناناس، توت فرنگی، گوجه فرنگی و خرمالواست.
    میوه های خشک را می توان برای مدت زمان طولانی نگهداری کرد، بنابراین جایگزین مناسبی برای میوه تازه در خارج از فصل آن است، مثل مصرفآلو یا آلبالوخشک در زمستان.
    خشک کردن میوه، راه مناسبی برای نگهداری آن در خارج ازیخچال است، پس نیازی به یخچال نیست.
    میوه های خشک منبع غنی ویتامین های A، B1، B2، B3، B6 و پانتوتنیک اسید و نیز املاحی مثل کلسیم، آهن، منیزیم، فسفر، پتاسیم، سدیم، مس و منگنز هستند.
    هر 100 گرم میوه خشک تقریباً 250 کالری انرژی و 1 تا 5 گرم پروتئین دارد.
    در اثر کاهش آب موجود در میوه در طی فرآیند خشک کردن (تقریباً 7 قسمت از 8 قسمت آب آن از بین می رود)، میوه خشک شده طعم بهتری به خود می گیرد. اما باید توجه داشت حرارتی كه برای خشك كردن میوه*ها مورد استفاده قرار می*گیرد تا حدود زیادی موجب از بین رفتن ویتامین Cموجود در میوه می*شود.
    به میوه هایی که در خارج از منزل(در صنعت یا مغازه ها) خشک می شوند، ماده ای بنام اکسید سولفور اضافه می کنند که می تواند باعث بروز آسم در افراد حساس به آن شود. برای تثبیت رنگ میوه به آن سولفور می زنند.
    میوه هایی که به طور طبیعی و بدون افزودن سولفور خشک می شوند (مثل خشک کردن کشمش در سایه یا در مقابل آفتاب) دارای رنگ تیره تری نسبت به میوه تازه هستند، ولی طعم آنها به میوه تازه بیشتر شبیه است.
    البته تا اندازه ای می توان رنگ بعضی میوه ها را بعد از برش دادن، با افزودن مقدار کمی از یک چاشنی قوی تثبیت کرد؛ مثلاً افزودن مقدار کمی آب لیمو ترش به تکه های بریده شده سیب.

    میوه* تازه بخوریم یا خشك شده؟

    علی رغم فواید میوه های خشک، متخصصان معتقدند مهم*ترین وجه تمایز میوه*های خشك شده با میوه*های تازه، تبخیر آبی است كه حاوی مقادیر قابل توجهی مواد مغذی است.

    البته میوه*های خشك شده برای مصرف در شرایط خاص مانند تغییر فصل یا استفاده در ورزش*هایی مانند كوهنوردی كه امكان حمل وزن زیاد بار وجود ندارد، سودمند هستند.

    پزشكان توصیه می*كنند كه در صورت امكان حداقل روزی 2 لیوان میوه خرد شده متنوع مصرف شود. اما در صورتی كه این امكان وجود نداشته باشد، هر نصف لیوان میوه خشك شده، تقریبا با یك لیوان میوه تازه خرد شده برابر است. برای مثال زرد*آلوی تازه از 86 درصد آب و 104 كالری انرژی تشكیل شده است. اما نیم لیوان زرد*آلوی خشك شده 76 درصد آب و 212 كالری انرژی دارد.

    با توجه به افزایش كالری میوه*های خشك شده، در صورتی كه از رژیم لاغری پیروی می*كنید، مصرف زیاد آنها توصیه نمی*شود.

    پزشكان خاطر نشان می*كنند كه میوه*های خشك باید در كنار میوه*های تازه مصرف شوند و به هیچ وجه نمی*توان میوه خشك را جایگزین میوه تازه كرد.

    لذا برای داشتن بدنی سالم و نیرومند، همیشه به مقدار کافی میوه تازه و خشک بخورید.

    نیره ولدخانی- کارشناس تغذیه تبی
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    بهترین چیز رسیدن به نگاهی است که از حادثه عشق تر است

  8. #31
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۲۲
    نوشته ها
    180
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    77
    پسند کرده
    20

    Re: روشهای خشک کردن میوه

    اینم تتمه میوه هایی که زمستون زیر بخاری خشک کرده بودم

    مرضیه(مامان النا), mitra40 و باران67 این نوشته را پسندیده.
    دكمه تشكرم كار نمي كنه

  9. #32
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۳/۱۸
    محل سکونت
    آذربایجان
    نوشته ها
    175
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    133
    پسند کرده
    0

    Re: روشهای خشک کردن میوه

    تا میتونید کیوی خشک کنید چون خیلی خوشمزه میشه مثل لواشک میمونه من که خیلی خوب این کارو میکنم حتی بهتر از مال بیرون کیوی ها رو خیلی ناز ک برش میدم و در آبکش پهن میکنم و در موتور خونمون میذارم در عرض 4 ساعت خشک میشن اصلا هم کج و معوج نمیشن صاف صاف وایمیسته توت فرنگی و خرمالو روهم به همین صورت
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    آنکه در تنهاترین تنهاییم تنهای تنهایم نهاد کاش در تنها ترین تنهاییش تنها کسش تنهای تنهایش نهاد

صفحه 4 از 26 نخستنخست 123456714 ... آخرینآخرین
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما