نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree2692Likes

موضوع: چیپس میوه-روشهای خشک کردن میوه در منزل

نمایش نتایج: از 169 به 176 از 206
صفحه 22 از 26 نخستنخست ... 1219202122232425 ... آخرینآخرین
  1. #169
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    satia70 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۲/۱۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    54
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    210
    پسند کرده
    296
    بعد از خرید دستگاه میوه خشک برای ثابت کردن اینکه وسیله به درد بخوری میباشد . کیلو کیلو میوه خشک کردم و همش هم خیلی عالی شد فقط صبرو حوصله میخواد که منظم برش بدیم
    بعد از خشک کردن چغندر و استفاده ازش به ذهنم رسید شلغم هم خشک کنم که خیلی عالی شد راحت توی سوپ هام استفاده میکنم در حالی که بوی شلغم هم نمیده و در همه فصل شلغم دارم
    از میوه هایی که خشک کردم خیلی عالی شد توت فرنگی بود که اگه اونم پودر کنید روی دسر طعمش خیلی عالی و قویه
    zakizadeh, باران67, hengamehh و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    بعضی اوقات شادی یک واژه تو خالی و کم رمق برای حسی که داری خدایا بیشترش کن شادی این روزهامو و به ثمرش برسون

  2. بانک بند ناف
  3. #170
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,154
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2022
    پسند شده
    86541
    پسند کرده
    75922

    ویترین مدال ها

    پاکسازی شد
    hengamehh, (ziba) و kurosh1 این نوشته را پسندیده.

  4. #171
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,154
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2022
    پسند شده
    86541
    پسند کرده
    75922

    ویترین مدال ها

    تهیه چیپس میوه در منزل





    سلام و درود خدمت شما عزیزانم
    امروز با جشنواره ای از میوه های خشک در خدمتتون هستم

    قبلا در این پست در مورد خواص و انواع روش های خشک کردن میوه توضیحاتی داده بودم .

    منتها امروز میخوام خیییلی ساده و صریح،به ساده ترین و در دسترس ترین حالت ممکن،داشتن چیپس میوه خونگی خوشمزه و خوشگل رو براتون بگم


    در تمام مدتی که شوفاژ و یا بخاری روشن هست،بهترین موقعیت هست برای اماده سازی این چیپس های سالم و مغذی که میتونه حکم میان وعده و تنقلاتی سالم و بهداشتی و البته پر فایده برای شما و خانواده تون داشته باشه.

    برای آشنایی با انواع روش های دیگه از جمله کار با دستگاه ،فر،ماکروفر و آفتاب به لینک داده شده مراجعه بفرمایین.


    روش تهیه:

    میوه ی دلخواه رو خوب و تمیز بشورین و با کمک چاقو تیز و ترجیحا اره ای برش هایی یکدست و نازک بزنین.

    من همیشه با دست و با حوصله و دقت میوه ها رو برش میزنم.
    شبای زمستون کارم اینه که هر شب با یه کم میوه و تخته گوشت میام میشینم و در حین گپ و گفت های شبانه میوه هام رو ورقه میکنم و ....

    بعد از اون در صورتی که چاشنی خاصی مد نظر داشته باشم بهش میزنم
    به عنوان مثال غلطاندن ورقه های میوه در شهد یا شربت،افزودن نمک ،فلفل و یا ادویه ای خاص و...

    دقت کنین بعضی از میوه ها مثل سیب و موز در مجاورت هوا اکسیده میشن و تغییر رنگ میدن
    برای جلوگیری از این حالت باید بهشون آبلیمو یا آب سایر مرکبات یا آب اناناس بزنیم.


    خب تا اینجای کار میوه های ورقه شده مون آماده ن

    نحوه ی خشک کردن:

    من همیشه روی بخاریم فویل الومینیوم میکشم،چون دوست ندارم گرد و خاک تو شیار های داخل بخاریم بره

    روی فویل یه پارچه ی تمیز و نخی پهن کنین.
    دقت کنین پارچه تون جنسش جوری نباشه که پرز دار باشه.ینی جنسش جوری نباشه که به میوه ها پرز بده





    میوه ها رو روی پارچه بچینین و زمان بدین تا خشک بشن

    وجود پارچه دلیلش این هست که دیگه نیازی به زیر و رو کردن میوه ها نداره
    من میوه ها رو میچینم و با خیال راحت چند ساعت بعد میرم و از پارچه جداشون میکنم.


    مدت زمان مورد نیاز به ضخامت میوه،حرارتی که بهش میرسه،نوع میوه و... بستگی داره
    من معمولا اخر شب میوه ها رو میچینم و فردای اون نزدیک ظهر جمع میکنم.یعنی چیزی در حد 10-12 ساعت
    اینم مد نظر داشته باشین که تا وقتی روی بخاری هستن نمدار به نظر میرسن و وقتی خنک شدن سفت میشن
    اگر احیانا میوه رو زودتر برداشتین و هنوز نرم بود و مورد پسندتون نیست،دوباره روی بخاری بذارین هیچ مشکلی نداره


    اینجا ورقه های سیب رو تازه روی بخاری چیدم




    فردا صبح









    نکات:

    -ضخامت هر ورقه رو من چیزی در حد نرمال میگیرم.نه خیلی نازک باشه و نه خیلی کلفت
    در واقع در حدی که دست بتونه نازک کنه

    -چاقویی تیز و ترجیحا اره ای برای این کار استفاده کنین
    -بخاری و یا شوفاژتون کم باشه و گر نه کیفیت چیبس هاتون خوب نمیشه و در اثر حرارت زیاد چروکیده میشن

    -عینا به همین روش میتونین روی شوفاژ هم کار کنین منتها من چون بخاری دارم با بخاری کار میکنم


    چاشنی ها:
    میتونین چیبس میوه با طعم مختلف داشته باشین،به این صورت که:

    -حلقه های میوه،بدون هیچ افزودنی خشک بشن
    -حلقه های میوه رو آغشته به نمک و فلفل و یا هر ادویه ی دلخواه کنیم.

    -حلقه میوه رو در شربت شکر با نسبت 1 لیوان شکر و سه چهارم لیوان آب بیاندازیم.من برای میوه هایی که تغییر رنگ میدن مثل سیب کمی آبلیمو هم به این شربت میزنم و حلقه میوه رو داخلش میندازم و بعد خشک میکنم.

    -برای میوه هایی مثل سیب و موز باید اون ها رو در آب مرکبات یا آناناس بزنیم تا سیاه رنگ نشن ،البته بعضی افراد طعم خود میوه رو بدون افزودنی میپسندن و رنگ اون براشون مهم نیست.


    اینکه چاشنی ای به میوه ها بزنین یا نه کاملا سلیقه ای هست و بستگی به خودتون داره



    نحوه ی نگهداری:

    چیپس های اماده شده رو در جایی خشک و خنک نگهداری کنین.
    در صورتی که میوه تون کاملا چیپسی و خشک باشه ماندگاری بالاتری داره و میتونین با خیال راحت تو کابینت نگهداری کنین.
    ولی اگر نرم تر میپسندین طبیعتا ماندگاری کمتری داره و بهتره که در ظرف در بسته و در یخچال نگهداری کنین.




















    نایاب 90, *شمیم*, kurosh1 و 28 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #172
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,154
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2022
    پسند شده
    86541
    پسند کرده
    75922

    ویترین مدال ها

    چیپس پرتقال





    ما همیشه پرتقال های شیرین جیرفتی معروف به پرتقال کوهستان رو میخریم.
    عاشق عطر و بو و طعمشون هستم.

    عطری قوی دارن و طعمشون هم عشق منه

    خلاصه اینکه من این پرتقال ها رو چیپس میکنم و با چیپسشون هیچ مشکلی ندارم.
    اصلا هم تلخ نمیشن

    احتمال میدم مشکلاتی که دوستان با پرتقال دارن به خاطر نوعی هست که استفاده میکنن.خصوصا در نوع تامسون این مشکلات خیلی بیشتره

    به شیوه ی ذکر شده در این پست کار کردم:

    چیپس میوه-روشهای خشک کردن میوه در منزل


    نکته:
    من پرتقال رو با پوست خشک میکنم چون ظاهر زیباتری داره
    کسایی که براشون جویدن پوست پرتقال خوشایند نیست میتونن به راحتی موقع خوردن ،پوست اون رو جدا کنن.


    *شمیم*, kurosh1, گیتار و 20 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #173
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,154
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2022
    پسند شده
    86541
    پسند کرده
    75922

    ویترین مدال ها

    چیپس سیب





    برای درست کردن چیپس سیب ،میتونین وسط سیب رو خالی کنین و یا اینکه بدون خالی کردن وسط سیب اون رو برش بزنین.


    سیب رو با هسته گیر سیب اماده کردم.
    ورقه کردم
    داخل شربت ابلیمو زدم تا سیاه نشه و به شیوه ی توضیح داده شده در این پست خشک کردم.

    نکته)میتونین سیب رو با آب سایر مرکبات و یا آب آناناس مخلوط کنین تا از سیاه شدن اون جلوگیری کنین.

    *شمیم*, kurosh1, nora1 و 20 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #174
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,154
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2022
    پسند شده
    86541
    پسند کرده
    75922

    ویترین مدال ها

    چیپس سیب دارچینی





    سیب رو بدون خالی کردن وسطش حلقه کردم،
    روش دارچین و پودر قند پاشیدم و به شیوه ی توضیح داده شده در این پست خشک کردم.





    عاشق اون شکل ستاره ای هسته ها، روی ورقه های سیبم


    *شمیم*, kurosh1, nora1 و 24 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #175
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,154
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2022
    پسند شده
    86541
    پسند کرده
    75922

    ویترین مدال ها

    چیپس سیب آغشته در شربت به





    به پیشنهاد دوست عزیزم (بلور یخ) ورقه های سیب رو داخل شربت به زدم و به شیوه ی توضیح داده شده در این پست خشک کردم

    طعمی بسسسیار خوشمزه و خوشایند داشت.
    همینطور که در تصویر مشاهده میفرمایین ،رنگ ورقه ها هم صورتی ملایم شدن

    به این صورت نتیجه میگیریم میتونین با انواع شهد و شربت ها چیپس هاتون رو طعمدار کنین
    بلور یخ عزیزم ممنونم



    *شمیم*, kurosh1, nora1 و 26 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  9. #176
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,154
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2022
    پسند شده
    86541
    پسند کرده
    75922

    ویترین مدال ها

    چیپس نارگیل




    اووووووووم

    تا فصل نارگیل تازه ست از این خوشمزه استفاده کنین
    نارگیل رو به شیوه ی توضیح داده شده در این پست از پوست جدا کردم و با کمک رنده اون رو ورقه کردم چون با دست نمیتونستم خوب برش بزنم.

    به شیوه ی توضیح داده شده در این پست خشک کردم
    بسیار خوشمزه و دلچسب


    *شمیم*, kurosh1, ترنم63 و 18 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

صفحه 22 از 26 نخستنخست ... 1219202122232425 ... آخرینآخرین
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما